Oldala 91 of 98 ElsõElsõ ... 41818990919293 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 901 to 910 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Köszi!
    Tudom hogy másolat lenne.
    De még nem is hasonlít a két zsák. A wish-es jobban nézki...

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Ez egy kozvelemenykutatas lenne.

Van egy kis uzleti tervem es ahhoz keszitek felmerest.

Anno restauraltam ezt a baltat:

https://youtu.be/rQIwXyePxFk

Eredetileg meg akartam tartani de kellet a penz es eladtam. Viszont eleg nepszeru a video es az instagram poszt is es kerdezkednek, hogy van e meg.
    Amire gondolok az az, hogy tobbet keszitenek belole mert olcsobban jon ki az anyagbeszerzes ha nagytetelben veszem. Ami munkat en teszek bele az a fej ujraelezese, nem csak elezes de uj elszog ami sokkal idealisabb vagashoz. Kezzel faragott nyel, diszitve vagy festve.
    Ez egy valoban hasznalhato szerszam. Tudva mindezt, ki mennyit fizetne egy ilyen baltaert?

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 101
    Given: 205

0 Not allowed!
    Ha komolyan gondolod, csinálj piackutatást, számítsd ki, mennyiért érne meg Neked elkészíteni egy ilyen baltát. Aztán keress/csinálj egy lehetõséget, ahol az emberek ezen az áron elõ tudják rendelni. Kiírod, hogy ez lenne a nullszéria, eztán már drágább lesz. Meghirdeted mindenfelé.

Ebbõl leszûrheted, milyen lehet nagyjából a kereslet. Szerintem
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Ha komolyan gondolod, csinálj piackutatást, számítsd ki, mennyiért érne meg Neked elkészíteni egy ilyen baltát. Aztán keress/csinálj egy lehetõséget, ahol az emberek ezen az áron elõ tudják rendelni. Kiírod, hogy ez lenne a nullszéria, eztán már drágább lesz. Meghirdeted mindenfelé.

Ebbõl leszûrheted, milyen lehet nagyjából a kereslet. Szerintem
    Nekem kb 20.000ft-ert kene arulnom darabjat, hogy megerje, ebbe benne van a postakoltseg is innen magyarba.
    Inkabb arra vagyok kivancsi otthon kiadnanak e ennyi penzt egy baltaert? Amit igy felujjitva arulnek.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 101
    Given: 205

0 Not allowed!
    Na, ezzel már el lehet indulni Helyben nem lenne piaca? Egyszerûbb lenne számodra, talán nagyobb lehetne a profitod is.

Írhatnál konkrétumokat a baltáról: milyen anyagból van, milyen élt alakítasz ki, stb., az ilyesmit értékelik a potenciális vevõk. A mûhelytitkokat viszont nem kell kiteregetni
    Last edited by coco; 05-14-2020 at 07:15 PM.
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Na, ezzel már el lehet indulni Helyben nem lenne piaca? Egyszerûbb lenne számodra, talán nagyobb lehetne a profitod is.

Írhatnál konkrétumokat a baltáról: milyen anyagból van, milyen élt alakítasz ki, stb., az ilyesmit értékelik a potenciális vevõk. A mûhelytitkokat viszont nem kell kiteregetni
    A helyi piac eleg telitett, rengeteg az online arus es vannsk kimondott bushcraft boltok is ahol lehet keseket bsltakat vrbni.
    Otthon viszont amennyire emlekszem regrol eleg kicsi a piac es a kinalat is elegge a 2 veglet. Vannak az olcso 3000 forintos baltak meg a szabo fele bushcraft balta 30+ ezerert (nemtudom a pontos arat)
    En valahova a kozepmezonybe probalnam tenni ezt a baltat.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 165
    Given: 202

0 Not allowed!
    Szerintem ha csinálsz 4-5 darabot és piacra dobod akkor kiderül, hogy mennyire viszik el. Bushcraft FB csoportban kellene meghirdetni, de tartok tõle, hogy az ottani tulajdonosoknak nem tetszene a dolog. Viszont az egyik csoportba ilyen kis szériás kézmûves termékként tuti bekerülhet, az admint ismerem is valamennyire, szerintem nem szólna érte. Szerintem lépj be a csoportba, kezdd el megosztani a videóid és aztán jöhet a balta piacra dobása is. Priviben átdobom a csoport nevét.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Koszi szepen!

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
    Nekem kb 20.000ft-ert kene arulnom darabjat, hogy megerje, ebbe benne van a postakoltseg is innen magyarba.
    Inkabb arra vagyok kivancsi otthon kiadnanak e ennyi penzt egy baltaert? Amit igy felujjitva arulnek.
    Lehet nem fog tetszeni, de szerintem otthon 1-2 Db, ha elkelne..

Nem azért, mer sz@r, vagy ilyenek.

Akinek van pénze, az vesz husquarna, gransfors, vagy Szabó baltát, akinek kevesebb, az meg fiskars, vagy hect-et.
    Van az az ún. buskraftbiznisz, ami miatt ezek kelendõek, mert a MÁRKA mindenek elõtt...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    De ha szép, elkelhet, a lényeg hogy jó árban add. Esetleg ha valami díszes motívum is bele van faragva, szépen le van lakkozva, az talán emelne is az értékén. De én életemben csak 1 baltát vettem, szóval nem értek hozzá.