Oldala 105 of 162 ElsõElsõ ... 55595103104105106107115155 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,041 to 1,050 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na, ha jól vágom a dörgést Salmo-val bratyiban vagytok, majd gyertek ki Salmotudjahová aztán megtanítunk lõni
    Csak mert úgy tûnik pár dologban hasonló a véleményünk

Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    jövõre megvan a minõsítõm és év végén a fegyver tartási sportcélú. tavasz végére meg a íj ami legjobban áll a kezemre.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Na, ha jól vágom a dörgést Salmo-val bratyiban vagytok, majd gyertek ki Salmotudjahová aztán megtanítunk lõni
    Csak mert úgy tûnik pár dologban hasonló a véleményünk
    jól vágod szólok neki azt megyünk . köszi az ajánlatot

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 111
    Given: 66

0 Not allowed!
    Én csak szolidan paracord karkötõket fontam.
    Egyenlõre csak cobrát. 1et ajándékba az öcsémnek.
    Meg az esbit fõzõmön próbálgattam melyik konzerv a finom. Még jó hogy családi házban lakunk.

Mire eltaláltam a méretet párszor szétkaptam az egészet. Ez idõmérésre is jó volt, hogy mennyi idõ kell ehhez a típushoz ha ne aggyisten..esetleg....
    Majd lesz aminek síp van a csatjában, ha netán elvesznék a ködben, rám dõl egy helikopterhangár
    és a jobb kezem még szabad és persze nem lukasztotta ki a tüdõm egy csavarhúzó.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Reggel megnéztem a túlélési praktikákat, sok hasznos információhoz jutottam.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fél 9ig én is néztem..hát akkorát röhögtem a tipikus amcsi családon, akik 5-en vannak és vulkáni hamufelhõtõl félnek.
    Csináltak egy gyakorlatot, miszerint 1 órájuk van a teljes kimenekítésre. Elindult az óra és vele együtt egy vígjáték is a szemem elõtt.
    Úgy látszik nem szerettek volna lemondani a kényelemrõl és úgy készültek, hogy visznek 1 pickupot, egy óriási lakóbuszt és egy másik buszt. Az egyik után kötöttek egy lószállító utánfutót, amiben az állataikat akarták vinni, a lakóbusszal egy komplett fából készült miniházat akartak vontatni, míg a pickup után egy legalább 6-7 méteres fa jahtot akasztottak. Plusz volt még vagy 5 évre elegendõ kaja és vegyvédelem, minden.
    Tehát elsõ körben apu és 2 fia összeálltak, hogy felhúzassák a mobilházat az utánfutóra..50 perc alatt ez félig sikerült is, aztán elszakadt a ponyva és lecsúszott a ház.
    Eközben anya és a lánytesó az állatokat akarták felkészíteni, de az utánfutót nem tudták felakasztrani a vonóhorogra és elkezdték a csirkéket, meg a nyulakat berakodni a lakóbusz alsó csomagtartójába
    Itt már remegtem a röhögétõl. 2 óra után sikerült úgy elindulniuk, hogy a hóbelevanc fele ott maradt a portyázóknak.
    Egy dolgot én is tanultam ebbõl, hogy a kevesebb néha több..és nem érdemes sokmindent venni, ha egy egész konvoj kell az elszállításához

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tagja vagyok egy fórumnak, ahol ismeretlenül is megajándékoztuk egymást karácsony alkalmából..tegnap elugrottam a postára az ajándékomért.
    Egy sanrenmu 707 folder volt a borítékban.

Kínai, de egész jó minõségnek tûnik.. nem lötyög, zárja pontos, erõs. Legnagyobb elõnye, hogy kicsi és nagyon könnyû, nem húzza a zsebet
    Nagyon örültem neki

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    tegnap íjászat Kassai íjjal. van mit gyakorolni
    100 lövés 22 ' Ruger-el 25 m. meg kell vallani sz@rul lövök érzõdik a sok év kihagyás.
    januártól belehúzunk

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    kicsit utána jártam az üzemanyag dolognak.
    benzin 2-3 évig is elvan és a hiedelmekkel ellentétben nem indítható újra, nem segít az etanol és egyéb trükk. a gond a kipárolgásban van tehát ha csurig töltöd a kannát és nem tud párologni tovább is jó lehet de ezt nem tesztelték még.
    a gázolaj 5-6 évig el van és újra indításában lehet segíteni, pakura vagy egyéb olaj származékkal de ezt sem tesztelték.
    Elmondanád mit jelent a "kicsit utánnajártam az üzemanyag dolognak" mondásod?
    Videókat néztél? Megkérdeztél szakértõt? Összeolvastál valamit?

Mert a GYAKORLATI TAPASZTALAT azt mutatja, hogy a benzinnek a tankolástól kezdve romlik a minõsége. 2-3 hónapos benzinnel már nehezen indul a láncfûrész, bár az autó elpöfög vele. Mindom így több év GYAKORLAT távlatából.

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ma elkezdtem edzésre járni hosszú idõ óta. kedden íjászat ( sport és csigás ) pénteken lövészet ( 22' és AMD 65 50 m valamint 9mm parabellum 20 m gyorstüzelõ mód )
    remélem gyorsan formába jövõk megint
    Légyszíves fejts ki mit jelent a "parabellum 20 m gyorstüzelõ mód", mert ugye ilyen versenyszám nincs, a gyakorlat nem ismert forma a lövészetben, kivéve a játékkonzolokat. :-) Nem baj, ha te találtad ki, csak akkor írd le mit takar.

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    tegnap íjászat Kassai íjjal. van mit gyakorolni
    100 lövés 22 ' Ruger-el 25 m. meg kell vallani sz@rul lövök érzõdik a sok év kihagyás.
    januártól belehúzunk
    A Kassai íj jó játék, de azért nagyot fejlõdött a haditechnika. Nekem is van három Kassai íjjam, Lajost jól ismerem, de azért egy csigás vadász íj...
    100 lövés?? Az szép! Akár Rambó!
    Mindig tiszteltem az öregeket, akik 1-2 ötös sorozatot lõttek. Õk úgy tartják ennyi vagy elég, vagy felesleges. :-)
    A mennyiség helyett néha a minõség többet számít.