Oldala 64 of 72 ElsõElsõ ... 14546263646566 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 631 to 640 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 892
    Given: 929

0 Not allowed!
    Elég sok lõszer elment rá, úgyhogy vagy 100 darab sörétes legyen nálad. Ami jó, hogy egyesével kell õket elõhívni, úgyhogy ha egyet kinyírsz, felgyógyíthatod magad/kivárhatsz míg meggyógyulsz mielõtt hívod a következõt.

Próbáltam hívni a puskást, de nem akart jönni. Van egy rakás ember akik azt mondják hogy munka kéne nekik, de nem lehet õket társnak beszervezni. (Vagy csak nekem nem sikerült valamiért.) Most viszont van valaki, jön velem egy vasutas, mert a mozdonyjavító küldetést megcsináltam.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megjavítottam a vonatot, erre mikor indítanám, akkor kiírja hogy "és hová menjünk?". De nincs választási lehetõség. Gondolom hogy van valami küldetés amibõl kiderül hogy hová lehet menni a vonattal.

Kinyírtam Louis bandáját is. Nem izomból, hanem megmérgeztem a vízkészletüket, másnap meg visszanéztem hogy mi a helyzet és mind ki volt nyiffanva, Louis-t kivéve. De azt is megoldottam 10mm-eres géppisztollyal. Az indiánfalu elég hálás volt.

Fõleg hogy az indián kis srácot is megoperáltam a falu varázslójával. 3000 exp pontot kaptam érte, bár nem egyszerû átmenni a szentember tesztkérdésein a mûtét elõtt. És elõtte be is kell szerezni néhány dolgoz az operációhoz.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 116
    Given: 237

0 Not allowed!
    Gondolom, Böhöm Lajcsi bandája után maradt sok eladnivaló cucc Nekem elég alacsony a Doctor skillem, szóval nem valószínû, hogy engedné a kiskölyök megmûtését
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem igazán, mind feldobta a talpát, de 1 ejtett el egy puskát, találtam pár kést, meg a legtöbbnél volt egy kis aprópénz. Louis-nál volt egy kulcscsomó a pincéhez, de én ott már jártam elõtte, úgyhogy semmit nem értem vele.

Mielõtt megmérgeztem õket, az összes küldetést végigvittem velük. Louis meg mondta hogy most már nincs dolguk, úgyhogy visszamennek zaklatni az indián falut. Én meg megakadályoztam a dolgot...

A leírás szerint ez nem jó, de nem tudom milyen negatív dolog lehet abból hogy kinyírtam a bandát.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A leírás szerint elküldhetted volna Louist a Hard Rock Caféba es ha utána nyírod ki a bandát, akkor nincs negatív következménye.

Nekem már túl magas a karmám (és egyébként sem állnék be hozzájuk), szóval mindenképpen rossz véget ér a buli Louis és bandája számára
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Amikor visszamentem oda, már minden bandatag halott volt, Louis meg káromkodott az alsó szinten és mondta hogy kicsinálja azt aki ezt tette. Amikor meg besétáltam hozzá, akkor azonnal rám támadt, úgyhogy az egyetlen hely ahová küldhettem az a Pokol volt. Nem hagyott más választást.

-
    Kiegészíteném annyival, hogy újra visszamentem, a vértócsák eltûntek és a helyükön volt még ott két pisztoly, étel, lõszer.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Találtam egy megoldást Patrick (a mormon misszionárius) megmentésére: ahogy a helyére vonul a tömeg, látható, hogy egy baseball sapkás csávó idegesen viselkedik. Odamentem hozzá, elkezdtem átvizsgálni a zsebei tartalmát (Steal skill) és láss csodát, fegyvere volt! Gyorsan elloptam (már amennyire 10%-os Steal skillel lehet) és vártam a fejleményeket. A vetítés elkezdése után egyszer csak elindult elõre a sorok között, Patrick irányába. Ahogy elé álltam és kérdõre vontam, elég agresszívan válaszolgatott. Mivel nem voltam hajlandó odébbállni, megtámadott... volna, de akkor káromkodott valamit (sajnos nem tudtam megfigyelni), aztán hazaballagott
    Érdekes, hogy hiába van 80% Speech skillem, nem tudtam lebeszélni, pedig a leírás szerint lehet

Találtál már valahol electronic lockpick setet?
    Hogy a manóba lehet tisztességes módon összekaparni a lóvét a kocsira? Állítólag 35k kell rá. Mondjuk nekem a szerelõ azt mondta, hogy elõbb fuel controllert kell szereznem hozzá, anélkül nem megy
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Persze, azt hiszem Salt Lake city-ben vásároltam egyet, de aztán a motoros banda fõnökének volt fejlesztett verziós elektromos lockpickje is, úgyhogy lecseréltem arra. Bár még nem használtam semmire.

Nekem 50ezer pénzem van. 80%-on a csere-skillem, az sokat segít. Néha csak megyek és kinyírok gyíkokat a bõrükért hogy eladjam, vagy csak útszéli rablókra vadászom amik néha elejtenek egy-egy puskát vagy géppisztolyt. De volt pár komolyan fizetõ küldetés is. (Meg olyan is ami rögtön 20ezret adott volna, de nem csináltam meg meg túl "gonosz" volt a terv...) Hogy azt az üzemanyag bigyót honnan lehet beszerezni, azt még nem tudom, keresgélem jelenleg.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Striker bandáját is ledaráltam. Kimentettem a drog-készítõjüket, ezen persze feldühödtek és utánunk jöttek. Kinyírtam 3 emberét. Mikor meg visszamentem a bázisukra, ott nekem estek. Úgyhogy nem volt más választásom.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem alacsony a Barter skillem, de eladó motyóm van rogyásig, viszont senkinél nincs normális mennyiségû KP Mondjuk eddig csak New Reno-ban és környékén tevékenykedtem, ott meg nem igazán volt jól fizetõ (max. 1-2k) meló

Hol van az a bandafõnök, Bridgeportban?
    Loco en el coco

A topic keresõszavai: