Oldala 54 of 184 ElsõElsõ ... 444525354555664104154 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 531 to 540 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    http://napimigrans.com/mit-mond-a-ko...g-jutni%CB%9D/

Ez az ami egy átlag európainál kiveri a biztosítékot.
    Nálam meg fel veti a kérdést hogy ki volt az a jó bánatos elmebeteg aki megírta ezt a sátánista beütésû enciklopédiát, amit Koránnak neveznek? Szentesített barbarizmus.
    Ha ehhez tartják magukat, akkor felmorzsolják egész Európát és egy szemét hegyet hagynak a helyén. Ráadásul mindezt káosz elõzné meg.
    Minél többen lesznek Európában, annál rosszabb lesz a helyzet.
    Magyarországon meg aztán követelõzhetnének. Esetleg elmehetnének szemetet gyûjteni. Habár legtöbben nem fogják fel, hogy ártanak a bolygónak és a békés nemzeteknek.

A keresztény bevándorlókkal nem lesz ilyen gond úgy gondolom. Õk legalább nem akarják az embert kaptafán látni csak mert más a vallása.

Már kezdem érteni egyes afrikai országok karmáját. Éppen a lenézett nõk közül harcolnak többen is a fronton Szíriában.
    Akik meg (férfiak nagy része) állandóan a bajt keresik, elõbb utóbb a vesztükbe rohannak. Õk nem hõsök, hanem gyávákként futnak el hazájukból.

Kíváncsi vagyok mikor ostromolják meg Svájcot. Mert ez az utolsó EU-n kívüli ország, amelyik komoly határvédelmi rendszerekkel és bunkerekkel rendelkezik. Illetve magasak az átlagbérek és az életszínvonal is. Illetve van otthoni fegyvertartás is. Tiszta Amerika. Nem adják magukat egykönnyen, az biztos.

Illetve a nagyszájú káoszkõmûvesek aranyozott palotáit és templomait ellephetnék igazán a menekültek - ott úgyis van elég hely a fekete-fehér köves folyosókon és fõként... PÉNZ.
    Töltsenek ott pár napot az ottani "kõmûves" úriemberekkel és vitassák már meg a világ nagy problémáit!
    Ha már beismerték õszintén hogy menekült válságot szítottak, akkor szippantsa be õket is a HÉV, ne csak az átlagpolgárokat!
    Ezt kívánom nekik, semmi többet!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Arra gondoltam hogy ha az illegális bevándorlók nagy része huszon- illetve harmincvalahány éves, és lassan eléri a számuk az 1 millió fõt, ráadásul csak most indul be a dolog, úgyhogy ha így megy, jövõre 3 millióan is lehetnek, az még nem a végeredmény. Ugyanis az EU-ban van családegyesítési törvény, és ha õk már letelepedtek, akkor követekezik a család. 1 feleség, 2-3 gyerek, szülõk, testvére. Így a 3 millióból lenne 20 millió is.

Fõleg ha a mai hírt nézzük.

"Az ORFK kiadta szokásos napi menekültstatisztikáit: kiderült, hogy szerdán 0 órától 24 óráig többen léptek be Magyarországra, mint eddig bármikor: 10 041 fõ, akiknek a nagy többsége a horvát határon jött át. Ha ez marad a trend, még a mai napon átlépjük a negyedmilliós határt, ugyanis már a 250 ezret súrolja az idén Magyarországra érkezett migránsok száma."

Senior Member doki's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Dél Somogy
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap elõtt lementem a Drávához, nagyon alacsony a vízállás, ma több ismerõssel is beszéltünk róla, hogy majd itt jönnek át a bevándorlók, de szerencsére már másnak is eszébe jutott: http://index.hu/belfold/2015/09/24/m...agyar_vezetes/

Végül is tök mindegy, úgy sincs akkora honvédségi, rendõrségi élõerõ, ami egy ilyen akcióval boldogulna...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up
    Received: 31
    Given: 12

0 Not allowed!
    a csehek jófejek:
    https://kuruc.info/r/4/148868/

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2015
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sajnos az én jelenlegi, legerõsebb félelmem a "bevándorláshoz" köthetõ. Ha a helyzet ellenõrizhetetlenné válik, kicsúszik az államigazgatás kezébõl, akkor csúnya dolgoknak nézhetünk elébe. Energiaellátás, árú ellátás a boltokban, akadozó közigazgatás (beleértve a rendõrséget is), oktatási szünet, tehát egyre nagyobb zûrzavar.
    Fogalmam sincs, hogy hogyan leszek képes megélni, túlélni, családomat megvédeni.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2015
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "A szó veszélyes fegyver" Javasoljátok az Arab nyelv tanulását elkezdeni? Tényleg volna önvédelmi értéke? Van még erre legalább egy év idõnk? (Talán ha tavaszig van idõnk, de csak ha erõs telünk lesz!)

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló b612 Hozzászólás megtekintése
    "A szó veszélyes fegyver" Javasoljátok az Arab nyelv tanulását elkezdeni? Tényleg volna önvédelmi értéke? Van még erre legalább egy év idõnk? (Talán ha tavaszig van idõnk, de csak ha erõs telünk lesz!)
    SZERINTEM van még idõ tavaszig.
    Az EU országok elfogadtak 5 pontot a 6-ból, ami a bevándorlással kapcsolatos szigorítást illeti.
    Ez biztosan eltolja legalább 2-3 hónappal a bevándorlás fájdalmasabb mellékhatásait.
    Látható hogy jelenleg nem sok bevándorló állomásozik Közép- és Kelet Magyarországon.
    A kerítések felhúzásával nyernek 2-3 hetet pluszban (rendvédelmi erõk hatékonyságától függ ez az áthidalási idõ).
    Mindez a meglátásaim szerinti legrosszabb forgatókönyv.

Azon múlik az egész alapvetõen, hogy az EU vezetése miként kezeli a helyzetet.

Én aztán nem tanulok arab nyelvet! Õk tanuljanak meg angolul! Azt legalább megértem egy bizonyos szinten. Szavakkal pedig anyanyelvi szinten lehet igazán felfegyverkezni.

Nem szeretik a disznót, ha jól tudom. Szóval mond nekik, hogy disznóhájas kiflit ettek legutóbb valszeg, mert magyarhonban ez egy szokás és a kultúra része.
    Lassan aktuális lesz a hájas kifli, jön a disznóvágás.

Egy év még van valszeg (átmeneti idõ), addig fel lehet készülni valamennyire, veteményezni, betárazni, költözni és tanulni.

Aztán még akár le is nyugodhatnak ezek a viharfelhõk - nem lehet biztosan tudni.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2015
    Lakhely
    Pest megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm soraid, megerõsítettél gondolataimban. Ami a nyelvet illeti, abban is igazad van, azonban az én lehetõségeim és nemkülönben nézeteim szerint egy év múlva bizonyosan bánni fogom, hogy egy mukkot sem tanultam, pedig rengeteg idõm lett volna rá! (Nyugdíjas vagyok.)

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló b612 Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm soraid, megerõsítettél gondolataimban. Ami a nyelvet illeti, abban is igazad van, azonban az én lehetõségeim és nemkülönben nézeteim szerint egy év múlva bizonyosan bánni fogom, hogy egy mukkot sem tanultam, pedig rengeteg idõm lett volna rá! (Nyugdíjas vagyok.)
    Nem akarlak (remélem nem baj a tegezõdés részemrõl) lebeszélni semmirõl. Ha idõ van bõven, akkor az ember tegye azt amit jónak lát(pl. az arab nyelv tanulása).
    Én most az angolban látom a lehetõséget, mert sok könyv/videó/film/cikk nem jelenik meg magyarul, csak angolul.

A topic keresõszavai: