0
Múltkor ugyanígy voltam, csak egy szûkebb úttesten, nem hídon. És cajgával. Elsüvített mellettem és teljesen indokolatlanul, izomból dudált közben. De olyan hirtelen, hogy nagyon veszélyes volt, nyilván nem számítottam rá, hogy tenyérrel rámtülkölnek ok nélkül.
Hídon meg olyan volt anno, hogy késõ este, nyugisan tekertem haza a munkából. Szintén ment el mellettem a kocsi. És az anyósülésrõl a részeg csaj (de nem biztos, hogy részeg volt) direkt kidugta a fejét, és ahogy jöttek el mellettem közel, rámordított. Szándékosan, hogy megijesszen. Simán borulhattam volna. Utána még vigyorogva nézett, gondolom nem én voltam az elsõ, akivel ezt csinálta. Úgyhogy résen kell lenni, ilyenekre is számítani kell.
Nem tudom amúgy, hogy hova sietnek mindig az emberek. Fõleg városon belül. Akárhol ott vagyok bringával egy teljesen vállalható idõ alatt, és nem is kell hajtanom. Most néztem ezt a videót. Egyetlen akcióban tizenhét sofõrt kaptak el azzal, hogy a leállósávban hajtott össze-vissza az autópályán. Hova megy?? Hova siet ennyire? És tizenheten...