Oldala 3 of 3 ElsõElsõ 123
Eredmény 21 to 25 of 25

Topic: Menetelés, túra, vízi átkelés

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
    Az nem elõny, hogy így tuti nem lesz zsúfolt útvonal?
    Pontosan az ilyen vélt vagy való elõnyöket szem elõtt tartva néztem ki magamnak ezeket az utakat. Amik azért nem ilyen tragikusak az átlagév nagy részében. De pl. most ezek még egy 4x4-es pickuppal is nehezen volnának járhatók, ergo: A TRAKTOR A LEGJOBB TÚLÉLÕJÁRMÛ! Gyalogosan hozzáadtam 1 napot a város-BOL távolsághoz ilyen aktuális környezetben a kb. 80 km-es távon, tehát 2 nap helyett 3. De az is lehet, még + 1.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nagyon kemény történet, meglepõen hasznos infókkal:

ÍGY ÉLHETI TÚL, HA A SARKKÖRÖN RAGAD A ZIMANKÓBAN

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

0 Not allowed!
    Két éjszakát élt túl egy rövidgatyás orosz nõ egy svájci gleccserszakadékban

"Szerencséjére sérülések nélkül fennakadt egy jéghídon 10-15 méteres mélységben, és még nagyobb szerencséjére két nap és két éjszaka után a közelében haladt el egy Olaszországba tartó alpinistacsoport, amely meghallotta segélykiáltásait és hívta a mentõket (...) A bajbajutott nõt nem keresték, mert eltûnését senki sem jelentette. >>A zermatti hegyimentés történetében 20 éve nem fordult elõ hasonló csodás megmenekülés<< - írta közleményében az Air Zermatt."

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Családommal Pilisben töltöttem a hétvégét. Szombaton Rám-szakadékot néztük meg, vasárnap a Prédikálószék nevû hegyet. Mindkét esetben Dömös központjából indultunk. A 6 éves lányom végigsétálta mind a két túrát. Sok helyen ragadós sárban-vízben kellett menni. A mai Prédikálószéken, pedig ~500 m a szintkülönbség és vannak elég meredek szakaszok. Köd miatt nem láttunk sokat, majd nyáron megismételjük.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    Családommal Pilisben töltöttem a hétvégét. Szombaton Rám-szakadékot néztük meg, vasárnap a Prédikálószék nevû hegyet. Mindkét esetben Dömös központjából indultunk. A 6 éves lányom végigsétálta mind a két túrát. Sok helyen ragadós sárban-vízben kellett menni. A mai Prédikálószéken, pedig ~500 m a szintkülönbség és vannak elég meredek szakaszok. Köd miatt nem láttunk sokat, majd nyáron megismételjük.
    kiraly!
    a ram szakadekot en is megmaszattam a lanyommal, mi nyaron mentunk, jo kis tura lehetett igy telen is!
    kulon gratula a kislanynak!