Oldala 15 of 19 ElsõElsõ ... 51314151617 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 141 to 150 of 181

Topic: Internet (szolgáltatók, tehcnológia, árak, értékelés)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,074
    Given: 1,099

0 Not allowed!
    Starlink BETA tesztelõkrõl infó. Õk 500 dollárt fizettek a "szerkezetért", és $99 havidíjat. Na ez gáz... Az 500 dolláros cuccra számítottam, igaz az elején 300-at mondtak. Jó, mindegy 500... De a 99 dolláros havidíj az elég magas. Jelenleg mi 45-öt fizetünk és abban benne van az antanna is, meg a hozzá tartozó egyéb ketyerék+ingyen kötötték be.

Remélem hogy lejjebb viszik majd 50 dollárra.

Itt a cikk:

https://www.pcmag.com/news/spacex-no...-much-it-costs

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Béta tesztelõk mindenütt, tele van az Internet, fotókat posztolnak, videókat, teszteredményeket. Mindenütt agyondicsérik. Farm, erdõ közepe, ott ahol se mobiltérerõ, se semmi, ott is jól mûködik. 10 MB/másodperc letöltést általában ki tudnak hozni belõle, de van ahol 13 is megvan, egészen 19-ig. A ping 20-50 körül van, ami a mûholdak növekvõ számával egyre javulni fog, beleértve a sebességet is.

https://imgur.com/a/XUN7nRV

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Jó hírek

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elon Musk válasza az Európai Starlink kérdésre az, hogy minden európai országtól külön kell engedélyt kérniük, mivel nincs egységes EU engedélyeztetés, de intézgetik a dolgot, így jövõ év február-március környékére várható a európai Starlink minden engedélyének a beszerzése. Sok engedély van és bonyolult az intézésük.

https://twitter.com/elonmusk/status/1323359592722669573

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na, akkor itt vagyunk... Egy saját videó.

Starlink Internet magyar értékelés

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 252
    Given: 295

0 Not allowed!
    Belinkeltem a videód a mobilaréna fórumán is. Szerintem jöhet majd 1-2 videó és tapasztalat róla 👍🏻
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi.

A tapasztalat eddig annyi, hogy megy esõben is. Tegnap is eléggé esett, meg viharos szél volt, nem bortul fel az antenna, az Internet egyszer-kétszer leállt néhány másodpercre, de utána nem volt gond. Esõben sebességteszt 160-ról 80-ra eset vissza, a Ping pedig 40-rõl 60-ra emelkedett. De ez még mindig nagyon jó.

Bele van építve egy fûtõ-akármi, ami a havat és a jeget leolvasztja az anatennáról.

Sok a fa nálunk, de nem okoznak gondot. Azt írták hogy famentes helyre kell tenni, távol a háztól, de fa is van, meg közvetlen a ház mellett van, mégis jön a letöltés-feltöltés, gond nélkül.

Néha nem töltõdik be egy-egy weboldal, akkor "reload"-ra kattintok és másodjára bejön.

Egyelõre pozitív tapasztalat.

Az ár húzós, viszont a Starlink vezetõség azt nyilatkozta hogy próbálnak a felszerelés és a havidíj árán is csökkenteni.

A 499+99 nem valós. 499+50 postaköltség + adó. Tehát közel 600 lett a vége. A 99 is szerintem nem 99, hanem 99+adó.

Szerintem az árak majd változnak. Ahogy azt sem hiszem hogy minden országban ugyanannyiba fog kerülni. Kétlem hogy egy afrikai faluban majd simán kicsapnának az asztalra havi 120 dollárt. Fõleg nem utcánként, vagy akár fejenként.

Ja, és még valami. Ez olyan "tanyasi" embereknek való mint én. Nem városi Internet, a Starlink nem akar versenyezni sem az 5G-vel, sem a kábelszolgáltatókkal, sem a Fiberrel. Városon, falun kívüli embereknek van, akik olyan helyen laknak ahol nincs más.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Belinkeltem a videód a mobilaréna fórumán is. Szerintem jöhet majd 1-2 videó és tapasztalat róla 👍🏻
    Ránéztem hogy mit írtak oda. Több ezer fõs településekrõl írnak, holott a Starlink nem olyanoknak van akik 3000-4000 fõs településeken élnek. Anyám pici faluban lakik, de még õ is több féle Internet közül választhat.

Az árak pedig nem véglegesek, ez jelenleg a BÉTA árfolyama, ami valószínûleg csökkenni fog, legalábbis ezt mondták a Starlink vezetõi.

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 252
    Given: 295

0 Not allowed!
    Ha regisztrálva vagy esetleg megoszthatod magad is az ezzel kapcsolatos videóid. Ha nem akkor majd megosztom én. Úgy néz ki azért van olyan akit érdekel ez a téma, ezért is írtam, hogy majd a tapasztalatokról is készíts videót, mert van rá igény
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fantasztikus... Le akartuk mondani a másik Internetet, azt mondták hogy a 2 éves hûségszerzõdésbõl még van 2 hónap. 100 dolláros díj ha lemondjuk, vagy 92 dollár a 2 hónap ha hagyjuk lefutni. Tehát olcsóbb ha marad még 60 napig. A végén beleegyeztem abba hogy maradjon 2 hónapig, jó lesz tartaléknak a Starlink mellett. Erre ma mit látok? 100 dollár levonás a kártyámról!

Ha már beleegyeztünk hogy maradunk, akkor miért vágták el a szerzõdést és szüntették meg a szolgáltatást? Miért fizetnék 100 dollárt a semmiért, ha 92 dollárért lehet 2 hónapra Internet-tartalékom? Mi értelme lett volna megszüntetni???