Oldala 9 of 13 ElsõElsõ ... 7891011 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 81 to 90 of 122

Topic: https://login.aliexpress.com

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 42

0 Not allowed!
    Megnézték vagy 5 en eddig 2 hét alatt
    Valami baj lehet a keresõszavakkal vagy a kategóriával

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Az áruhoz kapcsolódó Facebook csoportokban vagy fórumokon próbáltad "reklámozni"? Az biztos segítene.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ja, és nem szabad elfelejteni a szabályt.

1. Olyat árulj amire van kereslet.

Aztán ebbõl következik két másik ami közül választani lehet.

2. Áruld azt amit más nem árul.
    3. Áruld amit más is árul, csak olcsóbban.

Akár 1+2, akár 1+3, mûködni fog.

Mindemellett nem árt ha a megfelelõ helyen bedobod a linket az eladó áruhoz. Én a múltkor FB-ra tettem ki egy csoportba a boltom linkjét és rögtön eladtam néhány dolgot.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Rendeltem az aliról, most elõször, 4,42 dollár értékben, ebbõl lejön a 3 dollár "új vásárló" kupon, így nem sokat kockáztattam... Majd meglátjuk, mi lesz.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az 1. rendelésem az aliexpressrõl rendben megérkezett, a rendelés napjától számított 23. napon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Összesen 22 db terméket rendeltem az aliexpressrõl az elmúlt hónapokban, ebbõl 2 nem érkezett meg, véglegesen. Mindkettõ apróság, az összértékük kb. 950 Ft. Mivel kaptam az alitól az elején 3 dollár új vásárlói kupont, így a veszteségem kb. 100 Ft, ezért leszarom az egész ügyet. Mellesleg biztos, hogy az egyik meg nem kapott termék a Magyar Posta dolgozói jóvoltából tûnt el, a nyomkövetés alapján. A tanulság az, hogy nagyon olcsó, kicsi, egyszerû borítékban, sima postával küldött termékek rendelésével óvatosan kell bánni, mert könnyen lába kélhet. A pár ezer Ft-os tételeket már regisztrált módon ("ajánlva") küldik, így nehezebb ellopni.
    Volt egy csomag, amit a DHL hozott ki, aminek nem örültem, de szerencsére épp otthon voltam, amikor hívott a futár a kapu elõl.

Áttételesen kapcsolódik a témához, hogy nemrég rászántam magam, és bemerészkedtem a Kõbányai úti gigantikus kínai piac csarnokainak átláthatatlan rengetegébe. Tényleg nagyon nehéz megtalálni a konkrét termékeket, amiket keresel, mert mindenféle mikroeladó van egymás hegyén-hátán, rendszer nélkül, a kicsi és túlzsúfolt lyukaikkal, lehetetlen áttekinteni a kínálatot. De sok termék esetében feltûnt, hogy találkoztam már velük különbözõ olcsónak mondott kínai webpiacok felületein is, és az ár kb. ugyanaz, vagy egyes esetekben minimálisan olcsóbb is. Persze az ilyen piacozáshoz idõ, türelem, idegrendszer és szerencse stb. is kell, amik nálam pl. nem jellemzõek... (Kifejezetten outdoor/prepper/bushcraft termékeket árusító helyet persze nem láttam, de termékeket igen, random módon elterítve.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem kell hogy hagyd a dolgot. Ha elveszett, akkor jelented hogy elveszett és visszakapod a pénzt. Mikor az első rendelésem (a két kés amiről írtam) elveszett, addig jártam a nyakukra míg vissza nem kaptam a pénzt. Érdekes módon azóta semmi nem veszett el és mindent kézhez kaptam, pedig rengeteg féle dolgot rendeltem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Sziasztok . Alin visszatérítik a meg nem érkezett rendelés árát ? Ha igen , merre keressem ?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, nekem visszaadták, bár sokat kellett érte harcolnom. Először az eladónak írd meg hogy nem érkezett meg a rendelés. Akkor esélyes hogy küld helyette másikat. Ha nem akar másikat küldeni helyette, akkor közvetlen az Alihoz mehetsz és náluk jelentsd az elveszett csomagot.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Köszi .