igen van
Printable View
szárított húst a kutya boltba érdekes venni,olcsó és finomabb mint az embereknek gyártott..a helyzet az,hogy megnézegettem mibõl vannak az állateledelek és ledöbbentem....mi a kis kedvencekhez képest szemetet eszünk,néhány terméken van kalória táblázat is,döbbenet mennyire jó ja és finomabbak mint amit mi eszünk....
fokos (balta)
Király a menekülõjármû, meg a BOB..grat..
A baltáddal vigyázz, mert könnyen belekötnek és megy a bünti
2009. évi XXXVII. törvény az erdõrõl, az erdõ védelmérõl és az erdõgazdálkodásról:
61. § (1) Tilos erdõben
a) legeltetni;
b) bármilyen hulladékot elhelyezni;
c) élõ fáról, cserjérõl gallyat, díszítõ lombot levágni (kivéve a minõségi törzsnevelést elõsegítõ nyesést), mohát gyûjteni.
(2) Tilos az erdõ látogatójának - a munkavégzésre jogosultakon kívül - motorfûrészt, 500 g-nál nagyobb fejtömegû fejszét, 30 cm-nél nagyobb vágólap hosszúságú kézifûrészt magánál tartani a közforgalom elõtt meg nem nyitott erdei utakon és az erdõben.
Amúgy én is baltapárti vagyok
Engem a mázsámal elég nehezen fogsz cipelni! :DIdézet:
- alu edények, bögre
Mindenki törekedjen, hogy a saját lehetõségeit - panel, családi ház városban, vidéki ház, tanya, nyaraló, kerekerdõ közepe, stb) úgy alakítsa ki, fokozatosan, hogy elõbb napokra, majd hetekre, hónapokra, -télen - nyáron megfelelõ védelmet és ellátottságot nyújtson a maga és az oda menekíteni szánt szerettei számára!
Minden más elmélet fölösleges!
igazából nem lehet konkrétan leírni semmi okosságot, csak a saját okosságunkat, amit a saját lehetõségeink szerint alakítottunk ki. Ezen személyes okosságok másoknak vagy egyáltalán nem jók, vagy lesznek benne olyan elemek amiket más is tud a saját környezetében hasznosítani.
Teljesen más felszerelés kell egy egyedûlálló prepper s egy családos felkészülése között. lehetnek hasonló tárgyak pl. de másképpen kell mindkét szituációra felkészülni.
Tehát bárhol lehet, akár panel, akár az erdõ közepén kialakítani egy számunkra tökéletes bázist, csak jól kel megtervezni és az oda való anyagokkal, a helyi adottságokat kihasználva.
Egy terepen kellenek ponyvák pl az essõ ellen, egy panelba e helyett az ivóvízbõl kell több, vagy a megszerzésére kell jobban figyelni.
Tehát mindenkinél más és már lesz a "tuti" :thumbup
Jó felkészülést mindenkinek!