Oldala 3 of 4 ElsõElsõ 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 39

Topic: Steemit - Dtube - Dlive - topic

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Szerintem ez is számít valamit...

igazából nem lenne hülyeség blockchaines szolgáltatásokban sem, egy ilyen archiváló/inaktiváló gomb a törlés alternatívájaként. AZ, hogy ez nekem eszembe jutott, azt jelenti, hogy valszeg másnak is, így szinte biztos találkozunk ezzel a lehetõséggel

meglátjuk Túlélõt meggyõzi e

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Van is ilyen funkció, a legtöbb weblapról el tudod tûntetni AZ ELÉRÉSI UTAT, így közvetlen link nem vezet a cucchoz, amit feltöltesz. De a blokkláncon fentmarad, és az archívumokban is fentmarad.

Nem véletlen mondják, hogy ami egyszer kikerült a netre, azt már nem lehet onnan eltûntetni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Videós újdonság, esetleg érdemes tenni vele egy próbát, kicsit komolyabbnak tûnik, mint a többi próbálkozás:
    https://www.contentos.io

Van hozzá "tervrajz" is, nagyjából jól összeszedik, hogy mit is akarnak:
    https://www.contentos.io/subject/hom...t=201906190001

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 921

0 Not allowed!
    A BitTorrent megvette a DLIve-ot. Ez a jövőben vajon mit jelent a DLive platformra nézve? A torrentes cégeket szeretik kicsinálni és eltüntetni. A DLive veszélybe kerülhet egy olyan esetben?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A BitTorrentet megvette a TRON blokkláncos projekt, illetve a mögötte álló fejlesztést végzõ cég. Mivel a kriptopénzek alapvetõen p2p jelleggel mûködnek, a torrent pedig ennek a technikának az évtizedes, elterjedt és elfogadott használata, szerintem veszély nem lesz itt. A dlive megkapja a kriptoiparban kapható legfullosabb marketinget, és beintegrálják egy olyan rendszerben, ahol van kb 100 millió aktív felhasználó. Illetve nem tudom, hogy pontosan hányan használják a bittorrentet, de nyilván sokan.

Másrészrõl lassan elfelejthetjük a kicsinálást, eltûntetést. Oké, lenullázzák az usában meg az euban. Na és? 900 millió ember, nem több. 5-10 év múlva az már csak az emberiség 10%-a lesz.
    Ázsia fog diktálni, meg Afrika. Afrikát pedig éppen kolonizálja Kína meg India, szóval végülis Ázsia. Ott meg a megacégek is úgy ugrálnak, ahogy a kormányzat fütyül, különben mennek a gulágra, gazdasági értelemben véve.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azóta én is hallgattam egy Podcast-et amiben szó volt a témáról. Ott is azt mondták hogy a tulajdonosváltás esélyes hogy pozitívan fog hatni a dlive-ra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Steemit

5 ! jelszó van, de egyik sem működik. A nagy jelszóra azt írja hogy ne azzal lépj be, hanem valamelyik másikkal. Oké, letöltődik pdf-ben a másik 4. (Illetve 8!), abból a "kulcs" jelszó kellene. Azt írja rá hogy hibás. Ilyenkor mi van? Mire jó egy közösségi média, ha be se lehet rá lépni? Régen működött a jelszó, aztán most meg nem akar.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A steemiten egyetlen jelszó van, a mesterjelszó.
    A többi az kulcs, mindegyikhez másféle jogosultság jár. A posztoláshoz más kulcs kell, mint a tárca használatához, és megint más a kódolt üzenetek küldéséhez.

Ami a belépéshez kell, az nálad a "private posting key".

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Próbáltam, azt írja ki rá hogy nem jó jelszó. Próbáltam a többit is, az sem jó. A mesterjelszónál nem lép be igazán, csak felajánlja a többit letöltésre, pdf formátumban (amik nem működnek).

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Oké, akkor még egyszer
    Posting key kettõ van, egy public és egy private. A private az, amelyikkel a steemit.com oldalra beenged.
    Ha nem enged be vele, akkor az accountodat feltörték, és meg lett változtatva a kulcs. De mivel a mesterjelszó mûködik, ezt kevésbé tartom valószínûnek.
    Viszont ha gondolod, csinálj egy visszaállítást vagy ilyesmit, akkor elméletileg enged belépni a mesterjelszóval.

Viszont mindenképpen másold ki utána a kulcsokat, addig be ne zárd az oldalt. Mikor rámész arra az oldalra, ahol a kulcsok vannak, alapból a public látszik mindenhol. Külön rá kell kattintani, hogy felfedje a private kulcsokat is.

A topic keresõszavai: