Oldala 119 of 261 ElsõElsõ ... 1969109117118119120121129169219 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,181 to 1,190 of 2608

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Jelen állapot szerint sehol nem lesz kötelezõ a védõoltás, mindenki "szabadon" eldöntheti akarja, vagy sem. A "szabad" döntést kicsit beárnyékolja, hogy Átlag Béla nem ért hozzá és úgy szocializálódott, hogy majd a tévében megmondják a frankót. Nem akarok senkit rábeszélni, én sem kezeskedhetem a védõoltás hatásosságáért.
    Azonban leírok egy-két gondolatot:
    Hazánkban nagy hagyománya van a védõoltásoknak, csecsemõkortól az általános iskola végéig egy rakás védõoltást kaptunk. Mégsem arról híres Magyarország, hogy kiugróan sok a védõoltás miatti fogyatékos.
    Mire a lakosság hozzájut a vakcinához, addigra már több ezer önkéntesen kipróbálták. Ha halált, vagy valami komolyabb mellékhatást váltana ki, az már az egérkísérleteknél kiderült volna.
    Ha jól tudom nem az ember genomjával, hanem a vírus genomjával variálnak.
    A több ezer egyéb vírus eddig nem okozott világjárványt, szóval ez olyan vírus, ami ellen védekezni kell.
    A védõoltás nem a vírus ellen ható szer, hanem a millióéves immunrendszert piszkálja fel, hogy védekezzen.
    Bill Gates nem hülye, és valószínûleg sokkal több információ birtokában van, mint mi együttvéve. A világ egyik leggazdagabb embere, mi érdeke fûzõdne egy népirtáshoz. A Windows-zal sem öltek meg senki, ha jól tudom Arról nem is beszélve, hogy a vakcinagyártók közül nem mindegyik tartozik Gates érdekeltségébe (a kínai, vagy az orosz tuti nem).
    Végezetül: az elmúlt egy év tapasztalatai alapján a vírus szövõdményeibe sokkal nagyobb eséllyel lehet belehalni, mint várható védõoltásba. Ha elég erõs a szervezeted és kibírja a Covid-ot, akkor a védõoltás sem vág földhöz.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 994
    Given: 1,009

0 Not allowed!
    Nem tudom, én nem rettegek az oltástól. Persze elég gyorsan összedobták és írták hogy vannak negatív hatásai, elõfordulhatník a vírusra jellemzõ mellékhatások, csak gyengébb formában. Ami ésszerû, hiszen errõl szólnak az oltások.

Mindamellett egy kicsit magas a vérnyomásom, meg van kis súlyfeleslegem is. Elég kellemetlen lenne ha elkapnám a vírust és ezek miatt adnám le a kulcsot a portára...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 30
    Given: 67

0 Not allowed!
    Nem a védõoltás közvetlen hatásától tartok, hanem hosszútávon mit okozhat. Persze nem értek hozzá, fogalmam sincs mi van benne, lehet épp ezért nem bízom benne.
    De az immunrendszert izgassuk inkább valami mással
    A DDT rovarölõ is csodaszer volt 20 évig...
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 467
    Given: 833

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Szekunder szégyent éreztem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Svédország nem kér a maszkokból

"...Anders Tegnell svéd országos tisztifõorvos kijelentette:

Maszkokra bizonyos helyzetekben van szükség. Ilyen helyzet a regionális egészségügyi szervekkel való egyeztetés alapján Svédországban még nem alakult ki.

Stefan Löfven miniszterelnök csütörtökön bejelentette, hogy év végéig távoktatás lesz a gimnáziumokban. Azt is mondta:

A WHO tisztában van azzal, hogy a maszkok hatékonyságára vonatkozó bizonyítékok gyengék. Minden eddigi tanulmány fontosabbnak tartja a távolságtartást, mint a maszkot."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én továbbra is csak a saját tapasztalataimat tudom említeni. Pontosan ugyanez zajlott anno a H1N1 vakcina kapcsán. Körlevelek terjedtek, fórumoztak az emberek, hogy veszélyes, meg chip van benne stb. Persze a két doki által írt tájékoztató könyvvel, ami 2009. augusztusban jelent meg, senki sem foglalkozott, az emberek nem is hallottak róla. Csak a chipezés meg a rémhírterjesztés ment.

Én még a sima influenza elleni oltást sem adattam be soha. Akkor, 2009-ben úgy döntöttem, hogy beadatom a H1N1 oltást. És ha már ott voltam, életemben elõször kértem a sima influenza elleni oltást is. Egyik vakcinától sem lett semmi bajom. És nem is kaptam el sem az influenzát, sem a H1N1-et. Azóta eltelt 11 év, és nem adattam be magamnak semmilyen oltást. A 11 év alatt ugyanúgy nem volt komolyabb légúti megbetegedésem.

Ezek véletlenszerû dolgok szerintem. Apám ismerõsének a szervezete összeomlott a sima influenza elleni oltás után, rohantak vele a kórházba, nem tudom én meddig ott is maradt. Azóta is különös panaszai vannak, és igazából nem tudják a dokik, hogy mi váltotta ki nála.

Ami a hosszútávú hatásokat illeti, szerintem kicsit túlragozott a kérdés. Egyrészt ha lenne valami, úgysem tudná az ember, hogy az az 5 évvel korábban beadott vakcinától van. Nekem például évekkel a H1N1 oltás után fülcsöngésem lett. Ki tudja az okát? Senki. Lehet akár a H1N1 vakcinától is, bár nem valószínû. De ha elkapja valaki a koronavírust, az most van, a jelenben. És teljesen véletlenszerû, hogy kinek a szervezete hogyan reagál a vírusra.

Másrészt, ha 5 évig vegyszerrel tömött kajákat eszünk, az sem tesz jót. Ha 5 évig szmogos környezetben élünk, az sem. Ha 5 évig rendszeresen vezetünk autót, a sok gyökér sofõr miatt az is nagyon veszélyes. Az életnek számos kockázata és mellékhatása van hosszútávon.

A dohányzó, alkoholista, félalkoholista magyar lakosságról meg nem is beszélve. Nem hiszem, hogy a koronavírus vakcinán kellene parázni, amikor ott tartunk, hogy jó, ha ezt a helyzetet túléli a hazai egészségügyi ellátás. Az átlag magyar nyugdíjas meg koronavírus nélkül is 5 féle gyógyszert szed naponta. Még a H1N1 kapcsán mondta anno az egyik Showder klubos, hogy ha csak akkor vennénk be Algopyrint, ha pontosan tudnánk az összetételét, hatásmechanizmusát, stb., akkor elég sok fejfájós szaladgálna az utcán.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 994
    Given: 1,009

0 Not allowed!
    Nutnfancy is covidos lett, meg a felesége is, az egyik gyerekük meg pár másik rokonuk

A videóban elmondják hogy a szaglásuk elment, nem lázasodtak be, csak érzik hogy betegek, mert fáj is a csontjuk meg ilyesmi, ami megbetegedésnél szokott. Viszont a felesége aki pl. az influenzától ágynak dõl, sokkal jobban bírja a covidot, ráadásul a tüdejével baj van, de a covid mégsem igazán hat rá. A felesége nõvérének pedig mindenféle betegségekkel van, a nõ mégis jól viseli a dolgot, pedig õ is megbetegedett, meg a lánya is. Nem nagyon érzik a dolgot magukon. Nutnfancy már kilábalt belõle nagyjából, eltelt vagy 2 hét amióta megkapta a pozitív eredmény, a feleségénél is lassan lejár a 2 hét.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Mindamellett egy kicsit magas a vérnyomásom, meg van kis súlyfeleslegem is. Elég kellemetlen lenne ha elkapnám a vírust és ezek miatt adnám le a kulcsot a portára...
    Kicsit OFF: van egy jó cikk arról, hogy hogyan lehet gyógyszer nélkül kontrollálni a magas vérnyomást. Neked ráadásul nem is nagyon magas, úgyhogy biztos találsz benne hasznos tippeket. (Orvos írta, nem fényevésrõl szól. )

Elsõ rész: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...ontroll_I.html

Második: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...ntroll_II.html

Harmadik: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...troll_III.html

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 55
    Given: 140

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Kicsit OFF: van egy jó cikk arról, hogy hogyan lehet gyógyszer nélkül kontrollálni a magas vérnyomást. Neked ráadásul nem is nagyon magas, úgyhogy biztos találsz benne hasznos tippeket. (Orvos írta, nem fényevésrõl szól. )

Elsõ rész: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...ontroll_I.html

Második: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...ntroll_II.html

Harmadik: https://stresszdoktor.hu/blog/10_gyo...troll_III.html
    Szia,

Szerintem kifejezetten jo leiras, de azert van hozza 3 kisebb-nagyobb megjegyzesem:

Amiben szerintem teved:
    Vegig mg-ot ir a soval kapcsolatban, ezek mind termeszetesen g-ok!

Nem ellentmondva neki:
    Ugyan jellemzoen tul sok (Magyarorszafon atlag 18 g/nap) sot esznek az emberek es ez a problema, de a tul keves is gond, 1 g/nap ala csak orvosi utasitasra erdemes menni.

Amit ir, de fontosnak erzem kulon hangsulyozni:
    A kaliumnal fontos (ahogy irja is), hogy a szokasosnal nagyobb kaliumtartalmu etelekkel tortenjen a kiegeszites, es ne gyogyszerekkel (ez utobbiakkal veszelyes tuladagolas is elerheto).

Bel