Eredeti hozzászóló
Henrietta
Kedves Kheopsz!
Én teljesen pozitív értelemben írtam, hogy értékelem amiért próbálod csitítani a kedélyeket! :)
Nekem is volt "szerencsém" mindkét kapcsolati modellhez, ezt pontosan leírtam a topic elején, nem is egyszer, nem is egy hozzászószólásomban. (Ezért is írtam tapasztalatokat) De gondolom olvastad azt a pár oldalt.
Az, hogy a szoknyás hasonlat csak kép lett volna, nem hiszem, teljesen egyértelmû, hogy mire utal. Amúgy nem gond, nem egy akkora horderejû dolog, csak már akkor sem értettem, hogy a véleményeket, az álláspontokat miért nem lehet anélkül ütköztetni, hogy az egész vita felvenne egy személyeskedõ vonalat.
Nyilván sosem fogunk megegyezni, nem is értem, hogy miért kellene, én így látom jónak, õ úgy... Nem értem, hogy ezzel mi a baj???
Nem. Soha nem szidtam a mások által felhozott másmilyen családmodellt. Elmondtam/leírtam, hogy melyiket tartom jobbnak, nem egyszer leírva azt, hogy nem baj, ha más nem így látja. Sehol nem találsz tõlem olyan bejegyzést, ahol hatalmas érzelmi kitörések közepette szidtam volna a másik által felhozott példát.
Az ellenség kérdést nem akarom tovább feszegetni, többször leírtam, hogy nem tartom Õt az ellenségemnek (természetesen Téged sem :) ). Nem akarok A. L. Ias nevében beszélni, de szerintem õ sem tartja ellenségnek. Az egész vita nem ér annyit, hogy bárki is ellenségnek tartson bárkit, ezt is leírtam már.
Tehát szerinted õ azt látja, hogy én egy önállóan dönteni képtelen nõ vagyok, aki nem tud egyedül boldogulni... Hidd el én is látok vele kapcsolatban sok mindent, mégis kimondottan kerültem minden olyan megjegyzést, ami személyeskedõ lett volna (nyilván Õ ezt nem így látja, mert talán egyetlen egy hozzászólásomat hozza fel mindig példának), vagy õt negatív színben tüntetni fel. Az, hogy már számtalanszor megkaptam tõle ezeket a mejegyzéseket a topic eleje óta, gondolom az õt nem zavarja, kizárólag azzal van elfoglalva, hogy Õt, magát ki hogyan és milyen mértékben sértette meg, ki mennyire akarja bárhonnan is kiutálni, és ki mennyire tartja Õt ellenségnek...
Továbbra is fentartom, hogy nem vagyok rá irígy, ugyanis semmi olyat nem írt és én sem találtam semmilyen téren (már amennyire bele lehet látni), amire akár egy picit is lenne okom vagy érdemes lenne írígykedni. Tehát ezt a vonalat nem kellene annyira erõltetni.