Oldala 3 of 3 ElsõElsõ 123
Eredmény 21 to 23 of 23

Topic: Esõruházatot keresek

Member cookac's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Tegnap ki is próbáltam az esõnadrágot, meg egy szekrényben rohadó esõkabátot ami elsõre jónak tûnt. 25 percet bicikliztem zuhogó esõben és mivel defektem lett hazafele 40 percet futottam a biciklivel, rendesen esett jó teszt volt. Az esõkabátom egy rakat f.s volt átázott elég rendesen, de még így is jobb volt mint a semmi, télleg nagyon esett így nem áztam bõrig a varratoknál is cipzárnál úgy ázott be ahogy kell. A svájci nadrág viszont már jobban bírta, az csak azokon a részeken nedvesedett át ahol hozzáért a lábam pl a combomnál futás közben vagy a térdemnél biciklizésnél, és az se volt vészes beázás, úgyhogy jól teljesített. Viszont minnél bõbbet kell venni belõle, hogy szellõs legyen bne érjen a testhez mert ott átnedvesedik ahogy a sátorponyva is ha valamit hozzáérintünk.

Nekem is van jópár esõre való cuccom. Motoros, katonai, vitorlás és civil. Van ami PVC és van a mi Gore-Tex. A PVC jó, csak semmit nem szellõzik. A Gore-Tex meg hajlatoknál beázik. Kivétel nélkül. Eddig a legjobban egy motoros kabát bírta, az elsõ 4 évben 1 órát is kibírt anélkül, h beázott volna. Aztán megadta magát és mára 5 percet bír maximum.

Fokozottan érvényesül az, h minél drágább annál jobb, de tényleg. Viszont vannak márkák, amik drágán is silány minõséget adnak, mint pl. az Intersportos McKinley. Vannak olcsón közepest árulók mint a Decathlonos Quechua v Tribord. És vannak drágán jót árulók, mint Jack Wolfskin, Fjallraven vagy TheNorthFace. Ilyenek ha drágák is az utolsó centig megérik az árukat.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

0 Not allowed!
    Én most biciklis esõnadrágot nézegetek. Esõkabátom van, egy PVC cucc, tökéletesen lehet benne tekerni, és a csuklya sem akadályoz a látásban. Ez a fajta:

IMG_20200805_163815.jpg

Látom, az esõnadrágok 20 ezernél kezdõdnek... Szerintem városon belül jó lesz nekem elsõ körben ez a Decathlonos is, 8 ezer forintért. Beépített cipõvédõvel.

Szerintetek városi közlekedésre érdemes ezeknél profibb cuccot venni (akár esõkabátból, akár nadrágból)?

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Én most biciklis esõnadrágot nézegetek. Esõkabátom van, egy PVC cucc, tökéletesen lehet benne tekerni, és a csuklya sem akadályoz a látásban. Ez a fajta:

IMG_20200805_163815.jpg

Látom, az esõnadrágok 20 ezernél kezdõdnek... Szerintem városon belül jó lesz nekem elsõ körben ez a Decathlonos is, 8 ezer forintért. Beépített cipõvédõvel.

Szerintetek városi közlekedésre érdemes ezeknél profibb cuccot venni (akár esõkabátból, akár nadrágból)?
    En jo 3 evig bicoztam londonban het 3x munkaba, telen nyaron, hoban sarban

A cipore huzhato vizhatlan cucc nagyon jo dolog, egy jo lelegzos esokabat, nekem egy dragabb turakabat volt de tokeletesen megfelelet bicozashoz is.
    Vizallo nadrag valahogy sose volt nekem, a labaim annyira nem aztak el sose, pedig londonba voltak nagy esok