Oldala 34 of 40 ElsõElsõ ... 243233343536 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 331 to 340 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,209

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    A csetablakot ki lehet kapcsolni, és akkor nem takar bele a videóba. Legalábbis 3 éve még így volt. Amúgy jah, nem fejlesztik túlságosan felhasználóbarátra, mert az nem cél. És Gates nem hívja fel rajta a családtagjait...

Amúgy a legegyszerûbb, ha törlöd belõle a jelszót, hogy ne tudjon bejelentkezni, és olyankor értesítést sem küld. Persze ilyenkor emlékezned kell a jelszóra
    Na igen, de akkor hogy írok ha kikapcsolom a chatablakot? Általában úgy szoktam beszélgetni mindenkivel, hogy ők mondják és hallgatom, esetleg beszélnek videón keresztül, én meg csak gépelek nekik chaten. De ez így az újabb Microsoft féle Skypon mondjuk úgy hogy lehetetlen.

A régi teljesen jó volt, de ez az úgy ez hulladék.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Még egy Skype probléma. Ha írok, átír egy csomó helyes szót angol szavakra. "csak"-ot "cask"-ra, "jobb"-ot "job"-ra. Meg van még egy rakás szó. Az egész szöveg amit leírok úgy néz ki mintha minden 10.-ik szót elgépelném, holott helyesen gépelem be, csak átjavítja valami.

A Skype-ban kikapcsolatam az automata szövegjavítást és helyesírás-ellenõrzést. A Windows 10-ben is kikapcsolatam mindent. Mégis átjavítja.

Megkérdeztem a Microsoft-ot Twitter-en, azt mondták hogy állítsam át a nyelvet magyarra. Az is megtörtént. Mégis helytelenre javítgatja a szavakat.

Abszolút nem tudom mit lehetne még tenni, fõleg ha még a Microsoft se tudja...

Sokan panaszkodnak rá, de ez is csak egy újabb hülyeség amivel szétbarmolták a Skypot.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Én néha a barátnõm IPhoneján próbálok valamit gépelni és esélytelennek érzem magam, pedig az érintõkijelzõt androidon szerintem egész jól megszoktam. Nehéz az élet

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 554
    Given: 1,037

0 Not allowed!
    Tudnátok segíteni? Videókártyánál írgyák: "DirectX11 compatible graphics card w/ dedicated 4GB VRAM".

Ez milyen kártya? Nem értek ehhez az integrált-dedikált témához. Találtam egy gépet, amiben AMD Radeon Vega 8 kártya van. A konfig mindenben passzol ahhoz, amit keresek. Csak azt kéne tudnom, hogy a Radeon Vega 8 megfelel-e a fent idézett követelménynek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt írja hogy van benne 4 GB RAM, úgyhogy gondolom. A DirectX11-et meg a régebbi kártyák is tudják.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És az nem gond, hogy ez integrált kártya? Úgy nézem, hogy játékhoz inkább dedikált kártyát ajánlanak, és ha jól értem, a követelménynél is az szerepel.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Gyengébb/régebbi játékokhoz jó a modern IGP-s proci, de játékra inkább rendes videókártyát szoktak használni. Ha nagyon jó vétel az IGP-s procival a komplett konfig valami miatt, akkor megteheted, hogy megveszed kipróbálod-használod, aztán vadászol hozzá =(akár késõbb) egy szintén jó vétel videokártyát (csak asztali gép esetén természetesen).

Laptopokban néha elõfordul, hogy van benne olyan dedikált videokártya, hogy csak egy nagyon kicsivel jobb, mint az integrált, a rendes asztali kártyák, ha nem nagyon régiek, vagy valami tök más célra készültek, akkor ilyen nem fordul elõ.
    Last edited by st.jimmy; 08-08-2020 at 02:48 PM. Indoklás: kiegészítás

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szia! Ez a gép lenne.

Igazából nekem annyi a lényeg, hogy legyen egy négymagos 4 GHz-es processzor, 8 GB RAM, és a videókártya, amihez ha jól értem, 4 GB dedikált memóriát kérnek. Utóbbihoz akkor nem felel meg a Radeon Vega 8.

A konfig így 94 ezer Ft lenne. A másik lehetõség ez a gép. Ez 141 ezerbe kerül. Szintén 8 GB DDR4 RAM, itt 4x4 helyett 4x4,2 GHz a processzor. És a videókártya nVidia GeForce GTX1650, ami szintén 4 GB, de ha jól látom, dedikált kártya. Tavaly a PCWorld nem írt róla túl jókat.

De mitõl 50 ezer az árkülönbség?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem nincs igazán különbség, ha ugyanaz a széria, ugyanaz a chip, stb.

Persze ezeket jobb ha más válaszolja meg, mert én kb. 6 évente egyszer szoktam utánajárni ezeknek, olyankor beleásom magam a témába. (Olyan idõközönként szoktam új gépet venni.)

Összeszerelt gépet nem szoktam venni, én mindig darabokban veszem meg, aztán itthon rakom össze. Csak egyszer vettem összerakott gépet, de nem jártam vele túl jól.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha jól emlékszem, én ettõl a Skynettõl vettem anno a gépemet, összeállítva. Ez már nagyon régen volt, de ma is tökéletesen mûködik, és sosem volt vele gond. De már olyan régen vettem, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy a Skynet volt...

A processzor meg a RAM viszonylag tiszta sor. A videókártyákról kezdtem el most olvasgatni, de ember legyen a talpán, aki ezt átlátja...