View Full Version : Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása
P. Dude
12-29-2021, 07:39 PM
Az offoló hozzászólásokat majd áthelyezem, csak az új fórumnál minden egyes alkalommal külön be kell jelentkeznem a millió-csillió kusza jelszóval és emiatt bonyolulttá vált a hozzászólások áthelyezése.
Na akkor majd jobban figyelek, mert most én offoltam sokat. :rolleyes:
Csak az is nehéz hogy hová tegyem. Gazdasági dologról volt szó, aztán pár hozzászólással később már atomháborúról, meg történelemről. Valahogy azért csak megoldottam. :)
A gazdasági válság topicba került néhány hozzászólás, néhány a Harmadik világháború topicba. Illetve a kötetlen magyar politikai beszélgetést áttettem egy új topicba.
"Aki Bújt" hozzászólásait moderálta a fórum, valamiért spamnak jelölte. Mindhárom hozzászólást engedélyeztem, úgyhogy most már látható.
2 hozzászólást áthelyeztem a magyar politikai hírekhez.
P. Dude
07-21-2022, 10:20 AM
Ezt törölnéd, TMIB? (Kerekasztal #619)
https://magyarprepperforum.us/showthread.php?1300-Kerekasztal&p=107802&highlight=Cioran#post107802
Ezt a Cioran-témát csak a depresszív napok íratták velem, már visszakapaszkodtam a nyeregbe. :)
Köszi!
P. Dude
07-21-2022, 07:51 PM
Ok, töröltem.
:thumbup
Áttettem a macska-vitát a macska topicba.
P. Dude
07-22-2022, 05:14 AM
Áttettem a macska-vitát a macska topicba.
Az én válaszom lemaradt, amit Alphának írtam. Nincs a macskás topicban, viszont már a blogod topicjában sem látom.
Én sem látom hogy hová lett. :(
Hosszú hozzászólás volt?
(Amúgy Alpha kérte hogy a regjét töröljem, talán majd visszajön egyszer, ki tudja.)
P. Dude
07-22-2022, 04:40 PM
Akkor úgyis mindegy ha Alpha töröltette a regjét, mert neki válaszoltam. Úgy néz ki hogy a témát sem folytatja senki, úgyhogy szerintem nem írom újra a kommentet.
"Prepperkedés- Off topic" -ba áttettem két hozzászólást. https://magyarprepperforum.us/showthread.php?1430-Prepperked%C3%A9s-Off-Topic/page4
Néhány hozzászólást áttettem az általános külföldi hírek topicból az amerikai általános hírek topicba.
Egy hozzászólás törölve. Brutális dolgokat nem osztunk a fórumon, a hír topicban hírekről kell beszélni, a szélsőséges témát hanyagolni.
2 hozzászólásból 2 zs*dózást töröltem. :huuu:
Egy hozzászólás része törölve. (nem érdekel se a "fehér faj", se a "Waffen-SS")
Két hozzászólás törölve. Az egyiknél ott volt hogy "ez a hozzászólás törölhető", a másik pedig már-már fenyegető volt.
A múltkori témát áthelyeztem a nyilvános topicból a belső részlegre.
Átmozgattam a pakisztáni hírt a politikaiból az árvíz topicba.
P. Dude
11-03-2022, 02:37 PM
Ezt törlöd, TMIB?
https://magyarprepperforum.us/showthread.php?468-V%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1sok&p=109429#post109429
Nehogy véletlenül elolvassa az illető akivel beszéltem. :) Sosem lehet tudni.
Néhány hozzászólást áttettem az Iskolai erőszak topicból az Oktatásügy topicba.
Az orosz tábornokos hozzászólást áttettem az SJW topicból a Háborús topicba.
Néhány hozzászólást átmozgattam a megfelelő topicokba.
Rozsomák
09-09-2023, 02:51 PM
Én meg csak nézek mint hegylakóban a prepper!
Egy rakás hozzászólást átpakolásztam a megfelelő topicokba. Illetve oda ahová leginkább illettek.
Egy hozzászólást áttettem az Off Topicba. Igazából nem értem hogy miről szól a komment, de nem sért szabályt. A képet azt töröltem, mert a Google nem szereti a vadászós fotókat amin elejtett állatok láthatóak.
"Kommunizmus" topic áttéve a nyilvánosból a csak tagoknak részlegbe, a Vitatott politikához.
Egyenlőre, majd később eldöntöm hogy mi legyen a topiccal...
P. Dude
01-05-2024, 09:09 PM
Kétszer küldtem el egy hsz-t, a PC és a PC szerviz topicba. A PC topicból törölhető, köszi. :thumbup
Majd letörlöm, de igazából elfér mindkét topicban. :)
Mellény topicból kérésre áttéve néhány hozzászólás a megfelelő helyre.
P. Dude
06-15-2024, 02:20 PM
"TMIB has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space."
Szia. Off topic #2166-ot kérném törölni... Nem akarom a sötét hangulatommal borzolni a kedélyeket. :) Köszi szépen.