Oldala 3 of 4 ElsõElsõ 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 40

Topic: Szürke egér

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Lassan egy éve megvan a suzukim, semmi gondom nincs vele. Mondjuk egy év alatt mentem vele 1.500 - 2.000 km-t. Olcsó az alkatrész, keveset fogyaszt és van egyfajta hangulata. Ez az autó szerintem marad addig amíg szét nem esik.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Sziasztok!

Tetszik a témafelvetés, mondjuk én nem mennék ennyire bele a "láthatatlanságba" mint a témaindító. Én nem akarok a vásárlásaimra figyelni, meg mindent rejtve csinálni, de:
    Amit én szeretnék, az az átlagos kinézet megtartása, de lehetõleg minõségi és tartós cuccokkal. Szerintem ha nagy káosz lesz, akkor a szervezett bandák elõszeretettel "nézik ki"
    a military cuccokban mászkálókat, mert azok "fel vannak készülve" nekik biztos van felhalmozva készletük.
    Arra gondoltam, hogy hétköznapi vagy annak tûnõ, minõségi tárgyakat és ruhákat szereznék, amivel nem tûnök ki az átlagból. Erre keresek tippeket.
    Érdekelnek az ötleteitek ruhákra de használati tárgyakra is amik megbízhatóak, strapabíróak de nem keltenek feltûnést.
    Ti gondolkodtatok hasonlóban?

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Én nem hajtottam a kimagasló minõségre, inkább sokat vettem az átlagos minõségû, sztenderd ruhákból. Van 10 farmerem, 20 pólóm, 10 pulcsim, 5 párcipõm. Ezeket váltogatom munkába. Otthonra, tanyán - erdõbe melózni van néhány strapabíró ruhám, de inkább a kiszuperált hétköznapi göncöket használom. A magas minõségû munkavédelmi ruhákban épp úgy kilógok a sorból, mint a military cuccokkal.
    Ez csak az én véleményem.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 122
    Given: 250

0 Not allowed!
    A környezethez érdemes alkalmazkodni. Itt a végeken pl. az emberek szeme sem rebben, ha valaki bakancsban, terepszínû cuccban mozog. A városban nyilván elüt a többiektõl, mint egy rózsaszín elefánt. Nagy gebasz esetén kb. mindenkit kifognak az ilyen bandák, mert bárkinél lehet valami hasznos cucc. Táska, kabát, mind izgalmas cuccot rejthet.
    A helyedben használtruha boltokban néznék körül, ott mazsoláznék jó minõségû, noname motyókat.

Egyébként mit keresnél nagy gebasz esetén egy városban?
    Loco en el coco

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 127
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Gabe Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Tetszik a témafelvetés, mondjuk én nem mennék ennyire bele a "láthatatlanságba" mint a témaindító. Én nem akarok a vásárlásaimra figyelni, meg mindent rejtve csinálni, de:
    Amit én szeretnék, az az átlagos kinézet megtartása, de lehetõleg minõségi és tartós cuccokkal. Szerintem ha nagy káosz lesz, akkor a szervezett bandák elõszeretettel "nézik ki"
    a military cuccokban mászkálókat, mert azok "fel vannak készülve" nekik biztos van felhalmozva készletük.
    Arra gondoltam, hogy hétköznapi vagy annak tûnõ, minõségi tárgyakat és ruhákat szereznék, amivel nem tûnök ki az átlagból. Erre keresek tippeket.
    Érdekelnek az ötleteitek ruhákra de használati tárgyakra is amik megbízhatóak, strapabíróak de nem keltenek feltûnést.
    Ti gondolkodtatok hasonlóban?
    Igazából, ezeknek a kritériumoknak a dekatlonos, és esetleg taktikai boltos jobb fajta cuccok bõven megfelelnek...

Nem feltétlen hátrány a katonai cucc, mert ha kellõképpen koszos, és nem egységes(különféle típusok keverve, pl. multicamo-dpm, vagy digi-woodland), akkor inkább csóró melósnak néznek, mint katonának...
    (az összes katonai, taktikai cuccomról a jelzések, felségjelek, stb. le vannak szedve)

Meg kell nézni, adott helyzetben mi a leginkább jellemzõ, és az alapján kellene majd öltözni...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Az erdõben lévõ konténerünk fölé terveztem már régóta egy tetõt összerakni. Most hétvégén rászántam magam.
    A következõ szabad hétvégémen majd belécezem, fedést rakok rá és bekarfázom. Majd dobok arról is képet.
    Csatolt képek Csatolt képek

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    Az erdõben lévõ konténerünk fölé terveztem már régóta egy tetõt összerakni. Most hétvégén rászántam magam.
    A következõ szabad hétvégémen majd belécezem, fedést rakok rá és bekarfázom. Majd dobok arról is képet.
    Épp gondolkoztam a napokban, hogy írok, merre tartasz a kisházzal...

A rikító színt nem tervezed átfesteni?
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Épp gondolkoztam a napokban, hogy írok, merre tartasz a kisházzal...

A rikító színt nem tervezed átfesteni?
    Ne is kérdezd, szívok rendesen.
    Az egész úgy indult, hogy az erdõnkben akartam menedéket építeni, majd építkezni. Feleségem bedobta a nyekergést, hogy olyan messze van mindentõl és Õ ott félne. Egy világ tört össze bennem, de nem adtam fel. Kerestem egy tanyát, ahol van áram és sok mûvelhetõ föld. Ez már csak hétszáz méterre van az aszfaltos úttól, (civilizáció mércéje...) van szomszéd, kevésbé rémisztõ, mint az erdõ. Rohadt sokat jártam utána, nagy nehezen megvettem 8 hónap alatt. Meg sem száradt a tinta az adásvételin, amikor a feleségem rájött, hogy mégis az erdõ lenne biztonságosabb élettér. (Mondhatom, hogy szétb..zott az ideg egy pillanat alatt...)
    Annyi pénzem nincs, hogy most két projektet futtassak egyszerre (a fõnököm is megvágja a fizetésünket, a vállalkozásom is lassult a járvánnyal.) Így csak az egyik fog megvalósulni, csak még nem tudom melyik.
    Most összerakom a tetõt a konténer fölé, így nem fog beázni, nem tudják könnyedén elvinni egy darus autóval és lesz egy kis kiülõ-terasz mellette. Azután majd lesz valami, még nem tudom, hogy mi.
    Kérdésedre a válasz. Tervezem átfesteni valami terpbe olvadó színre. Zöld, terep szín, valami....

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Elkészültem a tetõvel! Erre az évre még tervbe van wc, kerítés, udvari konyha, zuhanyzó. Wc alap és kerítés kitûzése megvan. Majd dobok fel azokról is képet.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Last edited by Alpha; 05-17-2020 at 04:43 AM.

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    Elkészültem a tetõvel! Erre az évre még tervbe van wc, kerítés, udvari konyha, zuhanyzó. Wc alap és kerítés kitûzése megvan. Majd dobok fel azokról is képet.
    A mellékhelyiséget milyen üzemre tervezed?
    Pontosabban, a tartalomra szórsz vegyi anyagot, vagy ilyesmit?