Oldala 44 of 73 ElsõElsõ ... 34424344454654 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 431 to 440 of 725

Topic: Filmek

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Adapt, survive, overcome!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 956

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    The Thing (A dolog) 2011

Eddig nem néztem meg, mert abban a hitben voltam hogy ez egy remake. Az eredeti tökéletes, tehát bármilyen újraforgatás csak rontana rajta, lerombolná a régi filmet. De tévedés, mert ez nem remake, hanem prequel, vagyis az eredeti film sztorijának az elõzményeit mutatja be. A régi film azzal kezdõdik, amivel az új film befejezõdik.

A rettenet nagy ökörség az volt a film készítõitõl, hogy ugyanazt a címet adták neki mint a '80-as évek beli eredeti filmnek. Miért nem lehetett egy kicsit másabb címet adni neki, mint például "A dolog életre kel", vagy valami hasonlót? Szerintem többen megnézték volna.

Maga a film egyáltalán nem rossz. Még az eredetiben csak praktikus effektek vannak, ebben keverve vannak azok és a CGI computergrafikás megoldások. Ez utóbbi néha kicsit látszódik, de azért nem olyan rettenetesen zavaró. Meg úgy tudom hogy sokkal több volt benne a valós effekt, de valamiért jó részüket lecserélték CGI-ra. Van benne 1-2 ismertebb színész, a jelenetek tényleg néhol félelmetesek, a hangok is ütõsek. A fõhõsnõ is teljesen jó, mellékszerepekben láttam már más filmekben is. (Deathproof, Die Hard 4).

Persze a sztori hasonló a '80-as évek beli mozihoz, csak az eleje más, mert a 2011-esben ott az ûrhajó is, meg kiássák az idegent, stb.

A régi film egyáltalán nem veszített semmit az értékébõl, hogy készült egy elõzmény film.

IMDB-n 6.2-n áll, de szerintem akár egy kicsit többet is megérne. 6.5-ös. Nem közepes film, annál azért jobb. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

https://www.imdb.com/title/tt0905372/

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!

Eleg jo izgalmas film.
    Egy csaladrol szol akik epp csak megerkeztek egy delkelet azsiai orszagba ahol uj eletet akarnak kezdeni. Csaladfo apuka ott kapott munkat. Erkezesuk utan nemsokkal kitor a parasztlazadas. A felkelok eloszeretettel gyilkolasszak a kulfoldieket, foleg amerikaiakat
    A csaladnak el kell jutniuk az amerikai nagykovetsegre. Jo film.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    https://www.youtube.com/watch?v=2ktuvx9hrMw

Ezt néztem meg.
    Néger diótörõ.
    Néger Drosselmeyer.
    Néger Ballerina.

A képzeletbeli XVIII századi cári oroszországban.
    Miért?....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valószínűleg provokációnak kiváló. Más értelmét nem látom. SJW topic témája, valószínűleg. Az évek óta jelen lévő izzadságszagú polkorretkizmus.

Elképzelt történetekben tök mindegy, ami megkérdőjelezhető az viszont az, amikor valós történelmi eseményeket és személyeket változtatnak meg teljesen. Az úgy már mondhatni történtelemhamisítás. Ahogy az Internacionálé adja ki feladatnak "a múltat végképp eltörölni".

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    így van. Lindy Goldstein rendezte.....
    Amúgy lehet, hogy csak az oroszokat akarták vele provokálni az amerikaiak.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Nem értek veled egyet TMIB mert azért egy 18. századbeli európai történetbe bármennyire is képzeletbeli, mondjuk úgy, hogy európai mondavilágot, mitológiát és történelmet hamisítja meg, mivel az eredeti készítõk. Fõleg Drosselmeyer karaktere alá, biztosan nem afrikai embereket képzeltek el. Szóval szerintem nem tök mindegy. Ez kultúrarombolás.
    Egyébként a kommentelõk is fel vannak háborodva. Ez egy eredeti Disney bejegyzés, de annyi zs1d0zás van alatta mint az állat:
    https://www.youtube.com/watch?v=2ktuvx9hrMw
    Csodálom, hogy nincs cenzúrázva.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Eredetibb verziók:
    https://www.youtube.com/watch?v=HKySM1ie2aM
    Ez például még német.
    In 1850 in Germany Clara's family are celebrating on Christmas Eve.

orosz:
    https://www.youtube.com/watch?v=UFuURj72mPg

A disney verzió már multikulti angol négerekkel. És úgy veszem észre, hogy homoszexuális utalások is voltak benne.
    Mi lesz 10 év múlva?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez komoly...

JOKER Official Trailer (2019) Joaquin Phoenix, DC Movie HD

A Batman filmekért sosem voltam oda, de ez úgy tűnik hogy más lesz mint a többi.

A topic keresõszavai: