0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Tegnap éjjel szétnéztem a webshopok között és meglepve tapasztaltam, hogy a www.nomadsport.eu 50%-os leértékelést tart. Bementem venni pár apróságot, ami persze nem volt készleten, így kénytelen voltam kárpótolni magam ezzel. Azt hiszem ma jó napom van!![]()
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Néztem ezt az akciót, lehet veszek egy ilyen hagyományos háromszögletû kétszemélyes sátrat. Ezekkel a most divatos iglukkal az a bajom, ha elöregszenek a rúdjai, akkor kuka.
Rég gondolkodom egy ilyen sátron, mert egy nagy fóliát vagy ponyvát rátéve használható menedék lehet.
Thumbs Up |
Húha, ahogy nézem, nagyon pörög ez az akció, már levettek termékeket a webáruházból: gondolom elfogyott...
Vettem ma 15 majkremet, 100 soretet, meg nemi kotszert.
Sikerult vennem 5 us army mre-t 32 fontert az e-bayen! Yesss! Par napja figyeltem az aukciot, s az utolso 20 masodpercben licitaltam bele, a tobbiek nagy banatara.
Last edited by mossberg-operator; 08-27-2013 at 10:39 PM.
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Ma jött meg: RADIO-TONE RT-SRC1
(rádióvezérlõ modul, átjátszóhoz)
Ma hozta a postas: a mellenyem korongozni, francia 8-as mre, meg par torlokendo az autos elsosegelycsomagomba: image.jpg
Thumbs Up |
Voltam ma a Decathlonba, vettem egy iránytût, egy horog készletet és egy horgász zsinórt. Így már majdnem teljes a bobom, már csak pár dolog hiányzik. Jó kis cuccok vannak abban az áruházban, érdemes elnézni.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.