Oldala 9 of 9 ElsõElsõ ... 789
Eredmény 81 to 88 of 88

Topic: wc papír alternatívák

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

0 Not allowed!
    Olyan világvége lesz, hogy besz@rsz. Ezért kell mindenkinek klotyópapír.
    Most az idióták miatt vettem két havi adagot itthonra pluszban, mert még a végén itt is elfogy az összes a boltokból. Ezzel kezdtem is a sort, és máris fogy itt is a budipapír
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
    szoval bejartuk a 3 nagy boltot, lidl, waitrose es sainsburys. beszaras, hogy mi volt! a waitroseba a wc papiros reszleg teljesen le volt fosztva, semmi nem volt!
    Itt nem tudom hogy mi van a városban, de az asszony rokona már panaszkodott hogy náluk sincs WC papír a boltokban. Szóval ez már világjelenség.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Most az idióták miatt vettem két havi adagot itthonra pluszban, mert még a végén itt is elfogy az összes a boltokból.
    Ez a lényeg. Ha egy szûkebb kör elkezd pánikolni és ész nélkül vásárolni, akkor muszáj beállni a sorba, hogy a napi használatra legyen. Ráadásul a távoktatás és a távmunka miatt otthon több fogy, mint egyébként.

Ha felröppen a hír, hogy a bankok bajba kerülnek és nem lesz biztonságban az ügyfelek pénze, elkezdik kivenni az emberek a lóvét a bankból, attól kerülnek bajba a bankok...
    Egyébként valahol mintha olvastam volna tegnap, hogy elkezdték megrohanni az emberek az ATM-eket (asszem még nem Magyarországon). Ismerve az emberek reakcióját, nem lennék meglepve, ha pár nap múlva korlátozni fogják a naponta kivehetõ készpénz mennyiségét. Azt hallottam, hogy nálunk a patikákat rohanták meg. Akik rendszeresen gyógyszert szednek (pl. vérnyomáscsökkentõ), próbálnak több hónapra elõre felirtani a háziorvossal.

A vicc az, hogy éppen a budipapír az amibõl szinte bármennyit tudnak gyártani, papírhulladékból, automatizált gépsorokon. Ezzel szemben a krumpli, hagyma, alma, gabona a tavaly termett készletekbõl szerezhetõ be, amíg tart a készlet. Az idei termésre még várni kell pár hónapot...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ez valószínûleg a 2. világháborúból ered. Emlékszem a gyerekkoromból, hogy a málenkij robotot is megjárt nagyanyám is be volt tárazva rendesen, nem csak ebbõl, nyilván nagyon rossz tapasztalatokat szerzett.
    Amúgy alternatívákból (konyhai papírtörlõ, papírzsebkendõ stb.) roskadoznak a polcok.
    Én inkább pzs-bõl vettem jó sokat, ha már járvány, meg amúgy is mindenre jó. (Van egyébként a címszereplõ termékbõl is vagy 40-50 guriga a BOL-raktárban régóta, ki tudja, meddig elég egy nukleáris tél esetén.)

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    A WC papír addig nem probléma, amíg van mosdóvíz. Az ókori Róma is így mûködött.
    A beduin meg kimegy a tábora mellé a sivatagba és ha elvégezte a dolgát kitörli bal kézzel és homokkal. Ez is alternatíva. (Ezt láttam, megéltem. Szó szerint körbe szarták a tábort...)

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    én biztos ami biztos egy adag reklámpapírt félretettem még 2 hete, hogy összegyûrve az is több, mint a semmi. Csak ne a csillogós papírra nyomtatottat használjátok, mert tartkóig húzod vele a kondenzcsíkot.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Sziasztok!
    Alternativ megoldasnak: kancsó, szappan, langyos víz! 😀👍

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Nincsen papír? Használj botot!
    http://muz4in.net/news/zakonchilas_t...20-03-26-51446
    Закончилась туалетная бумага? Используйте палку Ha nem megy azorosz fordítsd le guglival! Nagyon jó!