Oldala 189 of 220 ElsõElsõ ... 89139179187188189190191199 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,881 to 1,890 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Csúzli, Aliexpress, ára: $ 2.09 (free shipping).
    Lehet hozzá rendelni tartalék gumit kb. 1 dollár + különbözõ kiszerelésben és méretben csapágygolyókat, 50-100 db/csomag fél-1-2 dollár.

csuzl.JPG

Ezt csak gyakorlásra szánom egy komolyabb darab vétele elõtt. Ma lõttem vele különbözõ köveket, kavicsokat, csapágygolyókat a BOL-ban izomból, és meglepõen erõs, a pontos célzást is be lehet gyakorolni vele szép lassan, nyáron majd kialakítok egy "lõteret" a napi "edzéshez". Szóval a BOB-ba nem árt egy ilyen kicsi, könnyû, de erõsnek tûnõ cucc, meggyõzött.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Pumpálós" dinamós zseblámpa az aliexpressrõl, $ 1.67 = 480 Ft. Ezt a városi lakásomba vettem, tartós áramszünet esetére. Kipróbáltam, a csomagból kivéve több mint egy órája világít, eddig csak néhányat pumpáltam rajta a próba kedvéért. A súlya pehelykönnyû, így bárhova vihetõ kompromisszum nélkül tartaléknak. Persze ezt csak _helyzetben_ használom, nyilván nem egy tartós darab, csak +1 vésztartalék.
    dinlamp.JPG

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lecseréltem a multitoolomat egy Mossy Oak márkájú egyedre. Baromi jónak tûnik, kényelmes, masszív, erõs, a pengék élesek, egy kézzel nyithatók és bekattannak egy "fékbe", ami nem engedi véletlenül becsukódni õket.
    $ 12.30 volt az Alin, 3500 Ft, 6 nap szállítási idõvel egy spanyol raktárból. Nagyon megérte.
    mossy1.jpgmossy2.JPGmossy3.JPG

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Energiafüggetlen, hagyományos mini poggyász/halmérleg 10 kg terhelhetõségig, ez jól jön adott esetben a menekülõcsomag gyors összeállításához, vagy a SHTF után a BOL-ban. Nyilván nem atomóra pontosságú, de kb. jól mér a tesztek alapján. Ebbõl kell még egy, hogy a városban is, a BOL-ban is mindig rendelkezésre álljon.
    Aliexpress, ára $ 1.47 = 420 Ft
    merleg.JPG

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    cattaro

Kipróbáltad már a fogót, tapasztalat?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    cattaro

Kipróbáltad már a fogót, tapasztalat?
    Kipróbáltam minden funkcióját, az EDC-m része, a mindennapi hátizsákomban hordom. Teljesen rendben van, mûködik, kényelmes, az én igényeimnek megfelel. Ráadásul jól is néz ki. Az övre fûzhetõ tokja is jó minõségû, formára merevített gyöngyvászon, patentos zárral. Persze még új, csak évek múlva derülhet ki, mennyire tartós stb. Egy tárgyfetisiszta biztos találna rajta kifogásolnivalókat, én csak egy mezei felhasználó vagyok, és rendeltetésszerûen használom.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    Kipróbáltam minden funkcióját, az EDC-m része, a mindennapi hátizsákomban hordom. Teljesen rendben van, mûködik, kényelmes, az én igényeimnek megfelel. Ráadásul jól is néz ki. Az övre fûzhetõ tokja is jó minõségû, formára merevített gyöngyvászon, patentos zárral. Persze még új, csak évek múlva derülhet ki, mennyire tartós stb. Egy tárgyfetisiszta biztos találna rajta kifogásolnivalókat, én csak egy mezei felhasználó vagyok, és rendeltetésszerûen használom.
    Ha tudod, és elfogadod, mit bír a fogó, akkor hosszú évekig hû társad lesz!

De ezzel akarj MTZ vízpumpát cserélni, vagy 300 éves tölgyfát dönteni...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Ha tudod, és elfogadod, mit bír a fogó, akkor hosszú évekig hû társad lesz!

De ezzel akarj MTZ vízpumpát cserélni, vagy 300 éves tölgyfát dönteni...
    Hát, ha nem boldogulna egy 300 éves tölgy kidöntésével, még mindig ott van tartaléknak a svájci bicskám, azon is van fûrész
    Amúgy vettem egy szintén Mossy Oak "bicskafûrészt" is, majd arról is rakok fel képet, miután rendesen leteszteltem mind a 3 pengetípusát.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Barométer/hõmérõ/higrométer
    Aliexpress: $ 11.60 = 3300 Ft
    Kézbe véve, jó minõségûnek tûnik. 15 nap alatt érkezett meg. A hõmérõ és a páratartalom-mérõ pontosnak tûnik, összehasonlítva a meglévõkkel. A barométert kalibrálni kell a megfelelõ tengerszint feletti magassághoz, ennek utána kell még olvasnom. Ha valaki tud egy jó leírást linkelni errõl, elõre is köszi.
    Ezt egyébként a BOL-ba szánom, ott van számomra jelentõsége, nem csak helyzetben, hanem az ottani mindennapokban is.

barom.JPG

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    Barométer/hõmérõ/higrométer
    Aliexpress: $ 11.60 = 3300 Ft
    Kézbe véve, jó minõségûnek tûnik. 15 nap alatt érkezett meg. A hõmérõ és a páratartalom-mérõ pontosnak tûnik, összehasonlítva a meglévõkkel. A barométert kalibrálni kell a megfelelõ tengerszint feletti magassághoz, ennek utána kell még olvasnom. Ha valaki tud egy jó leírást linkelni errõl, elõre is köszi.
    Ezt egyébként a BOL-ba szánom, ott van számomra jelentõsége, nem csak helyzetben, hanem az ottani mindennapokban is.

barom.JPG
    Jól néz ki!
    Mire használsz egy barométert a BOL-ban vagy a mindennapokban?