Oldala 39 of 42 ElsõElsõ ... 293738394041 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 381 to 390 of 411

Topic: Elsõsegély csomag / doboz

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Szia,

Jo a csomag, de amit en hianyolok belole: nagy volumenu verzes csillapitasara alkalmas felszereles.
    Mert amiket bemutattal, azok nagyon gyakran hasznosak es jol jonnek, de egyik sem letfontossagu abban az ertelemben, hogy csak olyan esetekben segitenek, amit az ember (tarsa) akkor is tulel, ha ezek nincsenek nala. Viszont pl. combserules eseten korulbelul 40 masodperc alatt a vervesztesegtol elajulhat, 2 perc alatt meghalhat az ember. Es gondolom azt senki sem kepzeli, hogy 2 perc alatt kimegy a mento, tehat egy ilyen helyzetben senki mas nem mentheti meg az eletet, csak az, aki ott van, es csak azzal, ami epp nala van.

Nagyon sok kulonbozo dologgal lehet ellatni ilyen verzest, ezek kozott vannak nagyon divatosak is: CAT, izraeli kotszer, veralavadasserkento kotszerek. Azonban en a te csomagod meretet figyelembe veve elsonek nem ezek valamelyiket javasolnam, hanem egy onmagahoz tapado kotszert, pl. egy 8cmx4 m-es PEHAt.
    Ez igen sokretuen hasznalhato, pl. faslikent egy megrandult bokara, vagy jo szorosan tekerve a csomagodban meglevo gazdarabka fole nyomokotesnek. Ez az osszes venas es a legtobb arterias verzest megfogja.

A csomagodban levo steristip-et en friss (meg verzo) sebre nem tudtam felrakni, pontosabban ugyan felraktam, de a ver miatt nem jol tapadt, gyorsan elengedte, igy haszontalan volt. Persze ezzel egyutt ezt kifejezetten jo dolognak tartom, mert ha mar nem verzik a seb, akkor kifejezetten segiti a tiszta(!) seb gyogyulasat.

ui. az en elsosegelycsomagjaiim leirasa.

Bel

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 57

0 Not allowed!
    1500 átvehetõ Bp lejelentkezel elteszem neked míg érte jössz, vagy küldessz valakit. Gondolom páran már látták.rad01.jpgrad03.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    1500 átvehetõ Bp lejelentkezel elteszem neked míg érte jössz, vagy küldesz valakit.
    Lejelentkezés, milyen formában? Itt a fórumon, privátban?

Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Gondolom páran már látták.
    Ezt hogy kell érteni? Páran láttak már ilyet? vagy úgy hogy ez a 1500-as készlet már meg van hirdetve valahol?

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Rozsomák!
    Te két készletet mutatsz. Az elsõ képen és a második tetején az ERBV készlet van. Abba tartozik a piros mentesítõ oldat, a fehér mentesítõ oldat, a felszúrótüske, a Mull-lap csomag meg pólya, valami mosószer, 2 ampulla önbeadós Atropinszulfát ampulla. Neomagnol , meg egy szivacs. Ha jól emlékszem...

Alatta meg a gyógyszeres készlet. Külön volt rendszeresítve.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Szia Fater.Lajos,

A felso kepen is rajta van a "Gyogyszereket is tartalmazza!" felirat.

Ezt talaltam rola, de ebben egy szo sincs arrol, hogy milyen gyogyszerek vannak benne.

Bel

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    pár évvel ezelõtt volt több tucat ilyen készletem, kihajigáltam belõlük a sok lejárt cuccot, csak a dobozt tartottam meg, szeretem, mert lehet egymásra pakolni õket. Ja,évek múltával is ontják a gyógyszer szagot...

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 57

0 Not allowed!
    Ez egy készlet. Amit haven kidobált az én összeszedtem, és most kiárulom. Kiraktam a cuccot a face prepper fórumra is. Gvadányi úton átveheted a pakkot, szólsz leteszem a portára 0-24 ben ottvannak..

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2

0 Not allowed!
    Egy zúzódás miatt elhasználtam egy levél 2 éve lejárt Advil Ultra fájdalomcsillapítót, teljesen jól mûködött. Van nem lejárt is, de nem akartam kidobni.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Milyen erõs fájdalomcsillapítót tudtok ajánlani a gyógyszerek közé ami szabadon hozzáférhetõ?
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 817

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Milyen erõs fájdalomcsillapítót tudtok ajánlani a gyógyszerek közé ami szabadon hozzáférhetõ?
    Ami nekem bevált fogfájásra, az a Cataflam Dolo. Épp most vettem belõle egy adaggal, a Cataflam Dolo Rapid még gyorsabban hat. Fejfájásra azt mondják, nagyon jó az Algoflex Forte.

A topic keresõszavai: