Oldala 10 of 10 ElsõElsõ ... 8910
Eredmény 91 to 93 of 93

Topic: Pro és kontra

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 545
    Given: 1,003

0 Not allowed!
    Durva... A veszélyhelyzet alatt végig azt fújták, hogy nem kell sokat vásárolni, mindenbõl van bõven.

Most meg naponta 854 cikket tolnak elém arról, hogy itt a második hullám, elõvigyázatosnak kell lenni. Aztán közben üresek a raktárak? Most, hogy így mondod, én is többször meglepõdtem, amikor a veszélyhelyzet alatt volt egy nagyobb rendelésem a Tescóból. A várakozási idõ alatt alap dolgokat vett ki a rendszer a kosaramból, de nullára, hogy azokból semmit sem tud küldeni. Kétszersült stb., több ilyen lenullázást csináltak a rendelésemben.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Durva... A veszélyhelyzet alatt végig azt fújták, hogy nem kell sokat vásárolni, mindenbõl van bõven.

Most meg naponta 854 cikket tolnak elém arról, hogy itt a második hullám, elõvigyázatosnak kell lenni. Aztán közben üresek a raktárak? Most, hogy így mondod, én is többször meglepõdtem, amikor a veszélyhelyzet alatt volt egy nagyobb rendelésem a Tescóból. A várakozási idõ alatt alap dolgokat vett ki a rendszer a kosaramból, de nullára, hogy azokból semmit sem tud küldeni. Kétszersült stb., több ilyen lenullázást csináltak a rendelésemben.
    Az említett áruházból ezzel a tapasztalat:
    Megrendeled a terméket, de amire a kislány odaér, hogy összekészítse, elfogyhat...
    Ez fent is van a szerzõdésben...

A raktárak nem üresek, hanem az áruházakban nincsen túl nagy mennyiség. A központi raktárakban ettõl még szép adag cucc lehet.
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    A raktározás drága (fõleg a hûtõraktár), és az állagmegóvás sem olcsó. Sajnos ezen a területen is a pénz diktál, és az a helyzet, hogy a nagy elosztóközpontok sem hiszem, hogy kamionszám parkoltatnák az árut, sõt...