Mivel a raktáros már foglalt volt, így jelzem legalább a hovatartozást is :)
Csak benéztem, nincs okoscuccom, a gép meg nincs felkészítve hangos kommunikációra.
Printable View
Mivel a raktáros már foglalt volt, így jelzem legalább a hovatartozást is :)
Csak benéztem, nincs okoscuccom, a gép meg nincs felkészítve hangos kommunikációra.
Pedig vártam hogy beszóóósz nekem! :D
Zavar a beszélgetés letárolása ! (mondjuk nem titkolják) Kidobom ennyi volt, Pityubá kilépett.
Skype-on is sokat késik a hang, kérdem én hol kóvályog addig, ott is letárolják ? csak ezt õk nem kötik az orrunkra ?
Bõven elég ha a telefonbeszélgetéseinket 6 hónapig tárolja a szolgáltató. (fene se tudja, hogy utána törlik-é) :confused:
Ingyen letölthetõ 10 napig a híres GPS navigáció. App Store és a Google play-ról.
iGO SzülinApp alkalmazás a legfrissebb Magyarország térképünkkel! Magyarország, Neked! http://www.igonavigation.com/szulinapp
És szerintem igazuk is van.
Gondolt már valaki arra, hogy berakja a kezét a mikrohullámú sütõbe miközben az mûködik - gondolom nem. Benne van kézi könyvében is.
A Wifi is hasonló hatással bír csak kb. 1500X kisebb intenzitásban, mert ugyanúgy az 5 GHz-es frekvencián mûködnek, ami a vízmolekulákat mozgásra készteti.
A Wifire meg elfelejtették odaírni a veszélyességét mert az több mint ezerszer kisebb intenzitású (a norma alatt van).
Leginkább az a veszélyes (hosszútávon) ha valaki nagyon sokat telefonál mobillal és állandóan nála van vagy a mûködõ Wifi router ott van a közvetlen közelében.
Sose értettem mire jó a WIFI. Legyen egy dugasz, meg legyen nálad egy másfél méteres kábel. Elfér zsebben.
Albérlet, nem átfúrható falak. Cég, erõs 3antennás, és ügyféltérben bárhol tudsz mutogatni dolgokat, kipróbálni készülékeket. A ma emberének kell, mert ha nincs f*bok, jön a kétségbeesés, meg miegymás...
Én a ma embere vagyok, de sose kellett WIFI. :)
Ez olyan akkor mint a dohányzás. El lehet mondani, hogy ha nem akarsz rákot, akkor ne cigizz. Jó, de ha más cigizik, a füstöt én is belélegzem. Ez akkora a WIFI-re még inkább érvényes.
Csak két apró pontosítás:
A mikrohullámú sütõ és a IEEE 802.11 b/g/n szabványú Wifi is 2,4 GHz frekvencián mûködik. (Vannak 5 GHz frekvencián mûködõek is, IEEE 802.11 a/n/ac, de azok pont nem akadnak össze mikrókkal.)
Az átlagos háztartási mikrohullámú sütõ 1 kW teljesítményû, a Wifi adója a Magyarországon érvényes törvényi szabályozás szerint max. 100 mW. Így a kettõ közötti különbség 10 000 szeres.
Az élettani hatásokról nem vitatkozok, mert egymásnak ellentmondó kutatási eredmények vannak a témában és nem értek hozzá annyira, hogy megcáfolhatatlan érvekkel támasszam alá a véleményemet. Én nem a lakossági felhasználású mikrohullámú technológiától félteném az egészségemet, az ipari adatátvitel technika sokkal nagyobb teljesítménnyel dolgozik.