http://hidfo.ru/2015/09/a-szabadkomu...evandorlokkal/
Na ezzel mit fogunk kezdeni?
Merthogy ide kevés lesz a "készleteket halmozok fel", meg a "de jó késem van", "hurrá, vettem tanyát", stbstb... Az biztos.
Printable View
http://hidfo.ru/2015/09/a-szabadkomu...evandorlokkal/
Na ezzel mit fogunk kezdeni?
Merthogy ide kevés lesz a "készleteket halmozok fel", meg a "de jó késem van", "hurrá, vettem tanyát", stbstb... Az biztos.
Õk eközben:Idézet:
A nyilatkozat szerint Európa vezetõi tiszteletben kell tartsák az “emberi jogokat”, a “szolidaritás és testvériség eszméit”
Idézet:
a szabadkõmûves páholyok azzal fenyegetik Európát, hogy megosztottságot és háborút szítanak, ha Európa nem hajlandó többé az általuk elfogadott alapelvek mentén mûködni
Menjenek a káoszkõmûvesek oda, ahová valók (mert manapság szelektíven szokás gyûjteni a hulladékokat):
https://i2.wp.com/hidfo.ru/wp-conten...size=332%2C425
Visszatérve a témára: a háttérfigurák felgyorsították a kis játékukat, mert egyre többen tudnak a kilétükrõl. Ezért mesterségesen gerjesztik bevándorlást.
Az is kiderült hogy:
-sok helyrõl pénzelik a bevándorlókat
-az amerikai, török, szaúdi, katari, .... kormány és iraki hadsereg támogatta/támogatja az ISISt, fegyverekkel, jármûvekkel, pénzzel és ellátmánnyal.
-a tyúkrabló kormányok Szíriát bombázzák az ISIS helyett
-Barack elvtárs bakizva beismerte, hogy felgyorsítják az IS(ISIS) erõk kiképzését Irakban
-már a fõáramú média is kezdi beismerni azt amirõl az alternatív média sokszor már 5-10 éve cikkez és ad közre képeket, videoanyagokat.
Ezt a játékot megbundázták rendesen velünk szemben. Kérdés már csak az hogy ezt a nagy embertömeg mikor látja be?
Egyenlõre úgy néz ki hogy a telet valahogy kihúzzák újdonsült idegen lakos társaink.
Mi lesz majd jövõ évben tavasszal, amikor a törökök nagytakarítást végezve kiraknak még pár százezer szíriait?
Az azt követõ õsz, de fõleg a tél nagyon húzósnak mutatkozik, ha jön még 1-2 millió menekült.
Leginkább azért, mert a bevándorló muszlimoknak "öljünk meg mindenkit aki nem abban hisz mint mi" hozzáállása. Errõl tanúskodik egy nemrég kihelyezett plakát is(valahol van is errõl egy hír).
Még a testvér népeikkel is összeugrottak a múltban, pedig egy nevû az Istenük.
Azt hiszem a "Magyar Notradamus" telibe talált a barbár népek bevándorlásával kapcsolatban, csak sokáig nem gondoltam az afrikaiakra.
Tisztelet azoknak a kivételnek akik építeni jöttek Európába és nem rombolni.
Ezek szerint csak oda lehet menekülni, ahol gazdagság van, meg több ezer Eurós segélyek.
http://mandiner.hu/cikk/20150921_szl...dni_a_menekult
Az jó, mert Magyarország még csóróbb pénzügyileg.
Itt jó földek, vizek, erdõk, termál vizek vannak inkább - pont ami egy gazdálkodónak kapóra jöhet. Csak hát a legtöbb bevándorló láthatóan nem gazdálkodni jön ide, hanem pénzt aratni.
Elõbb-utóbb baj lesz velük, amikor majd sehol sem találják a helyüket. Ekkor fordulhatnak a dolgok még rosszabbra.
Egyre csak jönnek és jönnek. Egyenlõre még nem tiszta hogyan fogja ez érinteni Magyarországot.
Reméljük a legjobbakat!
Kifejezetten bevándorlási témáról:
http://napimigrans.com/
Meg ez: Havi 2000 Eurót követelnek a migránsok,éhség sztrájkba kezdtek!
Ne mondja senki hogy az életükért menekülnek.
A KOMSZOMOLSZKAJA PRAVDA BESZÁMOLÓJA A SZERB-MAGYAR HATÁRRÓL
Szír útlevélrõl:
Idézet:
Ilyen egyszerû szír útlevélhez jutni
Harald Doornbos holland újságíró megmutatta, hogy milyen egyszerû hamísított szír útlevelet szerezni. Illegális migránsoktól megszerezte egy hamísító telefonszámát, akivel azonnal fel is vette a kapcsolatot.
A bûnözõ elmondta, milyen névre küldjön a Western Unionnal 750 eurót, majd okos telefonja WhatsApp alkalmazása segítségével küldjön magáról egy fotót és találjon ki egy nevet és születési dátumot, valamint adja meg egy szír város nevét születési helynek. Doornbos ezt azonnal meg is tette, ám nem a saját fotóját küldte, hanem Mark Rutte holland premierminiszterét. Nemsokára már jött is az útlevél tervezete, ahol a Malek Ramadan név szerepel és Damaszkusz van megadva születési helynek. Doornbos nyugtázta és várta a további fejleményeket.
40 órával késõbb már hozta a futár a hamis útlevelet és személyit. Természetesen az újságíró átadta a dokumentumot a holland parlament biztonsági szolgálatának, hogy bizonyítsa mennyire egyszerû hozzájutni egy szír útlevélhez az illegális migránsoknak.
A képen a hamísított iratok a holland kormányfõ fotójával.
Georg Spöttle
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...b2&oe=569DF64E
http://napimigrans.com/mit-mond-a-ko...g-jutni%CB%9D/
Ez az ami egy átlag európainál kiveri a biztosítékot.
Nálam meg fel veti a kérdést hogy ki volt az a jó bánatos elmebeteg aki megírta ezt a sátánista beütésû enciklopédiát, amit Koránnak neveznek? :hipnozis: Szentesített barbarizmus.
Ha ehhez tartják magukat, akkor felmorzsolják egész Európát és egy szemét hegyet hagynak a helyén. Ráadásul mindezt káosz elõzné meg.
Minél többen lesznek Európában, annál rosszabb lesz a helyzet.
Magyarországon meg aztán követelõzhetnének. Esetleg elmehetnének szemetet gyûjteni. Habár legtöbben nem fogják fel, hogy ártanak a bolygónak és a békés nemzeteknek.
A keresztény bevándorlókkal nem lesz ilyen gond úgy gondolom. Õk legalább nem akarják az embert kaptafán látni csak mert más a vallása.
Már kezdem érteni egyes afrikai országok karmáját. Éppen a lenézett nõk közül harcolnak többen is a fronton Szíriában.
Akik meg (férfiak nagy része) állandóan a bajt keresik, elõbb utóbb a vesztükbe rohannak. Õk nem hõsök, hanem gyávákként futnak el hazájukból.
Kíváncsi vagyok mikor ostromolják meg Svájcot. Mert ez az utolsó EU-n kívüli ország, amelyik komoly határvédelmi rendszerekkel és bunkerekkel rendelkezik. Illetve magasak az átlagbérek és az életszínvonal is. Illetve van otthoni fegyvertartás is. Tiszta Amerika. :) Nem adják magukat egykönnyen, az biztos.
Illetve a nagyszájú káoszkõmûvesek aranyozott palotáit és templomait ellephetnék igazán a menekültek - ott úgyis van elég hely a fekete-fehér köves folyosókon és fõként... PÉNZ.
Töltsenek ott pár napot az ottani "kõmûves" úriemberekkel és vitassák már meg a világ nagy problémáit!
Ha már beismerték õszintén hogy menekült válságot szítottak, akkor szippantsa be õket is a HÉV, ne csak az átlagpolgárokat!
Ezt kívánom nekik, semmi többet!
Arra gondoltam hogy ha az illegális bevándorlók nagy része huszon- illetve harmincvalahány éves, és lassan eléri a számuk az 1 millió fõt, ráadásul csak most indul be a dolog, úgyhogy ha így megy, jövõre 3 millióan is lehetnek, az még nem a végeredmény. Ugyanis az EU-ban van családegyesítési törvény, és ha õk már letelepedtek, akkor követekezik a család. 1 feleség, 2-3 gyerek, szülõk, testvére. Így a 3 millióból lenne 20 millió is.
Fõleg ha a mai hírt nézzük.
"Az ORFK kiadta szokásos napi menekültstatisztikáit: kiderült, hogy szerdán 0 órától 24 óráig többen léptek be Magyarországra, mint eddig bármikor: 10 041 fõ, akiknek a nagy többsége a horvát határon jött át. Ha ez marad a trend, még a mai napon átlépjük a negyedmilliós határt, ugyanis már a 250 ezret súrolja az idén Magyarországra érkezett migránsok száma."
Tegnap elõtt lementem a Drávához, nagyon alacsony a vízállás, ma több ismerõssel is beszéltünk róla, hogy majd itt jönnek át a bevándorlók, de szerencsére már másnak is eszébe jutott: http://index.hu/belfold/2015/09/24/m...agyar_vezetes/
Végül is tök mindegy, úgy sincs akkora honvédségi, rendõrségi élõerõ, ami egy ilyen akcióval boldogulna... :haha: :duhos:
Valódi szándékok:
http://napimigrans.com/megdobbento-v...igransokrol-3/
a csehek jófejek:
https://kuruc.info/r/4/148868/
Sajnos az én jelenlegi, legerõsebb félelmem a "bevándorláshoz" köthetõ. Ha a helyzet ellenõrizhetetlenné válik, kicsúszik az államigazgatás kezébõl, akkor csúnya dolgoknak nézhetünk elébe. Energiaellátás, árú ellátás a boltokban, akadozó közigazgatás (beleértve a rendõrséget is), oktatási szünet, tehát egyre nagyobb zûrzavar.
Fogalmam sincs, hogy hogyan leszek képes megélni, túlélni, családomat megvédeni.
"A szó veszélyes fegyver" Javasoljátok az Arab nyelv tanulását elkezdeni? Tényleg volna önvédelmi értéke? Van még erre legalább egy év idõnk? (Talán ha tavaszig van idõnk, de csak ha erõs telünk lesz!)
SZERINTEM van még idõ tavaszig.
Az EU országok elfogadtak 5 pontot a 6-ból, ami a bevándorlással kapcsolatos szigorítást illeti.
Ez biztosan eltolja legalább 2-3 hónappal a bevándorlás fájdalmasabb mellékhatásait.
Látható hogy jelenleg nem sok bevándorló állomásozik Közép- és Kelet Magyarországon.
A kerítések felhúzásával nyernek 2-3 hetet pluszban (rendvédelmi erõk hatékonyságától függ ez az áthidalási idõ).
Mindez a meglátásaim szerinti legrosszabb forgatókönyv.
Azon múlik az egész alapvetõen, hogy az EU vezetése miként kezeli a helyzetet.
Én aztán nem tanulok arab nyelvet! Õk tanuljanak meg angolul! Azt legalább megértem egy bizonyos szinten. Szavakkal pedig anyanyelvi szinten lehet igazán felfegyverkezni.
Nem szeretik a disznót, ha jól tudom. Szóval mond nekik, hogy disznóhájas kiflit ettek legutóbb valszeg, mert magyarhonban ez egy szokás és a kultúra része. :D
Lassan aktuális lesz a hájas kifli, jön a disznóvágás.
Egy év még van valszeg (átmeneti idõ), addig fel lehet készülni valamennyire, veteményezni, betárazni, költözni és tanulni.
Aztán még akár le is nyugodhatnak ezek a viharfelhõk - nem lehet biztosan tudni.
Köszönöm soraid, megerõsítettél gondolataimban. Ami a nyelvet illeti, abban is igazad van, azonban az én lehetõségeim és nemkülönben nézeteim szerint egy év múlva bizonyosan bánni fogom, hogy egy mukkot sem tanultam, pedig rengeteg idõm lett volna rá! (Nyugdíjas vagyok.)
Nem akarlak (remélem nem baj a tegezõdés részemrõl) lebeszélni semmirõl. Ha idõ van bõven, akkor az ember tegye azt amit jónak lát(pl. az arab nyelv tanulása).
Én most az angolban látom a lehetõséget, mert sok könyv/videó/film/cikk nem jelenik meg magyarul, csak angolul.
Megtisztelsz a tegezõdéssel. Szakmai fórumon a tegezõdés az összetartozás (egyik) jele.
Sajnos sokat bénázok szoftver válaszadó ágával, bocs ha "többször mondom".
Évekkel ezelõtt, mikor elmém képes lett a világ eseményeit befogadni és szemem meglátni azt ami elõttünk van, de nem vesszük észre...
.. nos akkor összeállt egy teória bennem.
Akkor a romaság kapcsán éreztem, hogy annyira hergelnek minket (nemromákat) a szociális támogátásaikkal és szinte szabadjára eresztett garázdaságaikkal és a magyarok gyilkolászásaival, hogy elõbb-utóbb nyílt konfliktus lesz belõle.
Mivel 1 rendõr kb 230 lakosra jut és hadseregünket szándékosan tönkrevágták, így az akkor kitörõ erõszakos cselekmények igencsak a nemromák rohamos fogyását és pusztulását eredményezhetik.
...és ekkor jönne a felmentõsereg iz ra elbõl... és mi "hálásak" lennénk és a (médiában feltûnõen sokat emlegetett) fogyatkozó népességünk szemvillanás alatt megugrana pár millióval...
(apropó, mikor beszélgettem egy bõrfejüvel és feltettem a kérdést: ' ha muszáj lenne választani, hogy ki legyen országunkba, i z. ra..el, vagy a romák' .. nem az utóbbit választotta..)
Nos ez "teória" talán mostanra jobban életszerûbb, ha belevesszük új elemként a bevándorlókat.. és nem a nemromák oldalán...
.. talán a "kerekeket" forgatók lassúnak találták a folyamatot és kicsit gyorsítanának?
No természetesen nem ez a fõ indok a "menekültekkel" kapcsolatban, hanem hogy konkrét konfliktusba rángassák európát, nevén nevezve: muszlim ellenessé váljunk..
,, jó úton haladunk e felé..
A kitalálók dörzsölhetik tenyerüket.. mellékesen megvalósulhat a fent elõadott tézisem is, mint egy kis bónusz gyanánt..pláne, hogy a "felmentõk" konkrét gyakorlattal is rendelkeznek, hogy is kell "bánni" az ilyen népséggel... és itt van a "vízben, vadban bõvelkedõ" terület.
.. ideillik még: kerítésépítés, Lázár jelentõsebb aktívabb szerepe...stb..
Túlélõ! Ha túl provokatívnak tartod ezen írást, nyugodtan töröld..
Szerintem semmivel sem provokatívabb mint az enyém.
Ha valaki jobban akarja érteni a mostani helyzetet, mélyebbre mélyebbre kell ásson és ebbe beletartozik a politika is.
Mivel a politikusok hoznak meg kritikus döntéseket, ezért a politika is benne kell legyen egy egészséges szinten a magyarázatban, ahhoz hogy jobban átlátható legyen amirõl beszélünk.
Egyébként jól összeszedted a jelenlegi helyzet másik felét, ami egy régebbi bevándorló nép mostani helyzetképét illeti.
A felsõ köröknek is szerepe van az integrálódás sikertelenségében.
Ez most olyan, mint amikor az izraeliek bombázták a Gázai Övezet emberekkel teli kórházait - ez is politika jellegû, de ez utóbbi erõszakosabb.
Látom, jól el vagytok.:D
u.i.: eredetileg volt két hozzászólás elõtte, közben törölve lettek. Csak, hogy érthetõ legyen a hozzászólásom.:)
Hadd kérdezzek: Látta már valaki imádkozni ezeket a muszlim migránsokat... imaszõnyeg, kelet felé borogatás stb.
A szaudiak 200 mecsetet építenének nekik. De kiknek?
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/d...-magat-2402059
"Az idõs ember szenvedéseit több százan nézhették végig a II. János Pál pápa téren, mégsem segített neki senki."
Kedves Barátaim!
Nem kívánok állást foglalni sem a migránsok mellett,sem ellenük!
Amiért feltettem ezt a linket az az emberi nemtörõdömség mintapéldája.A mai civilizált Európai ember eljutott a civilizációs fejlõdése csúcsára.Tovább már nem hiszem,hogy van fejlõdés,nem hiszem,hogy ennél lehet még jobb.Csakhogy nem tudott felnõni a teremtményéhez és nem tudta szellemileg és morálisan követni önmaga tempóját.
Szóval ide jutott a civilizált ember!
Nem tudok állást foglalni a migránsokkal kapcsolatban,mert nem ismerem õket!
Egyikükkel sem ültem le beszélgetni,nem néztem a szemébe,nem hallgattam a történeteit a családjáról a volt otthonáról ,életérõl,szeretteirõl.Csak gondoljatok bele,mennyi idõ és türelem kell,hogy randiból végül szerelem és egy életre való kapcsolat legyen.
Biztos ,hogy elvegyültek közöttük gyanús elemek.
Õk mindannyian emberek!Vannak vágyaik,érzelmeik,igényeik,hibáik,értékeik.C sak úgy mint mindannyiunknak.Felteszem,ha lenne idõ és mód,sokak közölük akár még a barátaink ,társaink,szerelmünk is lehetne.
Nagyon bonyolult és nehéz ez a helyzet,nem fekete-fehér. Nehéz ügy!
Mi legyen velük? Zavarjuk Õket vissza?
Nos, pont ez a naivitás (nem bántólag írom) ami ennek az Európának a vesztét okozta (nem véletlen a múltidõ, mert már benne is vagyunk)!
Ha kicsit beleásod magad a muszlimok világába, hamar rájössz, hogy ott nincs tolerancia, nincs könyörület olyanokkal szemben akik nem az õ vallásukat követik. Kerek-perec FEKETE-FEHÉR elven mozognak !
Ha beszélgetnél velük kicsit akkor az már késõ, mert visznek a kamerák elé lefejezni, vagy a elevenen elégetni (találsz videókat a neten sajnos bõven..)
Most felzúdulsz, hogy ez véglet!
Olvastad a pár oldalnyival fentebbi hozzászólásokat és linkeket? Megnézted a Jeruzsálemi imám videóját?
Nagyon korrekt az a vélemény is, hogy a "mérsékelt muszlim" olyan fogalom, mint a "mérsékelt náci"..
Ennyi.. sajnos ennyi..
" Most felzúdulsz, hogy ez véglet! "
Nem,nem zúdulok fel.Teljesen természetes amit írsz.Az emberek aggódnak és félnek az új dolgoktól.Ez a hatalmas tömeg pedig igen riasztó,mert teljesen szokatlan a Mi nyugis Európai világunkban.
Teljesen megértem az aggodalmaidat!Nekem is vannak fenntartásaim!Mégis küzd az emberben belül egymással az emberiesség és az önvédelem természetes készsége.
Valóban igazad van,hogy a "naiv" európai ember sebezhetõ! Ugyanakkor ha valaki már volt arra felé akár dolgozni,akár üdülni ,az elsõ sokk után,amikor kiszáll a repülõbõl és tömeg,forgatag,zaj,más szagok,szokások fogadják,de pár nap és megszokja,felveszi a ritmust,egy csodálatos világba csöppen.Csodálatos emberekkel és szokásokkal!
Írtad Európának vége!Igen ,egyet értek Veled!De hozzá teszem,hogy ebben a formájában!
Mivel nem vagyok látnok,nem tudom mi lesz a vége! Ugyanakkor akár jól is elsülhet a dolog!Nem biztos ,de lehet, Végül is amíg nem jöttek,indultak el ,addig is voltak szörnyû bûnesetek,szemetelés,és huliganizmus.
Most furcsa ez a dolog,mindenki találgat és meg van ijedve mi lesz.
Még egy gondolat,aztán olvasom a többi topicot.Van bõven infó.
Nem tudok változtatni ezen a migráns dolgon.Nem vagyok döntési helyzetben,nincs hatalmam megváltoztatni a történelmet(mert ez masszívan egy történelmi esemény). A dolgok csak úgy történnek velem,velünk.
Figyelem az eseményeket és gondolkodom,hogyan fogunk tudni együtt élni ezzel a helyzettel.
Mert " élni kell ! " (imádom ezt a filmet!)
Lehet felveszek majd pár embert,vagy éppen én,vagy ismerõseim fognak egy most még migráns vállalkozónál dolgozni.
Lehet az egyik fiam egy szír kislányt néz ki magának,mert a szerelem vak!
Mit tehetnénk? Majd tyúk húsleves lesz,nem rántott szelet.
Az emberiesség ott kezdõdik, hogy elvárom, ÉS meg is adom. Ezt nevezhetjük egyenlõségnek, egyensúlynak, szabadságnak is. Ha nincs meg az egyensúly, nincs szabadság, akkor nincs emberiesség sem.
Bármely ideológia, amely nem azzal kezdõdik, hogy 100%-ban, maradéktalanul megköveteli követõitõl az alapvetõ emberi jogok betartását, az_nem_helyes ideológia, ott nincs emberiesség, akkor sem, ha világvallásnak nevezik. EZ viszont így ahogy van, fekete-fehér. Az iszlám nem ilyen, a menekültek nagy része nem ilyen.
Ha valaki elõször ember, aztán hívõ, ott lehet tovább folytatni az eszmecserét. Mikor az ember mivolt másodlagos vagy még kevesebb, akkor nem beszélhetünk emberiességrõl.
Személy szerint senkivel nincs gondom, nem aggaszt, hogy mennyi ember érkezik. Ez a dolgok rendje. Történt már ilyen, késõbb is fog. Nincs benne semmi új.
Az új az, hogy ha az emberbõl hirtelen kártevõ lesz, "nem lehet" helyesen cselekedni, és kijavítani a hibát.
Egyet értek veled sok mindenben.
A gond ott kezdõdik,hogy a muszlim vallás nem ismeri a " te világod és az én világom" kifejezéseket.
Hamar leszedték németben azt az orjás plakátot (ami lehetett provokáció is, sõõt szerintem az is volt, de azért közelebb áll a valósághoz..) miszerint:
"Gyerekeitek Allahoz fognak imádkozni
Vagy meghalnak.."
Szóval a gond nem a tömegekkel van! Sõt még tudna többet is eltartani európa. Sajnos ezzel áltatják még mindig a nagyon naivakat..
A gond továbbra is ott van, hogy a muszlim vallás nem ismeri az "Élni és élni hagyni" elvet... ez keresztényi erkölcs..
És ezért más világ! Ezért nem európai!
Tehát ide valók voltak? NEM!
Volt saját világuk, amibe belerondítottak, megpiszkálták mint a darázsfészket.
Igen, igen.. a közel keletrõl beszélek.. Azóta is próbálják elfogadtatni mindenkivel hogy helyes volt és most is helyes amit csinálnak..
Nos, ez a gyökere mindennek.. amit most Európa megszív - nevezhetjük akár az Arab vissza ütésnek-, ami ahogy írtad, talán nem is gond egy kis totális összeomlás, mert utána újat lehet építeni..
.. csak az világunk égését nagyon sok millió európai fogja megszenvedni halálával..
.. gyerekeinkre nem szép jövõ vár.. és ez ami minden (még épeszû) emberkét igazi aggodalommal tölt el.
http://mno.hu/belfold/terrorgyanuval...laban-1305941?
"Orbán szerint a magyar menekültügyi statisztikákból világosan látszik, hogy van algoritmusa a bevándorlásnak, októberig érkezik a migránstömeg fele, októbertõl pedig a második fele, azaz 280 ezer ember három hónap alatt. A szerb határon emelt védelmi rendszer beváltotta a hozzá fûzött reményeket, reméli, hogy a horvát és szlovén határon is bejön majd. Hozzátette: Ausztria tudomásul veszi, hogy a magyaroknak határellenõrzést kell végeznie a horvát határon ahhoz, hogy be tudja tartani a szabályokat."
Rémlik tavalyról, hogy év vége felé volt a nagy bevándorlási fellendülés. Akár idén is így alakulhat a helyzet.
Ahhaaa.. Akkor te igazolást keresel, hogy helyesen cselekszel, mikor toleranciát próbálsz magadra és családodra "erõltetni"..
Véleményem, hogy súlyos hibát követ el pl. kisfiad.
.. és ti is.
.. és mi az hogy ti változtattok a szokásaitokon? Igen ez az a gyengeség, amit a muszlimok vigyorogva ki is használnak most.
Félreértés ne essék, nem vagyok rasszista, nem vagyok muszlim ellenes, de az haraggal tölt el, hogy az a viszonylagos nyugodt élet, amiben eddig nekünk részünk volt, az a gyerekeinknek és esetleges leendõ leszármazottainknak nem fog megadatni!
Vagy fel kell vennünk a muszlim vallást?
Esetleg a tyúkhúsleves mellé ezt nem tervezitek?
(Nem cseszegetés ez , csak kicsit szeretnénk felrázni...)
Ezt nem kell erõltetni,ez van!Idézet:
toleranciát próbálsz magadra és családodra "erõltetni"..
Nézzük azt a dolgot amit írtál!
Nem gyengeség szerintem,hanem tisztelet.Mivel valaki ,akár kislány jegyes,anyós,barát,vej nem más mint elsõsorban vendég a háznál és ember.Idézet:
és mi az hogy ti változtattok a szokásaitokon? Igen ez az a gyengeség, amit a muszlimok vigyorogva ki is használnak most.
Most õszintén,azt nézzük ki milyen vallású,bõrszínû vagy azt ,hogy rendes és jó fej ?
Miért ne lehetne jó férj ,feleség,barát vagy kolléga egy jehova,zsidó,keresztény vagy muszlim?
Nem az számít milyen ember?
Nem mindegy ,hogy japán,néger,arab,fehér vagy eszkimó?
És igen,most is alkalmazkodik valamilyen szinten mindenki ha vendégül lát valakit,még akkor is ha az csak a szomszéd.
De nyilván úgy illik,ha mi megyünk a kislány szüleihez akkor rántott hús legyen!
Kérdés!Valaki megszámolta ,hogy a migránsok közül hányan keresztények,muszlimok vagy nem gyakorolnak semmilyen vallást?
A megszámolt muszlimok közül hányan valódi menekültek és hányan a rossz arcok.
Nem jó ez az általánosítás! Ez kb olyan mintha azt állítanád "minden magyar színes fémet lop"