Eredeti hozzászóló
DerWolf
Na de azért valami csak beindul az emberben ha nézed a nőket nem? Neked nem indul be semmi?
Nekem aztán egyből felmegy a vérnyomásom meg a hormonszintem is ha látok egy jó nőt, hülyére kell nyugtatózni magam olyankor, hogy leálljak
Én nem beszélem meg senkivel sem általában a dolgot amíg meg volt nőm vagy nőjeim egyből hisztériás féltékenységbe ment át a dolog, "hogy minek nézek én más nőket és satöbbi"
Minek?!?!
Azért mert nem egy darab jó nő van a világon ez az egyik, a másik meg, hogy az ember elvesz az ember egy nőt feleségül általában a szerelem csak pár hónapig tart utána talán szeretetté és megszokássá válik át a dolog
Aki azt mondja, hogy még évek után is szerelmes a feleségébe én azt nem hiszem el
A nők lehet romantikusabb alkatok náluk az érzelmi vonal másabb mint egy férfinál de a férfiak azok mások
Nyilván ha feleségül veszek egy nőt azt azért veszem feleségül mert őt gondolom megfelelőnek arra, hogy gyereket szüljön nekem és leéljem vele az életem dehát ettől az ember még nyitott szemmel jár nyilván, ha más nőkkel kufircolnék feleség mellett azt nem kell komolyan venni a nőnek az csak kufircolás
Én ezt így gondolom
Nem nem vetetett, én hülye költöttem rá annál jóval többet mint egy Ájfón de minek, költöttem volna magamra így utólag
Valami ajándékot azért néha illik venni,jó az ha a másik embert látod örülni annak
Én például teljesen kínosan érzem magam ha elmegyünk vacsorázni és a nő fizet, mindig én fizetek étteremben például csak nagyon ritkán egyszer egyszer fordult elő olyan, hogy a nőm fizetett
Érdekes feleséged van és nincs karikagyűrűtök?
Jól van végül is formaság a dolog de azért ha hivatalosan is a feleséged akkor talán egy arany karikagyűrűt megérdemel a dolog (ha mész esetleg csajozni azonnal húzd le addig)