Oldala 55 of 261 ElsõElsõ ... 545535455565765105155 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 541 to 550 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    FB-on már most több olyan hozzászólást láttam, ahol azt írták, jó lenne ha az állam csinálna már valamit mert ha kifogy a kajából elindul fosztogatni...
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    nem vásárolni, hanem fosztogatni?

vagyis nemtom, nem voltam boltban, de azért a fórumon olvasottak alapján sem hiszem, hogy annyira nem lehet semmi élelmiszert kapni

mondjuk akinek nincs semmi pénze és nem tud dolgozni az más kategória, de gondolom õ meg nem a facbookon írkál

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Úgy rémlik olyasmi cikkeknél olvastam amik arról szóltak hogy nem tisztázott még hogy miként lesz a fizetés a munkából kiesett idõre, mert a cégek állásidõt nem akarnak fizetni, szabiból meg nincs sok és ki tudja meddig húzódik a dolog. Sokan abban reménykednek hogy az állam majd támogatja a cégeket hogy az emberek megtarthassák a munkájukat illetve a nem dolgozott idõre is kapjanak fizetést.

Nálunk munkahelyen is soknak nagyon ki van számolva a fizetés, már azért sokszor morogtak ha kevesebb túlóra volt egy hónapban.
    Last edited by raktaros; 03-18-2020 at 03:00 PM.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Nalunk ma jelentettek be, hogy pentektol bezarjak a sulikat.

A katonasag meg vonul be londonba, tobben posztoltsk kepeket meg videokat a bevonulo katonakrol. Szerintem keszulnek a lezarasra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ged Hozzászólás megtekintése
    A Defender Europe 2020, egy elõre bejelentett NATO hadgyakorlat, válasz a közelmúltban végrehajtott orosz hadgyakorlattokra. Egyfajta erõdemonstráció.

https://honvedelem.hu/cikk/fokuszban...-20-gyakorlat/

Bennfentes információk nélkül csak laikusok vagyunk, sajnos.
    https://m.kuruc.info/r/2/209698/

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Meg se akarom tippelni hogy 1-2 hét múlva hány beteg lesz.

Olyanokat írnak a szakértõk hogy 60%-70%-os lakosság-fertõzõdés, meg 2 teljes évnyi vészhelyzet.

Most akartam venni még dolgokat, de online már nem igazán rendelhetõ semmi. Se étel, se tisztálkodási szerek, de még azt a macskaeledelt sem hozzák házhoz amit mindig hozatni szoktam.
    Hát nem érdekes, hogy a világ egyik legfejlettebb országa, ami gyártástechnológiában az élmezõnybe tartozik, az nem lélegeztetõgépeket gyárt, meg felszerelést, hanem bezárja a gyárakat, és 'széthúzza' a betegséget? 2 év? Ez nekem több, mint gyanús!

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
    Szia,

"Csak" azt adtak fel, hogy a betegek minden kapcsolatat felkutassak es korhazi karantenba tegyek oket.

Termeszetesen ettol meg a betegeket ellatjak, es az altalanos karantennal lassitjak a terjedest.

Bel
    Úgy olvastam, sem iskolabezárás, sem egyéb hasonló tömegeket érintõ intézkedéseket nem vezetnek be. Ez az utolsó, amit róluk olvastam, azóta változhatott.

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
    Helyzetjelentes.
    Tegnap mondott beszedet a prime minister.
    Nincs hivatalos karanten, de felkernek mindenkit, hogy maradjon otthon.
    Bejelentettek milyen anyagi segitsegcsomagot hoztak letre elso korben. Foleg a munkahelyek nyitvatartasat tuztek ki celul. Aztan kesobb az egyenek lakashitel es lakber problemait is kivanjak segiteni. Amire nagy szukseg lesz!

Virusugyben, 2000 a hivatol betegek szama, 71 halott
    Es kb 25000 a nem regisztralt betegek szama.

Mi. Felesegem munkahelye tegnap megszunt amit ugy ahogy vartunk de nem ilyen hamar.
    Nekem 2 reszmunka idos munkam volt, az egyik ma reggel szunt meg, reggelenkent iskola jaratot vezetek, ezt ma reggel hatarozatlan idore felfuggesztettek
    A masik munkam meg megvan (beteg gondozo) az nem is fog megszunni de ott ki tudja en meddig huzom majd.

Szoval egyenlore nem maga a virus ami gondot okoz hanem a gazdasagra gyakorolt hatasa.
    Nagyon nehéz helyzetbe kerültetek, kitartást nektek!

0 Not allowed!
    Hmmm.., van bõr a képén!