PDA

View Full Version : Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Oldalak : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Rozsomák
05-29-2016, 06:58 AM
Ti mit mondtok az unokáknak, ha megkérdi tõletek?

Mit tettél?

Nagyapa! Mit tettél mikor jöttek a migránsok?
Mit tettél mikor körülötted idegen lett nagyon sok?
Nagyapa mért kell nekem Dzsámit építeni?
Miért kell a sok Iszlám úrnak hajlongani?

Nagyapa! Mit tettél mikor elszállt az utolsó déli harangszó?
Mit tettél mikor felhangzott az elsõ iszlám imaszó?

Nagyapa mért kell nekem arabul tanulni?
Miért kell a papunknak csendben, bújva lapulni?
Nagyapa a húgom mért jött haza sírva?
Szegény anyám mért fekszik a sírba?

Nagyapa! Mit tettél, mért van a zászlónk a pincében?
Miért van idegen, arab a család vérében?

Nagyapa mit tettél mikor tenni kellett volna!?
Nagyapa mit tegyünk, ha eljön az óra?
Nagyapa! Mért hallgattál a hazug szóra?
Nagyapa, Nagyapa! Nézz most a sok zokogóra.

Srácok! nem vagyok egy Magyar nyelvtan tudós, de ez megfogalmazódott bennem. Valaki kijavítaná a stilisztikai, és helyesírási hibákat és visszatöltené?
Megköszönném.

mmilan21
05-29-2016, 07:29 AM

Mit tettél?

Srácok! nem vagyok egy Magyar nyelvtan tudós, de ez megfogalmazódott bennem. Valaki kijavítaná a stilisztikai, és helyesírási hibákat és visszatöltené?
Megköszönném.

Nincs benne helyesírási hiba. Átnézettem a szövegszerkesztõvel, as se talált hibát benne. Jó a helyesírásod. :)
Stilisztikailag is rendben van.

Nagyon jól sikerült költemény. Egy fikciónak és ébresztõnek teljesen jó.

Ihasz Laci
05-29-2016, 07:37 AM
azert ettol meg nagyon nagyon messze vagyunk.

mint koltemeny, nem rosz, hazafias erzelmeket kelt, meg szemrehanyast tesz es felelmet kelt aztan cselekvesre sarkall.

Doom
05-29-2016, 10:42 AM
azert ettol meg nagyon nagyon messze vagyunk.

mint koltemeny, nem rosz, hazafias erzelmeket kelt, meg szemrehanyast tesz es felelmet kelt aztan cselekvesre sarkall.

Ettõl még messze vagyunk! Miért is?
Ha valaki el akar helyezkedni egy menõ étteremben a Balcsin tudnia kell németül,ha olyan helyre mennék elektrikusnak úgyszintén!
Van olyan hely ahol az angol a kötelezõ,van ahol már a kínai....
Na de könyörgök...itthon vagyunk nem???? Miért nem a "vendég " tanul magyarul????
Innen már tök mindegy ,ha szulejmán nyelven kell tudni...
Anno az orosz volt a kötelezõ,most a német /angol..a jövõben....talán pont sémi lesz!:cry:
Nem lesz..most van..csak az a bizonyos alsó fertály változik.

Cselekvésre sarkall?
Most miért nem röhögi ki Hajdúszoboszlón a pincér a nem magyarul makogókat?...inkább megtanulja a nyelveket!:duhos:
Ha ki megy oda dolgozni megint csak nem magyarul kell beszélnie...hanem a helyi nyelven ! Ott is .itthon is!

hazafias erzelmeket kelt,?
Ha nem vettétek volna észre most is ugyan az van,mint Rozsomák költeményében...csak most sör és kolbász!....holnap talán kecske!

Ihasz Laci
05-29-2016, 12:12 PM
Miért is?
Ha valaki el akar helyezkedni egy menõ étteremben a Balcsin tudnia kell németül,ha olyan helyre mennék elektrikusnak úgyszintén!
Van olyan hely ahol az angol a kötelezõ,van ahol már a kínai....
Na de könyörgök...itthon vagyunk nem???? Miért nem a "vendég " tanul magyarul????
Innen már tök mindegy ,ha szulejmán nyelven kell tudni...
Anno az orosz volt a kötelezõ,most a német /angol..a jövõben....talán pont sémi lesz!:cry:
Nem lesz..most van..csak az a bizonyos alsó fertály változik.
?
Most miért nem röhögi ki Hajdúszoboszlón a pincér a nem magyarul makogókat?...inkább megtanulja a nyelveket!:duhos:
Ha ki megy oda dolgozni megint csak nem magyarul kell beszélnie...hanem a helyi nyelven ! Ott is .itthon is!
?
Ha nem vettétek volna észre most is ugyan az van,mint Rozsomák költeményében...csak most sör és kolbász!....holnap talán kecske!

Amiket leirtal mind mind valaszthato dolog. Ha nem akarod nem kell csinalnod.
Ami a koltemenyben volt egy jovokepet vetitett elore csupa olyan dologgal amik kotelezoek lesznek. Nincs valasztasi lehetoseged.
Hat ezert vagyunk meg nagyon nagyon messze a versben leirtaktol.

mmilan21
05-29-2016, 12:36 PM
Nincs meg a kritikus tömeg (egyelõre) Európában az iszlám másokra erõltetéséhez.
A nyugati államok (Dél Franciaország, Hollandia, Németország, Anglia) viszont már millió számra adnak otthont iszlám hívõknek.
Magyarországon elenyészõ a számuk, de növekszik a bevándorlás miatt.

A kérdés az, hogy mennyien fognak radikalizálódni közülük.

TMIB
05-29-2016, 07:44 PM
A versben nincs gyûlölet, csak néhány gondolkodásra serkentõ sor. Ami mûködik is, a versrõl szóló hozzászólásokat tekintve. :thumbup

TMIB
05-29-2016, 08:21 PM
"Kilencvennél is több embert fogtak el a rendõrök szombaton tiltott határátlépés miatt, csaknem 900 határsértõ illegális belépését pedig megakadályozták a jelenlegi magyar-szerb határszakaszon - számolt be az M1 híradója."

TMIB
05-30-2016, 10:25 PM
"a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) idén május 29-ig 17 507 menedékkérelmet regisztrált, ebbõl 4772 menedékjog iránti kérelmet a tranzitzónákban nyújtottak be, a kérelmezõk közül 3801 embert szállították át valamelyik menekültügyi befogadó intézménybe."

Unicornis
05-30-2016, 10:49 PM
Maróth Miklós beszélgetés, részlet.
Nagyon komoly! Ez is kötelezõ videó!
https://www.youtube.com/watch?v=N05zdOVJD2w

shadow177
05-31-2016, 07:25 AM

Mit tettél?

Megköszönném.

Sajnos csak egy tetsziket nyomhatok rá. Igen megindító. Olyannyira, hogy szívesen megosztanám. De forrás nélkül nem lenne etikus.
És... izé... meg kell valljam elkapott a hevület és hozzá is költöttem.... bocs.

Rozsomák
05-31-2016, 05:19 PM
Ö izé mi az, hogy forrás nélkül? Én Írtam :D nyugodtan megoszthatod, mit költöttél hozzá?

shadow177
06-01-2016, 08:08 AM
De milyen nevet írjak oda? Rozsomák?

shadow177
06-01-2016, 08:21 AM
Elkapott a gépszíj és hozzáírtam meg átírtam pár sort. Ugyan többnyire megmaradok a prózánál, de most nem bírtam ki....
Bocsánatodat kérem.

Mit mondasz majd?!

Mit mondasz majd az unokáknak, ha megkérdik tõled?

Mit tettél?!

Mért hitted, hogy téged elkerülnek?
Láthattad, hogy a sokaság röhögve kerülget!

A nagymama mért látszik minden képen sírni?
És mért nincs itt, hogy meg tudjon ölelni?
Mért nem lehet már éjjel kimenni?
Mért kell titokban szalonnát füstölni?

Nagyapa! Mért kell nekem Dzsámit építeni?
Mért kell idegeneknek harácsot fizetni?
Nem lett volna jobb Neked lázongani?

Mit tettél mikor épült a mecset?
És akkor mikor burka lett a népviselet?

Miért kell a papunknak sötétben lapulni?
Nagyapa! A húgom mért jött haza sírva?
Szegény anyám mért fekszik jeltelen sírba?

Nagyapa! Mit tettél, mikor a zászlónk számûzték?
Mit tettél mikor Szent koronánkat árverésre vitték?
Milyen volt mikor disznóinkat máglyára vetették?
És amikor a házunkat birtokukba vették?

Kis szobámból már szírek integetnek.
Miért lakik idegen, a régi házunkba?

Semmit sem jelentett a Hazánk?
Brüsszel ellenében nem gondoltál miránk?

Mért nem tettél értünk mikor még tehettél volna?

Ihasz Laci
06-01-2016, 10:33 AM
"Miert kell titokban szalonnat fustolni"
Szamomra a legfontosabb erv az osszes vallas ellen!
Utalom ha megprobaljak megmondani hogy mikor mit/vagy mit nem ehetek.
A szalonnaert harcba szallok barmelyik vallas ellen!

Alfa
06-03-2016, 05:02 PM
Gratulálok ehhez az ocsmánysághoz ezeknek.
http://www.hidfo.ru/2016/06/kecskevel-kozosulest-nezett-angela-merkel/

Kecsketartók! Ezek után nem csak a migránsok elõl kell elrejtenetek a kecskéiteket, hanem a politikusok elõl is.

Alfa
06-03-2016, 05:05 PM
Járvány a migránsoktól. Nehogy evés elõtt/közben nézd meg.
http://hirorigo.net/vilagjar%C2%ADvanyt-in%C2%ADdit%C2%ADhat-mig%C2%ADrans%C2%ADval%C2%ADsag-europaban-megjelent-kor/
https://en.wikipedia.org/wiki/Cutaneous_leishmaniasis
http://wwwnc.cdc.gov/travel/yellowbook/2016/infectious-diseases-related-to-travel/leishmaniasis-cutaneous

mmilan21
06-03-2016, 08:17 PM
Járvány a migránsoktól. Nehogy evés elõtt/közben nézd meg.
http://hirorigo.net/vilagjar%C2%ADvanyt-in%C2%ADdit%C2%ADhat-mig%C2%ADrans%C2%ADval%C2%ADsag-europaban-megjelent-kor/
https://en.wikipedia.org/wiki/Cutaneous_leishmaniasis
http://wwwnc.cdc.gov/travel/yellowbook/2016/infectious-diseases-related-to-travel/leishmaniasis-cutaneous

2-4 hónap lappangási idõ... Ebbõl még gond lehet.

Egy újabb indok a migráns(tábor)ok elkerülése mellett.

Valószínûleg nem lesz nagy járvány, de jobb odafigyelni a kockázatokra.

mmilan21
06-08-2016, 08:01 PM
Megszaporodtak talán az illegális bevándorlók errefelé is?

15 perc alatt: 2 rendõr terepjáró, 1 rendõr kocsi, 1 rendõr kisbusz, 1 honvédségi kocsi és 1 honvédségi ponyvás teherautó ment a határ felé.

Tegnap is ehhez hasonlóan fél 10 után kezdtek egymás után menni a hatósági jármûvek.

Lehet hogy csak mûszakváltás volt, de ez nem megszokott jelenség. Még a határzár felépítése után sem.

Meg lesem majd, hogy kiket szállítanak visszafelé.

TMIB
06-08-2016, 10:18 PM
A hírek szerint hétvégenként átlag 500 próbálkozik.

shadow177
06-09-2016, 07:07 AM
Basszus! Már HódmezõLázárhely megyei jogú János belterületén is láttam szénfekete betolakodókat! :eek: Éppen egy biciklis idõs hölgyet nyomorítottak a kérdezõsködésükkel. Úgy tûnt útbaigazítást akartak. De mire leparkoltam és betájoltam magam, már eltûntek. Pedig akartam mutatni, hogy arra van Afrika GO HOME !!! :pisztoly:

TMIB
06-09-2016, 07:35 AM
Én biztosan nem bántanám õket, mivel nem egyértelmû hogy melyiknek mi baja, melyik miért utazott és mi a terve. A múltkor volt egy fekete fickó, talán az N1 tévén, õ mondta hogy nagyon szereti az országot, meg a panaszkodó bevándorlókat elmondta mindenféle ócska embereknek. Meg elmondta hogy miféle élet van az õ országában, meg hogy várja hogy mi lesz majd vele, de nem volt egy rossz szava se. Mesélte hogy naponta egyszer elsétál a kisboltba 650 forinttal. Ha mindegyik úgy viselkedne mint õ, akkor nem lenne semmi probléma.

Valószínûleg az kiabál és követelõzik a leghangosabban, aki valójában nem is menekült. Elég arra gondolni, hogy miért õrjöngene valaki, aki ingyen kap egy csomó mindent, be lett fogadva, holott ha otthon maradt volna akkor valószínûleg a lebombázott háza romjai alatt feküdne. Úgyhogy én úgy gondolom hogy azok követelõznek, akik valójában nem is menekültek és kizárólag csak a pénzért utaztak le néhány ezer kilométert.

WestBam
06-09-2016, 08:05 AM
Valamelyik nap elmentünk fagyizni a gyerekkel.
Elsõ a sorban cigány család, utána fehér család, aztán egy néger a kölkével, utána mi, erre beáll mögénk két ferdeszemû.
Gyönyörû, Budapest, MA :duhos:
Szóval nagyon itt van már ez a multikulti dolog. 5-6 éve még elvétve volt egy két negro, azokról is tudta mindenki, hogy kicsoda vagy hol dolgozik. Most már mindennapos dolog, hogy elsétál egy-egy az utcán. Hogy mit csinálnak? Senki sem tudja, csak vannak. Közmunkára azért én elhajtanám mindet, ha valamit kap akkor valamit tegyen is érte. Ja és nem ám kapjon önkormányzati lakást meg ilyen-olyan támogatást. Csak mint a magyar. Közmunka éhbérért, mellé minimális segély amit bárki kapna és oldja meg az albérletet is. Ha már annyira egyenjogúság van akkor nekik ne járjon már több, mint az átlag magyarnak!

TMIB
06-09-2016, 08:15 AM
Azt mondjuk én se értem hogy ha már valaki bemegy egy országba és pénzt akar, akkor miért nem lehet neki közmunkát adni vagy valamit. Takarítgasson, seperje a fõutcát, vagy valami.

suuperbus
06-09-2016, 07:25 PM
Most komolyan. Az egyik útbaigazítást kért, a másik fagyizott. Pesten valóban rengeteg turista költi a pénzét, sokan közülük feketék, sárgák, barnák. Én nem látok ebben semmi problémát.

TMIB
06-09-2016, 07:54 PM
Erre nem is gondoltam, pedig lehet hogy tényleg errõl volt szó. Lehettek turisták is. :)

WestBam
06-09-2016, 08:15 PM
Most komolyan. Az egyik útbaigazítást kért, a másik fagyizott. Pesten valóban rengeteg turista költi a pénzét, sokan közülük feketék, sárgák, barnák. Én nem látok ebben semmi problémát.
Nem értem miért rinyálnak a turisztika miatt. Ha ezek itt túristák akkor jó, mert én nem szeretném, hogy itt maradjanak de a vendéglátóipar is a csúcson járhat a jelek szerint. Ja nem.

TMIB
06-09-2016, 08:32 PM
A vendéglátóipar a bevándorlókkal is jól jár. A fagyisnak mindegy hogy a turista a más országban megdolgozott keresetét költi, vagy a magyar állam pénzét. Persze az csak az ország szempontjából nem mindegy. :(

suuperbus
06-12-2016, 12:38 PM
Abban látom ennek a kérdésnek a lényegét, hogy az állam mennyire tudja a kezében tartani a folyamatokat. Ha teljesen ellenõrizetlen a folyamat, akkor az államnak joga és kötelessége fellépni bárkivel szemben, aki bejön ide. Ha ellenõrzött a folyamat akár bevándorlás akár menekültek, akkor rendben van. Az pedig valóban minden ország saját döntése, hogy mekkora mértékû bevándorlást tart helyesnek. jelenleg itthon a határon túli magyarok jönnek be nagy számban. Ez a hazai népességmutatók miatt jó, de ezzel csökkennek a kinti magyar közösségek. Kétarcú folyamat.

Annyiban pedig határozottan bevándorláspárti vagyok, hogy aki tehetséges és becsületesen boldogul, hasznára van az országnak, hát az jöjjön be. Ha megnézitek õk jellemzõen olyanok, akik itt tanultak, itt nõsültek meg és a hazai kultúrát, viselkedésformát, szokásokat részben vagy egészében átvették. Ami pedig a legfontosabb: megtanultak magyarul. Orvosok, mérnökök, vállalkozók (igen, étteremtõl kezdve informatika van itt minden).

mmilan21
06-12-2016, 01:35 PM
Megszaporodott a rendõrségi kisbuszok forgalma itt is.
Tegnap egy 6-os konvoj haladt a határ fele este 10 óra után, tegnapelõtt pedig egy 8 jármûvet számláló konvoj gurult a határ felé.
Mindkét esetben a kisbuszok voltak többségben.

Ezek szerint éjszakánként 50-100 illegális bevándorló próbál ide bejutni, olykor szakadó esõben.
Gondolom nem néztek utána(akár egy könyvben), hogy milyen az a nedves kontinentális éghajlat.

Alfa
06-16-2016, 12:38 AM
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13418904_1008806669238152_8741064588720520896_n.jp g?oh=0398ec9c4b1a270b3837a86b6811c2c4&oe=57C2B9AE

TMIB
06-16-2016, 12:50 AM
Megkéselte társát egy menekült Horgoson

"Késeléssel végzõdött két migráns verekedése ma hajnalban a délvidéki határnál. Az áldozat a legfrissebb hírek szerint kórházban van. Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a vita anyagi okok miatt robbanhatott ki azon az autópálya menti benzinkúton, ahova a bevándorlók tisztálkodni járnak." (Híradó) 2016. június 15.

TMIB
06-20-2016, 09:45 AM
A németek most kezdenek rájönni, hogy a beérkezett muszlim férfiak hozzák majd a családtagjaikat. És nem 1 feleséget 1 gyerekkel. Mert azzal nem számoltak hogy 1 muszlim férfinek több felesége is lehet. Azoknak meg több gyereke is. Szóval nem +2 fõrõl lesz itt szó, hanem többrõl. Az 1 millióból nem 3 millió lesz a családegyesítés után, hanem 5-6 vagy ki tudja mennyi.

shadow177
06-20-2016, 10:12 AM
A liberálisok szeretnék késleltetni hogy mindenki rájöjjön, nem illegális vagy nem illegális migráció zajlik hanem HÁBORÚ van!!!

TMIB
06-22-2016, 12:50 AM
Ha már németek:

Ruhát parancsoltak a nudistákra a migránsok miatt

"Betiltották a meztelenkedést a német Meissen történelmi városánál, mert a nudisták szabados öltözéke állítólag sértené a környéken épülõ menekültszálló 112 új férfi lakóját. Pucéran még sétálhatnak, de a helyi tóban nem fürödhetnek ezentúl meztelenül.

Rémálommá változott egy nudista kolónia élete Németországban – a melléjük épülõ, kizárólag férfiakat elszállásoló menekültszálló 112 lakója miatt megfosztották õket a mezítelenséghez való joguktól, amely a társaság lételeme – írja a Daily Mail és a Telegraph.

A 400 tagú Nudista Klub (Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg) tagjai már akkor felháborodásuknak adtak hangot, mikor elõször megemlítették nekik a központ létrehozását, és azonnal idõpontot kértek a helyi tanácstól.

A válaszra nem kellett sokat várniuk: a tanácstól arab, farszi és albán nyelvû szórólapokat kaptak német fürdõzési szokásokról, melyet odaadhatnak a migránsoknak, ha azok netán illetlenül viselkednének velük.

Sétálni lehet, fürdeni viszont tilos meztelenül

A szórólapokon a kilencedik pont azonban egyértelmûen leírja, hogy fürdeni csak “fürdésre használatos ruhában” szabad, így búcsút inthetnek nudista fürdõs éveiknek. Rejtélyes okokból a pucér sétálást nem tiltották be.

Arra, hogy miért pont egy nudista kolóniánál levõ tó túloldalára kellett építeni a menekülttábort, még mindig nem érkezett értelmes magyarázat." (Hirado.hu)

Lehet kritizálni a nudizmust, de õk voltak ott elõbb és eddig senkivel se volt bajuk. Most meg hirtelen kicsinálják õket. :rolleyes:

Olaszország:

https://www.youtube.com/watch?v=NHeQVVu7LTA

Magyarország:

https://www.youtube.com/watch?v=ZiVj1-iduYA

kruth
06-22-2016, 05:53 AM
Az elsõ videón egyébként azt láthatjuk, hogy valaki félrenyelte a halal menüt és a barátunk aki Szíriában orvos volt odaszalad Heimlich-manõvert végrehajtani. A megtévedt rendõrök meg azt hiszik lopott :O \szarkazmus

Ez szomorú. Hogyan védekezne egy középkorú nõ hat fiatal férfi ellen? Igazából sehogy.

gyûjtögetõ
06-23-2016, 06:21 AM
Hogyan védekezne egy középkorú nõ hat fiatal férfi ellen? Igazából sehogy.
Lõfegyverrel?

TMIB
06-23-2016, 06:45 AM
Magyarországon azzal nem. Meg nyugat Európában se. Arizona külvárosában egy sötét utcán sétálva ott igen. :hogymi:

Alfa
06-23-2016, 12:19 PM
"Pénzügyminiszter: azért engedjük be a migránsokat, hogy közösüljenek az európaiakkal"
http://www.hidfo.ru/2016/06/penzugyminiszter-azert-engedjuk-be-a-migransokat-hogy-kozosuljenek-az-europaiakkal/

carinae
07-04-2016, 04:08 PM
Tom Araya -Slayer- koncerten Svájcban: " Meg kellene magatokat védeni a betolakodóktól. " (Elsõ 2 perc.)

http://hammerworld.hu/2016/06/29/slayer-araya-svajcban-ovatosnak-kell-lennetek-a-betolakodoitokkal/

https://www.youtube.com/watch?v=VY5uapAE-lk&feature=youtu.be

TMIB
07-06-2016, 11:41 AM
Mai hír:

"Az elmúlt 24 órában 1060 illegális bevándorló kísérelt meg Magyarországra jutni. 190-en sikeresen átjutottak a kerítésen, 870 ember átjutását pedig megakadályozták a magyar hatóságok – mondta a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója szerda reggel a köztévében."

Alfa
07-06-2016, 06:26 PM
Eközben Londonban:

http://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48

shadow177
07-07-2016, 07:21 AM
Ejnye de rájuk férne némi kardlapozás!

GaborV
07-11-2016, 09:29 AM
Hova melyik országból érkezik a legtöbb migráns:
Van benne meglepetés :)

https://image-store.slidesharecdn.com/ac50d35e-a61e-4e9c-8131-3db2aef893ee-original.jpeg

TMIB
07-11-2016, 11:47 AM
Én úgy tudom hogy Angliába leginkább Lengyelországból mennek. Magyarország-Románia? Lehet, de biztos nem románok, hanem leginkább erdélyiek. (Vagy tévedek? Lehetséges.)

GaborV
07-11-2016, 12:23 PM
Erdély jelenleg Romániához tartozik, sajnos. :duhos:
Amúgy Magyarország brutális agyelszívást csinál, a vajdaságból, erdélybõ, kárpátaljáról olyan ütemben szívja el a tehetséges fiatalokat, hogy az ki fogja csinálni az ottani magyar kisebbséget.

Igazából meglepõ dolgok vannak, sokan hiszik hogy afrikai invázió van itt (migráncsok), valójában Latin-Amerikából többen jönnek. Gyakorlatilag nálunk az elmúlt 1,5 évben nem ment annyi migráns át, mint ami Román csak Észak-Olaszországba ment 2001 óta. Spanyolországba fél millió marokkói ment, román meg 760000, És közel 1,5m latín.
Angliában van ugyan évi 50000 arab migráns, tény, meg kb 3 millió lengyel és balti, meg félmillió magyar és szlovák, de ez is semmi a pakikhoz és indiaiakhoz képest. Arányok.

Bosznia, Albánia és Koszovó a 3 legnagyobb kibocsájtó jelenleg, többen mentek onnan az EU-ba, mint a Közel-Kelet összes országából együtt :)

Sok a visszaáramlás is. Oroszországban dolgozó ukrán már orosz állampolgárként hazamegy. Ír eredetû srác visszatér Írországba már angol állampolgárként. Nálunk pl 1990 után jelentõs bevándorlás volt Ausztriából, ahonnan az '56-osok jöttek vissza.

Ez a migránsválság a média és a politika által felfújt MÛHISZTI volt, mert amíg a Szíreket szidta a nép el lehetett nálunk adni a haveroknak az állami földeket, az olasz kormány leléphetett az autópálya pénzek harmadával és hasonlók... :(

TMIB
07-20-2016, 01:05 PM
:(

http://888.hu/article-hatborzongato-videot-tett-fel-az-isis-a-nemetorszagi-afgan-keselorol/

Unicornis
07-20-2016, 08:59 PM
Gyakorlatilag már majd minden napra jut egy. :(

TMIB
08-06-2016, 07:44 AM
Azt írják hogy "menekült" volt a baltás mészáros, ráadásul a fóti gyermekotthonban volt elszállásolva addig, amíg nem ment tovább Németországba.

http://hvg.hu/itthon/20160805_wurzburgi_merenylo_foti_gyermekotthon_bal tas_tamado

Svédországban meg most ítéltek el egy másik "menekültet", aki menekültstátusz kérése elõtt még szír katonákat kínzott mérsékelt ellenállóként. Gondolom hogy csak mérsékelten kínozta meg.

http://hvg.hu/vilag/20160805_szria_svedorszag

TMIB
08-17-2016, 09:57 PM
"Több mint 7700 menedékkérõ utazott el önszántából vagy lett kitoloncolva Finnországból 2015 eleje óta – közölte az Uusi Suomi címû finn lap szerdán az észak-európai ország bevándorlási hatóságára hivatkozva. Ezen felül pedig mintegy 3000 migráns tûnt el a hatóságok szeme elõl, további sorsukról nem állnak rendelkezésre információk." (MTI)

:huuu:

"Növeli a bûnözést az egyedülálló fiatal férfiak tömeges bevándorlása - mondta el Tamási Erzsébet kriminológus az M1 aktuális csatorna szerda esti mûsorában.

Svédországban 1975-ben 450 nemi erõszak volt, tavaly csaknem a tizenötszöröse, 6620, és más bûncselekményfajtáknál is emelkedés tapasztalható." (Híradó)

GaborV
08-19-2016, 11:35 AM
Néztem M1-et hihetetlen agymosás zajlik menekült téren.

De nézzünk kicsit a baromságok mögé, amik CSAK ARRA JÓ HOGY AMÍG A NÉP ACHMEDET SZIDJA NEM VESZI ÉSZRE, HOGY A 4-ES UTAT ÚGY SZÉTLOPTÁK, HOGY BE SE LEHET FEJEZNI, ELHORDTÁK A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZEKET, HAVEROKNAK ELADTÁK A FÖLDEKET (románok is) VAGY OLASZOKNÁL PL LENYÚLTÁK AZ EMOGA PÉNZEK SZINTE 100%-ÁT... STB

- A "kvóta" ami városnyinak van hazudva valójában 7000 fõ (1 millió cigány, 1,5m munkanélküli mellett kb irreleváns mennyiség)
- A "népszavazás" parasztvakítás mert szavazgatunk arról, hogy ne telepítsenek ide az országgyûlés felhatalmazása nélkül migráncsokat, de az a cikkely, aminek az érvényesítéséhez az országgyûlés 2007-ben nagy lelkesen felhatalmazást adott, pont ezt mondja ki!!!
- A 7000 fõs kvótát Orbán márciusban már aláírta, arra a mostani népszavazás értelemszerûen nem hat (visszamenõleges törvénykezés nincs a világon)
- A 2015-16 során érkezett migráns tömeg a lakosság 0,3%-a, nem HÁROM, hanem az 1%-NAK A HARMADA.
- A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor (2012 volt a "csúcs"). Ráadásul a német statiszikák szerint a nemierõszakot elkövetõk 70%-a az áldozat ismerõse/rokona/szomszédságában lakó és az esetek 98%-ában echte német (a legtöbb esetben középkorú alkoholproblémával küzdõ férfiak az elkövetõk).
- A migránsok jelentõs része valójában elkezdett dolgozni vagy tanulni. A 2014 és 15 során érkezettek 29%-a dolgozik Németországban. Csak viszonyításképp mondom a magyar foglalkoztatottság 41%.
- A "bevándorlók" okozta bûncselekmények nagy részét nem a "miráncsok" okozzák, gyakorlatilag a Balkánról érkezõ ex-jugoszlávok és cigányok, valamint az urkán-orosz bevándorlók követik el az erõszakos bûncselekmények nagyrészét. Magyarországon a "miráncsbûnözés" szinte egészét koszovóiak és romániaiak követték el.
- Magyarországon, csak tippelek de kb 1000x nagyobb az esélye annak hogy egy 8. kerületi diszpolgár rabol ki valakit, mint hogy egy szír.

Mondjak még pár érdekességet, vagy jobb hinni a kamuknak, mert legalább van kit szidni?

Zacskóbicska
08-19-2016, 11:51 AM
Sajnos ez nem agymosás. Nekem vannak tapasztalataim a hazánkban még az átkosban itt tanuló, iszlám országokból érkezõkkel. Semmi pozitívat nem tudok mndani. Ez egy más kultúra, ami nem fér meg itt úgy, hogy beilleszkedik. Ha 7000 embert befogadsz, családegyesítés ürügyén még jön hozzájuk fejenként 8-10 feleség és mittomén hány más ember. Gyakorlatilag kontrollálhatatlan módon. Ez már kapásból egy közepes városnyi ember. Ha nekik szállást adsz, miért nem adsz a hajléktalannak? Vagy van annyi pénzük, hogy vegyenek maguknak? Külön törvények között fognak élni? Tudomásul vesszük, hogy nekik lehet két, vagy 10 feleségük, akik pl. kecskéért is áruba bocsáthatók az õ kultúrájuk szerint? Azt a magyar férfit meg lecsukják, aki bigámista? Hogyan lehet meghúzni a határt? Én nem szeretnék olyan országban élni, ahol kettõs törvénykezés van. Ha pedig ezt nem teszik lehetõvé, ezek állandóan lázadni fognak.
Magyarországon élnek szép számmal Szíriából, Líbiából és sok más országból érkezett bevándorlók, akik hivatalosan intézték a letelepedésüket. Nyilván azért jöttek, mert az európai kultúrában akartak élni és nem a kötelezõ iszlám formációban. Le tudtak ide telepedni, semmi baj velük, többnyire társadalmunk hasznos tagjai. Ma is lehetõség van így jönni.. Viszont azok, akiket most migránsként emlegetünk, nem ennek az iránynak a képviselõi. Õk gyakorlatilag hajléktalanként és munkanélküliként jönnek ide a saját törvényeikkel, a többit meg leszarják. Erre józan ésszel csak azt lehet mondani, hogy ide mindaddig, amíg egyetlen hajléktalanunk és munkanélkülink is van, nem férnek be, ezért ne is akarja ránk erõszakolni senki õket.

GaborV
08-19-2016, 12:11 PM
Baromág, bocsi. de ez az agymosás hatása amit mondasz

1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség. Bigámia: annyi szeretõt tartasz te is amennyit a feleséged megtûr :D

2- Család egyesítés szóba se jöhet ha nem házas amikor idejön, márpedig a 80% egyedül jött és ezt is vallotta. Tehát nem is esik bele az opcióba.

3- Ráadásul 1,5 milliós cigányságunk van, ami mellett még az is nulla lenne ha a 7000 miráncsból családegyesítéssel 21000 lenne, ami eleve kizárt mint mondtam elõbbi 2 pontban.

4- A migránsok között 40% nem muszlim vallású (örmény, kopt, methodisták), mert pont ezek menekülnek a legjobban az ISIS elõl.

5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni. És igen, mi is benne voltunk a bombázásokban, önámítás a "nyugatra" kenni, mert ruszik is 4 országban szórták a napalmot és mi is ott voltunk 2 országban.

6- megint az arab migráncsokat szidod, miközben a legtöbb baj a BALKÁNI emberekkel van, amiket te is levéstél probléák (pl csaláegyesítéskor viszi a fél koszovói falut az emberke) azoknak a 80%-a alaphangon az albánok és bosnyákok mûve. Lásd bécsi bûnözési mutatók, ahol a törökök már nem mernek kimenni az albán részekre.

7- A legsikeresebb hajléktalanok pesten napi 10-30 EZER forintot összekoldulnak. Döntés kérdése a téma, konkrétan ismerek "hajléktalant" aki drágább cigit szív mint a trafikos akinél veszi. Jó van mondjuk 10000 igazi hajléktalan akin segíteni kellene ezt én el is ismerem.

8- Én magam ahol élek tömb a kb 30 ingatlanból 6-ban bevándorlók élnek, a közvetlen szomszédomban is. Sose volt velük konfliktus, ellenben a Mónikasón felnõtt idióták, meg a pártfanatikus turbónyuggerekkel milliószor.

9- Azt ugye tudod, hogy a Magyarokra PONT ugyan ezeket mondják az angolok meg az osztrákok és pont így utálják õket az ottani nacionalisták. Akkor te az angolokkal is egyetértesz, hogy a magyar egy lusta csõcselék aki csak a segélyért megy londonba, hogy 'teleszarja gyerekkel angliát és élõsködjön a rendszeren' (szó szerint hallottam angoltól ilyet kint)

shadow177
08-19-2016, 12:32 PM
5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni. És igen, mi is benne voltunk a bombázásokban, önámítás a "nyugatra" kenni, mert ruszik is 4 országban szórták a napalmot és mi is ott voltunk 2 országban.

Ez nettó baromság, ne is haragudj! Mondj egy országot, amit a Magyar Köztársaság repülõi bombáztak!

1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség. Bigámia: annyi szeretõt tartasz te is amennyit a feleséged
megtûr

Ez sem igazán állja meg a helyét! 4 feleség + feleségenként 4 gyerek az +20 fõ mikor "hirtelen eszébe jut" a migrácsnak hogy mégis csak házas.
tehát 7000 fõre vetítve 3000+4000+(4000x20)= 87.000 fõ ingyenélõ törvényeket semmibe vevõ vallási fanatikus aminek legalább 10%-a eleve tagja valamelyik terrorszervezetnek.

A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor (2012 volt a "csúcs"). Ráadásul a német statiszikák szerint a nemierõszakot elkövetõk 70%-a az áldozat ismerõse/rokona/szomszédságában lakó és az esetek 98%-ában echte német (a legtöbb esetben középkorú alkoholproblémával küzdõ férfiak az elkövetõk).

Ezt a mondatodat inkább nem is minõsítem..... Mert ugye szilveszterkor is magukat erõszakolgatták a nõk....

A 4-ES UTAT ÚGY SZÉTLOPTÁK, HOGY BE SE LEHET FEJEZNI, ELHORDTÁK A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZEKET, HAVEROKNAK ELADTÁK A FÖLDEKET (románok is) VAGY OLASZOKNÁL PL LENYÚLTÁK AZ EMOGA PÉNZEK SZINTE 100%-ÁT... STB

Ez a mondatod vitathatatlan tény!

mmilan21
08-19-2016, 12:36 PM

Miért, te talán tévedhetetlen vagy, már elnézést?

Értelmes véleményeket és adatokat szoktál itt közzétenni, de a legnagyobb koponyáknak sem lehet minden esetben igazuk, mert nem ismerik az egész világot. (Azt hogy most kinek van igaza, inkább hagyjuk, mert én nem vagyok a tûzvonalban.)
A statisztika pedig olykor torzítja a valóságot. Kistérségenként más és más a valóság.

3- Ráadásul 1,5 milliós cigányságunk van, ami mellett még az is nulla lenne ha a 7000 miráncsból családegyesítéssel 21000 lenne, ami eleve kizárt mint mondtam elõbbi 2 pontban.

Egy másik bejegyzésedben még csak 1 millióan voltak. Sokasodnak ám.

WestBam
08-19-2016, 04:58 PM
Ide is beböffentek.
Ismerõsöm ausztriai lakos, ott élnek a családjukkal. Annyira jó ott a helyzet, hogy az alábbi dolgokat kell tenniük a többi lakossal egyetemben: gyerek egyedül nem mehet az utcára akárhány éves is, mert azonnal rászállnak a semmittevõ migráncsok. Iskolai úszás oktatásra csak apukákkal megy az osztály, mert a strandok tele vannak migránsokkal akik azonnal molesztálják a nõket ha egyedül vannak (lányokat és kislányokat is). Osztrák fórumokon folyamatos téma a Magyarországon törénõ ház vagy lakásvásárlás, mert nekik már most KELL elõre gondolkozni és gondoskodni arról, hogy legyen hová menni ha még jobban eldurvulna a helyzet. Este bulizás nincs, nem mennek az emberek az utcára. Teljesen normális dolog, persze. Elmagyarázod nekik is?

GaborV
08-19-2016, 07:49 PM
Na akkor tisztázzuk, én nem azt mondom, hogy nem probléma a migráncskérdés. Ha így lehetett értelmezni amit írtam, akkor elnézést.

Én azt mondom, hogy nincs benne az elsõ 15 legfontosabb problémában az hótzicher és ehhez képest túl van tolva, hogy a politika saját bûneirõl elterelje a figyelmet. És emiatt sok részigazság iszonyatmód fel van nagyítva százszorosára.

Propaganda
És sikeres mert ad ellenségképet, az ellenségkép az nagyon kell
99,99%-nak a szíriai konfliktus állapotáról - vizuális médiából kb. annyi jött le, hogy polgárháború van, meg terroristák, azt csókolom

Az egész rájátszik a kétbites egyszerûsítõ gondolkodásra való látens hajlandóságra (lássuk be, ki ne szeretné könnyen megérteni a világ összes problémáját?), és a "ballib" média aránytalan 2 diplomás szíriai árva képét felcserélte a nõket erõszakolni akaró kanmuszlim képével ami pont akkora hazugság mint az elsõ
mert az bonyulult, hogy is-is, az emberek 95%-a NEM akar gondolkozni, neki egy instant leves szintû világ kell, igen/nem, ráönti a vizet oszt csók.
Magyarán egy sokszorosan összetett kérdést akarnak debil 4 éves szintjén elõadni és az eberek megeszik. Minden migráns diplomás / jaj a migránsok megerõszakolnak mindenkit. Mindkettõ oldal egyforma marhaság-áradat :)

Nálunk volt már migráns aki betört, meg kérlek alássan alkesz magyar is.
A szomszéd "migráncs" meg múltkor segített megszerelni a bicómat és 2 órát dumáltunk utánna angolul. A migránsok között semmivel sincs több seggfej, mint a magyarok között. Mónikasó szintû ember minden népcsoportban 80% :D

Aztán a vége a "orbán-bérenc" vs "ennyire hülye egy libsi sem lehet" szintû diskurzus.

A politika meg röhög a markába, mert a 80%-os adóterror meg a 70%-os mutyifaktor mellett a nép le van foglalva azokkal a szírekkel akikkel 99,99% soha nem is találkozott és nem is fog.

Kenyeret és cirkuszt a népnek.

Pl WestBam, amit te írtál igaz, éltem 1 évig Bécsben, tapasztaltam. Csak elárulom, hogy ezt a bosnyákok és albánok csinálják, nem a szírek. Legalábbis az esetek 99%-ban...

TMIB
08-19-2016, 07:51 PM

De nézzünk kicsit a baromságok mögé, amik CSAK ARRA JÓ HOGY AMÍG A NÉP ACHMEDET SZIDJA NEM VESZI ÉSZRE, HOGY A 4-ES UTAT ÚGY SZÉTLOPTÁK, HOGY BE SE LEHET FEJEZNI, ELHORDTÁK A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZEKET, HAVEROKNAK ELADTÁK A FÖLDEKET (románok is) VAGY OLASZOKNÁL PL LENYÚLTÁK AZ EMOGA PÉNZEK SZINTE 100%-ÁT... STB

- A "kvóta" ami városnyinak van hazudva valójában 7000 fõ (1 millió cigány, 1,5m munkanélküli mellett kb irreleváns mennyiség)
- A "népszavazás" parasztvakítás mert szavazgatunk arról, hogy ne telepítsenek ide az országgyûlés felhatalmazása nélkül migráncsokat, de az a cikkely, aminek az érvényesítéséhez az országgyûlés 2007-ben nagy lelkesen felhatalmazást adott, pont ezt mondja ki!!!
- A 7000 fõs kvótát Orbán márciusban már aláírta, arra a mostani népszavazás értelemszerûen nem hat (visszamenõleges törvénykezés nincs a világon)
- A 2015-16 során érkezett migráns tömeg a lakosság 0,3%-a, nem HÁROM, hanem az 1%-NAK A HARMADA.
- A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor (2012 volt a "csúcs"). Ráadásul a német statiszikák szerint a nemierõszakot elkövetõk 70%-a az áldozat ismerõse/rokona/szomszédságában lakó és az esetek 98%-ában echte német (a legtöbb esetben középkorú alkoholproblémával küzdõ férfiak az elkövetõk).
- A migránsok jelentõs része valójában elkezdett dolgozni vagy tanulni. A 2014 és 15 során érkezettek 29%-a dolgozik Németországban. Csak viszonyításképp mondom a magyar foglalkoztatottság 41%.
- A "bevándorlók" okozta bûncselekmények nagy részét nem a "miráncsok" okozzák, gyakorlatilag a Balkánról érkezõ ex-jugoszlávok és cigányok, valamint az urkán-orosz bevándorlók követik el az erõszakos bûncselekmények nagyrészét. Magyarországon a "miráncsbûnözés" szinte egészét koszovóiak és romániaiak követték el.
- Magyarországon, csak tippelek de kb 1000x nagyobb az esélye annak hogy egy 8. kerületi diszpolgár rabol ki valakit, mint hogy egy szír.

Mondjak még pár érdekességet, vagy jobb hinni a kamuknak, mert legalább van kit szidni?

Az a 7000 fõ hol 7000, hol 1700. Attól függ hogy épp hol és ki írja. De tényleg családegyesítés, akkor már vagy 70.000, és persze a muszlim családoknál megduplázódik a létszám, minden 20-30 évben. Arab nõk megszülik az átlag 4-et. Ki lehet könnyen számolni, hogy mit jelent ez 60 év távlatából. Én úgy tudom hogy a romák száma se millióval kezdõdött. 2001-ben 200.000 fõ se volt, most meg 1 millióra saccolják a számukat, pedig csak 25 év telt el. Egyetlen generáció alatt megötszörözõdött a létszámuk.

A második amit említettél: Ezek szerint a népszavazás eltörölhetné a 2007-es törvényt? Legalábbis a többség vélemény felhasználható lenne az eltörlésére egy országgyûlési szavazás útján?

Azt nem tudom hogy mit írt alá Orbán, de majd meglátjuk hogy mi lesz. Maximum megszegi a szerzõdést. Volt már ilyen a történelemben. :)

A 0,3%-ból lesz késõbb 1%, 3%, 5%. Már ha nem kasztráltan és árván érkezik mindegyikük.

- A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor

Ehhez tudsz valami forrást adni?

- A migránsok jelentõs része valójában elkezdett dolgozni vagy tanulni.

Ehhez is kérnék egyet. :)

- A "bevándorlók" okozta bûncselekmények nagy részét nem a "miráncsok" okozzák, gyakorlatilag a Balkánról érkezõ ex-jugoszlávok és cigányok, valamint az urkán-orosz bevándorlók követik el az erõszakos bûncselekmények nagyrészét.

És ehhez is.

Mivel hogy eléggé zárt helyen vannak, még csak most érkeztek és "félénkek", meg csak néhány ezren vannak, így ez nem is csoda. Ha lesznek 1 millióan és eltöltenek vagy 20 évet Magyarországon, akkor mindjárt másképp fog kinézni a helyzet. :-/ Ott van példának Franciaország, Svédország vagy Anglia.

1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség.

Ez külön nagy probléma. Miért menekülnek a férfiak és miért hagyják hátra a nõket? Nem fura ez? Többségük 16-40 év közötti katonakorban lévõ férfi. És akkor mi lesz? Egymással jönnek össze, esetleg ráhajtanak a magyar nõkre? És mi van azokkal a nõkkel akiket cserben hagytak?

2- Család egyesítés szóba se jöhet ha nem házas amikor idejön, márpedig a 80% egyedül jött és ezt is vallotta. Tehát nem is esik bele az opcióba.

Az nem csak feleségrõl szól, hanem a nagyszülõkrõl, szülõkrõl, testvérekrõl is. Õk is család.

- Ráadásul 1,5 milliós cigányságunk van, ami mellett még az is nulla lenne ha a 7000 miráncsból családegyesítéssel 21000 lenne, ami eleve kizárt mint mondtam elõbbi 2 pontban.

Ha a romák száma 25 év alatt megötszörözõdött, akkor a 21 ezerbõl is lehet 25 év alatt 105 ezer. És még 25 év alatt több mint félmillió.

4- A migránsok között 40% nem muszlim vallású (örmény, kopt, methodisták), mert pont ezek menekülnek a legjobban az ISIS elõl.

Errõl nem láttam statisztikát, de a bevándorlók jelentõs része nem szír és iraki. Amúgy ha az egyetlen félelmük az t-ista térnyerés, akkor miért nem Görögországban telepednek le? Vagy olyan helyen, ahol nyugalom van és nagyon kicsi a t-veszély? Miért oda mennek ahol a legmagasabbak a segélyek?

5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni.

Hogy lehet hogy most jönnek, ha már sok évtizede megy a háború egy rakás arab országban? A 70-es években elég szabadok voltak az arab országok, nem volt ez a szélsõségesség, de utána jött a 80-as, 90-es évek, jött ez a vallási õrület, mégse indultak meg a bevándorlók Európa felé. Holott sok háború volt már akkor is. Leginkább az USA hadserege tette azt, nem? Amúgy Szíriában elsõsorban nem azok a "szír lázadók" harcolnak a szír kormány ellen?

De ha megnézed, a bevándorlási hullám a koszovóiakkal kezdõdött. Ott nincs háború.

7- A legsikeresebb hajléktalanok pesten napi 10-30 EZER forintot összekoldulnak.

Ezt mivel lehetne bizonyítani? Én adtam hajléktalannak pénzt, Pesten. 100 forintot. Annyira boldog volt tõle, mintha még sose látott volna egyszerre annyi pénzt. Akkoriban ez egy fél órabér volt. Kizárt hogy havi 900.000 forintot keresne egy hajléktalan. Nem tudom honnan vetted ezt az adatot. :-O

9- Azt ugye tudod, hogy a Magyarokra PONT ugyan ezeket mondják az angolok meg az osztrákok és pont így utálják õket az ottani nacionalisták. Akkor te az angolokkal is egyetértesz, hogy a magyar egy lusta csõcselék aki csak a segélyért megy londonba, hogy 'teleszarja gyerekkel angliát és élõsködjön a rendszeren' (szó szerint hallottam angoltól ilyet kint)

Az az angol síkhülye akkor. A magyarok pont arról híresek külföldön, hogy keményen dolgoznak. Az egyik barátom aki ott van, szó szerint imádják a fõnökei, mert annyira sokat dolgozik. Könyörögnek neki hogy ne menjen más céghez, fizetését emelik. A segély nem divat. Illetve a gyerekszülés meg fõleg nem. A magyar nõk bõven 2 gyerek alatt vannak. Inkább 1-et szülnek, arra sokkal több esély van. Nem lehet hogy az az angol a romákról beszélsz? Mert az osztrákok is kiírták hogy "magyar, ne lopj", épp csak a romák loptak náluk. Az osztráknak meg ugye egy kutya. :-P

TMIB
08-19-2016, 09:58 PM
Németországi menekülttáborban a bevándorlók tárgyalásos úton tisztázzák a nézeteltéréseiket.

https://www.youtube.com/watch?v=nbcok1UMzqw

Doom
08-20-2016, 12:59 AM

Már bocs,de mi védi az országot,hogy ne átjáróház legyünk?..a kerítés,a rendõrség,a hadsereg...máskülönben mi lenne itt szerinted?
Most komolyan...mindenki mondanivalóját le "baromságozod",közben mindenféle statisztikákat,meg egyoldalú gondolat meneteket próbálsz beadni.
Ez a téma is olyan,mint a többi..amíg nem érzed egy szer a saját bõrödön,közvetlenül és élesben...addig csak beszélsz róla több-kevesebb sikerrel+Aki átélt támadást,rablást..akinek oda xarnak az ablaka alá..az nem veszi be ezt a dumát,mert lát a saját szemével.---és vannak sokan akik nem kívánják átélni!

GaborV
08-21-2016, 02:53 PM
Na kérlek, a métere 17milliós kerítés, amit a fosóhomokra raktak és egy félbéna is alá tehát nulla és nulla védelem azért is, mert magyar területen van, ergó b@szhatod, mert itt fogtad meg megy a menekülttáborba =átjáróház. Viszont a LézerJani magánszámlája kerekebb lett.

A határt védõ sünökrõl meg annyit, hogy plázapicsa módjára mikor látom rohanni öket az Árkádba csipsz-kóla kombóért a rúd Rákóczi szalámit és a rántothúst meg bebaszják a konténerbe az nekem nem növeli a biztonságérzetem, sõt ezek után szerintem a rendõrség egy katasztrófa mellett elõbb szétesne, mint a Retek klub. De vicces mikor a hajléktalanok verekednek a szalámiért... és igen többször láttam ezt a szitut többedmagammal, nem urban legend.

Plusz amig nem izmozott Viktor addig nulla gond volt a migránsokkal mert reggel átsétált tiszaszigetnél, 10re a szegedi állomáson volt, max este 6ra bécsben volt. Nekünk nulla forintba került. Most etetheted te a németek helyett.

Ezen az se változtat, ha visszaküldik, mert másnap reggel újra berlinben lesz.

Tapasztalat: tört be hozzánk migráncs. 2 bicómat és egyszer a pénztárcámat meg magyar állampolgárok lopták el. A migránst lecsukták érte a "honfitárak" ellen még nyomozni se mert a rendõr.

Bûnözés. Nézd meg kérlek, hogy az elmúlt mondjuk 2 hónapban hány bûncselekményt követett el migráns, hányat román vendégmunkás és hányat pl 8.kerületi diszpolgár. Létszámarányosan se a migránsok fognak nyerni. A román vendégmunkásoktól jobban kell félteni a nõdet, mint a Szírektõl...

Majd szidd a migránsokat mert ellopták az állami földeket, csõd szélén az e.ü. és biztos achmed miatt lesz államcsõd meg miatta van 70%os adóterror, meg miatta van munkanélküliség 26 éve... :D

A migránskérdés PROBLÉMA. Kb a 20.legnagyobb problémának már lehet mondani jelenleg. Csak van elõtte 19 amit meg emiatt leszar mindenki.
magánvéleményem:
Szerintem nem az a baj ha 7000miráncsot ide akarnak telepíteni, hanem az hogy közel 700000 magyar lépet le az országból

TMIB
08-21-2016, 08:14 PM
Útmenti fákat gyújtanak meg, téglát, sõt gyújtóbombákat vágnak a calais-i bevándorlók az autósokhoz

"Egyre elviselhetetlenebb a Csalagútba tartó autósok helyzete Calais-nál. Migránsok bandája támadja õket. Számuk már 9 ezerre nõtt. A német jobboldali hetilapnak nyilatkozó egyik kamionos azt mondta, hogy „a nap 24 órájában állandóan erõszaknak vannak kitéve”. Útmenti fákat gyújtanak meg, téglát, sõt gyújtóbombákat vágnak hozzájuk. Rendõr meg sehol. A sofõrök egyre inkább féltik az életüket. A brit fuvarozók szövetsége, a Road Haulage Association a katonaság bevetését követeli."

http://www.focus.de/politik/ausland/dschungel-von-calais-fluechtlinge-werfen-brandbomben-lkw-fahrer-fordern-militaereinsatz_id_5839950.html

Zacskóbicska
08-22-2016, 06:07 AM
Elég megnézni Röszke környékét, a vonulási útvonalon mekkora szeméthegyet hagynak hátra. Röszkénél pedig árulják a környékbeli gazdák földjérõl "betakarított" gyümölcsöt. Ez tegnapi hír, déli irányból hazatérõ ismerõseim személyesen látták. Volt bõven idejük nézelõdni, mert 2 órát tartott, amíg átléphették a határt. De ez is biztosan agymosás hatása, különben ezt senki sem venné észre. Az is biztosan agymosás hatása, hogy többségüknek még a személyazonossága sem állapítható meg egyértelmûen. Egy európai állampolgárnak, vagy amerikainak, de akár kínainak, vagy vietnáminak is megfelelõ okmányokkal kell igazolnia magát, ha utazni akar. Nincs is más alternatívája. De valami oknál fogva most egy ismeretlen származású és összetételû tömegnek olyan jogosítványokat akarnak adni, hogy õrájuk semmiféle törvény nem vonatkozik. Ez a legnagyobb baj ezzel.
Az európai joggyakorlatban rendszerint megengedett a pozitív diszkrimináció, itt a migránsok javára nyilván errõl van szó. Igen ám, de a történelem során már bebizonyosodott, hogy az ilyesféle diszkriminációk polgárháborúhoz vezetnek. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy üzleti köröknek ez célja lehet, hiszen a polgárháborúban a gazdaság visszaesik, lepusztul sok minden. Újjáépítés kell, melynek kölcsön a vége. És a jól menõk között ki ne szeretne ma jövedelmezõ kölcsönt kihelyezni? Tulajdonrészeket szarért-hugyért megvásárolni úgy, hogy majd még az eladó fizetni is fog érte? Persze nyilván ezekre is csak agymosottak gondolhatnak.

Mizu
08-23-2016, 07:40 AM
Kapcsolódó hír:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20160822-veszhelyzetre-keszulnek-a-nemetek-elelmiszer-tartalekolasra-szolitanak-fel-a-lakossagot.html

Terrortámadásra készítik fel a németeket

A német kormány olyan terrorcselekményre vagy katasztrófahelyzetre felkészítõ tervet fogadna el, amelyben arra kérnék a lakosságot, hogy halmozzanak fel 10 napra elegendõ élelmiszert – írta Frankfurter Allgemeine Zeitung.

...

A javaslat ugyanis elõírná, hogy a német lakosságnak fel kell készülnie egy esetleges terrortámadásra vagy katasztrófahelyzetre, méghozzá úgy, hogy
10 napra elegendõ élelmiszert és 5 napra elegendõ ivóvizet kell felhalmozniuk.

...

A javaslatok között szerepel, hogy mindenki tartson otthon elemlámpát, gyertyát, gázpalackról üzemeltethetõ konvektort, valamint megfelelõ mennyiségû gyógyszert.

...

Kezdõdik Apúúúú....

TMIB
08-23-2016, 08:04 AM
Ez nagyjából minden ország katasztrófavédelmi weboldalán fenn van. Mit tarts otthon és mennyit. Azt hiszem a magyarén is fent van, az amerikain meg biztosan, mert a múltkor néztem.

TMIB
08-25-2016, 12:41 AM
Megkérdeztem egy cikk alatt, hogy "ha a burkinit betiltják, akkor az "õslakosok"-at nem zaklathatják a hatóságok ha azok is hosszú ujjúban, nadrágban és kendõben vannak?". Hú hogy mit kaptam érte. Azonnal "rohadtlibsi", lettem meg "muszlimimádó", meg "Európa-ellenes féreg".

Mennyi értelmi fogyatékos ember. Kaptam ebbõl vagy 5 ilyen reakciót, de olyan válasz ami tényleg a kérdésemre irányult volna, nem érkezett.

Pedig szerintem jogos. Ha a hosszú ujjú+nadrág+kendõ betiltásra kerül, illetve már került is, akkor az úgy nem terjed ki az õslakos franciákra is? Láthatóan az eléggé testhez simuló ruha. Nem hinném hogy bármit elrejthetnének alatta. Illetve nyár után mi lesz? Mert akkor viszont jön a pufi kabát, ami alá lehet rejteni bármit. Amúgy is, mit számít a ruházat, nem az a lényeg hogy valaki elkövet-e valamit? A teherautós tömeggyilkos nem viselt burkinit. Akkor õ "jó fej csávó"? Számít az hogy õ hogy nézett ki és milyen ruhát viselt? A muszlim férfiak szakállasok. Akkor a szakállat is betiltják? A szélsõségesek Toyota teherautókat használnak. Akkor az is be lesz tiltva? Szerintem ez egy ritka nagy baromság.

Ráadásul már elkezdõdött az, hogy a HVG hõsöknek hívja azokat akik mégis felveszik és viselik a tiltás ellenére is. Már a "szabadság jelképének" tekintik.

Ezt ennyire nem látták elõre? Túl sok a buta ember a világon, a logikus gondolkodás már nem divat. Jött helyette az online mocskolódás, fenyegetõzés, akár ok nélkül is. Visszafejlõdik az emberiség gyagyás szintre. :(

Doom
08-25-2016, 02:23 AM
Megkérdeztem egy cikk alatt, hogy "ha a burkinit betiltják, akkor az "õslakosok"-at nem zaklathatják a hatóságok ha azok is hosszú ujjúban, nadrágban és kendõben vannak?"
Hát igen...ennyi erõvel a búvárruhát is be kell tiltani(fedi az egész testet).....ja szörfruhát is+a bicajos ruhát is+az olimpián is bikinibe ússzanak a csajok :jolnezki:.....a torony ugrás nem lenne semmi látvány....:tapsol:

Doom
08-25-2016, 02:43 AM
Láthatóan az eléggé testhez simuló ruha.7401Fürdõkocsi a XX. század elején
7402Fürdõruha 1915-bõl
7403

A 18. században a nõk ismét barátkozni kezdtek a vízzel, egyre divatosabb lett az úszás és a szabadtéri fürdõk. Be kell ismerni, sok víz nem érte a hölgyek testét, hiszen hosszú ruhát és köntöst viseltek és nagyon ügyeltek arra, hogy öltözékük még vizesen se legyen átlátszó. A köntös aljára nehezékeket erõsítettek, hogy még a vízben se emelkedhessen az anyag a térdük fölé.7404

Ne úgy képzeljük el a dolgot, hogy a hölgyek valahol a parton átöltöztek és vidáman besétáltak a vízbe, majd a lubickolás végeztével víztõl csöpögõ (testre simuló!!!) klepetusban – ellenkezõ nemû sétálók vizslató pillantásainak kereszttüzében – kiballagtak volna a partra, hogy elheverjenek a fövenyen. Ilyen provokatív viselkedést nem engedett az illem. A tengerparton csak kifogástalan öltözékben jelenhetett meg egy hölgy. Mi volt akkor a megoldás? Hát a bolond fürdõ etikett nélkülözhetetlen eleme, a fürdõkocsi.

TMIB
08-25-2016, 03:18 AM
Hát igen...ennyi erõvel a búvárruhát is be kell tiltani(fedi az egész testet).....ja szörfruhát is+a bicajos ruhát is+az olimpián is bikinibe ússzanak a csajok :jolnezki:.....a torony ugrás nem lenne semmi látvány....:tapsol:

Tegnap én is pont a búvárruhát írtam oda. :D Egyre gondoltunk.

A ruha-rendõrség csak nem hangzik úgy mintha egy nyugati társadalmi dolog. Itt a nagy liberalizmus, a demokrácia, meg az egyéb nagy szavak, lehet péniszt pörgetve felvonulni az Andrássy úton, de legalábbis orális szexet imitálva, bõrtangában és bundabugyiban, lehet bárhogy öltözni, lehet bárhogy kinézni, senkit nem szabad érte kritizálni, minden megengedett. Ugyanakkor ha valaki felvesz egy ilyen kezeslábast, ez meg hirtelen törvénysértés? :confused:

Meg ahogy írtam is, most akik mégis viselik, azokból mind mártírt csinál a média és a sajtó. Tehát a tiltással pont az ellenkezõjét érik el!

De van egy kettõsség is benne, mert mielõtt még téma lett a burkini, elõtte aki vallásos keresztény volt, az elmondta a nõket mindenféle szemérmetlen ribancoknak, ha túl rövid szoknyában vagy hasmutatós pólóban voltak. A túl kevés ruha ellen ment az uszítás. Most meg itt van ez a helyzet és pont ugyanazok az emberek hirtelen a túl sok ruha ellen uszítanak.

Meg hogy "ez a 21. század" és már nem kell eltakarni semmit. Tényleg? De pár hete még az ellenkezõjét mondták. Meg ha a 21. század, akkor politikailag miért konzervatívok annyira hogy némelyik a 17-19. század Magyarországát hozná vissza?

Igazából nincs nyomós ok a betiltásra. Arra lenne ok hogy ne engedjenek be senkit ha segélyért megy egy országba. Aki háború elõl menekül az megáll Törökországban. Az EU-nak úgy kellene segítenie, hogy törököknél intézné a helyzetet. Meg bedarálni az egész ISIS-t, egy offenzívával, aztán a férfiak alapítsanak önvédelmi csoportokat hogy ha esetleg újra feltûnnének a szélsõségesek a térségben. Meg nem kellene a szír kormányt b-tatnia Európának meg az USA kormányának. Jelenleg az egész helyzet egy nagy katyvasz, elõször ezt csinálják az EU vezetõi, aztán az ellenkezõjét, ezt mondják aztán az ellenkezõjét, beengedik õket, aztán mondják hogy nem gyakorolhatják a vallást. Mint mikor Magyarország megállította õket, akkor ment a sivalkodás hogy nem lehet hiszen szegény menekültekrõl van szó, aztán továbbengedte õket a magyar kormány, aztán meg azért ment az õrjöngés hogy nem lehet csak úgy beengedni õket, mert azt az EU törvényei tiltják.

Ádám Csaba
08-26-2016, 12:21 PM
Jövõ hét végén megyünk Ásotthalomra megnézni hogyan fogják el a migránsokat. Majd beszámolok róla, ha hazaértem...

TMIB
08-27-2016, 09:34 PM
Elvette egy rendõr fegyverét a menekült Szegeden

"Egy fiatal afgán férfi megszerezte az õt felügyelõ rendõr pisztolyát a Bevándorlási és Állampolgársági hivatal épületében."

http://www.hirado.hu/2016/08/27/elvette-a-rendor-fegyveret-egy-afgan-menekult-szegeden/

"ezek mind szír menekültek". Tudjátok, a szírek azok afgánok. :hogymi:

TMIB
09-13-2016, 08:00 AM
Finnország

"Vasárnap reggel egy 52 éves férfit találtak holtan Otamäkiben. A rendõrség kedden megerõsítette, hogy a finn tévé egyik Facebook-oldala igaz információkat adott ki korábban, és valóban két iraki menedékkérõt vettek õrizetbe gyilkosság vádjával. A két migráns már egy éve érkezett Finnországba, de ezen a befogadóállomáson még csak három hete tartózkodtak. A tudósító szerint nem tudni semmit az indítékokról, a szemtanúk csupán arról számoltak be, hogy a két férfi szombat éjjel egy karaokebárban volt, ahová pénz nélkül érkeztek. A kedélyeket borzolja az is, hogy a gyilkosságon túl rablással is vádolják a két betolakodót, a meggyilkolt férfin túl egy 1975-ben született férfit is kiraboltak a hírek szerint. A rendõrség Kajáni városában és az Otamäki befogadóközpontban vette õrizetbe az elkövetõket." (Hirado) 2016. szeptember 13.

GaborV
09-14-2016, 10:06 AM
http://444.hu/2016/09/14/videoban-magyarazza-el-az-eotvos-karoly-intezet-miert-ertelmetlen-a-nepszavazas-kerdese

Kinek mi a véleménye?

shadow177
09-14-2016, 10:15 AM
Tudálékos köntösbe csomagolt szerecsenmosdatás, féligazságokkal és a nemzeti öntudat démonizásával.
Egyébként a népszavazás és a feltett kérdés is értelmetlen és szükségtelen!

TMIB
09-14-2016, 11:08 AM
Pontosan. Kezdjük ott, hogy igen, a szétosztás az erõszakos dolog, hiszen nem kérdezik meg az országokat hogy akarják-e, hanem kiadják parancsba hogy kvótarendszer és mindenki teljesítse. Hogy az EU majd szétosztja õket és mindenki örülni fog? Pontosan ki? Azok az országok akik nem akarnak bevándorlókat, vagy azok a bevándorlók akik a sok segélyt adó Németország, Svédország, Dánia helyett be lesznek téve Görögországba, Bulgáriába, Romániába, Magyarországra, Szlovákiába, Lengyelországba, stb? Van egy olyan tippem hogy ez nem fog tetszeni nekik. Amúgy ki tiltja majd meg nekik hogy átsétáljanak más tagállamokba nyugatra? Határ nincs, határellenõrzés nincs, szabad az átjárás. Akkor?

Magyarország maga dönthet hogy elfogadja-e vagy elutasítja a kérelmeket? Oké. És mi van ha Magyarország az összeset elutasítja? Hiszen megteheti, nem?

Az 1294 honnan jött, ha régebben ez 10.000 volt, meg 7000, meg 5000? Egyre kevesebb lesz? Ezek szerint fogynak a menedékkérõk? Az az 1294 AKAR Magyarországon maradni? Mi van ha megindul nyugat felé? Mert gondolom hogy nem az a vágyálmuk, hogy havi 50.000 forintért közmunkásként egy magyar falu utcáját takarítsák.

Ki mondja azt hogy az 1294 az ideiglenes? Mi van ha végleges? Mi van ha egyre több ember érkezik Európába? Akkor az az 1294 jóval több lesz. Sokszorosa. Aztán családegyesítés is következik.

Mi van azokkal akik szülnek? A gyerekek nem magyar (tehát EU) állampolgárok lesznek úgy?

"Szó sincs önkényességrõl" - Persze. Annyira nincs, hogy a szovjet megszállás alatt is lehetett Sztálinnak nemet mondani, de vajon hányszor mondtak neki nemet? És ha megtették volna, akkor mi lett volna annak az eredménye?

Miért érthetetlen az, hogy miért kezdeményezett a kormány népszavazást? Azért kezdeményezte, hogy az eredményt az EU-nak fel lehessen mutatni, hogy "tessék, az emberek nálunk ezt akarják". Ha esetleg Magyarország nemet mond az EU-nak, akkor a népszavazás eredménye lesz rá a hivatkozási alap. Mi ebben az érthetetlen dolog? Teljesen logikus.

Európa-ellenes politikája Merkelnek van meg a többi nagyfejû EU politikusnak, akik miatt még az Egyesült Királyság is kilépés mellett döntött.

"gyûlöletkampány" - Mi abban a gyûlölet, hogy ha valaki szerint a kvóta senkinek se jó? A menekültek egyértelmûen nem akarnak majd Magyarországon szorongani, mikor a társaik kicsit nyugatabbra dõzsölnek. Az nem gyûlöletkampány ha a menekülteket erõszakkal Magyarországra viszik és tartják és e mellett kampányolnak valakik?

Külön humoros ahogy a végén valódi vitáról beszélnek, miközben ilyen ócska, manipulatív és uszító videót készítenek. Csodálatos. :haha:

fater.lajos
09-14-2016, 12:43 PM
A kvóta Magyarországgal kapcsolatosan arra jó, hogy akiket kitoloncolnak, ide küldhessék, mert haza nem tudják. Most is azt szajkózzák, hogy itt regisztrálták, ide teszik vissza. Igaz az EU határait nem itt lépték át elõször (Kivéve az ejtõernyõvel érkezett migránsokat.), illetve elõször itt sikerült regisztrálni õket több ország után.

törölt tag -gl
09-16-2016, 10:46 AM
2 hónapja járom nyugat európát. Svédország egyenesen fertõ, belgium, németország, hollandia, svédország, eddig zsinórban tele van arabbal. Néha úgy érzem nem is nyugat európába jöttem, hanem palesztinába. Egy zsidó srácnál is megszálltam aki, olyan érzésem volt, hogy tud valamit arról, ami történik... egy szír menekülttel is volt alkalmam beszélni aki elmondása szerint "palesztínából" jött. ez sokat elmondhat arról, hogy ki pénzeli a "menekülteket"

Üdv
Glassbox.

törölt tag -gl
09-16-2016, 10:46 AM
Ja és ezek az arabok egyáltalán nem akarnak beilleszkedni. Ráugattak a kutyára amit sétáltattam (svédországban) szemetelnek, ordibálnak, köpködnek, és nagyon hangosan beszélnek, ordibálnak arabul. Több arabot láttam eddig svédországban (még a kis városokban is) mint svédet.

mmilan21
09-16-2016, 11:23 AM
2 hónapja járom nyugat európát. Svédország egyenesen fertõ, belgium, németország, hollandia, svédország, eddig zsinórban tele van arabbal. Néha úgy érzem nem is nyugat európába jöttem, hanem palesztinába. Egy zsidó srácnál is megszálltam aki, olyan érzésem volt, hogy tud valamit arról, ami történik... egy szír menekülttel is volt alkalmam beszélni aki elmondása szerint "palesztínából" jött. ez sokat elmondhat arról, hogy ki pénzeli a "menekülteket"

Üdv
Glassbox.

Ja és ezek az arabok egyáltalán nem akarnak beilleszkedni. Ráugattak a kutyára amit sétáltattam (svédországban) szemetelnek, ordibálnak, köpködnek, és nagyon hangosan beszélnek, ordibálnak arabul. Több arabot láttam eddig svédországban (még a kis városokban is) mint svédet.

Jó hallani rólad, Glassbox. :beer:

A nyugati államok már csak ilyenek. A tolarencia szélsõséges példái. Fõleg bizonyos nagy városok.
Persze nem minden bevándorló idióta. Aki normális bevándorló az nem az utcán bandázik egész nap, hanem dolgozik is valamit.

törölt tag -gl
09-16-2016, 11:47 AM
Elég primitív leírást rögtönöztem, kicsit nehezen megy most a magyar, már két hónapja 90%-ban angolul kommunikálok.
Svédország egyébként gyönyörû, mellékelek pár fotót az erdõkrõl.
746674677468746974707471

Hollandia egyébként az a hely, ahova soha többé nem szeretnék visszamenni. Az egész ország egy bolondokháza. Az emberek beképzeltek és pökhendiek.
A couchsurfing hálózatot használva vendégeskedek idegeneknél és hollandiában-belgiumban sokan egyenesen elvárták, hogy szinte kiszolgáljam õket.
A csúcs az volt, amikor egy holland párnál laktam, akik szabadon tartottak papagájokat, a papagályok mindenhova össze vissza szartak, mindenbe beleettek. Olyan fertõzést kaptam, hogy két nappal rá egy német kórházban kötöttem ki.
A párnak persze sütöttem kürtös kalácsot is amit nagyon szerettek, néztünk együtt filmeket, de valahogy nem éreztem egyensúlyt az együttlétben és jól éreztem, mert a távozásom után olyan negatív pocskondiázást hagytak a vendégkönyvemben, amire egy magyar két szóval reagálna.
Az egyik talán az, hogy ezek elmebetegek, de a kultúrális differencia miatt inkább azt mondanám, hogy egyszerûen csak sértõ és pofátlan.
Ilyen a hozzáállás. Persze a magyart nagyon durván lenézik mert nincs pénze, mert nem költ el napi 20 ezreket éttermekben és iszodákban, hogy csak óvatosan meghúzza magát, müzlit eszik tejjel és próbál minimális összegbõl körbenézni az országban.
Nem jó tapasztalat.
Lehet más mást tapasztalt, én azt gondolom valami nem stimmel a hollandokkal.
Egy belga családnál is voltam önkénteskedni, az elején kultúracsere volt természetesen, hosszú beszélgetések, sörözés, a második héten szarlapátolás, komposzt, gereblyézés, fûnyírás és gyomlálás, megállás nélkül. Néha ebédet sem adtak. Végigcsináltam a visszajelzés miatt, de nem adtak visszajelzést nekem. ELgondolkodtam, hogy vajon hány szerencsétlen lengyel, szlovák, magyar, és egyéb kelet európai járhatott ott gyomlálni, csinosítgatni azt a szép kertet visszajelzés nélkül, és miért csak a fiatal csinos francia lányoknak adnak szép visszajelzéseket. Egy ideig azon gondolkodtam, hogy velem van a baj, de miután a svéd-zsidó srác is negatív visszajelzést írt, akinek kifizettem a 3500 forintos !!!! pohár sörét, és vettem neki 1 kiló sajtot, mert éhes volt, és ott is hagytam, ennek ellenére írt egy rövid szöveget, hogy mennyire jó társaság voltam, de mégsem látna újból vendégül, már úgy éreztem, hogy ez több mint kultúrális differencia.
Ez most más mint amikor egy hostelben ismered meg a másik nemzetet, ugyanis én két hónapja velük lakom, és nagyon kevés pozitív tapasztalatom volt. Az egyetlen pozitív tapasztalat a németekkel volt, illetve volt egy belga lány, de egy ideje õ is rendkívül távolsgátartó. Itt a rossz hír lavinaként terjed így nem is csodálom, hogy az emberek magukba folytják vagy próbálják az aberrációikat elõnyként büszkeségként feltüntetni, ugyanis amint megtudta, hogy kaptam pár negatív visszajelzést nem nagyon állt velem szóba.
De másrészt mióta megkaptam az elsõ kettõt, mindenki úgy érzi, hogy hozzá tudja tenni a saját kis történetét, és azóta már 11-bõl 4 negatív visszajelzést kaptam a külföldiektõl.

Eléggé el vagyok bizonytalanodva. Ha hozzám így állnak, fehér keresztény emberként, az araboknak esélyük sincs a beilleszkedésre.
Vagy pont hogy van, mert lehet, hogy ezek az emberek nem az egyenes szó hívei, hanem szeretik a sunyi játszadozásokat. pár nap múlva hazautazom és ausztria felé folytatom az utamat.
Eddig egy nagyváros sem nyûgözött le pedig brüsszeltõl amszterdamon át stockholmig mindenhol jártam. Ezek a városok talán csak akkor lenyûgözõek, ha van napi 100 ezrem hotelre és éttermekre elkölteni. Igyekszem inkább a természeti szépségekre koncentrálni.
Az volt a terv, hogy svédországban felmegyek északra, de télen nem jó ötlet, ezért most otthonról ausztria és olaszország fele veszem az irányt.
Kürtöskalács:
7472747374747475
Egyébként tapasztalat, hogy azok az emberek akiket furcsának, vagy egyenesen betegnek gondolok, anélkül is automatikusan negatív visszajelzést adtak, hogy hangot adtam volna a gondolataimnak. De egyszerûen nem értem mi van, sok profilt láttam már azon az oldalon és nagyon sok fura emberrel találkoztam, de 40%-os negatív arányt sehol sem láttam.
Én meg rendkívül visszafogott magyarként folyamatosan kapom ezeket.
Hát ez van.
Ilyen egy pénz alapú világ tele elfojtott fusztrációkkal.

Még valami.
A második normális ember egy ukrán lány volt akit a repülõtéren ismertem meg, egyetemre jár Kijevben és olaszországban nyaralt. Nem érzem azt, hogy át akarna verni, vagy ukrajnába akarna csalni, egyszerûen azért normális mert ukrajnát még nem érte el az a liberális aberráció ami a nyugatot teljesen átszövi.

TMIB
09-16-2016, 11:54 AM
Kentucky kell neked meg Arizona. Szuperbarátságos népek laknak arra. Mindkét állam nagyon tetszett. Európában semmi kedvem nem lenne utazgatni.

Vidéken is jártál vagy csak nagyvárosokban? Az is számít. Tudod Pest és falu között is nagy a szakadék. :)

Ilyen egy pénz alapú világ tele elfojtott fusztrációkkal.

Passzív-agresszívak? Vagy esetleg politikáról hallanak valamit és amiatt lepontoznak? Sose lehet tudni.

törölt tag -gl
09-16-2016, 12:01 PM
Hollandiáról még annyit, hogy a fû nem azért legális, mert annyira szabadszellemûek, hanem tapasztalataim szerint azért, mert "nekünk ezt is szabad! b*sszátok meg! nekünk LEHET! érted??" kb ez a hozzáállás. Egész hollandia egy felfújt diznilend, amikor átléptem a holland-német határt hirtelen úgy éreztem, hogy hazaértem, pedig erõteljesen nyugaton voltam, a tengertõl pár mérföldre, mégis hirtelen "normális" közegben éreztem magam.
Belgiumról és hollandiáról a vurslik, a csicsás dolgok, drága édességek, csokoládék, és nagyon erõsen a francia hatás érvényesülését éreztem.
A hollandok gyakorlatilag a németek összes rossz tulajdonságát egységesen birtokolják...
Tudom egyszerûen furcsa ennyi negatívumot hallani de én ezt tapasztaltam. Ha valaki mást tapasztalt javítson ki.
Ami a legjobban meglep, hogy olyan szinten meg tudják magukat játszani, hogy például ölelkezve köszönnek el, de a vendégkönyvemben már sértõ megjegyzéseket hagynak, ez félrevezetõ. Egy pszichedelikus fesztiválon is részt vettem, maga volt a sátánista fertõ.
Azt hittem jófej hippikkel leszek körülvéve, de olyan volt az egész mint egy bolondokháza, tele drogossal. Egyáltalán nem voltak kedvesek, gyanakvóak voltak és visszautasítóak. Nehéz ügy, de legalább tudom mi a valóság és végre egy életre leomlani látszik az a hippi-mese illúzió, amibe a legtöbb drogfüggõ ringatja magát...
Összességében azt kell mondanom, hogy a hollandok-belgák, stb. valószínûleg kedvesek az emberrel, de a vendégkönyves tapasztalatom alapján a háttérben mélységesen lenézik.
Ezt olyan szinten tudják, ahogy írtam ellensúlyozni, hogy képesek öleléssel elköszönni miközben rossz dolgokat gondolnak rólad. Tehát ha valaki nyugatra megy és azt tapasztalja, hogy az emberek kedvesek, ne dõljön be ennek az illúziónak, legfõképp ne a hollandoknál és a belgáknál.

törölt tag -gl
09-16-2016, 12:03 PM
épp most írtam egy kiegészítést a hozzászóláshoz. Elvileg a moderációdra vár, hogy jóváhagyd.
Kisvárosokban jártam fõleg. Vidéken nem igazán, de tervbe van véve. Eddig csak a németekkel volt jó tapasztalatom.
Szerintem passzív agresszívak.

Mennék amúgy amerikába nagyon (körbenézni), de útlevél, vízum, 5000 dolcsi, stb.
Itthon még elrendezetlen hivatalos ügyeim is vannak :/

Doom
09-16-2016, 04:51 PM
"Tiltakoznak a borsodi romák az illegális bevándorlás ellen.Féltik a munkahelyüket és a családjukat."
Kicsit elgondolkodtam ezen a híren!
A kerítés ,az intézkedések,a törvények,rendeletek nem tartják vissza a végtelenségig,a világ méretû népvándorlást.Egyenlõre ezrével mennek az emberek minden kontinensen a jobb élet felé...de a klíma megváltozásával és a globális gazdaság látható összeomlásával,államcsõdökkel sújtott világban tízmillió számra kelnek útra az emberek!
Ez a jelenség minden kontinensen polgárháborúkhoz fog vezetni az õslakosok és a honfoglalók között!
Elgondolkodtam,hogy a romák sokkal összetartóbb nép mint az európai ember és karakánabb,tökösebb a fellépésük is.
...amíg az európai ember még mindig ül a golyóin és üti az okostelefont és falja a pörköltet,irigykedve fikázza a szomszédját,felebarátját...addig a romák kezdenek gondolkodni!
Mi a véleményetek errõl?

WestBam
09-16-2016, 05:27 PM
Csak a saját "élõsködõ" életmódjukat féltik szerintem. Tisztelet a kivételnek!!!

raktaros
09-16-2016, 05:35 PM
Ma voltam t*sco-ban, egy pultnál két rendõr ácsorgott, a rajta lévõ plakátok szerint határvadászokat toboroznak :)

törölt tag -gl
09-16-2016, 06:26 PM
Egyebkent egesz jol vegyulnek itt nyugaton az arabok/ feketek a gyonyoru fiatal lanyokkal. Nem is ertem mi a titkuk. Oke h a fiatal csajnak a rosszfiu kell de h ennyire???

törölt tag -gl
09-16-2016, 06:39 PM
Egyetertve doommal szerintem is tudnak valamit. Ezek az emberek sokkal durvabbak a ciganyoknal.

shadow177
09-16-2016, 08:32 PM
Ma voltam t*sco-ban, egy pultnál két rendõr ácsorgott, a rajta lévõ plakátok szerint határvadászokat toboroznak :)

Osszanak fegyvert és lõszert azután megyek társadalmi munkában is vadászni....

TMIB
09-17-2016, 12:41 AM
Nekik is van mitõl tartaniuk. Most a romák egy része a májer, a kemény arc, de X arab után mindjárt elcsuklik a hangjuk az tuti. Dél-Afrikát érdemes megnézni, az õslakos feketék gyûlölik az északról érkezõ fekete bevándorlókat. Az USA-ban is volt gond, hogy az új nigériai bevándorlók összeakasztották a bajszukat az Amerikában született feketékkel. Van dél-amerikai vs. fekete is. Van hogy a bandaháborúkat is e szerint csinálják.

Ha meg az lenne a kérdés, hogy kik a rosszabbak ha szervezett és erõszakos bûnözésrõl van szó, akkor lehet hogy az arabok jönnének ki elsõnek. De úgy érzem hogy elõbb-utóbb majd kiderül.

Ugyanakkor nem tudom hogy a segélydologgal mi van. Ha jönne is 1 millió arab segélyes, attól a nem dolgozó romák is megkapták a segélyt. Csak az állam a kezébe venné az ostort és jobban hajtaná a nagyon dolgozó embereket, hogy még többet dolgozzanak. A legnagyobbat mindenképpen a dolgozó emberek fogják bukni.

Franciáknál is van 1000 féle-fajta-színû-származású menekült bevándorló akárki. Mégis mind kapja a vagyon-segélyeket.

Egy biztos, ha elkezdõdik a betelepítés, akkor senki ne számítson semmi jóra. :-I Persze ez csak az én személyes véleményem.

Ádám Csaba
09-17-2016, 03:01 AM
Szerintem a romák nem gondolkodnak. Egy buta, ösztönösen mûködõ faj az ember és állat között valahol félúton. A Borsodi tüntetésüknek azaz oka, hogy a kvóta népszavazás bukóra áll és szükség van a füstösök szavazatára is. Szerdán az Orbán elment Jászberénybe migráns fórumot tartani ( http://444.hu/2016/09/14/a-fidesz-azt-uzeni-a-ciganyoknak-hogy-a-migransok-elveszik-a-segelyuket ) és azt mondta a testvéreinek, hogy a migránsok elveszik a segélyüket. A fizetett vajdák meg utcára küldték a rezeseket, valami írástudó még molinót is csinált nekik. Ennyi a történet, nem kell belelátni cigány szellemi ébredést. Õk csak addig kemények amíg többségben vannak. Ha elmegy a putrisoron egy sötétített terepjáró, akkor meg mennek a fókuszba hisztizni.

TMIB
09-17-2016, 06:24 AM
https://www.youtube.com/watch?v=3ruksLGGI_k

Doom
09-17-2016, 07:25 AM
Hát nem tudom...elég demoralizáló videó...bár igaz és szembe kell vele nézni.
Akkor tényleg...most ki a buta ill.birka?...aki 12 órázik,ügyel kínlódik,permetez,ás,szépítgeti a dolgait,próbál tulajdonra szert tenni,beperkálja "gyorshajtást" és a kitalálmányos adókat?????
..vagy akik jókat alszanak,válogatva eszegetnek,csipegetnek,felmarják a kilóhetven zsebpénzt,ellõdörögnek..élvezik a kellemes õszi napsütést?????..oszt ha kell valami..leverik a birkát...úgysem szól senki,úgysem fog össze senki,...
Nem tudom..lehet az európai fehér ember a veszélyeztetett faj?. az élhetetlen,életképtelen,szaporodásra,túlélé sre képtelen fajta?

Ádám Csaba
09-17-2016, 08:10 AM
Hát nem tudom...elég demoralizáló videó...bár igaz és szembe kell vele nézni.
Akkor tényleg...most ki a buta ill.birka?...aki 12 órázik,ügyel kínlódik,permetez,ás,szépítgeti a dolgait,próbál tulajdonra szert tenni,beperkálja "gyorshajtást" és a kitalálmányos adókat?????
..vagy akik jókat alszanak,válogatva eszegetnek,csipegetnek,felmarják a kilóhetven zsebpénzt,ellõdörögnek..élvezik a kellemes õszi napsütést?????..oszt ha kell valami..leverik a birkát...úgysem szól senki,úgysem fog össze senki,...
Nem tudom..lehet az európai fehér ember a veszélyeztetett faj?. az élhetetlen,életképtelen,szaporodásra,túlélé sre képtelen fajta?

A kormányunk a gyenge! Beengedi ezeket a szutykokat, pénzeli õket és engedi õket garázdálkodni. Ha egy normális vezetésünk lenne, akkor nem akarnának itt héderelni a fekák és a mi cigányaink se sorakoznának segélyért. Lehet halálra van ítélve az európai civilizáció, de nem a migránsok miatt, hanem a kizsákmányoló, kapzsi "vezetõink" miatt!

GAZDA
09-17-2016, 09:23 AM
A nép vezetése olyan mint a nép.

Ádám Csaba
09-17-2016, 09:28 AM
A nép vezetése olyan mint a nép.

Az országunk vezetése gátlástalanul lop, csal és hazudik!
Szerintem ez a nép nem ilyen. Én hiszek abban, hogy jobb is lehetne.

GAZDA
09-17-2016, 09:32 AM
Lehetne de nem az! Ha ilyen hosszan tûri a bûnt ez a "nép" akkor ugyanolyan romlott.
A hit szép dolog de nem minden esetben hasznos. :-)

TMIB
09-17-2016, 10:05 AM
Egyszerûen csak nem tehet ellene semmit. Nincsenek lehetõségei, kimehet tüntetni, hõbörögni, vagy törni-zúzni is, a végeredmény ugyanaz. Õ bajba kerül és semmi nem változik. Ennyi a sztori.

A választási dolog meg irányított, manipulált, sajtó és média-kontroll alatt áll.

Nézd meg az amerikait, egyszerûen nem hagyják vitázni a harmadik legerõsebbet a másik kettõvel, holott 13% az azért már elég erõs támogatottság. Vagy arra gondolj hogy Magyarországon már viták sincsenek, a legutolsó 2006-ban volt Gyurcsány és Orbán között. Azóta nem volt semmi.

Az emberek meg tûrnek, meg FB-on írnak dühös vagy éppen dühöngõ bejegyzéseket, amit sok sok ember lájkol.

A közbiztonságnál is ez van. 1 emberre rászáll 20? Mit csináljon, ha a rendõrség se tesz semmit, neki meg nem áll jogában és a törvény nem áll mellette? Ugyanez igaz ha a 20 fõs társaság egy 80 fõs társasházban lakik. Esélytelen az egész.

GAZDA
09-17-2016, 11:04 AM
Errõl beszélek, helyi szinten sem segítik egymást az emberek sõt..... Munkahelyen is sokszor tapasztalni a "magyaros életszemléletet".

TMIB
09-17-2016, 11:11 AM
Nálunk pont ugyanúgy megy, pedig itt a lakosság magyar-aránya csak 1,5 millió a 340.000.000-hoz. :)

Éli
09-17-2016, 02:05 PM
azért szerintem nem ennyire fekete vagy fehér.. ez a cigány vs migráncs konteo. na és mi van, az ugymond jo migrácsokkal ? akik letelepedési kötvényt vásároltak jo pénzért ??arab , orosz, kinai,stb stb emberek.. a következõ nagy helyzet van most, feltesznek egy kérdést , a szavazással kapcsolatban zzorbánék .. majd nyiltan meg is fenyegetnek egy társadalmi réteget .. és persze meg is mondja szavazáskor miként válasz . ha nem, akkor a zzorbáni rendszer ellenség vagy ! és nuku segély , amit már régen meg is szüntettek, eltöröltek .. de helyette van közmunka ,magyar ,és cigány részére egyaránt, 50 ezer forintért.. jah és ugye bár , ez az üzenet el sem jut a cigányság nagy többségéhez tuti..de viszont eljut a hivatásos rettegökhöz , és persze ez is a célja, és üzenete, még ha burkoltan is .a káosz , gyülöletkeltés , a megosztás, és a rettegés .. és felkérték az ország leghülyébb analfabéta cigányát.. hogy szálljon be a fidesz gyülölet kampányába ..és nyilatkozon már a cigányság nevében, ez az ismeretlen judás lelkü nagyon buta ember..a cigányok nagy többsége, még azt sem tudja hogy ez a szerencsétlen hülye ember létezik egyáltalán a világon szerintem. de sebaj :)meg hát , nagy badarság lenne az is szerintem..ha ezzel a "vajda" nyilatkozattal, össze lenne mosva a magyarországi cigányság ..mint ahogy a zzorbán, vagy gyurcsányii ,nyilatkozataival sem lenne szerencsés dolog össze mosni az egész Magyar társadalmat lényegében

TMIB
09-17-2016, 02:34 PM
na és mi van, az ugymond jo migrácsokkal ? akik letelepedési kötvényt vásároltak jo pénzért ??arab , orosz, kinai,stb stb emberek..

Õk azok akik biztos nem fognak 10-esével gyereket csinálni, meg segélyért kuncsorogni. Érted, kifizettek 100-120 milliót egy papírra, akkor ott nincs anyagi gond meg segélyért sorbanállás. :)

Én csak arra lennék kíváncsi hogy az a sok ember befizetett rá, de a pénz az úgy hová lett?

Éli
09-17-2016, 03:00 PM
az is egy nyilt titok viszont, hogy ezek a pénzes jo migráncs emberek legtöbbsége..akik nem csinálnak 10-12 gyereket valamiért letiplizet a saját hazájukból..vagy az adott rendszer politikai ellenségei voltak..vagy bünözök,vagy egy nemzetközi mintára zajló befektetési program részesei stb stb..na már most, ezek az emberkék mivel nagy kutyák a pénz terén, egyfajta hatalmi státuszt is betöltenek.. vallás,import -export kereskedelem nemzetközileg,és egyébb nyalánkságok ..a többit meg mindenki fantáziájára bizom :hogymi::) jah és hogy hova lett az a sok lové? nos hát letelepedési kötvények ötletét elõvezetõ Rogányyt és Habonnnyt pedig többször is összefüggésbe hozták.. már az üzleten igazából keresõ offshore hátterû közvetítõ cégekkel.. amelyeket pályáztatás nélkül egy Rogánny Antal vezette bizottság jelölt ki az ügyletek intézésére..nemcsak komoly nemzetbiztonsági kockázatokat jelent.. de milliárdos pénzügyi visszaélésekre is lehetõséget ad a magyar államkötvényekkel

Ádám Csaba
09-18-2016, 06:35 AM
Aki letelepedési kötvényt vásárol az nem jön Magyarországra élni! Az uniós tagállam állampolgársága kell nekik, hogy adómentesen értékesíthessék a termékeiket európában. Velük nem lesz gond, inkább az lesz a cink, hogy több száz milliárdot kell majd visszafizetni a mi pénzünkbõl. Köszönjük fidesz...

Kamionos
09-18-2016, 08:41 AM
Az országunk vezetése gátlástalanul lop, csal és hazudik!
Szerintem ez a nép nem ilyen. Én hiszek abban, hogy jobb is lehetne.

Lehetne és lesz is. A magyar nép pedig olyan, mint az országunk vezetése. Kissé álszent a hozzáállásod. Én bármerre járok azt látom, hogy akinek kicsit van lehetõsége pénzt szerezni, minimális vagy semmi következménnyel lopni, csalni, hazudni, az meg is teszi. Igen ritka madár a kivétel.
Azt pedig nem tartom inkorrektnek, ha a cigányságnak elmondják, hogy ha betelepítés lesz, akkor nekik kevesebb segély jut. Ez így lesz, ha kimondja Orbán, ha nem.
Az is jó ötlet, hogy azokra a környékekre telepítsék egy esetleges betelepítéspárti szavazás után a migránsokat, ahol erre a legnagyobb arányban szavaztak.
Nevezhetjük ezt fenyegetésnek, de én inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek szabad a döntés, de a következményeit is õ fogja viselni. Ez így igazságos. Ezekrõl tájékoztatni az embereket elõre nekem inkább korrekt, mint fenyegetõ, még ha a cél nyilvánvalóan az, hogy a nemek felé tereljék a szavazókat ezzel.

TMIB
09-18-2016, 10:00 AM
Itt egy hír.

USA - Kansas állam. Illegális bevándorló, akit elõtte már 2-szer is letartóztattak, a múlt vasárnap részegen halálra gázolt egy rendõrt.

Az elõzõ kettõbõl legalább az egyik letartóztatása részeg vezetés miatt történt. 2001-ben, Kaliforniában.

Ezúttal egy kisteherautót vezetett berúgva, majd belehajtott egy út mellett parkoló rendõrautóba. A balesetben pedig szörnyethalt a rendõr.

A részeg illegális bevándorló cserbenhagyásos gázolást követett el, mert elfutott a baleset helyszínérõl. Nem sokkal késõbb kapták el.

http://dailycaller.com/2016/09/16/exclusive-twice-arrested-illegal-alien-kills-sheriffs-deputy-in-dui/

http://www.kansascity.com/news/local/crime/article101574707.html

A kansascity portálnál szépen lehet írni minden más cikkhez és hírhez. De valahogy a emberölõ illegális bevándorlós hírnél a hozzászólási lehetõség az úgy letiltódott.

"Comments have been disabled for this story."

Rozsomák
09-18-2016, 05:19 PM
Pedig ehhez nem sok köze van a bevándorlásnak, ez baleset volt. Persze részegen, de baleset, több millió az egyhez hogy megtörténik, a robbantgatások az már más tészta.

TMIB
09-18-2016, 10:58 PM
Baleset, illegális bevándorló aki megölt egy rendõrt úgy, hogy az országban se lehetett volna.

Nagyjából 1.9 milliÁRDba (dollár) kerül az adófizetõknek csak az hogy a börtönben ellássák õket.

A valóság az, hogy rengeteg bûncselekményt követnek el. Bár "csak" 3.5%" az illegális bevándorlók aránya, az szándékos emberöléseket 12%-ban õk követik el. A drogcsempészet 16%-át, az emberrablások 20%-át. Szóval Trumpnak nagyon igaza van, mikor azt mondta hogy sok közöttük a bûnözõ.  

http://www.foxnews.com/us/2015/09/16/crime-wave-elusive-data-shows-frightening-toll-illegal-immigrant-criminals.html

http://www.nationalreview.com/article/421673/nearly-2-billion-spent-jailing-illegal-immigrant-criminals-america-2014

Ádám Csaba
09-19-2016, 06:37 AM
Lehetne és lesz is. A magyar nép pedig olyan, mint az országunk vezetése. Kissé álszent a hozzáállásod. Én bármerre járok azt látom, hogy akinek kicsit van lehetõsége pénzt szerezni, minimális vagy semmi következménnyel lopni, csalni, hazudni, az meg is teszi. Igen ritka madár a kivétel.
Azt pedig nem tartom inkorrektnek, ha a cigányságnak elmondják, hogy ha betelepítés lesz, akkor nekik kevesebb segély jut. Ez így lesz, ha kimondja Orbán, ha nem.
Az is jó ötlet, hogy azokra a környékekre telepítsék egy esetleges betelepítéspárti szavazás után a migránsokat, ahol erre a legnagyobb arányban szavaztak.
Nevezhetjük ezt fenyegetésnek, de én inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek szabad a döntés, de a következményeit is õ fogja viselni. Ez így igazságos. Ezekrõl tájékoztatni az embereket elõre nekem inkább korrekt, mint fenyegetõ, még ha a cél nyilvánvalóan az, hogy a nemek felé tereljék a szavazókat ezzel.

Szerinted az eddig betelepített és itt állomásoztatott migránsok ellátását a cigányoknak szánt alapból finanszírozták? Mert szerintem erre külön összeget küönítettek el az adónkból. Az meg, hogy Szegedet nevezték meg, mint lehetséges betelepítendõ várost, az számomra megint érdekes, mert az a város az utolsó vidéki szoci nagyváros. Biztos akkor is jó ötletnek tartanád a szavazat szerinti migránselosztást, ha a szomszédodba költözne egy 16 fõs szír család....

GaborV
09-19-2016, 09:04 AM
Szerintem az USA lakosságának kb 99%-a illegális bevándorló, ha az Indiánok szemszögébõl nézzük és a gyilkosságok 99,9%-át õk követik el. :D

GaborV
09-19-2016, 09:20 AM
Pontosan. Kezdjük ott, hogy igen, a szétosztás az erõszakos dolog, hiszen nem kérdezik meg az országokat hogy akarják-e, hanem kiadják parancsba hogy kvótarendszer és mindenki teljesítse.

Ez effektíve nem igaz, parasztvakítás. Az EU-ban MINDEN rendeletet a minisztertanács megvétózhat. Tudni illik az EU parlament által elfogadott szerzõdés/törvény/határozat akkor lép életbe ha azt a 28 tagállam miniszterelnöke (fõkancellárja a germánoknál) aláírja. Ergó A MENEKÜLTKVÜTA AZÉRT VAN ÉLETBEN MERT ORCSÁNY FERTOR ALÁÍRTA MÁRCIUSBAN. minden más csak rizsa meg parasztvakítás. a Lázári népbutító hadjárat meg kihasználja, hogy a legtöbb ember túl lusta / hülye / leszarja mert csak szidni akar valakit ahelyett hogy megnézzné a vonatkozó jogszabályt. :D
https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies/european-council_hu kis segítség ;)

Magyarország maga dönthet hogy elfogadja-e vagy elutasítja a kérelmeket? Oké. És mi van ha Magyarország az összeset elutasítja? Hiszen megteheti, nem?
Az 1294 honnan jött, ha régebben ez 10.000 volt, meg 7000, meg 5000?

EREDETILEG is csak kb 2000 fõrõl volt szó, a többi orbáni hazugságáradat újabb lépcsõje. Eleve számold ki, jött összesen ~1 millió menekült, ez ha elosztod 28-al akkor is max 35000 jutna 1-1 országra, de lakosságarányos leosztás miatt mi kevesebb mint tized annyit kapunk mint a németek = kb 2000 fõ.

IGEN, MAGYARORSZÁG ELUTASÍTHATJA AZ ÖSSZES KÉRELMET indokolt esetben. pl ha kiderül h a "szír" az valójában jordán és hazudott, abban a percben kivághatod, vagy ha hazudott a végzettségérõl.

Miért érthetetlen az, hogy miért kezdeményezett a kormány népszavazást? Azért kezdeményezte, hogy az eredményt az EU-nak fel lehessen mutatni, hogy "tessék, az emberek nálunk ezt akarják".

1- mert a kérdés BAROMSÁG. Orbán most is bármikor vétózhatná HA akarná a törvényt mert az alpszerzõdésben EZ A JOG BENNE VAN!!!,
2- mert a kérdés BAROMSÁG. Orbán már rég aláírta, konkrétan 2016. márc. 7-8-as megbeszéléseken, BEZONYÁM.

A NÉPSZAVAZÁS EGY KAMPÁNYFOGÁS, HOGY A FIDESZ MEGNÉZZE, HOGY ÁLL A SZAVAZÓBÁZISA. SEMMI TÖBB. Ne legyen már mindenki olyan sötét, mint egy átlag mszpnyugger aki szerint fletó az igazság bajnoka öszöd óta. kb ugyan az a szint ezt benyalni.

TMIB
09-19-2016, 09:49 AM
Szerintem az USA lakosságának kb 99%-a illegális bevándorló, ha az Indiánok szemszögébõl nézzük és a gyilkosságok 99,9%-át õk követik el. :D

Az indiánok is bevándoroltak egyszer, Ázsiából. Amúgy csak a telepeseket tekinthetnék annak, meg a behurcolt feketéket. De nem igazán látom értelmét annak mikor van amelyik ezt mondja, hogy a fehérek ilyenek meg olyanok. Most kapnak több mint 3 milliárd dollárt. Ha föld kell nekik vissza, vásárolják fel. De nem fogják, mert a mostani indiánok nagy része városi és üzletember meg hasonlók. Nem fog erdõbe költözni (mint mi). Hiába az a helyzet hogy megtehetné és pénze is lenne rá.

TMIB
09-19-2016, 09:55 AM
EREDETILEG is csak kb 2000 fõrõl volt szó, a többi orbáni hazugságáradat újabb lépcsõje. Eleve számold ki, jött összesen ~1 millió menekült, ez ha elosztod 28-al akkor is max 35000 jutna 1-1 országra, de lakosságarányos leosztás miatt mi kevesebb mint tized annyit kapunk mint a németek = kb 2000 fõ.

2000 fõ akkor volt, mikor legelõször szóba került a kvóta dolog. Ami még nagyon az elején volt, 100.000? fõnél. Azóta hány új bevándorló érkezett? 1 millió? Több? És a nagyja még útnak se indult, majd csak ez után fog. Fõleg ha azt látják hogy Európa teljesen gyenge és ellenállásra, önvédelemre képtelen. Ha 100-nél 2000 fõ, akkor 20 milliónál az hány fõ lesz?

A NÉPSZAVAZÁS EGY KAMPÁNYFOGÁS, HOGY A FIDESZ MEGNÉZZE, HOGY ÁLL A SZAVAZÓBÁZISA.

Ebbõl nem tud meg semmit. Nem csak a fideszesek ellenzik a kvótát, hanem a Jobbik is, meg még a baloldaliak közül is rengetegen. Pont a múltkor volt egy hír arról, hogy egy régi SZDSZ-es fejes is a kvóta ellen fog szavazni.

A Fidesz ha tudni akar valamit a táboráról, akkor egyszerûen csak közvélemény kutatást fizethet, pár millió forintból. Az sokkal eredményesebb és pontosabb.

fater.lajos
09-19-2016, 12:00 PM
Thürmer Gyula kriptokommunista MSZMP egyértelmûen a NEM szavazatra buzdítja internacionalista kommunista tagtársait... http://www.munkaspart.hu/hirek/1097-a-munkaspart-a-kvotaellenes-nepszavazasrol.html Ettõl balra már nincsen semmi.

"Ha Gyurcsány úr akar, lakjon együtt a migránsokkal, de mi nem akarunk! Üzeni a Munkáspárt az októberi kvótaellenes népszavazással kapcsolatban a volt miniszterelnöknek. Thürmer Gyula a Magyar Munkáspárt elnöke a Mokkában fejtette ki bõvebben véleményét a témában."

TMIB
09-19-2016, 12:08 PM
Thürmerrel az a helyzet, hogy õ nem pénzért kommunista, hanem elvbõl. Ezért van az, hogy teljesen mindegy hogy sorozatosan 1, vagy 0%-ot érnek el bármilyen helyi vagy országos választáson, akkor se változtatnak semmit. De mégis mindig van aki indul a nevükben. Ami bámulatos.

Gyurcsány meg a balliberális eszmét nyomja, csak baloldalinak mondja magát, a nyugdíjas szavazatokért, ugyanakkor gazdasági szempontból teljesen jobbos.

Bonyolult dolog ez a politika. :haha: Bár valahogy Thürmer "nem" álláspontja nem lep meg. :)

fater.lajos
09-19-2016, 12:35 PM
Engem meglepett, mert az "internacionalizmust" meg a mindenféle szolidaritást papolták eddig mindenütt.

Éli
09-19-2016, 06:21 PM
talán azon kellene elgondolkodni szerintem mindenkinek..hogy miért is nincsenek, és soha nem is voltak Magyarországon.. hiteles jobb, és baloldali pártok, a modszer- váltás óta. helyette viszont van, oligarchák harca. és sajnos mára már ott tartunk , hogy Itt már csak valamelyik párt ellen lehet, csak voksolni, de valamelyik mellett nem.

TMIB
09-20-2016, 01:37 AM
Engem meglepett, mert az "internacionalizmust" meg a mindenféle szolidaritást papolták eddig mindenütt.

Én úgy vettem észre hogy a Munkáspárt az a népnemzeti kommunista, a Munkáspárt 2006 meg az internacionalista.

Ezt abból szûrtem le, hogy Thürmer eléggé nemzeti dolgokat mondott Trianonnal kapcsolatban, meg egyszer még a Jobbikkal is felvonult egy Gáza elleni háborúskodás ellen.

De ha már ez szóba került, azt észrevettétek, hogy ugyan a menekülteket befogadnák a baloldalinak, liberálisnak, demokratának mondott pártok, de a háború ellen egyik se tüntet? Pedig ha nem lenne háború, akkor menekült se lenne igazán. (Már ha elhisszük hogy mind Szíriából érkezik Európába.) De nem, nincs tüntetés. :hogymi:

TMIB
09-21-2016, 11:33 AM
Ennyit arról hogy csak 1300 emberrõl lenne szó. Néhány másik ország már toloncolna Magyarországra másik 2000 fõt. De az egyezmény szerint akár az összeset vissza lehet toloncolni Magyarországra, akik illegális úton érkeztek és Magyarországon lettek beregisztrálva. Nem csak a svédek, norvégok tehetik meg, hanem a németek, angolok, meg az összes többi is. Több százezer fõ is lehet a vége. Nem mondom hogy megtörténik, csak azt hogy megtörténhet, jogilag, törvényileg, szabályok szerint.

https://vimeo.com/183612651

TMIB
09-23-2016, 07:48 AM
Az orrát ripityára törték, fogát kiverték - bevándorlók támadtak meg egy magyar kamionost Calais-nál

"Az eset Franciaországban történt, a sofõrt kórházban ápolják. Így támadnak kamionra a vadak Calais-nál Az M1 híradójának a kamionsofõr felesége levélben számolt be az esetrõl. Azt írta, férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenõidejét, amikor hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát ütötték egy vasszerszámmal. A férfinak sikerült visszamásznia a jármûbe, ám a támadók betörték a fülke ablakát és tovább ütötték. Végül egy francia kamionos hívott segítséget." 2016. szeptember 22.

A svédeknél meg van egy újabb probléma.

Hiába utasítanak el néhány menedékkérelmet a svéd hatóságok, mert az illegális bevándorlók elbujdosnak, így nem tudják kitoloncolni õket

"Svédországban elérte a 12 ezret az elutasított és emiatt körözés alatt álló menedékkérõk száma - közölte csütörtökön az SVT svéd közszolgálati televízió. Per Löwenberg, a svéd határõrség kitoloncolásért felelõs képviselõje elmondta, hogy az ügyek nagyobb részét elévülés miatt kell lezárni, mert a rendõrség egyszerûen nem találja meg ezeket az embereket. A rendfenntartók az elutasított illegális bevándorlók csupán harmadát tudják visszaküldeni, mert a rendõrségnek nincs elég embere a feladathoz." (MTI) 2016. szeptember 22.

törölt tag -gl
09-25-2016, 07:27 PM
http://index.hu/belfold/2016/09/25/ki_akartak_vegezni_a_rendoroket/

Errõl mit gondoltok?
Amatõr támadás, vagy politikai mutyi?
Bármi is történt szomorú, az egyik rendõr egy 23 éves nõ volt állítólag.

Ihasz Laci
09-25-2016, 08:00 PM
http://index.hu/belfold/2016/09/25/ki_akartak_vegezni_a_rendoroket/

Errõl mit gondoltok?
Amatõr támadás, vagy politikai mutyi?
Bármi is történt szomorú, az egyik rendõr egy 23 éves nõ volt állítólag.

en ket lehetosegre gondolok igy hirtelen.
1 valaki tul sok birsagot kapott aztan kiborult a bili, vagy valami hasonlo
2 esetleg valami magyar kormany ellenes szervezodes bekemenyitett. voltak a magyarok nyilai meg a betyarsereg meg a magyar nemzeti arcvonal meg meg egy par. lehet valamelyik mokus ors jellegu tarsulat bekemenyitett.

TMIB
09-26-2016, 04:56 AM
Az kizárt. Jelenleg mindegyik a kormány bevándorlás-politikáját támogatja. Az egyik pont tegnap adott ki egy közleményt, hogy menjen mindenki nemmel szavazni. Az MNY ráadásul szerintem soha nem is létezett. Valami kitalált dolog, mint a "gárdafantom". :haha:

De majd kiderül. Kivéve persze ha 80 évre titkosítják az ügyet. Akkor azt mi már nem érjük meg. :)

Zacskóbicska
09-26-2016, 11:17 AM
en ket lehetosegre gondolok igy hirtelen.
1 valaki tul sok birsagot kapott aztan kiborult a bili, vagy valami hasonlo
2 esetleg valami magyar kormany ellenes szervezodes bekemenyitett. voltak a magyarok nyilai meg a betyarsereg meg a magyar nemzeti arcvonal meg meg egy par. lehet valamelyik mokus ors jellegu tarsulat bekemenyitett.

Én is 2 esetet gondolok:
1. A szép rendõr csajszi kikosarazta a robbantó gyereket, az meg bosszút állt.
2. Ezek a rendõrök intézkedtek a potenciális robbantóval, az túlragozta a gonosz elmebeteg agyában és revansot adott.

TMIB
09-26-2016, 11:27 AM
És hogy csalogatta õket a helyszínre név szerint? Ha valaki rendõrt hív akkor nem úgy hívja a rendõrséget hogy "küldjék ki Kovács János tizedest és Molnár Mónika járõrt". Szóval ezt az utóbbi 2 verziót azért nem tartom lehetségesnek. De majd kiderül hogy mi volt. Egyelõre még csak azt biztos hogy 2 rendõr volt a célpont, de az indíték még rejtély.

Nauda
09-26-2016, 11:45 AM
És hogy csalogatta õket a helyszínre név szerint? Ha valaki rendõrt hív akkor nem úgy hívja a rendõrséget hogy "küldjék ki Kovács János tizedest és Molnár Mónika járõrt". Szóval ezt az utóbbi 2 verziót azért nem tartom lehetségesnek. De majd kiderül hogy mi volt. Egyelõre még csak azt biztos hogy 2 rendõr volt a célpont, de az indíték még rejtély.

Én azt olvastam hogy ez a szokásos útvonaluk volt, mindíg arra jártak, mivel gyalogos rendõrök voltak. Ha igaz akkor csak simán kifigyelhette õket bárki.

shadow177
09-26-2016, 11:53 AM
Inkább valószínû, hogy az államnak kellett egy robbantás és pszichológiailag hatékonyabbnak tûnt ha két gyalogrendõrt is beáldoznak.

TMIB
09-27-2016, 06:40 AM
Német belügyminiszter: 520 t-rista-gyanús menekült él az országban

http://index.hu/kulfold/2016/09/10/nemet_belugyminiszter_520_terrorista-gyanus_menekult_el_az_orszagban/

shadow177
09-28-2016, 06:28 AM
https://www.youtube.com/watch?v=4BeE1f2tpQ8

WestBam
09-28-2016, 08:01 AM
Csak úgy illeszkednek be az õslakosok közé :mad:

http://www.youtube.com/watch?v=7nSF2-zG71E

TMIB
09-30-2016, 11:51 AM
"Közös kiáltványban kéri a lakosokat 118 Nógrád megyei polgármester, hogy szavazzanak nemmel a vasárnapi népszavazáson" (MTI)

TMIB
09-30-2016, 08:26 PM
"Megtagadta a vallomástételt a Bécsben száguldozó ámokfutó férfi, aki autójával elõzõ nap szándékosan gyalogosok közé hajtott – közölte a bécsi rendõrségi szóvivõ pénteken. A Bécsben született, török származású 21 éves férfi édesapja autójával az osztrák fõváros Favoriten negyedében követte el tettét csütörtökön. Az eset során senki nem sérült meg. Tanúvallomások szerint a férfi száguldozás közben és elfogásakor is Allah akbar! kiáltást hallatott, az autó hátsó ülésen pedig a Korán egyik példányát találták meg." (MTI)

TMIB
10-01-2016, 10:30 PM
Jó hely lehet az a London.

TV2 Tények: Migránsok vertek meg egy magyar nõt

http://www.origo.hu/itthon/20161001-szomaliai-szomszedai-vertek-meg-a-magyar-not-londonban.html

shadow177
10-01-2016, 10:38 PM
off
Demeter Szilard: A nagy migrálás
Megfogadták az összes buszt Székelyföldrõl, Miska Sanyi vezette a konvojt a Csavargóval, Rapid Lõrinc zárta a sort a délutáni hármas kursza pléhdobozával.

- Hová, hová, székelyek? - kérdezték tõlük a román-magyar határon.

- Németbe` - morrantotta Pista bá az elsõ ülésbõl, aki ugyan nem volt lófõ, de mégiscsak tudott két szót románul.

- S oda meg métt? - kérdezte a schengeni határõr, olyan valagászós típus.

- Münköt itten diszkriminálnak, né, se zászló, se anyanyelvhasználat, még azt es tagadják, hogy létezünk - panaszolták a székelyek. Valamelyik Kolozsváron tanuló székely egyetemista még olyant is mondott, hogy amit Bukarestben velük lemûvelnek, az vértelen genocídium, amire azért az öregebbje felszisszent, mégse kellene ilyen csúnyán beszélni.

- Szóval van baj elég, munka meg kevés - foglalta össze a lényeget Pista bá. - Oszt’ ilyen simittós telefonyunk nekünk es van, münk es tudunk Merkellel szelfi… a rossznyavalya esett volna belé ebbe az újmódi nyelvbe, szóval tudunk mink es telefonnyal fényképezgetni - vágta oda a végsõ érvet az öreg, ültek a székelyek a buszon, mindenki kezében telefon, telefonon GPS, célállomásnak bé volt jelöltve Németország, mutatták a határõrnek.

A schengeni határõr vakarta a fejit, mert hát van ez a szabad mozgás európai alapelve, ugye, mehetnének a székelyek, ha már ennyire viszket a valaguk, de azért annyira nem tetszett neki, hát felhívta Brüsszelt, hogy né, itt van hétszázezer székely, mennének Németbe’. Brüsszelben éppen nagy baj volt, mert Juncker elnök úr sajtótájékoztatót tartott, és mindenki azt akarta megtudni az asszisztensétõl, hogy hányadik konyak után van az öreg, mindenesetre a szóvivõje már ezerrel készült a cáfolattal.

A székelyeket egy könyökvédõs aktatologatóra szignálták ki. A könyökvédõs aktatologató felhívta a TASZ-t. A TASZ-nál nem tudtak arról, hogy a székelyeket bármi sérelem érte volna Romániában. A könyökvédõs aktatologató felhívta a Helsinki Bizottságot. A Helsinki Bizottságnál nem tudtak arról, hogy a székelyeket bármiféle sérelem érné Romániában. A könyökvédõs aktatologató felhívta a román kormányt, ahol becsszóra biztosították õt arról, hogy Romániában a kisebbségvédelem példaértékû.

A brüsszeli aktatologató visszahívta a schengeni határõrt, s megkérdezte, hogy a székelyek véletlenül nem homoszexuálisok-e, mert akkor esetleg tudnák értelmezni a problémát. A magyar határõr nem merte megkérdezni a székelyeket, ott ültek a parkolóban, nyugodtan szalonnázgattak, és hát mindenkinél bicska volt, a schengeni határõrnek azért megvolt a magához való esze.

- S hát papírjaik vannak-é? - jutott eszébe a schengeni határõrnek a megmentõ kérdés.

- Nem írni megyünk, hanem dolgozni - válaszolta neki erre Pista bá.

- Nem úgy értem, tudják-e igazolni valamilyen okmánnyal, hogy kifélék, mifélék - pontosított a schengeni határõr.

Pista bá erre kinyittatta az elsõ busz csomagtartóit, eléhordtak jópár rafianeccet.

- Itt van mindenkinek a buletinje,* ábécé-sorrendbe szedve, de ügyeközzön az átolvasással, mert mire béfejezi, a Magyar Tudományos Akadémia még az ábécét is átalírja - vihogtak a kolozsvári egyetemisták.

A schengeni határõr teljesen kétségbeesett, nem volt mit tenni, felhívta Angela Merkelt.

Angela Merkel épp az idõ kerekét akarta visszaforgatni, elég nagy munka az, szakadt róla a víz.

- S hát mit akarnak ezek a székelyek? - kérdezte gyanakodva Angela, mert ismerte ezeket az erdélyieket, egy rakás szászt vettek meg annak idején Ceausescutól, egyikkel se volt baj egy szál se.

- Aszongyák, dolgozni akarnak - vonta meg a vállát a schengeni határõr.

- Ja - bólogatott a telefonban Merkel kancellár. - De nem értett félre valamit, nem szírek?

- Nem, nem - rázta a fejét a határõr. - Egy szír sincs köztük.

- S hányan agysebészek? - kérdezte Angela.

- Tartsa egy pillanatot - fordult ki a kis bódéjából a schengeni határõr, megkérdezte Pista bát. Reménykedve pislogtak a székelyek a Kolozsváron tanuló csemeték felé, de hát ott csupa bölcsész, informatikus és állatorvos itta az Igazi Csíki Sört, még véletlenül se tanult egyik se agysebésznek.

- Nein, naccságos asszonyom, egy sem agyebész - jelentette telefonban a schengeni határõr.

- Vannak-e köztük nõket erõszakolók? - kérdezte Angela.

- Nem mondom, néha el-elcsattan egy pofon - válaszolta Pista bá a schengeni határõr tolmácsolta kérdésre -, mondjuk, vissza es kapjuk, ha három napig nem bújunk elé a komákkal az Asszonboszontóból, de erõszak, az nálunk nincs. Le es vágnám a pisilõjét annak, aki becstelenkedne a lányainkkal.

- Ajjajjajjaj - fogta a fejét Angela Merkel. - Ez nem jó. És németül tudnak-e?

Határõr kifordul, megkérdez, a székelyek testületileg rázzák a fejüket, határõr vissza:

- Nein, naccságos asszonyom.

- Hááát… Ez az egyetlen pozitívumuk - sóhajtotta Angela Merkel. - De ez kevés. Ha nem szírek, és nem agysebészek, akkor a németül nem tudás kevés lesz a willkommenskulturhoz. Küldje haza õket.

Hát így történt, hogy a székelyeket hazazavarták. Az atyafiak bánatukban a magukkal vitt szalonnát megsütötték, s mind megették. Ha a székelyek a szalonnát meg nem ették volna, az én mesém is tovább tartott volna.

TMIB
10-02-2016, 11:13 AM
:hogymi:

https://vimeo.com/185190397

raktaros
10-02-2016, 11:57 AM
.

Bárányok lehetünk, de bégetõ birkák ne legyünk már!
Nem érdekel a politika,nem voltam, nem vagyok és nem leszek egyetlen pártnak sem tagja. De vannak dolgok,amik politikától függetlenül is nagyon fontosak az életünkben, és csak azért fittyet hányni rá,mert a kedvenc párt ezt tanácsolja,emberi balgaság,butaság,hülyeség és nagyfokú felelõtlenség.
Csak a józan paraszti észt kell használni, az sokszor beválik,mert azt még nem manipulálta meg politikai hatalom, és mögötte álló hatalmas pénztömeg.
Csak józan paraszti ésszel végiggondolva : akarunk-e ide betelepített ,tehát az ország akaratát figyelmen kívül hagyó, ILLEGÁLIS népvándorlókat. Én NEM!!!
Mielõtt bárki felhörtyenne,mert már hallom ezeket a gondolatokat sokak fejében,szeretném hangsúlyozni,hogy heteken át voltam önkéntes, ÖNKÉNTES , tehát fizetség nélkül a saját szabadidõmet feláldozva, önkéntes a röszkei menekülttáborban, veszélyeztetve a testi épségemet kitéve magam esetleges fertõzésveszélynek.
Miért fontos ez,hogy ott voltam? Hitelesen merek véleményt mondani!.....Mert találkoztam ezekkel az emberekkel, elláttam a sebeiket, ha kellett, osztottam az ételt-italt nekik. Segíteni akartam a menekülteken. Csak nem nagyon találtam õket, annak ellenére,hogy több százan voltak a táborban,sokszor közel ezren. Miért nem találtam? Mert az ott lévõ emberek legfeljebb 10%-a volt valamilyen szinten is menekült. A többi NEM! A többi, a legtöbb fiatal életerõs férfi,legújabb iP6-os telefonjával játszott, vadi új márkás ruhában, kigyúrva,unatkozva,legújabb fazonra nyírt hajjal, a ruhája zsebében kötegnyi Euroval (nem kis címletek) és gúnyosan mosolygott , vagy igyekezett "csicskáztatni" a segítõket.
Igen, hallom sokak gondolatát erre,úgy hogy máris válaszolok rá. Mert sokak szerint azért van ennyi pénzük,mert eladták mindenüket,hogy el tudjanak indulni. Nos:mit adtak el háborús övezetben?Már ha onnan jöttek,ugye? Mit? A lebombázott házukban lévõ lakásukat csodás kilátással a lebombázott városra? Vagy az autójukat,amikkel a törmeléktõl mozdulni nem lehetett, ha ugyan nem dõlt rá fél ház? Ha ennyi pénzük volt,miért nem hozták a családjukat is magukkal?
Sokak szerint azért jöttek õk,hogy munkát találjanak és majd hozzák a családot is. Akkor miért hozták el otthonról kötegszám a pénzt? És miért nem dolgoznak:hisz azóta Merkel is elmondta,egymillió emberbõl 65 dolgozik,azaz hatvanöt. Nagyvalószínûséggel õk tényleg menekültek.Mármint a dolgozó 65.
Igen, hallom a gondolatokat,hogy 56-ban a magyarok is kimenekültek Amerikába. Igaz. De nem papírok nélkül. Hanem hivatalosan menekültjogot kérve.
Ha valaki menekült,akkor miért jön be ILLEGÁLISAN az országba? Miért nem a határon menekültstátuszt kérve? Megkérdezetem egy afgán kigyúrt pasit,aki méltatlankodott,hogy miért vannak „bezárva”? Megkérdeztem,hogy ha én így mennék be az õ országába,mi lenne. Mosolygott. Gúnyosan. Megkérdeztem:táborba kerülnék,ahol etetnek,itatnak,ágyat adnak, takarót? Felröhögött. Azt mondta:lelõnének a határon,meg sem kérdeznék,miért jöttél és ki vagy!
Tudjátok,gyûjtöttem gyerekeknek kifestõt, zsírkrétát,hogy odaadom majd,hadd legyen örömük.
DE ALIG VOLT GYEREK,azaz nem volt kinek odaadni. Volt nap,hogy az egész táborban 3 gyerek volt, vagy hogy 20-30, de nem több. Több 100-ból,közel 1000-bõl. Nem családok jöttek. A képek mindig szomorú szemû ártatlan gyerekeket mutattak. Szerintem napokig figyelték a lehetõséget,hogy találjanak ilyeneket. Ez a valóság nagyon pici százaléka volt.
Szóval a biztonságból, az otthoni fotelból, csak a médiára utalva könnyebb igent mondani. Más ám a véleménye azoknak az ásotthalmi,röszkei embereknek,akik háza mellett vonultak éjjel-nappal.
De aki igent mond most október 2-án,az legyen szíves felajánlani a lakását,ahová ezeket az embereket elszállásolják. Legyen számukra kötelezõ.
Akik igent mondanak, azoknak legyen kötelezõ minimum 1 hetes ÖNKÉNTES munka valamelyik ilyen táborban!!!!
Kicsit gondolkodjunk már JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL.
FELELÕSSÉGTELJESEN!
Anyák! Gondoljatok már a gyerekeitekre,aki nem biztos,hogy biztonságban lesznek dolgozni nem akaró,unatkozó kigyúrt ,kiéhezett fiatal férfiak mellett. Nem csak a lányok,a fiúk sem. Nem a mi kultúránk.
Már megmutatták Németországban,hogy õk akarják a szabályokat diktálni. A franciák mekkora sebeket hordoznak a merényletekkel.
Aki jó szándékkal jön,az útlevéllel jön. Az engedi,hogy regisztrálják és türelemmel vár.
Az nem vágja hozzám a kiosztott szendvicset,hogy nem eszik disznóhúst,mit képzelek én. Pedig a szendvics nagyságú kép volt az ételre ragasztva egy disznó képe áthúzva,hogy nincs benne disznóhús.
Aki tényleg menekült volt, az hálás volt minden falat ételért,minden korty vízért, az ellátásért, ha bekötöttem a lábát,mert igen, õk sebekkel érkeztek,de csak NAGYON KEVESEK!
A menekült nem dobja el a kiosztott vizet,amit a rendõröktõl kaptak.
Itt szeretném megint megemelni a kalapomat a magyar rendõrök elõtt.
A döntésben hallgathatnál a szívedre is, csak hát BECSAPTAK! Nagyon kevés a menekült. Azokból is voltak,akik saját gyerekeiket hajigálták át a kerítésen. Te átdobnád a gyerekedet?
Van olyan ismerõsöm,aki azt írta, csalódott bennem,hogy ez a véleményem.
EZ A VÉLEMÉNYEM! Mert ott voltam és láttam,megtapasztaltam. Aki meg csalódott bennem,õt nem láttam ott egyszer sem.
Aki ismer,tudja,segítek mindig,mindenkin! De ne legyünk már birkák!!!

Betty Borák
https://www.facebook.com/borak.betty/posts/1146218825423932

mzperiksz
10-02-2016, 12:50 PM
Tök jó hogy lehet szavazni.
A több mint 12000 eladott letelepedési államkötvény bevezetése elõtt miért nem lehetett?

TMIB
10-02-2016, 01:10 PM
Akkor is kellett volna. Mondjuk akinek van több tízmillió forintja kötvényre, az nem fog se segélybõl élni, se nyugdíjasokat kirabolni és valószínûleg viselkedni is tud. Úgyhogy az engem nem igazán zavarna, persze arra kíváncsi lennék hogy hol a pénz ami azokra be lett fizetve. Elég komoly összeg. :-I

raktaros
10-02-2016, 01:14 PM
Lehet hogy jó, de szerintem túl sok értelme nincs, csak színjáték az összes szavazás.
Médiával könnyen befolyásolható az eredmény, meg különben is azt csinálnak amit akarnak. Esetleg néhány jelentéktelen dologban engednek, hogy az élmény meglegyen :)

Ráadásul a mostani dologhoz egy közvéleménykutatás is elég lett volna.

TMIB
10-02-2016, 01:50 PM
Az igaz, hogy szerintem pár tízmillióból meglett volna egy olyan, hogy mindenkinek kiküldtek volna egy nyomtatványt aki szavazhat és visszaküldették volna. Posta ingyen megcsinálja, csak boríték kell és kinyomtatott papír. Kitölti, visszaküldi, megvan az eredmény, még ha hamisan is töltik ki néhányan, akkor is elég egyértelmû lett volna a dolog hogy mit akarnak az emberek. Századannyiból meglett volna a dolog.

mzperiksz
10-02-2016, 02:42 PM
Sajnos nem tudtunk elmenni, fontosabb dolgunk is volt. Viszont párszor csörgött a telefon, ugye nem felejtettük el hogy ma kell szavazni?...

Kamionos
10-02-2016, 03:08 PM
El tudom fogadni, azt, ha valaki igennel vagy nemmel szavazott. A lustaság és az érdektelenség viszont feldühít. Viszont az is egy döntés! És minden döntésnek következménye van.

Kamionos
10-02-2016, 03:18 PM
Az igaz, hogy szerintem pár tízmillióból meglett volna egy olyan, hogy mindenkinek kiküldtek volna egy nyomtatványt aki szavazhat és visszaküldették volna. Posta ingyen megcsinálja, csak boríték kell és kinyomtatott papír. Kitölti, visszaküldi, megvan az eredmény, még ha hamisan is töltik ki néhányan, akkor is elég egyértelmû lett volna a dolog hogy mit akarnak az emberek. Századannyiból meglett volna a dolog.

A közvéleménykutatás nem jogosít semmire. A népszavazás igen. Hozzáteszem érvénytelen népszavazás esetén is megy minden abba az irányba itthon, mint eddig. Csak könnyebb lett volna védeni magunkat az EU-val szemben, illetve lehetséges mintaként szolgálhattunk volna hasonlóan gondolkodó országokban. Mindezt azért írom múltidõben, mert sajnos honfitársaim többségét nem érdekli, hogy mi történik vele, családjával majd a jövõben.
Beszélgettem két némettel errõl a dologról és érdekes volt a véleményük. Azt mondták, hogy a többsége nem terrorista és nem jelent valós veszélyt. Viszont a német gazdaságot meg fogja viselni. Õk túlélik, viszont Orbán jól teszi, hogy fellép ellenük, mert a magyar gazdaság összeroppanna a teher alatt. Azért sok igazság van a véleményükben.

TMIB
10-02-2016, 04:22 PM
Egyelõre úgy tûnik hogy nem lesz érvényes. 40% alatt van és már nincs sok hátra. Talán ha lesz egy nagy hajrá a végén, akkor meglehet az 50%, bár nem látok rá túl sok esélyt. Én 47%-ra tippelnék.

GAZDA
10-02-2016, 07:11 PM
Számít ez?

TMIB
10-02-2016, 07:14 PM
Nem sokat. De nem jósolnám azt se hogy semmit. Majd kiderül. Az biztos hogy több mint 98% lett a NEM-ek aránya. Néhány mini-szervezet bojkottot hirdetett, de még velük együtt se lett volna kevesebb 80-85%-nál.

mzperiksz
10-02-2016, 07:15 PM
Engem az dühít fel hogy egy ilyen értelmetlen kérdésre kidobnak tizenx milliárd forintot.
Ja bocs, nem dobják ki, nagy része a haverok zsebébe vándorol...

TMIB
10-02-2016, 07:41 PM
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Mondjuk hozzácsaphattak volna még vagy 5-8 kérdést és akkor mindjárt másképp nézett volna ki a dolog. De így, ennyi pénzért, ez elég vézna. Fõleg hogy mindenki tudja hogy az adófizetõk pénze a baráti sajtós kör zsebébe ment.

Doom
10-04-2016, 03:42 PM
Ezt a posztot az "El Camino" topicba akartam írni,de talán jobban ide illik.
Most jöttünk fel,lent voltunk az erdõben,jó négy kilométert sétáltunk,kellemesen elfáradtunk.Melós gönc le,oda készítettem a lecsót és jó meleg fürdés,kényelem a tv elõtt.
Miért írom le ezt?
Nézem a tv-t és azt látom a M1-en hogy a migránsok egy csoportja 10 óra körül elindult Mo.-felé és délután 5-re 31!!!!!! kilométert tettek meg...ééésss mennek tovább!!!!!..
...az esõben,hiányos felszerelésben,gagyi cipõben,papucsban,kínai hátizsákban....
(most hallom azóta + egy hetest lenyomtak..és jó tempóban mennek)
Na emberek! Minden Európai ember!
Kicsit tegye félre mindenki a vakságát és nézze objektívan a dolgokat!
(...JAAA és 32 egészséges foggal vigyorognak a kamerába...nem túlsúlyosak és a menetteljesítményt elnézve nem is betegesek)
Milyen embereket láttam az egy órás kis sétánk alatt?!
A korlátnak támaszkodó túlsúlyos ,lihegõ asszonyt.
Malteros melós göncös fogatlan,sörözgetõ,bagózó melósokat.
A gyerekeivel ûvöltözõ,agyonstresszelt anyukát,holt fáradtan,két nagy szatyorral.
Botra támaszkodó nyugdíjasokat.
Bicegõket,kövéreket,szédelgõket,nagy vagányokat,kocsiból csikket kibaszókat,mobilt bámuló zombikat!
....az Európai embereket!!!!
...de a migránsok közben falják a kilométereket....és rendes alvás,kényelmes ágy ,forró zuhany,egészséges ,bõséges étkezés NÉLKÜL...erre képesek!!!
Szóval van min elgondolkodni!
Objektíven el kell ismerni ezt a teljesítményt!
Ha soha nem találkozunk velük..akkor azért!
Ha barátaink lesznek ...akkor azért!
De ha netán ellenségek lesznek.......akkor azért!...mert Tisztelt Európai ember..van min elgondolkodni!!!!

TMIB
10-04-2016, 04:11 PM
Én elismerem. Ha jön egy több éves háború, majd mi is lefogyunk és jobb lesz mindenkinek a foga is, mert nem lesz édesség. Gondolom náluk még frissen veszik a húst a hentestõl, kevesebb a félkész étel, meg lehet hogy nem cukroznak mindent agyon. Nincs annyi Tesco se. De ne féltsd õket, majd szépen fel lesznek hizlalva, adj nekik 10 évet és szép kövér lesz mindbõl. Ez biztos. :-I

shadow177
10-04-2016, 04:30 PM
Azért, van néhány különbség!
Malteros melós göncös fogatlan,sörözgetõ,bagózó melós reggeltõl estig gürcöl, és az adójából etetik a migrácsokat. A migrács nem dolgozik, minden ingyen jár neki.
Hidd el a melós is elsétálgatna egész nap!
A gyerekeivel ûvöltözõ,agyonstresszelt anyukát,holt fáradtan,két nagy szatyorral gürcöl hogy etethesse a GYEREKEIT és fizesse az ADÓT amibõl migrácsokat etetnek.
Hidd el anyuka is egészségesebb lenne napi 16 óra munka nélkül!
Az európai ember tud dolgozni, értéket teremteni, és egymás fejének levágása nélkül együtt élni. A migrács?!

Doom
10-04-2016, 04:47 PM
Azért, van néhány különbség!
Malteros melós göncös fogatlan,sörözgetõ,bagózó melós reggeltõl estig gürcöl, és az adójából etetik a migrácsokat. A migrács nem dolgozik, minden ingyen jár neki.
Hidd el a melós is elsétálgatna egész nap!
A gyerekeivel ûvöltözõ,agyonstresszelt anyukát,holt fáradtan,két nagy szatyorral gürcöl hogy etethesse a GYEREKEIT és fizesse az ADÓT amibõl migrácsokat etetnek.
Hidd el anyuka is egészségesebb lenne napi 16 óra munka nélkül!
Az európai ember tud dolgozni, értéket teremteni, és egymás fejének levágása nélkül együtt élni. A migrács?!
Ez így fejdugás a homokba! :)..gondold át újra!

shadow177
10-04-2016, 06:03 PM
Készséggel elismerem hogy az ingyenélõ, akinek semmi sem nyomja a vállát, csak jogai vannak kötelessége felelõssége semmi sokkal egészségesebb.
Cserébe ismerd el, hogy a nigger, még ha szépen fel is öltözteted és megtanítod okostelefont használni, önerõbõl még mindig 100.000 évvel van lemaradva szellemileg és technológiailag.
Viszont miután orvostudománya nincs, európaiak nélkül 35 év az átlag életkor.

mzperiksz
10-04-2016, 06:52 PM
Te meg egy igazi gyökér vagy, nem lenne baj ha csak 35 évig húznád...

Készséggel elismerem hogy az ingyenélõ, akinek semmi sem nyomja a vállát, csak jogai vannak kötelessége felelõssége semmi sokkal egészségesebb.
Cserébe ismerd el, hogy a nigger, még ha szépen fel is öltözteted és megtanítod okostelefont használni, önerõbõl még mindig 100.000 évvel van lemaradva szellemileg és technológiailag.
Viszont miután orvostudománya nincs, európaiak nélkül 35 év az átlag életkor.

GaborV
10-04-2016, 07:35 PM
A migrács nem dolgozik, minden ingyen jár neki.
...

Az megvan, hogy a migránsok 2 év utáni átlagos foglalkoztatossági szintje 30%, a magyar lakosság 47%-a dolgozik (közmunkácsokkal együtt - ami gyakorlatilag segély hisz közpénz).

DE pl az etiópoknál ez ennek majd kétszerese és a legtöbb baj pont nem a "migráncsokkal" van, hanem az albánokkal és koszovóiakkal (legkevesebb dolgozik, legtöbb bûncselekmény, stb)

A német adatok szerint amúgy a migránsok elhelyezkedési rátája a migránsoknak max 5 év alatt igazodik a helyi népességhez.
http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2016/578956/IPOL_STU(2016)578956_EN.pdf

Nem mondom hogy ez igaz lesz a mostani migránsokra is, de azért azt állítani hogy a migráncsok összeségében segélyen élni akaró munkakerülõk az kb ugyan olyan baromság, mint amikor az Angol Skinhead visít, hogy a magyarok csak a segélyért mennek angliába.

Igen, az angolok azt mondják a lengyelre és a magyarra is, mint amit te most leírtál.

Unicornis
10-04-2016, 11:16 PM
El kell ismernem van kondijuk! De amióta a háborúkat nem kardal, pajzzsal, lándzsával, stb. vívják ez már kevésbé számít!
Jó, oké számít a logisztikában, hogy mekkora túlsúllyal menyi idõ alatt mekkora távolságot tudnak megtenni.
De nem ez a lényeg. Ha pl.: kap egy fejlövést ugyan úgy meghal mint bárki más!

Figyelj GaborV! Ezek NEM menekültek, ez egy népvándorlás, egy hódítás. Ilyen, illetve ehhez hasonló volt már a történelemben. A Bolygót túl szaporodtunk! Évente 160 millióval vagyunk többen ezen a bolygón. Az erõforrások egyre szûkösebbek. Ahonnan õk jönnek ott már rég kimerülõben vannak, és nagyon gyorsan szaporodnak. Ezért jönnek ide hozzánk, mert itt még van szabad erõforrás. (Erõforrás: Olcsó élelem, víz, gyógyszer, energia, infrastruktúra, stb..)
Ebben nincs semmi rasszizmus, csak tiszta biológia. Úgy viselkednek mint bármely élõlény az elmúlt 1 milliárd évben a földön: oda megy ahol túlélhet, és új területeket hódít meg! Csak emiatt én nem haragudnék rájuk. A helyükben én is ezt tenném! De én ezzel együtt NEM akarom õket itt látni, mert a jelenlétük az én magam, a családom, a közösségem túlélése ellen hat! Szóval végsõ soron: vagy õk vagy mi.....! Ha ránézek most a békésen alvó kislányomra, akkor azt mondom hogy
"Pusztuljanak inkább õk és az õ gyerekeik mint az enyém." És ebben nincs semmi gonoszság, csak a belénk kódolt ösztönök mondatják velem. Ez az ÉLET TÖRVÉNYE már millió évek óta! És õk ugyanígy gondolják rólunk! Elõre jöttek az életerõs férfiak, és helyet csinálnak az Õ családjaiknak, Az Õ túlélésük érdekében a mi csontjainkon! Ez ennek a harcnak az egyik elsõ lépése részükrõl. Ha te ezt nem látod, nem érted, akkor tudlak sajnálni, de nem tudlak tolerálni. Mert az ilyen hozzá állással az én családom esélyeit rontod!

TMIB
10-05-2016, 12:20 AM
A magyar lakosság egészét tekintve sok a nyugdíjas, illetve a gyerekek se dolgoznak. A gyes-en és gyed-en lévõ nõk sem. Illetve a 1 millió másik magyar dolgozik, épp csak nyugaton és onnan küldi haza a pénzt. Innen a 47%.

De ha úgy hasonlítanád össze az adatokat, hogy iskolák után hány magyar férfi dolgozik 20-22 éves és 55 éves kora között, és ugyanezt hasonlítod hozzá a bevándorlókhoz, akkor más adat fog kijönni.

A 30% -hoz van link? Én egy cikket találtam Breibart-on, ami sok linket mutat és azt írja hogy Németországban 54 ember dolgozik az összes "menekült"-bõl, azok is többnyire csak állami helyeken. (Júliusi adat).

http://www.breitbart.com/london/2016/07/07/major-german-companies-employing/

Azt mondják hogy se írni, se olvasni nem igazán tudnak, a saját nyelvükön sem. Európai nyelveket nem beszélnek, illetve nem is nagyon akarnak nyelveket tanulni. Szakmájuk nincs.

Szóval nem tudom hogy hogy fognak így dolgozni.

A német adatok se tudom mit mondanak. Még csak 1-2 év telt el, tehát azok esetleg jóslatok lehetnek, nem pontos statisztikák.

De tegyük fel hogy igaz az 5 év. Ezek szerint átlagosan 5 évig el kell õket tartania a dolgozó õslakosoknak?

Magyar barátaim mentek Angliába. Londonba megérkeztek, 3 nap múlva már munkába is álltak. Nem 2 év múlva, nem 5 év múlva. Nem kaptak se menekültsegélyt, se állami segélyt, se semmilyen pénzt, se ingyen lakást, se ingyen ételt, semmit. Ráadásul úgy, hogy az egyikük egy szót se beszélt angolul. Mégis azonnal ment, intézte, pár nap alatt megvolt a munkája és már dolgozott is.

5 év az elég hosszú idõ. És ez csak egy óvatos jóslat lehet, mivel nem telt le 5 év, tehát nem lehet tényként kezelni.

De tele van az Internet ijesztõ adatokkal, lehet hogy majd erõt veszek magamon és kutatok egy kicsit. Csak ma hosszú volt a nap, mert a nagy részét az állatorvosnál töltöttük a macskával. :)

shadow177
10-05-2016, 07:09 AM
Te meg egy igazi gyökér vagy, nem lenne baj ha csak 35 évig húznád...

Tudod kis barátom már tovább húztam. Egyébként tudtad hogy a fákat (és a fafejûeket) a gyökerek tartják?

shadow177
10-05-2016, 07:16 AM
Az megvan, hogy a migránsok 2 év utáni átlagos foglalkoztatossági szintje 30%, a magyar lakosság 47%-a dolgozik (közmunkácsokkal együtt - ami gyakorlatilag segély hisz közpénz).

DE pl az etiópoknál ez ennek majd kétszerese és a legtöbb baj pont nem a "migráncsokkal" van, hanem az albánokkal és koszovóiakkal (legkevesebb dolgozik, legtöbb bûncselekmény, stb)

A német adatok szerint amúgy a migránsok elhelyezkedési rátája a migránsoknak max 5 év alatt igazodik a helyi népességhez.
http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2016/578956/IPOL_STU(2016)578956_EN.pdf

Nem mondom hogy ez igaz lesz a mostani migránsokra is, de azért azt állítani hogy a migráncsok összeségében segélyen élni akaró munkakerülõk az kb ugyan olyan baromság, mint amikor az Angol Skinhead visít, hogy a magyarok csak a segélyért mennek angliába.

Igen, az angolok azt mondják a lengyelre és a magyarra is, mint amit te most leírtál.

Az megvan, hogy két millió Németországba érkezett migrácsból ötvenen (!) dolgoznak tartósan? Az úgy 0.0025% és a többség meg is mondta hogy nem is akar dolgozni, viszont több segélyt akar.
Az angliába érkezett Magyarok viszont (és nem a Magyarországról érkezett cigányok) 98%-a dolgozni ment és dolgozik is. Nem mellékesen pedig nem szegnek törvényt, nem gyilkolnak, nem erõszakolnak sem nõket, sem gyerekeket.

mzperiksz
10-05-2016, 07:20 AM
Tudod kis barátom megállok én a saját lábamon. Nincs szükségem ilyen gyökerekre:haha:

Tudod kis barátom már tovább húztam. Egyébként tudtad hogy a fákat (és a fafejûeket) a gyökerek tartják?

shadow177
10-05-2016, 07:30 AM
Te, kis barátom még a más lábán sem tudnál megállni. De örülök neki, hogy nincs szükséged rám, mert nem is szeretném életképtelen élõlények életben tartásával pazarolni a föld erõforrásait. Tehát menj a migrácsaiddal együtt a pokolba, és érezzétek jól egymást! Én meg maradok aki voltam, és fenntartom hogy Magyarország a Magyarokét!

mzperiksz
10-05-2016, 07:59 AM
Tudod kis barátom, nem vagyok büszke rá hogy Magyarország a hozzád hasonló Magyaroké is...

Te, kis barátom még a más lábán sem tudnál megállni. De örülök neki, hogy nincs szükséged rám, mert nem is szeretném életképtelen élõlények életben tartásával pazarolni a föld erõforrásait. Tehát menj a migrácsaiddal együtt a pokolba, és érezzétek jól egymást! Én meg maradok aki voltam, és fenntartom hogy Magyarország a Magyarokét!

shadow177
10-05-2016, 08:27 AM
Tudod, nem is vágyok rá, hogy büszke legyél rám! A hozzád hasonlókra gondolhatott Pósa Lajos.....

TMIB
10-05-2016, 11:04 AM
Jó lenne ha baráti lenne a társalgás, lehetõleg érvekkel. :(

Itt egy kis érdekesség. Most találtam a hírek között:

"A kötelezõ kvóták elfogadását a baloldali szavazók támogatják, a legtöbben az Együtt (40 százalék), az LMP (24 százalék) és a DK (15 százalék) körében, de õk minden párt szavazótáborában kisebbségben vannak."

Ez azért érdekes, nem? A DK-sok 85%-a bevándorlás-ellenes. De az LMP 76%, MSZP 60%.

Bár érdekes a megfogalmazása a hírnek. Ha 85%-ban ellenzik, akkor miért "támogatják"? Akkor azt úgy kellene leírni hogy "többnyire ellenzik, vagy többségében ellenzik". Vagy "ellenzik, de a párt vezetése támogatja".

Azt nem hittem volna hogy a baloldalon is az a vélemény mint a konzervatív(abb) oldalon. :eek:

fater.lajos
10-06-2016, 06:24 AM
Hozzá téve hogy a százalék százaléka valós számokban igen kicsi tud lenni! Számoljuk csak ki, hogy ezek hány embert jelentenek?

BragBOL
10-06-2016, 07:54 AM
Tegnap õsz, holnap tél,
Migráns tömeg, irány haza!
Északról jõ a télapó,
Virgáccsal kerget majd haza!
Tegnap õsz, holnap tél,
Migráns fegyverére jégcsap nõ!

XD

Doom
10-06-2016, 04:06 PM
mondjuk ezt az egész dolgot elegánsan is meg lehetne oldani
Egy átmeneti tábor lenne a Szerb határon(ahol csak 24 órát lehet a migráns,aztán ha nem megy tovább zsupsz ahonnan jöttél),egy meg a nyugati határon(ugyan így)
Napi kétszer(vagy igény szerint többször) megy egy gyorsvonat,ami útközben nem áll meg,
..és jófiúk lennénk a világ szemében...mi kérem humanitáriusok vagyunk...mi kérem megértjük õket és segítünk!!!!
Úgysem akarnak itt maradni(ami ...legyünk õszinték...jó nagy égés),akkor segítsük õket!
Nem kerülne többe mint a kerítés+ az üzemeltetés.
...senki nem fikázná Mo-ot....sõt "a magyarok faca gyerekek"...milyen rendesek lennénk már!

Ihasz Laci
10-06-2016, 08:25 PM
Unicornis:

,,Ezért jönnek ide hozzánk, mert itt még van szabad erõforrás. (Erõforrás: Olcsó élelem, víz, gyógyszer, energia, infrastruktúra, stb..)''

igen ezert jonnek de ez nem eroforras, hanem mukodo tarsadalom-gazdasag. ahonnan ok jonnek ugyanugy vannak eroforrasok mint nalunk, van amibol meg tobb is van nekik. csak nem tudjak hasznositani mert bebukott a tarsadalom es nem mukodik a gazdasag.
nem azert jonnek mert nincs nekik hanem azert mert nem tudjak kihasznalni amilyuk van mert: haboru, korrupcio, balfaszsag stb

GaborV
10-08-2016, 09:02 PM
Tulelo: Azt nem hittem volna hogy a baloldalon is az a vélemény mint a konzervatív(abb) oldalon.

Mondjuk az kész vicc, hogy az effektíve szocialista idõnként keresztényszocialista politikát toló Fidesz a "konzervatív", lásd testvérek közötti szex tilalmának eltörlése

A neoliberális/neokonzervatív DK és MSZP a "baloldal" (privatizáció)

A klasszikus-liberális LMP a "neolib"

És a nacionalista mázzal leöntött szélsõbalt toló Jobbik meg a "szélsõjobb"

Nálunk még a politika oldalak besorolása is abnormálisan mûködik :D

Magyarisztán én így szeretlek

TMIB
10-08-2016, 09:11 PM
Ez nagyon így van. Magyarországon a jobb a bal és a bal a jobb. :) Nagyjából a rendszerváltás óta van ez így.

Közben itt is van egy hír. Van egy olyan érzésem, hogy nem õslakos franciákról van szó.

"Mintegy 15 fõs csoport Molotov-koktéllal támadt két rendõrautóra a Párizstól 20 kilométerre délre fekvõ Viry-Châtillon városában, két rendõr súlyos égési sérülést szenvedett - jelentette szombaton a BFMTV televízió."

http://www.origo.hu/nagyvilag/20161008-molotov-koktellal-tamadtak-rendorokre-parizs-mellett-sulyosan-megserultek.html

Unicornis
10-08-2016, 09:47 PM
Erre mondhatjuk: "Apa kezdõdik"
Ennyire nyíltan még nem nyilatkozott senki:
https://www.youtube.com/watch?v=tbF44Q0dtsQ
Nagyon durva, hogy ez így a szemünk közé lett mondva! Eddig csak a cukormázzal leöntött verziót lehetett hallani. (Hat nap, hét éjszaka) :-)
Azt mondja: " Itt az a kérdés, hogy másfél év múlva hány polgárháborús gócponttal lehet számolni"

mzperiksz
10-09-2016, 04:41 AM
Ez is olyan szakértõ mint a Spöttle :haha:

Erre mondhatjuk: "Apa kezdõdik"
Ennyire nyíltan még nem nyilatkozott senki:
https://www.youtube.com/watch?v=tbF44Q0dtsQ
Nagyon durva, hogy ez így a szemünk közé lett mondva! Eddig csak a cukormázzal leöntött verziót lehetett hallani. (Hat nap, hét éjszaka) :-)
Azt mondja: " Itt az a kérdés, hogy másfél év múlva hány polgárháborús gócponttal lehet számolni"

Unicornis
10-09-2016, 07:44 AM
Hát, az a helyzet hogy amit mondott eddig az bejött. Másrészt meg nekem is hasonló a véleményem errõl!
Inkább hiszek neki, mint a balliberális "szakértõknek"

mzperiksz
10-09-2016, 10:16 AM
Én meg inkább nem hiszek senkinek:thumbup

Hát, az a helyzet hogy amit mondott eddig az bejött. Másrészt meg nekem is hasonló a véleményem errõl!
Inkább hiszek neki, mint a balliberális "szakértõknek"

TMIB
10-17-2016, 03:07 AM
Párizs utcái

https://www.youtube.com/watch?v=Ek1ENuEyWHE

Doom
10-17-2016, 03:44 AM
..ez inkább a menedék építõs topicba illene! :haha:
...hozzá kell szokni ..ilyen a világ...és csak rosszabb lesz....ilyen az összeomlás...

TMIB
10-17-2016, 04:05 AM
Nem, ez a kultúra teljes hiánya. Mikor a 2. világháború elõl menekültek emberek, azok nem hagytak maguk után ilyen ganét. :hogymi:

shadow177
10-17-2016, 07:58 AM
A MIGRÁNSOK ÉS AZ ÖNKÉNYES BÍRÁSKODÁS
(itt linkként állhatna egy felkavaró videó, amin pl. francia, angol "huligánok" betörõ/tulajdonsértõ migránsokat vernek, és sok ilyen van)

JOGELMÉLETI FEJTEGETÉS
Ahol az állam tartózkodik a jogszolgáltatástól, ott az embereknek joguk van azt visszavenni. És ez nem légbõlkapott állítás, hanem jogelmélet. Az önbíráskodás mint elkövetõi magatartás nyilvánvalóan csak olyan "földrajzi" területre lehet érvényes, ahol a jogállam fellép az "elsõdleges" elkövetõkkel szemben. Mikor az állam CSERBENHAGYJA a bolttulajdonosokat, kamionosokat, stb. akkor õk a természetjog jogi formája alá kerülnek, és maguknak kell megvédeni magukat. Az államnak látható az a gyakorlata, hogy NEM bünteti a fosztogató migránsokat, de elõrevetíthetõ, hogy az "önbíráskodás" értelmében büntetné a magukra hagyottakat, akik ellenük védekeznek. Ez viszont SZEMBEMENNE A JOGELVEKKEL. Mindezt azért mondom, mert a retardált, erkölcsileg mélyponton lévõ politikai/jogászcsõcselék elõreláthatólag a védekezõ állampolgárokat fogja vegzálni. Azt ugye tudjuk, hogy akik õszintén nyilatkoznak a migránsok által elkövetett tömeges bûncselekményekrõl, azok fenyegetve érzik magukat a liberális rezsimben? Ugye tudjuk, hogy a bevándorlók technikailag többletjogokkal rendelkeznek a helyiekkel szemben?

A kérdés az, hogy a jelenlegi aljas politikai gyakorlat a migrációs felforgatásban felfogható-e asszisztenciának, vagy tartsuk inkább (csak) bolondériának? Az állami tétlenség, a kiutasítások elmulasztása, a migránsok jogilag elbírálhatatlanná tétele (!) nem merít-e ki valamiféle tényállást, azaz valami bûncselekményi formát?

Harkai Bulcsú Bánk

Doom
10-17-2016, 02:46 PM
...jó cikk..:thumbup...bár van benne némi naivitás!

akkor õk a természetjog jogi formája alá kerülnek
Ha lecsupaszítjuk a törvényeket,jogokat az ököljogra...a természet törvényeire..akkor az ugye megvan,hogy a gyorsabb,erõsebb,okosabb,életképesebb visz mindent....EZ a természet törvénye!
Tessék rajta elgondolkodni!..ha a bentlakó õslakosok belemennek a játékba...vesztettek..vesztettünk...sokkal életképesebbek a beözönlõ emberek,mint az õslakosság...ha a természet törvényeit vesszük alapul!
Ami még visszatartja a teljes katasztrófát az a békés kultúránk és egyenlõre a létszámfölényünk(ami 5 éven belül kiegyenlített lesz !).
Ekkor jön a polgárháború!
Egyszer már kifejtettem a deviza hitelekkel kapcsolatban..mi is az a törvény!
Van az alaptörvény..a tízparancsolat!...ami nem mindenkire vonatkozik,csak aki magáévá teszi!De ez minden vallásban,felekezetben,kultúrában,népcsoportba n így van!
Nincsen két egyforma törvény,nincsen a világon két nép akiknek egyforma a törvényeik.
Nagyjából egy földrajzi helyen hasonlóak!
De amikor ilyen történelmi korba lép az emberiség,amikor százmilliók kelnek útra(a mai napon is..tehát EZ nem lesz...hanem van..most történik)a különbözõ törvények keverednek,összeütközésbe kerülnek egymással.
Határok!
Az azért világosan látszik az írott történelemben,hogy a birodalmak,országok,törzsek kijelölt határai fabatkát sem érnek....vannak és elmúlnak!
A világunk nem marad örökké ilyen,amilyennek ismerjük..lásd tíz,húsz év alatt is micsoda változások voltak.
Egyszóval a törvényeket emberek hozzák,embereknek...és nincsenek kõbe vésve!
Értsd..ha a migránsok,bevándorlók,tehát az Afrikai,Közel-keleti népek kerülnek túlsúlyba,irányító pozícióba...akkor azok a törvények lesznek érvényben amiket õk hoznak.
pl. Tízparancsolat 5, Ne ölj!..mit hirdet a másik vallás...aki nem tér meg Öld meg!

Doom
10-17-2016, 03:05 PM
Szóval az elkövetkezendõ korban...ami még nem tudom milyen történelmi nevet fog kapni utólag...ilyen embertípusok lesznek.
-Hõsök (az elveikért a végtelenségig,akár halálig küzdõ emberek...velük van tele a temetõ)
-az ellenállók (a hõsök irányítása alatt harcba szállnak,de nem a végtelenségig,ha nagy a baj meghúzzák magukat,átállnak,megtörnek)
-A zsörtölõdõk (a neten névtelenül osztják az észt "mit kéne!,persze csinálja más!..a kocsmában sustorognak a sarokban...de csinálják amit az uralkodók elvárnak)
-A túlélõk(a legintelligensebb emberek,elvek nélkül..minden történést a saját javukra fordítanak..mindig jólétben élnek)
-Hódítók(erõvel,pénzzel,befolyással,csellel.. .elveszik ami kell nekik...komoly elveik vannak és ez sikeressé teszik õket)
-...Ja meg a Rambók :haha:
Te melyikhez tartozol?

TMIB
10-17-2016, 05:50 PM
Miért veszítenének az õslakosok? Az ész és a technológia az egyik oldalon, egy hangos, nyelvet nem beszélõ, kulturálatlan kisebbség a másik oldalon.

Még nincsenek is sokan (már az eredeti lakossághoz képest). Bár az igaz, hogy a franciák, angolok meg egyéb nemzetek, fõleg a nagyvárosokban már kezdik elveszíteni ezt a fajta "háborút".

A hódítón kívül bárki lehet bármi, hogy épp melyik a listán, azt csak a pillanatnyi helyzet választja meg.

shadow177
10-17-2016, 08:00 PM
Azért pár dologról elfeledkezel.
1, A beözönlõ "életképesebb emberek" csak a szerencséjüknek köszönhetik hogy még élnek, gondolj csak az aztékokra a konkvisztádorok ellen. A technológia és az ész legyõzi az elõemberi özönt.
2. Az ellenállók, többször törtek már meg azonos technológiai és szellemi fejlettségû támadókat is, itt meg gyakorlatilag elõemberekrõl van szó.
3. Abban a pillanatban ahogy a nép letépi a liberális béklyót, az "életképes embereknek" -akik igazából beltenyészettõl sújtott roncsok, és felöltöztetett fõemlõsök- végük van. Idegen a klíma, és idegen az hogy gondolkodni kellene.

Egyébként ahhoz a csoporthoz tartozom amelyik a rá kezet emelõknek még az emlékét is kiirtja :-)

TMIB
10-18-2016, 12:17 AM
"Súlyos rendzavarás tört ki hétfõre virradóra a görögországi Szaloniki közelében lévõ egyik menekülttáborban, miután a közelben egy arra járó autó elgázolt egy anyát és gyermekét. Az anya és gyermeke a helyszínen meghalt. Erre a táborban lakó feldühödött menedékkérõk a balesetet okozó kocsit és több kukát is felgyújtottak, és a mentõket is megtámadták."

Doom
10-18-2016, 03:51 AM
Bár az igaz, hogy a franciák, angolok meg egyéb nemzetek, fõleg a nagyvárosokban már kezdik elveszíteni ezt a fajta "háborút".Igen,így van!Vannak a többgenerációs bevándorlók+a most látványosan bevonulók(és a családjaik)+és még csak most jön az igazi tömeg!
Ne tévesszen meg senkit,hogy a kis falucskájában,városában,Mo,- viszonylagos rend van(legalábbis a délrõl jövõktõl).
Ez csak illúzió!
Azért van,mert egyenlõre egy migráns sem akar nálunk letelepedni(szükséges sorolnom?...pici fizetések,létbizonytalanság,iskolai,munkahelyi, utcai terror,színvonaltalan egészségügy,a jó szándék,tolerancia hiánya,butaság,frusztráltság,rosszindulat,bûn özés,kilátástalanság,banki,munkahelyi,önkorm ányzati,állami,szolgáltatói,bolti lehúzás,...).
nem nagyon kell attól rettegnünk(egyenlõre)amitõl egy németnek,amerikainak vagy franciának,mert nálunk olyan xar ,hogy nem akar ide migrálni senki(ami szégyenletes egyébként),ha erõszakkal ide is tennének valakit ,az ki se csomagol,hanem menekül vissza nyugatra.
De ez sem fog örökké tartani,ahogy telítõdnek a fejlettebb országok ,ide is kerül bõven!

itt meg gyakorlatilag elõemberekrõl van szó.
Nem..nem jó a meglátás!Muszlim vallású szavazókról van szó!Minél többen vannak,jönnek,itt szaporodnak,annál nagyobb az esély,hogy egy idegen vallású és identitású párt kerül a törvényhozásba..és onnantól már csak szavazatokat kell számlálni.

Miért veszítenének az õslakosok? Az ész és a technológia az egyik oldalon, egy hangos, nyelvet nem beszélõ, kulturálatlan kisebbség a másik oldalon.Az ész sajna nem itt van!Csak gondolj bele,hogy ki az okosabb...aki feltalálta a kereket vagy aki eladta tömegével?
A gond az,hogy nem lát az emberek többsége az orránál tovább....ennél a kulturálatlan tömegnél is csak a birkák seggét látják,nem a juhászt!Pedig a történetben a juhász és a kutyái a lényeges szereplõk nem az utcán alvó birkák!
Ezek a szerencsétlen otthontalan emberek voltaképpen fegyverek,hogy destabilizálják a fejlett nyugati országokat gazdaságilag,politikailag,társadalmilag.Mindenki a Soros Gyuri bácsira keni a cuccot...de lehet,hogy a dollár milliárdos sejkekek hozzák a népüket az új Kánanán felé?Ha elfogy az olaj mi lesz,még vizet sem tudnak venni?!
Jönnek és a mi eszünket és technológiánkat saját magunk ellen fordítják!..ez ellen nehéz védekezni...de az európai elit még fel sem ismerte(vagy le van fizetve és asszisztál...Túlélõ embertípus)
De mi itt pár évnyi csúszással fogjuk érezni a dolgokat!...Párizsban robbantanak--itt semmi,zavargások Párizsban---itt pár migráns almát lop,,polgárháború Párizsban--nálunk robbantanak.....

Doom
10-18-2016, 04:12 AM
A beözönlõ "életképesebb emberek" csak a szerencséjüknek köszönhetik hogy még élnek, gondolj csak az aztékokra a konkvisztádorok ellen. A technológia és az ész legyõzi az elõemberi özönt.
Kicsit lépj hátrább és próbáld értelmezni a "fegyver,a háború,hódítás" fogalmát.
-A felületes személõ mit tekint fegyvernek..a kardot,puskát,tankot,botot...de fegyver a hit,a globális információs háló,a mozgósítási képesség...és igen fegyver az éhezõ,szerencsétlen embertömeg is .
-A háborút úgy értelmezi a felületes szemlélõ,hogy katonák vonulgatnak,lövöldözik egymást,tankok rohangálnak....de háború az is amikor gyermekeket pajzsként maguk elõtt tartva milliók masíroznak a hátországba háborítatlanul..
-A hódítást a felületes szemlélõ úgy tekinti,hogy bevonul az erõs hadsereg és mészárol...de hódítás az is,hogy lassan csöpögtetve,majd egyre nagyobb tömegben bevonul az ellenség...békésen,bajban lévõnek álcázva magát,kihasználva a népesség liberalizmusát,jó szándékát......aztán szépen minden területen átveszik a befolyást(a beözönlõ embertömeg szavazó bázis),uralmat.
El lehet(amint látható) úgy foglalni egy egész kontinenst,hogy nincsen egy valódi katona sem,egy puska lövés sem,egy tank sem.Tehát értelmezzétek át a fogalmakat!
Aztán persze a megszerzett befolyással,hatalommal sokféle dolgot lehet mûvelni a meghódított területen......

TMIB
10-18-2016, 04:48 AM
"Az ész sajna nem itt van!Csak gondolj bele,hogy ki az okosabb...aki feltalálta a kereket vagy aki eladta tömegével?"

Õk egyik csoportba sem tartoznak. Nem találtak fel kereket, nem is gyártanak kereket, nem is adnak el kereket. Néha vesznek kereket másoktól. Toyota kisteherautót meg ilyeneket. :hogymi:

Videó:
https://twitter.com/SkyNews/status/787949352417275904

shadow177
10-18-2016, 07:58 AM
Néhány dolog a menekültségrõl a Genfi egyezménybõl szemezgetve:

E. Az Egyezmény nem alkalmazható olyan személyre, akinek a tartózkodási helye szerinti ország illetékes hatóságai olyan jogokat és kötelezettségeket biztosítanak, amelyek az adott ország állampolgárságának birtoklásához fûzõdnek.
F. Az Egyezmény rendelkezései nem alkalmazhatók az olyan személyre, akirõl alapos okkal feltételezhetõ, hogy
a) Béke elleni, háborús-, vagy emberiség elleni, az ilyen bûncselekményekrõl rendelkezõ nemzetközi okmányokban meghatározott bûncselekményt követett el;
b) A menedéket nyújtó országon kívül, az országba menekültként történõ befogadását megelõzõen súlyos, nem politikai bûncselekményt követett el;

2. Cikk
Általános kötelezettségek

Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse.

6. Cikk
Az „azonos körülmények” fogalma

Az Egyezmény alkalmazásában az „azonos körülmények” fogalom azt jelenti, hogy bármely követelményt (ideértve az átmeneti tartózkodásra vagy a tartózkodás idõtartamára és feltételeire vonatkozó követelményt), amelyet az egyénnek, ha nem lenne menekült teljesítenie kellene ahhoz, hogy a kérdéses jogot élvezhesse, ténylegesen teljesítenie kell, azon követelmények kivételével, amelyeknek természetüknél fogva a menekült nem tehet eleget.

9. Cikk
Ideiglenes intézkedések

Az Egyezmény egyetlen rendelkezése sem zárja ki, hogy valamely Szerzõdõ Állam háború vagy más súlyos és kivételes körülmények között egy meghatározott személlyel kapcsolatban ideiglenesen olyan intézkedéseket tegyen, amelyeket az állam biztonsága szempontjából szükségesnek tart, amíg megállapítja, hogy az adott személy ténylegesen menekült és ügyében az intézkedések fenntartására az állam biztonsága érdekében van szükség.

16. Cikk
Igazságszolgáltatás

1. A menekült bármely Szerzõdõ Állam területén szabadon fordulhat a bíróságokhoz.
2. A menekült abban a Szerzõdõ Államban, ahol szokásos tartózkodási helye van, az állampolgárokkal azonos elbánást élvez az igazságszolgáltatás tekintetében, ideértve a jogsegélyt és perköltségbiztosíték alóli mentességet is.
3. A menekült a szokásos tartózkodási helyén kívüli országban a 2. bekezdésben hivatkozott ügyekben olyan elbánást élvez, amilyet a szokásos tartózkodási helye szerinti ország állampolgára. TEHÁT VONATKOZNAK RÁ A TÖRVÉNYEK

20. Cikk
Elosztás

Ahol olyan, az egész lakosságra kiterjedõ elosztási rendszer mûködik, amely a hiánycikkek általános elosztását szabályozza, a menekülteket az állampolgárokkal azonos elbánásban részesítik. TEHÁT NEM JOBB

23. Cikk
Állami segély

A Szerzõdõ Államok a területükön jogszerûen tartózkodó menekülteket állami segélyek és támogatások tekintetében állampolgáraikkal azonos elbánásban részesítik. TEHÁT NEM TÖBBET KELL KAPNIA

1. A Szerzõdõ Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területrõl érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. Cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetõleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellõképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetõleg jelenlétüket.
2. A Szerzõdõ Államok nem korlátozzák az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmaznak, amíg jogi helyzetük az illetõ országban rendezést nem nyert, illetõleg más országba nem nyernek bebocsátást. A Szerzõdõ Államoknak az ilyen menekültek számára megfelelõ határidõt kell engedélyezni, illetõleg a szükséges támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek.
TEHÁT MAGYARORSZÁGRA NEM ÉRKEZNEK MENEKÜLTEK

33. Cikk
A kiutasítás vagy visszaküldés („refoulement”) tilalma

1. Egyetlen Szerzõdõ Állam sem utasítja ki vagy küldi vissza („refouler”) a menekültet azon ország területének határára, ahol élete vagy szabadsága faji, vallási okokból, nemzeti hovatartozása miatt, vagy abból az okból van veszélyeztetve, hogy bizonyos társadalmi csoporthoz tartozik, vagy bizonyos politikai véleményt vall.
2. A jelen rendelkezésbõl folyó kedvezmény azonban nem illeti meg azt a menekültet, akirõl alaposan feltehetõ, hogy veszélyezteti annak az országnak biztonságát, amelynek területén van, vagy aki mivel különösen súlyos bûncselekményért jogerõsen elítélték, veszélyt jelent az illetõ ország lakosságára nézve.

TMIB
10-18-2016, 04:10 PM
Megerõszakoltak kedd hajnalban a calais-i "dzsungel" közelében egy pastu tolmácsot, aki egy újságírót vezetett körbe a migránstáborban

"Az újságíró a táborban élõ magányos gyerekekrõl készített riportot éjszaka a tolmács segítségével, amikor három afgán megtámadta õket. Igazságügyi források szerint el akarták venni a riportertõl a forgatott anyagot, majd egyikük késsel életveszélyesen megfenyegette a tolmácsot, és megerõszakolta, miközben a másik kettõ, szintén késsel, az újságírót tartotta sakkban. A támadás után a két áldozat jelentkezett a calais-i rendõrkapitányságon, ahonnan a 38 éves, afgán származású tolmácsot orvoshoz is vitték. A támadókat egyelõre keresik a hatóságok." (MTI)

Doom
10-19-2016, 03:25 AM
Õk egyik csoportba sem tartoznak. Nem találtak fel kereket, nem is gyártanak kereket, nem is adnak el kereket. Néha vesznek kereket másoktól. Toyota kisteherautót meg ilyeneket. :hogymi:

Videó:
https://twitter.com/SkyNews/status/787949352417275904
...ennyi jött le? :confused:

TMIB
10-19-2016, 04:43 AM
Nem tudom, szerintem csak túlbecsülöd õket. Vandálkodnak, erõszakosak, követelõznek, tömegben, túlerõben emberkednek, de nem látom hogy valamiféle szuperképességekkel rendelkeznének. Az egyetlen kerék ami eszükbe jut róluk az a kamionkerék amire fel akarnak kapaszkodni.

Mikor itt nálunk volt zavargás meg balhé a 90-es években, az is csak addig tartott amíg a koreai boltosok elõ nem vették a puskáikat. Aztán rögtön rend lett, legalábbis ott azokban az utcákban.

Csak addig megy a hacacáré, amíg tudják hogy a civilek nem tehetnek semmit, a rendõrök meg vissza vannak fogva.

Most nálunk csak azért tudnak fosztogatni, mert a rendõrséget visszafogják felülrõl. Meg van engedve.

Ugyanez van Franciaországban meg a többi helyen is. Meg van engedve minden. Ha majd egyszer nem lesz, akkor majd lépnek a rendõrök. Vagy ha bepöccen a lakosság, akkor meg majd õk. :hogymi:

Unicornis
10-31-2016, 10:34 PM
Ezt már egy ideje mondogatom én is:
http://napimigrans.com/kli%c2%adma%c2%admig%c2%adran%c2%adsok-ha%c2%adtal%c2%admas-hul%c2%adlama-hagyja-el-ha%c2%adza%c2%adjat-meg%c2%adin%c2%addul-a-harc-az-el%c2%adheto-te%c2%adru%c2%adle%c2%adte%c2%adkert/
Mert az biztos hogy jönni fognak tízmillió számra, csak az a kérdés hogy mikor? 2-5 év vagy 15-20 év?
És ezeket nem állítja meg semmi, csak egy jól felszerelt nagy légyszámú hadsereg. Plusz a lõfegyverrel jól ellátott, és kiképzett lakosság. Viszont itt nálunk egyiket sem látom. Még a politikai szándék sincsen ezek létrehozására.

TMIB
10-31-2016, 10:56 PM
100 év alatt emelkedik 1 fokot a hõmérséklet. Szerintem a felmelegedés az csak egy kifogás. Gondolj arra, hogy akkor csak 1-2 országnyit haladnának északra és máris néhány fokkal alacsonyabb lenne a hõmérséklet. Vagy Magyarországon megállnának. De nem állnak meg, hanem kizárólag oda mennek, ahol sok a segély. Annak pedig aztán nem sok köze van ahhoz hogy valamelyik országban nyáron mennyire van meleg. Meg hogy lehet hogy az afgán és iraki arabok erre hivatkoznak, de a feketéknek meg valahogy nincs melegük Afrika kellõs közepén? :)

Unicornis
10-31-2016, 11:46 PM
Akik most jönnek nem klíma menekültek! Azok még nem igazán indultak el.
100 év alatt 1 fok melegedés igen, de ez nem lineáris változás. Egyre gyorsul.
De a 70 ez évektõl indult meg igazán.
http://www.antalffy-tibor.hu/?p=20168
Olvasd el. A Tibor bá' nagyon benne van a témában.
Itt a klímával kapcsolatos bejegyzések vannak.: http://www.antalffy-tibor.hu/?cat=295

De persze mindenki azt mond amit akar, de! A gyerekoromban, de még a fiatal éveimben is, minden télen VOLT HÓ!
Volt tartós hideg, lehetett korcsolyapályát csinálni, stb.. A lányom most 5 éves, de eddig csak egyszer, egy napig tudott szánkózni. Már alig van hó télen. És télen sincs tartósan mínusz fok. Én ezt tudom......

TMIB
11-02-2016, 01:54 AM
"Egy huszonhét éves szír nõ, illetve két lánya holttestére bukkantak fagyasztóban Dániában -€“ számol be róla a The Local. A halottakat vasárnap találták meg Aabenraa városában. A rendõrség közölte: mindhármukat meggyilkolták. A gyermekek hét-, illetve kilencévesek voltak.

A rendõrség közölte: mindhármukat meggyilkolták. A gyermekek hét-, illetve kilencévesek voltak. A huszonhét éves áldozat férjét nem találták az épületben, jelenleg keresik õt a hatóságok. A rendõrségi tájékoztatás szerint a nõ egy családtagja értesítette õket, miután napok óta képtelen volt elérni rokonát. A család tavaly nyáron érkezett Dániába, és menekültstátuszt kaptak." (MNO)

TMIB
11-14-2016, 11:30 AM
T-ista bevándorlók kapják a toronymagas segélyeket

"Eddig összesen 115 terrorista érkezett menekültként Ausztriába - számolt be az Österreich címû napilap hétfõi száma.

A lap Wolfgang Sobotka belügyminiszter közlésére hivatkozva azt írta, hogy a tárca összesen mintegy 290 olyan Ausztriában tartózkodó személyrõl tud, aki iraki vagy szíriai háborúban a szélsõségesek oldalán harcolt, vagy készül részt venni a fegyveres konfliktusban. Az újság szerint egy részük szociális segélyben, havi 840 eurós támogatásban is részesül." (MTI)

TMIB
12-04-2016, 08:49 PM
Megerõszakolta, majd meggyilkolta áldozatát egy 17 éves afgán „menekült” Freiburgban

"Gyilkosság és nemi erõszak elkövetésének gyanújával õrizetbe vettek egy - magát 17 évesnek valló - afgán „menekültet”, Freiburgban. Dieter Inhofer freiburgi államügyész szombaton jelentette be, hogy a fiatalkorúnak számító gyanúsított tavaly érkezett - kíséret nélkül - Németországba."

http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=BunozesANagyvilagban&AN=freiburg&MN=Hirmix&LN=Hungarian

GaborV
12-05-2016, 12:33 PM
https://www.youtube.com/watch?v=1M-Crh3vmPk

Várom a véleményeteket a témáról...
"fujj migráncsok megölnek mindenkit jajjj világvége"

közben meg áruljuk az állampolgárságot arab bûnözõknek

shadow177
12-05-2016, 12:50 PM
Volt "szerencsém" Kelebiánál látni az ostromló ork hordák néhány egyedét. Szerencsére a hideg idõjárás úgy tûnik nem tesz jót a döglegyeket is megbotránkoztató módon büdös bõrbe bújtatott testüknek. Igen lassan mozognak, és a tesco gazdaságos sátraik is erõteljesen fogynak.

GAZDA
12-05-2016, 06:48 PM
Megnyugodhatsz simán átvágják egész szakaszokon a kerítést most is. Egyébként csak nekem tûnik fel hogy még mindig nem állították vissza a határõrséget?
Pedig lehet nem ártana visszaállítani ha meg akarnák védeni a határt?

TMIB
12-05-2016, 07:55 PM
Valami olyasmirõl beszélnek hogy 100milliárdot akarnak rá költeni. Ez határõrönként 33.000.000 Ft lenne. Aminek irgalmatlanul korrupció szaga van.

Itt meg egy kis információ a másik ügyrõl:

Magas rangú EU-tisztségviselõ lánya volt az afgán migráns által megerõszakolt és meggyilkolt freiburgi lány

Az afgán elismerte az egyetemista lány megerõszakolását és meggyilkolását. Maria Ladenburger önkéntesként dolgozott egy freiburgi menekülttáborban. Ráadásul kiderült, hogy egy magas rangú EU-tisztviselõ lánya volt.

Maria Ladenburger egy magas rangú EU-tisztviselõ lánya volt, aki egy egyetemi partiról tartott hazafelé a németországi Freiburgban, amikor a kerékpárúton megtámadta egy Merkel-meghívott, aki a lányt megerõszakolta, majd megölte.

A gyanúsított DNS-ét megtalálták Maria sálján, hajszálait pedig egy közeli bokorban. A letartóztatást követõen a magát 17 évesnek valló afgán bevallotta a bûncselekményt. Tavaly érkezett Németországba kísérõ nélküli kiskorúként. A városban élt egy helyi családnál.

A sors fintora, hogy Maria szabadidejében freiburgi menekültszállásokon segédkezett. De az még nem tisztázott, hogy korábban találkozott-e már gyilkosával. A lány apja, dr. Clemens Landenburger ügyvéd, az Európai Bizottság Jogi szolgálatának tagja, az EB jogi igazgatójának jobbkeze. Október 26-án õ és felesége az alábbi gyászjelentést tette közzé a Frankfurter Allgemeine hasábjain: Maria volt a család egyetlen napsugara 19 éven keresztül, ezután is velünk marad. Hálát adunk az Istennek ajándékáért, tudjuk, hogy mellette biztonságban van. Maria december 6-án töltötte volna be 20. életévét. Maria orvostanhallgató volt David Müller, a rendõrség speciális nyomozócsoportjának vezetõje így rekonstruálta a lány utolsó óráit: "a 19 éves hallgató egy partiban volt, ahonnan hajnali fél 3 körül távozott. Maria kerékpárral indult haza, mint általában. A fiatal nõ szexuális és erõszakos bûncselekmény áldozata lett." (kinfo)

A képeken látni hogy fiatal volt, csinos, mosolygós. Ennyi egy élet. :(

Várom a véleményeteket a témáról...
"fujj migráncsok megölnek mindenkit jajjj világvége"

közben meg áruljuk az állampolgárságot arab bûnözõknek

Eddig nem azokkal volt gond, akik befizették a dolgot. De régen is beengedték az embereket ha legálisan érkeztek, csak akkor még ingyen. Ha egy ember befizet 100.000.000 -t egy állampolgárságra, akkor azt valószínûleg meg fogja becsülni. Jobban mintha ingyen kapta volna, vagy illegális úton tört volna az országba, esetleg hazugsággal. Ha valaki bûnözõ, akkor azt persze ki kellene szûrni.

Ahogy nézem ez ugyanaz a "slejm" akármi mint a másik videó.

De a tegnapi hírben meg olyan volt, hogy tüntettek azért az arab fickóért, aki rendõröket dobált és szította a többit hogy õk is csinálják. Az tényleg egy bûnözõ veszélyes elem, nem értem hogy miért tüntet érte bárki. :confused:

shadow177
12-05-2016, 08:18 PM
A liberákok lábon hordják ki az agyhalált, és genetikailag hazaárulók. Azért tüntetnek egy terroristáért. Végül is egyenruha és hadüzenet nélkül civilek közé rejtõzve megtámadta egy szuverén ország határát, és a határõrizeti szervek tagjait.

shadow177
12-05-2016, 08:21 PM
Megnyugodhatsz simán átvágják egész szakaszokon a kerítést most is. Egyébként csak nekem tûnik fel hogy még mindig nem állították vissza a határõrséget?
Pedig lehet nem ártana visszaállítani ha meg akarnák védeni a határt?

Nem hogy a határõrséget nem állították vissza, de az úgynevezett határvadászoknak is olyan követelményeket támasztanak, hogy biztosan ne legyen elég belõlük!

GaborV
12-06-2016, 01:37 PM
A kerítés nem arra való hogy a "migráncsokat" megállítsa. Soha egyet nem állított meg, mert Magyarország területén van, a kerítésnél lekapcsolt migránssal ugyan úgy kell eljárni, mint ha Pesten kapnák el.

A kerítés arra van, hogy métere 17 millióból épült, amibõl 16 a kajmán szigeteki magánszámlákon kötöttek ki. Kell valamibõl a helikopterezésre is.

(viszonyítás a 22,2 milliárd 2 megyei korház éves költségvetése)

http://media.borsonline.hu/cikk/13/121971/gallery-picture/645w/1064428_rogan3.jpg

gyûjtögetõ
12-06-2016, 02:18 PM
Nem hogy a határõrséget nem állították vissza, de az úgynevezett határvadászoknak is olyan követelményeket támasztanak, hogy biztosan ne legyen elég belõlük!
És mik lennének azok a nehezen teljesíthetõ elvárások?

shadow177
12-06-2016, 03:07 PM
Felvételi követelmények:
ï‚· betöltött 18. életév, cselekvõképesség,
ï‚· magyar állampolgárság,
ï‚· állandó belföldi lakóhely,
ï‚· érettségi bizonyítvány, (mert ugye anélkül nem lehet határt õrizni)
ï‚· büntetlen elõélet,
ï‚· fizikai alkalmasság, minimum is atléta legyen
ï‚· pszichológiai alkalmasság, (pofára megy)
ï‚· egészségügyi alkalmasság, (még a tömött fognak is hümmögnek néhol)
ï‚· pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minõsítése, (pofára megy, de a minimum hogy parancsra az anyját is hagyja megerõszakolni a migrácsoknak)
ï‚· kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése elõtti, (erre nem is mondok semmit)
valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenõrzéséhez.

És természetesen ezek csak a hivatalosan leírt dolgok.

aksurv
12-06-2016, 08:30 PM
A liberákok lábon hordják ki az agyhalált, és genetikailag hazaárulók. Azért tüntetnek egy terroristáért. Végül is egyenruha és hadüzenet nélkül civilek közé rejtõzve megtámadta egy szuverén ország határát, és a határõrizeti szervek tagjait.
Tényleg komoly terrorista.
Akkor arra mit szólsz amikor három magyar 56' után kimegy Franciaországba, belép az OASba és mint Kouachi fivérek konkrétan fegyvert használva részt vesz De Gaulle ellen irányuló merényletben, akkor amikor ezen az emberen állt Franciaország sorsa. Ezért összesen 5 évet kellett ülnie egyiküknek és megkapta francia állampolgárságot. Marton Lajos Varga László Sári Gyula csupa arab név.
http://alfahir.hu/aki_meg_akarta_%C3%B6lni_de_gaulle-t-20110908

aksurv
12-06-2016, 08:32 PM
Felvételi követelmények:
ï‚· büntetlen elõélet,
ï‚· pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minõsítése, (pofára megy, de a minimum hogy parancsra az anyját is hagyja megerõszakolni a migrácsoknak)
ï‚· kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése elõtti, (erre nem is mondok semmit)

Átlag talpas rendõrnek is ez az elõírás.

shadow177
12-06-2016, 09:15 PM
Tényleg komoly terrorista.
Akkor arra mit szólsz amikor három magyar 56' után kimegy Franciaországba, belép az OASba és mint Kouachi fivérek konkrétan fegyvert használva részt vesz De Gaulle ellen irányuló merényletben, akkor amikor ezen az emberen állt Franciaország sorsa. Ezért összesen 5 évet kellett ülnie egyiküknek és megkapta francia állampolgárságot. Marton Lajos Varga László Sári Gyula csupa arab név.
http://alfahir.hu/aki_meg_akarta_%C3%B6lni_de_gaulle-t-20110908

És akkor most ez mentesíti a tettei alól achmedet? Hmmm? Esetleg adjunk neki is állampolgárságot, és kisiskolás gyerekeket az ágyába?
Jaj nem! Hiszen szegény menekült, közvetlenül háborús területrõl érkezett három tankkal a nyomában, és tényleg csak az életét féltve szervezett támadást a határõrizeti szervek ellen. De, csak mert mihamarabb dolgozni akart.....

TMIB
12-06-2016, 11:24 PM
De ahogy írod az is ült, hogy nem többet, az meg csak a franciákon múlt. Néhány éve volt egy olyan, hogy valaki 2 évet kapott mert felpofozott egy nõt az utcán. Szóval ezt tekintve ha ez a muszlim fickó kap 10-15 évet, az eléggé arányos, bár szerintem másodfokon nagyon leviszik majd azt az ítéletet. 2 év? Másfél? Majd kiderül.

GaborV
12-07-2016, 11:03 AM
Felvételi követelmények:
ï‚· büntetlen elõélet,

Na kérlek titeket KELL is csökkenteni a felvételi követelményeket. Ugyanis olyan szinten butítják a népet az elmúlt 15 évben (Gyucsiék kezdték, orbánék meg a csúcsra járatták), hogy BRUTÁLISAN butul a nép. (chemtrail, ezotv benyalása mellett az általános diskurzus-szinvonal is hanyatlik).

Konkrétan ismerek ny. rendõr századost aki közölte, hogy õ konkrétan volt akinek mondta, hogy ne jöjjön rendõrnek, mert túl okos és a sok kretén között csak megbolondulna, ugyanis maga a rendszer is a hülyékre van méretezve, emiatt az értelmes és tisztességes rendõrök csak szenvednek.

De a legjobban a természettudományi készségek zuhannak lefele, mert a népbutítás nálunk ezt tûzte ki célnak.

http://m.blog.hu/ge/gerilgfx/image/20161206pisa-1.jpg

A kék vonal mutatja a magyar diákok természettudományi, matematikai és szövegértési készségét.

Kitermelt az ország egy olyan félfeudalista, külföldi technológiák megszakértésén alapuló kóklergazdaságot, ami társadalmi és egyéni szinten is annyira megveti, gyûlöli, és elnyomja a tudást, a képességeket, és a kitartást, hogy mindössze évente néhány száz szakembert tud képezni országos szinten egy csaknem tízmilliós országban együttvéve.

Idézet a "Szellemi trianon" c. blogbejegyzésbõl. (http://gerilgfx.blog.hu/2016/12/07/szellemi_trianon) A haza jövõéért aggódók számára kötelezõ olvasmány.

Ráadásul ez a felsõoktatásban is jelen van ám. Politikai körökhöz közeli kretén (akinek így nyilván mindent szabad) az egyik nagy egyetemen tart 2 kredites elõadást.
"A magyar irodalom metafizikai hagyományai"
A mágikus mûvészet démonikus erõk befolyása alatt áll, metaforája az örvény, s az örvény a világkígyónak édes gyermeke
Gyakorlatilag ha összefoglalnám a kurzus lényege, hogy józsef attila és gyakorlatilag az összes költõ sámán volt a hargitán él 3 db 300 éves ember és a fasz voltaképp egy háromormányú elefánt , a végbeled pedig a tudattalan, a korábbi életek karmái, az állati és az emberi tudat közötti határ, a kundalini székhelye...

És aki 1 percig azt hiszi, hogy a szakképzés 1 fokkal is jobb az irdatlanul téved, volt szerencsém ipari suliban vendégelõadni 1 éve, nem írnám le az ottani agyi és mûszaki állapotokat mert túl sok lenne benne a káromkodás....

shadow177
12-07-2016, 01:59 PM
Az az érdekes eset állt elõ, hogy megint nem tudok vitatkozni Veled, pedig már-már hagyományos közöttünk az egyet nemértés.
Mindazonáltal, arra akartam rávilágítani, hogy a határvadászathoz ami igazából jellegében és intézkedési jogkörében a szar munkakörülményektõl eltekintve tulajdonképpen egy biztonsági õri állás, talán nem lenne szükség efféle követelmény rendszerre. Véleményem szerint sem az érettségi, sem az atlétákat idézõ fizikai adottságok nem elengedhetetlenül szükségesek. A többirõl is csak annyit, hogy biztonsági õri munkához biztonsági õri követelmények kellenének, és rögtön lenne elég ember. Azután aki nem bírja, az lemorzsolódik.

TMIB
12-07-2016, 02:29 PM
http://m.blog.hu/ge/gerilgfx/image/20161206pisa-1.jpg

A kék vonal mutatja a magyar diákok természettudományi, matematikai és szövegértési készségét.

Azért kíváncsi lennék rá, hogy a roma-magyar viszonylatban ez hogy oszlik meg. A romák - miért kellene letagadni? - kevésbé vannak toppon az oktatásügyben, 8 általános, esetleg szakközép, de nem hiszem hogy túl sok orvos, bankigazgató vagy tanár lenne közöttük.

És mivel a magyarok fogynak, a romák pedig egyre többen vannak, így az a vonal szépen zuhanni fog megállíthatatlanul.

Persze maga az oktatásügy is katasztrófa, de azon nem változtatnak és kész, mert nem. Egyik kormány se. Elõzõleg ment a sírás, hogy a szocializmusban az oktatásügy csak birkákat nevelt a diákokból, semmi individuális oktatás, semmi hasznosság és változtatni kell a régi szocialista rendszer oktatásrendszerén. Aztán jött 4 "nemzeti" kormány és marhára nem változtattak semmit. :( Én mikor iskolás lettem arra számítottam hogy lesz egy csomó olyan feladat hogy írjunk történeteket, esszét, verset, fogalmazást különbözõ témákról, de egyetlen egyre emlékszek, elsõ osztályban. Aztán többet soha. Az egész oktatás inkább arra alapozik hogy magolj be felesleges dolgokat, oldj meg felesleges feladatokat, aztán ha kijártad az iskolát felejtsd el 5 perc alatt, mert úgyse veszed hasznát. (De nézd meg az oktatásügy topicot, jó sokat írtunk már oda.)

A többi nyugati országban is lesz vagy van hanyatlás. De ott úgy oldják meg, hogy leviszik a színvonalat a béka s.gge alá és akkor úgy nem olyan feltûnõ, hogy az afrikai, arab, török, akármilyen bevándorlók le vannak maradva. Hiszen ha az oktatás színvonal 0, akkor ott nem lehet nagyot bukni. Ugyanakkor ezzel a mentalitással nem csak az õslakosoknak ártanak, hanem a bevándorlóknak is, hiszen õk se lesznek okosabbak és tanultabbak ha a színvonal már nem is létezik.

GaborV
12-07-2016, 04:40 PM
Jó kérdéseket tettél fel Tulelo, megpróbálok rá válaszolni.

... roma-magyar viszonylatban ez hogy oszlik meg ... a romák pedig egyre többen vannak ...

Mivel a környezõ országokban is sok a cigány (románoknál, szlovákoknál még több is) ezért ez nem magyarázza a Magyar visszaesést, pláne, hogy 2006 és 2016 között is jelentõs a zuhanás. Kizárólag a Gyurcsányi és Orbáni oktatási "reform" magyarázza a dolgot.

Az eredmények 40-50%-al romlottak, miközben a cigányok aránya alig 10%-al nõtt az iskolákban a két mérés között. Tehát legalább a magyar diákok harmada is lesüllyedt a debilitásba és ennek az oka szándékos.

Miért? Pl olvastam nemrég szakdolgozatot, ami arról szólt, hogy a 9. évfolyamos KÖTELEZÕ állami tankönyvben mennyi baromság van... no hát annyi, hogy kitelt belõle egy 50 oldalas szakdoga...

Ha valakit érdekel szívesen írok errõl egy kisebb litániát, mert napi szinten szembesülök azzal, hogy évrõl évre hogyan butítja a népet a "reform". Egyébként megsúgom, hogy a történelem oktatás 30, a biológia 20 a földrajz 50 és a kémia 15 év lemaradásban van a tudományhoz képest mindössze.

... Ugyanakkor ezzel a mentalitással nem csak az õslakosoknak ártanak, hanem a bevándorlóknak is ...
Nos ez szándékos, a kádári 3T rendszer elkezdte nálunk a brutális népbutítást (meg kell nézni a szociográfiákat 1982 óta a család-eszme úgy omlik össze mint a kártyavár, a sok majom meg a RTL-t hibáztatja azért ami 15 évvel hamarabb kezdõdött). Erre nyilván rásegített a kereskedelmi média. A mszp-fidesz pedig az oktatást szétverte effektíve, ma már visszanézve látszik az útvonat a NAT-tól a 40%-os analfabézitumus miatt.
A média miért butít? - egyszerû, szar mûsort olcsóbb csinálni. Nekik egy valóvilágon 20x akkora a haszon mint egy szépirodalmi mûsoron, errõl egyébként szintén a kedves fogyasztót tehet mer õ igényli ezt.
A politika miért butít? - a buta ember minden marhaságot bevesz, chemtrailt, "nincsklimaváltozás" összefossa magát a GMO szótól meg a migráncstól, de rohadtul nem fog megszólalni ha ellopják a feje fölül az országot, és újra felveszi a devizahitelt amibe majdnem tönrkement. Ez nem új, Reagen és Tatcher már üzemi szinten tolta. Duterte, Bush, Putin, Gyurcsi-Orbi és Berlusconi is felér a szintjükre már.
A net mivel butít? - http://valasz.hu/vilag/facebook-mint-velemenygetto-kommentelok-csendspiralban-106749

TMIB
12-08-2016, 10:50 PM
Fiatal német nõt rúgnak le a metró lépcsõjén.

https://www.youtube.com/watch?v=WmGupHPD2d0

Ha törölnék itt van LiveLeak-on is.

http://www.liveleak.com/view?i=4aa_1481121061

:(

http://www.bild.de/regional/berlin/koerperverletzung/maedchen-treppe-runter-gestossen-49095948.bild.html

Ez a meg a Köln-i szilveszter, rendõrkamerán keresztül.

https://www.youtube.com/watch?v=scaSu1CvHhU

kruth
12-12-2016, 10:04 AM
@GaborV:

Az öreg metafizika kurzusát én felvettem, ne felejtsd el, hogy A "Nyitva van az arany kapu..." címû népdal igazából a szexrõl szól, az angyalokat minden óra elején lehívja gyertyával és néha egy-egy híres költõ szelleme is betéved az elõadásra (olyankor nem kell a gyertya) :)

TMIB
12-20-2016, 10:09 PM
Itt van a tegnapi ügy is.

Nagyon mondták hogy "ez a svájci egy iszlamofób svájci, tehát állampolgár, nem bevándorló, hanem teljesen a svájci nép tagja". Mai hír:

"Ghánai származású a Zürichben késsel gyilkoló, majd lövöldözõ férfi"

Lehet hogy az állampolgársága az, de nem is született svájci, hanem más országban született, tehát bevándorló.

TMIB
12-22-2016, 06:27 AM
Németek tüntetni mertek a gyilkos bevándorló ellen, meg a helyzet ellen, persze csak óvatosan, de már ennyiért is megkapták hogy õk milyen kirekesztõek.

TMIB
12-22-2016, 05:02 PM
"Allah akbar kiáltásokkal és Korán-idézetekkel szakított félbe egy óvodai karácsonyi mûsort egy huszonnégy éves, szomáliai bevándorló kedd este. A Krone úgy tudja, hogy a férfi az an-Núszra front követõje, jelenleg azt vizsgálja az ügyészség, hogy valóban a tista szervezethez tartozik-e."

Már az óvodások is félhetnek.

shadow177
12-22-2016, 07:02 PM
Tudnék segíteni rajta.....

raktaros
12-23-2016, 08:53 AM
Németek tüntetni mertek a gyilkos bevándorló ellen, meg a helyzet ellen, persze csak óvatosan, de már ennyiért is megkapták hogy õk milyen kirekesztõek.

Micsoda náci reklám ez is :D
http://www.vilaglato.info/neonaci-karacsonyi-tevereklam-a-nemet-tevekben/

TMIB
12-23-2016, 03:52 PM
A németországi kamionos támadás egyik gyanúsítottját ma lelõtték Olaszországban, Milánóban.

Közben a t-isták felszólították a világon a tagjaikat, támogatóikat, hogy támadjanak keresztény templomokat a világ minden táján, karácsonykor.

http://www.foxnews.com/world/2016/12/23/islamist-terror-suspect-in-berlin-attack-killed-in-shootout-in-milan.html

TMIB
12-26-2016, 09:06 AM
"Egy 19 éves szomáliai férfi szombat hajnalban egy 23 éves nõt próbált megerõszakolni az ausztriai Klagenfurtban. A feltételezett tettes elmenekült. Nem sokkal késõbb egy 22 éves nõ pénztárcáját vette el. A célzott keresés eredményeként csattant a kezén a bilincs.

A rendõrség tájékoztatása szerint a Szomáliából érkezett bevándorló 5 óra körül egy klagenfurti szórakozóhely mellékhelyiségének ajtaját erõszakkal kinyitotta és a Klagenfurt környéki nõt molesztálta. Amikor egy másik nõ a helyiségbe belépett, csak akkor hagyott fel cselekedetével és elmenekült.

Közvetlenül az elõzõ eset után egy másik szórakozóhelyiségben egy szintén Klagenfurt környéki 22 éves nõvel beszédbe elegyedett, és észrevétlenül ellopta a nõ levéltárcáját. Amikor a nõ a lopást észrevette, vissza akarta szerezni a tárcáját. A beilleszkedésre képtelen agresszív élõsködõ a nõt torkánál fogva a falhoz vágta és elmenekült a zsákmányával. Ugyan a tárcát késõbb a sértett megtalálta, de a pénz hiányzott belõle. A nõ riasztotta a rendõrséget.

A 19 éves tettest elfogta, majd egészségügyi okokból a klagenfurti klinikára szállította."

http://www.krone.at/oesterreich/somalier-fiel-ueber-frauen-her-festgenommen-asylwerber-im-spital-story-545815

TMIB
12-27-2016, 06:15 PM
37 éves hajléktalan újságokkal takarózott karácsonykor. 7 bevándorló gondolt egyet és felgyújtották a szerencsétlent. Az ott lévõ járókelõk oltották el a tüzet. 6 szír és 1 líbiai bevándorló az elkövetõ, a többségüket elfogták.

http://hvg.hu/vilag/20161227_elkaptak_a_berlini_hajlektalan_felgyujtas aval_gyanusitott_fiatalokat

Itt meg egy rövid riportfilm.

https://www.youtube.com/watch?v=Od1PHpumQDg

Törölt_reg
12-28-2016, 01:44 AM
Szerintem Mi itt a kis országunkban teljes biztonságban vagyunk....legalábbis az illegális bevándorlást illetõ eseményektõl.
lsd. "Belföldi gazdasági hírek" #270,271 poszt statisztikai adatai.
Ide nem akar jönni senki... :cry: :haha:

TMIB
12-28-2016, 02:50 AM
Az biztos hogy aki Magyarországot választja, az nem a pénzért teszi, hanem lelki megfontolásból.

GAZDA
12-28-2016, 09:00 AM
Ez nem így van, sokan jönnek azért hogy a "zavarosban halásszanak".

TMIB
12-30-2016, 09:06 PM
GaborV:

Szemléletes példa, a NEMIERÕSZAK Németországban. Nem, hogy nem nõtt az erõszakok száma a "migráncsváltcság" óta

Erre van hivatalos adat? Én próbáltam keresni, de nem találtam. Az utolsó adat 2011-bõl van, ami 2009-hez képest 200 esettel emelkedett. De a válság 2014-ben kezdõdött, szóval erre hivatalos adat (Wikipédián legalábbis) nem található.

Szóval csak az lenne a kérdésem, hogy hol találtál erre hivatalos adatokat, mert én nem találtam meg.

Unicornis
12-30-2016, 11:25 PM
"GaborV:
Szemléletes példa, a NEMIERÕSZAK Németországban. Nem, hogy nem nõtt az erõszakok száma a "migráncsváltcság" óta"

Ezt most tényleg honnan veszed? Csak a világnézeti, politikai meggyõzõdésed mondarja veled?
Vagy csak nagyon jó anyagot tolsz? :haha:
Fel sem merül benned, hogy az adatokat meghamisították? Ideológiai okokból, az olyan emberek mint TE!
Sok molesztálásos esetben már feljelentést sem tesznek a sértettek, mert félnek, és úgy sem történik semmi....:cry:
Ébredj már fel jóember! A világ valójában nem olyan mint amilyennek TE látod, illetve látni szeretnéd!

TMIB
12-31-2016, 02:18 AM
Maradjon a baráti hangnem, ha kérhetem.

Azért kérdeztem Gábor-t, hogy honnan van az információja, hogy hol találta. Az alapján lehet megvitatni a dolgot.

Ezt most találtam a hírek között. Nem Európa, de elgondolkodtató eset.

Egy illegális bevándorló férfit 19x !!! deportáltak, de huszadjára is átlépte az USA határát. És most megerõszakolt egy 13 éves lányt.

http://www.kansas.com/news/nation-world/article123768739.html

Unicornis
12-31-2016, 09:50 AM
Golyót neki, minden szívfájdalom nélkül! Ez egy parazita....

GaborV
12-31-2016, 09:59 AM
honnan van az információja, hogy hol találta. Az alapján lehet megvitatni a dolgot.

Több forrásból:

1- a nemi erõszak pszichológiájáról olvastam annó elég sokat, mikor érdeklõdtem a kriminálpszichológia iránt, egy pszicho-mókus barátom rossz hatására.
Az röviden összefoglalva:
A gonosz idegen mítosza félrevezetõ. Az emberrablások, gyerekrablások, nemierõszak, gyilkosságok elkövetõi az esetek TÚLNYOMÓ többségében ismerõsök. Az esetek 96%-ában az elkövetõ ismerõse az áldozatnak (volt szeretõ, rokon, ismerõs, munkatárs, szomszéd). Amikor a gyereket a ballonkabátos idegen ellen készítjük fel, akkor hazudunk neki és magunknak is. Ezerszer nagyobb az esélye annak, hogy a szomszéd vagy a nagyi fogja bántalmazni. A legtöbb erõszakoló a „volt pasik” körébõl (40-50%!) kerül ki. Ennek hosszú szakirodalma van, akit érdekel olvasson utána.

2- Németország: A tömeges arab nemierõszakok száma nagy, csak 3 dolgot kell figyelembe venni:
A- Az összes többi nemierõszak-típus száma is rohadt nagy, összességében az áltozatok túlnyomó többségét õslakos német bántalmazza (80% körül ingadozik az arány 1990 óta).
B- A Taharrush azaz TÖMEGES erõszak jellegénél fogva kis %-ot képvisel, ugyani 100-200 erõszakoló > 1 áldozat. A "hagyományos" (pl munkahelyi) erõszaknál 100 elkövetõ = 100 áldozat. Remélem érthetõ a logika, a tömeges nemierõszak látványos, durva és sokkal véresebb és szörnyûbb, de kevesebb áldozatot hagy. Egyébként a Tömeges nemierõszak indiában és pakisztánban bevett tásadalmi norma és európában is a tömeges erõszakok egy jelentõs részét indiai és paki bevándorlók csinálják, nem arabok.
C- Az arab csoportos erõszak az esetek jeletõs részében nem jár tényleges nemi erõszakkal, sokszor tapizás és megrugdosás az eredménye, természetesen az is szörnyû dolog, de nem nemierõszak, hanem súlyos testi sértés. Ennek az az oka egyébként, hogy a 2 bites szinten létezõ arab srác aki addig csak tevéket látott elveszti az agyát a miniszoknyától. Ezért lenék a zárt menekült-táborok híve. Szerintem a menekülteket be kell fogadni, de nem kell az utcára engedi õket.

3- Etnikum.
A- Nem minden "arab" arab. a "Mirgáncsok"-nak tulajdonított bûncselekményeknek legalább a felét valójában európaiak követik el. Kik? Román vendégmunkás(cigány), Albán, Koszovói, Szerb, Bolgár maffia. A "külföldiek" által elkövetett bûncselekményekben szinte az összes európai országban a balkániak vezetnek, nem a négerek, nem az arabok és nem is az ukránok. Ez nemi erõszakra is igaz, nem csak a lopásokra.
B- Négerek. Valójában a legtöbb brutális nemierõszakot már 2011-ben is afrikaiak követték el arányában. Ha megnézitek a kurrens listát ott is enyhén felül reprezentált lesz a számuk. Ráadásul õk is csinálnak tömeges és egyedi erõszakot is.
C- Amit arabok követek el annak is a jelentõs részét a Marokkóiak és Algírok csinálják (4x többet, mint az összes többi muszlim ország).
D- Mint említettem az "arab" erõszakolók jelentõs része valójában indiai, pakisztáni és balkáni "déli típusú". Szóval elsõ körben ezeket kellene elõvenni.

Statisztika:
Németországban a szexuális bûncselekmények 3,6%-át követik el a mirgánsok (458 eset a majd 13000-bõl). 20.5%-ot pedig a többi külföldi (lõ román, albán...) És nagyjából az összes bûncselekménynél hasonlóak az arányok.
Angliában a lakosság 4,7%-át kitevõ muszlimok közül jön a bûnözõk 14%-a. De ennek a TÖBBSÉGE kik? Nem az arabok, hanem az albánok, bosnyákok és pakisztániak.

Errõl a bild közölt 2015-ös adatokat, az archívumukon talán még fent van, de linkelek egy összefoglalót:
http://media.breitbart.com/media/2016/05/Screen-Shot-2016-05-23-at-16.13.08.png

Konklúzió: A külföldiek bûnelkövetési mutatói brutálisan nagyok, csakhogy errõl éppen nem az arabok tehetnek fõleg, hanem az afrikaiak és a balkánról érkezõk dominálnak, már csak a szervezettség (volt jugó maffia, ukrán maffia, stb) miatt is.

Magyarországon, hány ezerszer nagyobb az esélye hogy egy cigány, vagy román vendégmunkás erõszakol meg egy nõt, mint, hogy egy szír?

https://www.thelocal.de/20160218/refugees-to-germany-commit-tiny-proportion-of-sex-crimes
http://www.theoccidentalobserver.net/2016/09/the-migrant-rape-epidemic-in-germany-and-the-descent-into-madness/
https://eucenter.scrippscollege.edu/wp-content/uploads/files/2016/03/Davis-and-Vidler-Paper.pdf
https://sputniknews.com/europe/201612051048177290-germany-asylum-centers-sex-crimes/

Egy illegális bevándorló férfit 19x !!! deportáltak, de huszadjára is átlépte az USA határát. És most megerõszakolt egy 13 éves lányt.
Mondjuk 19 deportálás után hogy a rákban nem csukták már rég le? nálunk tuti ezt csinálná 1 román elítélnénk 20 évre, aztán átadnánk a románoknak, hogy ott ülje le.

TMIB
12-31-2016, 10:36 AM
Ok, holnap ezt átvizsgálom. Az viszont már most szemet szúrt, hogy különveszed az albán muszlimokat a bevándorlóktól. De hiszen õk se EU tagok és õk is muszlimok. Ugyanez igaz az afrikaiakra is, ráadásul az õ nagy részük is muszlim. Németországban õk is bevándorlóknak számítanak. Ahogy a pakisztániak is, Angliában, meg az irakiak, afgánok, és a többiek. Nem csak a szíreket hívják "migránsoknak". :)

A románokat tényleg nem titulálnám migránsoknak, mivel õk EU tagok, tehát technikailag õk az EU egész területén otthon vannak, mert az EU polgárai.

TMIB
01-01-2017, 12:53 AM
"Leszúrt egy Szentírást olvasó nõt egy muszlim férfi a felsõ-ausztriai Vöcklamarktban. Az 50 éves nõ életét csak vastag télikabátja mentette meg. A 22 éves, Afganiszánból Ausztriába vándorló támadója azon sértõdött meg az Express beszámolója szerint, hogy a nõ egy bibliaórára merészelte invitálni."

http://www.express.co.uk/news/world/748477/Austria-christian-woman-attacked-bible-stabbed-migrant-Voecklamarkt

TMIB
01-01-2017, 02:51 AM
Mondjuk 19 deportálás után hogy a rákban nem csukták már rég le? nálunk tuti ezt csinálná 1 román elítélnénk 20 évre, aztán átadnánk a románoknak, hogy ott ülje le.

Nem csukják le õket. Ha elkapják, visszaküldik, de az meg tesz egy kerülõt és a bokrok és kaktuszok között visszasétál és kész. :hogymi:

TMIB
01-01-2017, 07:18 AM
Migránsok zaklatták az ünneplõket Kölnben

"A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bûncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.

A kölni rendõrség szóvivõje hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplõket. A férfiakat hamar elfogták.

A város több pontján is intézkedniük kellett a rendõröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. Több mint ezer észak-afrikai kinézetû migránst állított elõ a rendõrség, csak szilveszter éjjel."

GaborV
01-01-2017, 09:40 AM
Kölben két férfit elfogtak zaklatás miatt, Berlinben 2 esetnél 1-1 elkövetõt fogtak el.

Egy emberkét bevittek, mert poénból elkezdte kiabálni, hogy "Bomba!"

TMIB
01-01-2017, 07:03 PM
Németország:

"Eddig 20 szexuális zaklatásról történt bejelentés" (Hirado)

Ausztriában is ez ment. De érdekes hogy a rendõrség nem igazán igyekszik a letartóztatásokkal, még akkor se ha videó felvétel van róla. Persze ha tökölnek vele, akkor nem kerül bele a statisztikákba. Esetleg meggondolják magukat az áldozatok, meg a többség feljelentést se tesz, mert minek, ha a végén úgyse lesz belõle letartóztatás.

"Bécsben, Salzburgban és Innsbruckban szexuális zaklatások miatt tettek panaszt többen a rendõrségen a szilveszteri rendezvények után - jelentette vasárnap az APA osztrák hírügynökség.

Innsbruckban öt nõ tett panaszt szexuális zaklatás miatt. A rendõrség közlése szerint öt-hat “külföldi kinézetû”, 30 év körüli férfi erõszakoskodott a német, román és olasz állampolgárságú nõkkel. Az ügyben egyelõre nem vettek õrizetbe senkit, a térfigyelõ kamerák felvételeinek kiértékelése még tart.

Salzburgban három nõ tett feljelentést, egyikük szerint az elkövetõ “ázsiai külsejû” volt, egy másik leírása alapján egy “déli országból származó” férfi támadt rá.

A harmadik nõt egy helyi taxisofõr zaklatta, de õt a hatóságok - ellentétben a "külföldi kinézetûekkel" - már õrizetbe is vették.

A salzburgi rendõrség szóvivõje szerint – tekintettel a tavalyi tapasztalatokra – nem kizárt, hogy a következõ napokban további nõk fognak feljelentést tenni szexuális zaklatás miatt. Az osztrák fõvárosban három szexuális támadást jelentettek a rendõrségen. A szigorú biztonsági intézkedések ellenére Kölnben is voltak szexuális bûncselekmények, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában." (MTI)

TMIB
01-01-2017, 07:22 PM
Az isztambuli merényletnek néhánnyal több áldozata van. Már 39. :(

TMIB
01-01-2017, 07:44 PM
"Több mint ezer migráns rohamozta meg vasárnap az egyik észak-afrikai spanyol enklávé, Ceuta hat méter magas kerítését, hogy spanyol területre juthasson. Az összecsapásban félszáz marokkói és spanyol határõr megsebesült."

Kettõ átjutott, de késõbb õket is elfogták.

https://www.youtube.com/watch?v=wmFUeelYREw

Vasember
01-02-2017, 08:00 AM
A statisztikák nem mindíg tükrözik a valóságot. A briteknél a rendõröknek ki van adva, hogy nem regisztrálhatják a vallását vagy a származását az elkövetõknek. Még ki sem merik mondani. Egymás közt is csak virágnyelven beszélnek róla.
Különben kiderülne, hogy milyen szar a helyzet.

Ihasz Laci
01-02-2017, 12:41 PM
A statisztikák nem mindíg tükrözik a valóságot. A briteknél a rendõröknek ki van adva, hogy nem regisztrálhatják a vallását vagy a származását az elkövetõknek. Még ki sem merik mondani. Egymás közt is csak virágnyelven beszélnek róla.
Különben kiderülne, hogy milyen szar a helyzet.

A vallast azert nem regisztraljak meg lenyegtelen a szarmazast meg a hirekbe is bemondjak, hogy ha nem angol szuletesu az elkoveto.
Szinkodot hasznalnak ic1-tol ic6-ig az elkovetok megjelolesere. Nem viragnyelv hanem szakmai.

Vasember
01-02-2017, 04:56 PM
Attól még hogy ott született attól még paki.

GaborV
01-02-2017, 05:13 PM
hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában."[/B] (MTI)

Szerintem nem kell hemásolni a fél híradót minden topicba, mi is ismerjük a googlit és a hírportálokat :D
Csak mert - számomra - néha nehéz követni a beszélgetéseket az interrupciók miatt, mert a diskurzus érdekel a legjobban, a többiek véleménye ;)

Vasember
Sajnos valóban szûrik az infókat az etnikai hovatartozásról. A fene nagy egyenlõségpártiak fene módon szeretik a cenzúrát ha az õ érdeküket szolgálja.

forestwalker jól mondja viszont, hogy a bõrszínt bemondják.

Ihasz Laci
01-02-2017, 05:24 PM
Attól még hogy ott született attól még paki.

de angol papirjai vannak. azt meg nem fogjak talagatni, hogy a szulei honnan jottek. ha mint elkovetot keresik es radioznak akkor mint ic4-kent fogjak megjelolni mert az a borszinere utal ami nyilvanvalo.

ha koroznek valakit meg a fenykepet is berakjak a tevebe, mindenki lathatja ki es, hogyan nez ki.
az elmult idok legkeresetteb bunozoi itt angliaba mind feherek voltak, kelet europaiak.

TMIB
01-05-2017, 09:42 AM
Szerintem nem kell hemásolni a fél híradót minden topicba

Amit érdekesnek találok és a topichoz tartozik, azt beidézem. Általában csak 1 sort szoktam belõle, linkkel, amihez sokszor hozzá is szólok, illetve sokszor érkezik a kapcsolódó linkekhez hozzászólás.

Itt is van 3 ami szorosan kapcsolódik.

"Rátámadtak egy magyar lányra a bevándorlók Szabadkán. Fényes nappal odaléptek hozzá, és kitépték a kezébõl a telefonját, aztán elfutottak. Több száz migráns van most az ottani befogadóhelyen."

http://www.hirado.hu/2017/01/04/fiatalokra-tamadtak-migransok-szabadkan/

https://www.youtube.com/watch?v=QpPczUMBzec

"A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség indítványával egyezõen a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezett egy szír állampolgárságú férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szexuális erõszakot követett el egy magyar nõ ellen Budapesten." (Hirado)

"Egyre több a feljelentés Németországban és Ausztriában a szilveszteri molesztálások miatt. Csak Innsbruckban egy nap alatt megduplázódott a bejelentések száma. Legtöbbször a szülõk mennek be a rendõrségre, és õk mesélik el, hogy valakik zaklatták a lányukat. Egy anya például azt mondta: nemcsak a 17 éves lányát, hanem a lány négy barátnõjét is molesztálták szilveszter éjjel." (Hirado)

GaborV
01-10-2017, 04:54 PM
http://hvg.hu/itthon/20170110_Embertelen_korulmenyek_kozott_tengodnek_a _kormendi_menekulttaborban

"A körmendi sátortáborban fatüzelésû kályhákkal oldanák meg a fûtést, a világítással is gond van, ezért most 20-30 ember a fagyban és a sötétben kénytelen tengõdni, miközben Vámosszabadiban lenne elég üres férõhely ... a nagy hideg miatt mindenki a plébánia melletti közösségi házban húzza meg magát"

Belegondolva, egy afrikai aki életében nem látott még havat eléggé fázhat, az õ szervezetük valsz még annyira sem bírja, mint a miénk.

Vasember
01-10-2017, 05:39 PM
Jobb lesz ha megszokja, vagy hazamegy a jó melegbe.

Laci
01-10-2017, 06:04 PM
Jobb lesz ha megszokja, vagy hazamegy a jó melegbe.

Vagy hazamegy a jó melegbe......

GAZDA
01-10-2017, 06:08 PM
Minden honvédségi sátor ilyen. A határon is ilyenek vannak ha a katonáknak xar legyen ugyanolyan xar a migráncsnak is.

WestBam
01-10-2017, 09:15 PM
xarabb legyen nekik, a határvédõknek meg legyen ajcsiba welnesshétvége kéthavonta családdal állami pénzbõl :thumbup