Oldala 30 of 40 ElsõElsõ ... 202829303132 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 291 to 300 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,121

0 Not allowed!
    Amióta kicseréltem a HDD-t a tárhelykártyára, azóta álomgyors minden. Ráadásul nem csináltam rossz boltot vele, mert 1 dolgot kivéve minden sokkal drágább most, mint Fekete pénteken. Szóval igencsak jelentõs összeget takarítottam meg.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Francba. Ideért az egér amit rendeltem, de ez eléggé hulladék. Kezdem lenyomni a gombot, egy határozott klikk. Semmi nem történik. Nyomom tovább, újabb klikk, azt fogadja is a rendszer. A bal és a jobb klikk is ilyen.

Ami mégrosszabb az az, hogy a kurzor magától mozog. Minden megpróbáltam ami fellelhetõ tanács volt a neten. Esélytelen a dolog.

Gondoltam hogy akkor visszaküldöm. Aha... azt írják hogy akkor leszedik a postaköltséget a visszautalt pénzbõl. Értitek, selejtet küldtek, és én fizessek nekik.

A kurzor van hogy nagyon mozog, emiatt eltalálni se lehet vele semmit. Rámegyek valamire, klikkelnék, de mellémegy mert a kurzor arrébb kúszik. Újraindítás nem segített, Malware scan nem talált semmit, kihúz-visszadug nem lett jobb, beállításokkal tökölés, szintén nem jó. Driverekkel szórakozás megint csak nem javítja ki a problémát Törött kábel? Vagy valami más hardver hibája van az egérnek...

Nagyon nem örülök ennek.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Nekem akkor szokott remegni, mászkálni a kurzor ka valami rf cucc zavarja. Lehet pont azon a csatornán megy egy wifis vagy bluetooth cuccod is?

A gombra olyan tippem lenne hogy esetleg dupla funkciósak amit a programjából lehet beállítani vagy egyszerûen csak akadnak a mûanyag gombok valamiben (pl. sorjás anyagszél) mielõtt a mikrokapcsolót megnyomná.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Á, ez drótos egér, úgyhogy a Wifi-nek nincs rá hatása. Elvileg a bolt visszaveszi az egeret, szóval visszaküldöm nekik. Választok valami másfajtát.

Én is gondoltam arra hogy duplakattintós programozható, de az egér mellé járó programban erre nem volt utalás.

Csak azért szomorú, mert örültem neki hogy végre egy jó formájú egér, aminek az oldalán nincsenek gombok. Erre így jártam vele.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Logitec M325 FTW

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én is az egyszerû formát, kevés gombot szeretem, de a vezeték az zavar.
    A Logitec B175-öt koptatom sok éve, kicsi, pont a tenyerembe való. Egyszer kezdett rosszalkodni a bal gombja kb. egy éve, nem mindegyik kattanásra mûködött, de magához tért úgy egy hét után. Közben megrendeltem az utódját (ugyanaz a típus) ami még pihen a fiókban.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csináltam egy egéralátétet, sima, kék ruhaanyag, ráragasztva kukoricapelyhes keménypapírra. Megtáltosodott tőle a régi egér.

Ma gépet szereltem, az asszonynak a régi gépem akartam összerakni. Beledobtam a régi 1 Terrás Samsung HDD-t, ami az új gépben nem működött csak kattogott. De nem akart most a régiben sem menni. Oké, semmi gond átraktam az asszony régi gépébe. Ott ment is, meg nem is. Többször lefagyott, sípolni kezdett, stb. Bizergáltam a kábeleket, aztán valahogy csak összejött. Az alap partíció ott volt, épp csak mégsem. Valahogy a fájlok eltűntek róla, nem is írta azt hogy NTFS, hanem csak annyit hogy "RAW". Szóval eltűnt róla minden, csak úgy.

Sebaj, a WIN 10 particionáló programjával töröltem az összeset, majd csináltam egy 931 megásat rá. (Ennyit írt ki maximumra.)

Átdobtam az én régi gépembe, indít, WIN 10 feltolva, megy, nincs semmi baja.

Eltöltöttem vele vagy 2 órát, mire sikerült eddig eljutni.

Gondolom finomítgatni kell, meg majd beleteszem valamikor a DVD olvasót, meg egy 60 Gigás régi SSD-t, aztán annyi. A lényeg hogy most úgy tűnik hogy minden megy. Az asszony Second Life-ozhat rajta, az izmosabb videókártyával, a 3.40 -es 4 magos i5-ös 3570k-s procival és a kétszer annyi RAM-al.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pi-hole-t használ valaki?
    Beállítottam a hálózatba egyet, mert múltkor kiidegelt a youtube a 10-15 percenkénti reklámjaival. Youtube-al nem bír el vagy csak rosszul állítottam be?
    Tesztoldalak szerint mûködik a szûrõ, számlál is rendesen.
    Közben megoldást keresve találtam androidra alternatív youtube klienst, ami nem játsza be a reklámokat, de mégiscsak jobb lenne központilag elintézni.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 62
    Given: 79

0 Not allowed!
    Szasztok help kéne. Vettem egy : XFX Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit Videokártyát. A tápomon nincs 6 pines csatlakozó illetve ami van az az alaphoz csatlakozik. Elvágtam megcsokiztam, feldugtam, nem indul. a sorrendre ügyeltem. mi lehet a baj? A gép indul, ha lehúzom a videókártyáról a csatit.

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 176
    Given: 352

0 Not allowed!
    Biztos, hogy a tápban van hozzá elég kraft? Tuti nincs zárlat, pin felcserélve?
    Loco en el coco