Na, ha jól vágom a dörgést Salmo-val bratyiban vagytok, majd gyertek ki Salmotudjahová aztán megtanítunk lõni :)
Csak mert úgy tûnik pár dologban hasonló a véleményünk :)
Printable View
Én csak szolidan paracord karkötõket fontam.
Egyenlõre csak cobrát. 1et ajándékba az öcsémnek.
Meg az esbit fõzõmön próbálgattam melyik konzerv a finom. Még jó hogy családi házban lakunk.
Mire eltaláltam a méretet párszor szétkaptam az egészet. Ez idõmérésre is jó volt, hogy mennyi idõ kell ehhez a típushoz ha ne aggyisten..esetleg....
Majd lesz aminek síp van a csatjában, ha netán elvesznék a ködben, rám dõl egy helikopterhangár
és a jobb kezem még szabad és persze nem lukasztotta ki a tüdõm egy csavarhúzó.
Reggel megnéztem a túlélési praktikákat, sok hasznos információhoz jutottam.
Fél 9ig én is néztem..hát akkorát röhögtem a tipikus amcsi családon, akik 5-en vannak és vulkáni hamufelhõtõl félnek.
Csináltak egy gyakorlatot, miszerint 1 órájuk van a teljes kimenekítésre. Elindult az óra és vele együtt egy vígjáték is a szemem elõtt.
Úgy látszik nem szerettek volna lemondani a kényelemrõl és úgy készültek, hogy visznek 1 pickupot, egy óriási lakóbuszt és egy másik buszt. Az egyik után kötöttek egy lószállító utánfutót, amiben az állataikat akarták vinni, a lakóbusszal egy komplett fából készült miniházat akartak vontatni, míg a pickup után egy legalább 6-7 méteres fa jahtot akasztottak. Plusz volt még vagy 5 évre elegendõ kaja és vegyvédelem, minden.
Tehát elsõ körben apu és 2 fia összeálltak, hogy felhúzassák a mobilházat az utánfutóra..50 perc alatt ez félig sikerült is, aztán elszakadt a ponyva és lecsúszott a ház.
Eközben anya és a lánytesó az állatokat akarták felkészíteni, de az utánfutót nem tudták felakasztrani a vonóhorogra és elkezdték a csirkéket, meg a nyulakat berakodni a lakóbusz alsó csomagtartójába:haha:
Itt már remegtem a röhögétõl. 2 óra után sikerült úgy elindulniuk, hogy a hóbelevanc fele ott maradt a portyázóknak.
Egy dolgot én is tanultam ebbõl, hogy a kevesebb néha több..és nem érdemes sokmindent venni, ha egy egész konvoj kell az elszállításához:duhos:
Tagja vagyok egy fórumnak, ahol ismeretlenül is megajándékoztuk egymást karácsony alkalmából..tegnap elugrottam a postára az ajándékomért.
Egy sanrenmu 707 folder volt a borítékban.
http://www.militaria.pl/upload/wysiw...07-outdoor.jpg
Kínai, de egész jó minõségnek tûnik.. nem lötyög, zárja pontos, erõs. Legnagyobb elõnye, hogy kicsi és nagyon könnyû, nem húzza a zsebet
Nagyon örültem neki:thumbup
tegnap íjászat Kassai íjjal. van mit gyakorolni :)
100 lövés 22 ' Ruger-el 25 m. meg kell vallani sz@rul lövök érzõdik a sok év kihagyás.
januártól belehúzunk :)
Elmondanád mit jelent a "kicsit utánnajártam az üzemanyag dolognak" mondásod?
Videókat néztél? Megkérdeztél szakértõt? Összeolvastál valamit?
Mert a GYAKORLATI TAPASZTALAT azt mutatja, hogy a benzinnek a tankolástól kezdve romlik a minõsége. 2-3 hónapos benzinnel már nehezen indul a láncfûrész, bár az autó elpöfög vele. Mindom így több év GYAKORLAT távlatából.
A Kassai íj jó játék, de azért nagyot fejlõdött a haditechnika. Nekem is van három Kassai íjjam, Lajost jól ismerem, de azért egy csigás vadász íj...
100 lövés?? Az szép! Akár Rambó!
Mindig tiszteltem az öregeket, akik 1-2 ötös sorozatot lõttek. Õk úgy tartják ennyi vagy elég, vagy felesleges. :-)
A mennyiség helyett néha a minõség többet számít.