Oldala 11 of 15 ElsõElsõ ... 910111213 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 145

Topic: Mobilok és alkalmazások

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Mivel a raktáros már foglalt volt, így jelzem legalább a hovatartozást is
    Csak benéztem, nincs okoscuccom, a gép meg nincs felkészítve hangos kommunikációra.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Pedig vártam hogy beszóóósz nekem!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    Egyébként amig fent vagyok addig vissza tudom játszani amit forgalmaztunk, TEHÁT:

Valahol ez tárolódik.. !!!

Nem akar valaki külön egy ZELLO topikot nyitni?
    Érdemes lenne nem ezt a mobilos/rádióst használni ennek.
    Zavar a beszélgetés letárolása ! (mondjuk nem titkolják) Kidobom ennyi volt, Pityubá kilépett.
    Skype-on is sokat késik a hang, kérdem én hol kóvályog addig, ott is letárolják ? csak ezt õk nem kötik az orrunkra ?
    Bõven elég ha a telefonbeszélgetéseinket 6 hónapig tárolja a szolgáltató. (fene se tudja, hogy utána törlik-é)

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Ingyen letölthetõ 10 napig a híres GPS navigáció. App Store és a Google play-ról.
    iGO SzülinApp alkalmazás a legfrissebb Magyarország térképünkkel! Magyarország, Neked! http://www.igonavigation.com/szulinapp

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És szerintem igazuk is van.

Gondolt már valaki arra, hogy berakja a kezét a mikrohullámú sütõbe miközben az mûködik - gondolom nem. Benne van kézi könyvében is.
    A Wifi is hasonló hatással bír csak kb. 1500X kisebb intenzitásban, mert ugyanúgy az 5 GHz-es frekvencián mûködnek, ami a vízmolekulákat mozgásra készteti.
    A Wifire meg elfelejtették odaírni a veszélyességét mert az több mint ezerszer kisebb intenzitású (a norma alatt van).

Leginkább az a veszélyes (hosszútávon) ha valaki nagyon sokat telefonál mobillal és állandóan nála van vagy a mûködõ Wifi router ott van a közvetlen közelében.
    Last edited by mmilan21; 05-20-2015 at 06:16 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Sose értettem mire jó a WIFI. Legyen egy dugasz, meg legyen nálad egy másfél méteres kábel. Elfér zsebben.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Albérlet, nem átfúrható falak. Cég, erõs 3antennás, és ügyféltérben bárhol tudsz mutogatni dolgokat, kipróbálni készülékeket. A ma emberének kell, mert ha nincs f*bok, jön a kétségbeesés, meg miegymás...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Én a ma embere vagyok, de sose kellett WIFI.

Ez olyan akkor mint a dohányzás. El lehet mondani, hogy ha nem akarsz rákot, akkor ne cigizz. Jó, de ha más cigizik, a füstöt én is belélegzem. Ez akkora a WIFI-re még inkább érvényes.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    És szerintem igazuk is van.

Gondolt már valaki arra, hogy berakja a kezét a mikrohullámú sütõbe miközben az mûködik - gondolom nem. Benne van kézi könyvében is.
    A Wifi is hasonló hatással bír csak kb. 1500X kisebb intenzitásban, mert ugyanúgy az 5 GHz-es frekvencián mûködnek, ami a vízmolekulákat mozgásra készteti.
    A Wifire meg elfelejtették odaírni a veszélyességét mert az több mint ezerszer kisebb intenzitású (a norma alatt van).

Leginkább az a veszélyes (hosszútávon) ha valaki nagyon sokat telefonál mobillal és állandóan nála van vagy a mûködõ Wifi router ott van a közvetlen közelében.
    Csak két apró pontosítás:

A mikrohullámú sütõ és a IEEE 802.11 b/g/n szabványú Wifi is 2,4 GHz frekvencián mûködik. (Vannak 5 GHz frekvencián mûködõek is, IEEE 802.11 a/n/ac, de azok pont nem akadnak össze mikrókkal.)
    Az átlagos háztartási mikrohullámú sütõ 1 kW teljesítményû, a Wifi adója a Magyarországon érvényes törvényi szabályozás szerint max. 100 mW. Így a kettõ közötti különbség 10 000 szeres.

Az élettani hatásokról nem vitatkozok, mert egymásnak ellentmondó kutatási eredmények vannak a témában és nem értek hozzá annyira, hogy megcáfolhatatlan érvekkel támasszam alá a véleményemet. Én nem a lakossági felhasználású mikrohullámú technológiától félteném az egészségemet, az ipari adatátvitel technika sokkal nagyobb teljesítménnyel dolgozik.

A topic keresõszavai: