Oldala 141 of 178 ElsõElsõ ... 4191131139140141142143151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,401 to 1,410 of 1779

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,023
    Given: 1,031

0 Not allowed!
    Elmentem sétálni. Vagy 80 méterre a házunktól bele van dobva egy lefejezett, megnyúzott õz az árokba. Tényleg olyan nehéz lenne vinni a vadászatra egy ásót és ha nem kell nekik a tetem akkor esetleg ásni egy gödröt és elföldelni? A másik irányban is találtam egy õztetemet még az õsszel.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megint egy vlog...

Posta vizit, babafej, dög az árokban

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Elmentem sétálni. Vagy 80 méterre a házunktól bele van dobva egy lefejezett, megnyúzott õz az árokba. Tényleg olyan nehéz lenne vinni a vadászatra egy ásót és ha nem kell nekik a tetem akkor esetleg ásni egy gödröt és elföldelni? A másik irányban is találtam egy õztetemet még az õsszel.

nincs erre valami szabály?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szabály biztosan van, de az a szemetelés ellen is van, mégis azt is szétdobálják. Belefulladunk a használt pelenkákba amivel a környék összes útjának teledobálják a vizesárkait.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Saját videó hétvégére:

Kocsmázós, diszkós, alkoholos, bulizós sztorik - Videoblog #49

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap eléggé felidegesített a posta. Elõször is, kimentem megnézni a postaládát délután kettõkor. Meglepett hogy még nem vitte el a postás a leveleket és csomagokat. Visszanéztem a biztonsági kamera felvételén, a posta kocsija volt itt, de ahelyett hogy megállt volna, kitette a karját és gyorsan elhajtott. Lehet hogy a fiatal postás volt, az öregebb az korrekt és rendes, meg a nõi postás is. A fiatal viszont van hogy nem dolgozik rendesen, meg se áll, nem viszi el a kitett küldeményeket.

Úgyhogy emiatt muszáj volt bemennem a városba. Nem csak a benzinpénzrõl van szó, de ha nem lenne muszáj, akkor miért intézik úgy hogy be kelljen mennem, fõleg ha tele van plakátolva a postahivatal azzal hogy akinek nem kell az ne is menjen be?

Na mindegy, behajtottam motorral, aztán leadtam a pakkokat és borítékokat. Aztán jött a következõ idegölõ hülyeség. A postafiók kinyitása. Nem kulcs van, hanem ilyen forgatható széf-zár vagy micsoda. Szerintem 40 éves lehet az egész, mind el van kopva, kínszenvedés õket kinyitni. Van hogy még a postai dolgozóknak se sikerül. Meg szoktam õket kérni hogy nyissák ki, de vagy sikerül nekik, vagy nem.

Tegnap kb. 20-25 percet biztosan tököltem vele de nem nyílt ki. Az volt a szerencsém hogy valami dolgozó épp besétált és mondtam neki hogy nem-e nyitná ki nekem, mert nem sikerül. Én nem emlékszem, de a nõ úgy viselkedett mintha ismert volna, úgyhogy lehet hogy korábban már segített. Nem tudom.

Fogalmam sincs hogy évi 80 dolláros postafiókbérlés mellett miért nem lehet egy kulcsos rendszert tenni a mostani helyére. A nagyvárosban olyan volt és az tökéletes volt, egy mozdulattal nyílt és zárult az egész. Itt meg képtelen vagyok kinyitni. Egy fickót is megszólítottam hogy ott dolgozik-e, mondta hogy nem, de magyarázott egy kicsit és megemlítette hogy neki is van postafiókja és az övé is nagyon nehezen nyílik.

Ha a nõ nem jár arra és nem nyitja ki a zárat akkor ott éjszakáztam volna a postán?

Utána elhajtottam a boltba, vettem 2 Pepsit, de ha már ott jártam akkor vettem egy pakk olcsó virslit. Meg még 2 löncshúst is, $1.99/darab, csirkehús is van benne. Biztosan finom lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap ugyanúgy eljátszották. A postás elhajtott a ház elõtt, de nem állt meg és nem vitte el a küldeményeket. Be kellett mennem a városba és saját kezûleg feladni õket. Hétfõn bemegyek és rákérdezek hogy most már akkor ez lesz, hogy minden szombaton pénzt kell költenem és be kell hajtanom a városba, mert a postás nem akar dolgozni valamiért? De én lefogadom hogy a fiatal csinálja, mert az idõsebb az normális, meg a nõ is rendesnek tûnt amikor beszéltem vele.

Végül is ezzel csak a megélhetésem és a kisvállalkozásom létét kockáztatják. Nem jó vicc...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb saját videó.

Rajtakaptam a ház körül sunnyogó tolvajt

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap ideért a vírus-segély-csekk. Pont annyi amennyi a szövetségi adó befizetésére kell... Úgyhogy mondjuk azt, hogy ideadták azt, amit késõbb elvesznek. Na mindegy, jobb mint a semmi, minden fillér számít.

Persze hogy ez mennyire terheli meg az államadósságot, az már más kérdés. Ez van, a vírus bekavart minden országnak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Ezt a FED nyomtatta, semennyire nem terheli meg az államadósságot, majd egy combos inflációt fog okozni fél-másfél éven belül.