Oldala 66 of 72 ElsõElsõ ... 16566465666768 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 651 to 660 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 892
    Given: 929

0 Not allowed!
    Én a "crazy edition" -t töltöttem le. A holodisc-es küldetést én is megcsináltam még rögtön az elején. Ez elvileg egy másik küldetés, de az egyetlen robot az tényleg csak az udvar közepén van. Látom, de nem tudok róla Joshua-nak beszélni. Talán majd késõbb rájövök hogy mi lehet a gond. Egyelõre most kitakarítom az 51-es körzetet. Valamit el kell ott gázosítani, de találtam önmegsemmisítõ szerkezetet is. Hamarosan kiderítem hogy melyiket kell majd használnom a "fészek" kiirtásához.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 116
    Given: 237

0 Not allowed!
    Van egy olyan párbeszéd is, ahol egy holodiszket (Old holodisk) adsz Joshuának, amit szintén ugyanazon a helyszínen/térképen találsz és azt dekódolja neked. Legyen nálad a holodiszk (Robot's holodisk) a robotból és a robottal kapcsolatos párbeszédet kell elindítani és ott van egy olyan válasz, hogy megtaláltam a robotot és ez a diszk volt benne (vagy valami hasonló). Szóval az Opál bányánál 2db holodiszk található Ha mindent jól csinálsz, akkor vagy bug, vagy valamilyen statod nem elég jó, hogy megcsináld a feladatot. Sajnos nincs több ötletem ezzel kapcsolatban Mondjuk nem hiszem, hogy ez a küldetés befolyásolná a végigjátszást

Csak a rend kedvéért: én a javított / közösségi verziót tolom
    Last edited by coco; 08-24-2020 at 06:21 AM.
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kicsit el vagyok akadva. New Reno városházán nem ad a fickó küldetéseket. A barátnõje aki futtatja a sztriptízbárt, õ szintén nem akarja hogy neki dolgozzak. A pincébe ugyan lejutottam, de az egyik bejárat be van szorulva lent, a másikhoz meg valamilyen bonyolult kód kell.

A vonattal nem tudok északra utazni, mert ahhoz valamilyen küldetést kell elõször végigcsinálni.

A Salt Lake City nyomozós küldetés szintén elakadt, ahogy a munkaerõ-beszerzõ küldetés is.

Úgyhogy most csak mászkálok mindenfelé és beszélgetek mindenkivel, hátha valaki ad egy küldetést. Közben meg adok veszek dolgokat.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elvileg min. 7. szintû karakter kell Thompson (Városháza) küldetéseihez, de ez már tutira megvan. Kicsit rámenõsnek, erõszakosnak kell lenni a fickóval, különben nem ad küldetéseket. A sztriptízbáros csaj engem is elhajt, hiába vagyok Thompson embere. Talán a magas karma miatt, nem tudom.
    Nem vagy esetleg Luciano consiliérije? A leírás szerint ilyenkor nem ad küldetést.

A többirõl sajnos fogalmam sincs
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elõtte kérdeztem, utána az Eldorado tulaj embere lettem, õ küldött Thomsonhoz, de semmi.

Mondjuk már kezdek rájönni a problémára. Thomson küldetése eleve azzal indul hogy Strikerrel mennyi gondja van, és szerintem a következõ küldetései is a körül forog(nának). Ha Striker és a bandája nem változott volna át néhány vértócsává... Nincs Striker, nincs probléma, nincs küldetés. Említette még Louis-t, de azzal se leszek kisegítve, mert õ is alulról szagolja az ibolyát.

A sztriptízbárban 7-es ügyesség kell és 3-as karma, nekem azok megvannak, úgyhogy nem tudom miért nem engednek ott dolgozni. Mindig azt mondja a nõ hogy "csúnya vagy, szedd rendbe magad".

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, említetted, hogy Stryker és bandája fûbe harapott, csak ez kiment a fejembõl A sztriptízbáros dolgot passzolom, sosem akartam rúdakrobata lenni

Azzal, hogy Uranium City seriffje lettem, extra 10% kedvezményt kaptam Bartonnál New Reno-ban és még felkínált eladásra egy .44 Magnum revkót. Frank, a szerelõ NR-ban csinált hozzá speedloadert, szóval most azt használom másodlagos fegyverként. Tényleg nem kamu a leírása, hogy közelrõl letépi egy ember fejét
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Körbejártam az egész térképet és felfedeztem minden kockát. De a motoros fickó helye még nincs meg, azt valamelyik küldetés után lehet megtalálni. Valakivel még nem beszéltem akivel kellett volna...

Az olajos atomreaktornál van 2 olyan cucc ami kell a fõküldetés befejezéséhez, viszont kell a 100-as javítókészség. Úgyhogy most XP-t kell szereznem. Lehet hogy elkezdek majd Halálkarmokra vadászni. Egyet kicsináltam. Meg bementem egy barlangba ahol volt vagy 12 kicsi, azokat nem nehéz kinyírni, csak a nagyokat.

A vonatos és a nyomozós küldetésnél nem tudom mit kellene még csinálni, de majd mászkálok és egyszer csak rájövök.

Meg van egy új probléma, a kereskedõknél nincs új áru és nincs pénzük. De teljesen leállt az egész kereskedõs dolog, egy hónapon át járkálok a térképen, visszamegyek a városokba, de egyik kereskedõnél sincs pénz, hiába az eltelt idõ. Nem mintha pénzre lenne szükségem, mert van $80.000 a zsebemben, viszont ha nem lehet eladni a dolgokat, akkor az úgy irritáló. Ha sorra nyírom a bûnözõket és ott a sok fegyver amit elveszek tõlük, akkor ha eladni nem tudom õket, akkor az úgy nem jó.

New Reno-ban eltûnt a szerelõ. Egyszer betértem hozzá és megkérdeztem hogy van-e alkatrésze az egyik küldetéshez. Mondta hogy persze, van. Megvetem tõle 300-ért, aztán mikor visszamentem, már nem volt ott. Nem tudom hová lett. Nyugdíjba biztos nem ment azzal a $300-al...

A rabszolga-kereskedõhöz visszamegyek majd, mert 30-at dobtam a beszédkészségemen, talán segít majd meggyõzni hogy adjon el 20 rabszolgát. Eddig nem sikerült vele kiegyezni, de talán majd most.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jártál már Bridgeportban? Elvileg nincs rajta a térképen, ha jól emlékszem, a Stryker bázisa mögött lévõ bunkerbõl lehet róla infót szerezni, amikor rádión beszélsz a motorosokkal.
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor azért nem találtam még oda. A bunkerben voltam, de a egy részébe még nem jutottam be mert nem sikerült feltörnöm a kódot az ajtóhoz.

A rabszolgás dolog megoldódott, a jobb beszédkészséggel rá tudtam venni a kereskedõt az üzletre. Csináltam belõle 10.000 pénzt, + visszaloptam a zsebébõl a vételárat. Úgyhogy a végén 20.000 nyereség lett.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Jártál már Bridgeportban? Elvileg nincs rajta a térképen, ha jól emlékszem, a Stryker bázisa mögött lévõ bunkerbõl lehet róla infót szerezni, amikor rádión beszélsz a motorosokkal.
    Megvolt, rájöttem hogy volt nálam egy papír amin rajta volt a belépõ kód. Onnantól kezdve sima ügy volt.

Felültem a vonatra, elutaztam egy bunkerhez, visszajöttem, Vault City-ben pedig befejeztem a játékot. Úgyhogy ha valahol elakadsz, akkor csak szólj.

A topic keresõszavai: