Oldala 213 of 220 ElsõElsõ ... 113163203211212213214215 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,121 to 2,130 of 2200

Topic: Off topic

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Rendkívűli és naggyon fontos
    Jön az új Epöl Ájfón széria (a szokásos félévenkénti szezonális újítás márcsak aki trendi akar maradni de jelenleg kábé másfélmillióba fog kerülni ami már nem kevés pénz)
    https://index.hu/techtud/2023/09/11/...ny-bejelentes/

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Igaz, bár ha megnézzük hogy milyen kamera van bennük, meg hogy 850 dollár az az amerikai minimálbérnél 2 heti munka, annyi mint ha Magyarországon valami 100.000 Ft-ba kerülne. Szóval nyugatiak szemével gondolom nem ANNYIRA drága ez még így sem. Persze én nem venném meg. Egy profi kameráért kiadtam az 1000 dollárt, egy desktop számítógépért is, de telefonért nem adnék annyit. Persze aki tegyük fel TikTokon csinál pénzt, élőzik mobillal, stb. annak gondolom megéri ha kifizet érte ennyit. Én majd akkor veszek mobilt ha lesz Starlink-es és olcsón. Vagy ha egyszer végre idejön a T-mobil. Régen működött aztán egyszer csak kinyiffant és nem lett térerő. Én meg nem fogok 50 dollárt kiadni saját telefon számlára.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló DerWolf Hozzászólás megtekintése
    Na de azért valami csak beindul az emberben ha nézed a nőket nem? Neked nem indul be semmi?
    Nekem aztán egyből felmegy a vérnyomásom meg a hormonszintem is ha látok egy jó nőt, hülyére kell nyugtatózni magam olyankor, hogy leálljak
    Én nem beszélem meg senkivel sem általában a dolgot amíg meg volt nőm vagy nőjeim egyből hisztériás féltékenységbe ment át a dolog, "hogy minek nézek én más nőket és satöbbi"
    Minek?!?!
    Azért mert nem egy darab jó nő van a világon ez az egyik, a másik meg, hogy az ember elvesz az ember egy nőt feleségül általában a szerelem csak pár hónapig tart utána talán szeretetté és megszokássá válik át a dolog
    Aki azt mondja, hogy még évek után is szerelmes a feleségébe én azt nem hiszem el
    A nők lehet romantikusabb alkatok náluk az érzelmi vonal másabb mint egy férfinál de a férfiak azok mások
    Nyilván ha feleségül veszek egy nőt azt azért veszem feleségül mert őt gondolom megfelelőnek arra, hogy gyereket szüljön nekem és leéljem vele az életem dehát ettől az ember még nyitott szemmel jár nyilván, ha más nőkkel kufircolnék feleség mellett azt nem kell komolyan venni a nőnek az csak kufircolás
    Én ezt így gondolom

Nem nem vetetett, én hülye költöttem rá annál jóval többet mint egy Ájfón de minek, költöttem volna magamra így utólag
    Valami ajándékot azért néha illik venni,jó az ha a másik embert látod örülni annak
    Én például teljesen kínosan érzem magam ha elmegyünk vacsorázni és a nő fizet, mindig én fizetek étteremben például csak nagyon ritkán egyszer egyszer fordult elő olyan, hogy a nőm fizetett
    Érdekes feleséged van és nincs karikagyűrűtök?
    Jól van végül is formaság a dolog de azért ha hivatalosan is a feleséged akkor talán egy arany karikagyűrűt megérdemel a dolog (ha mész esetleg csajozni azonnal húzd le addig)

Én mindig hűséges voltam. Mondjuk pont emiatt hülyét is kaptam amikor a régi barátnőm féltékenykedett. Az villámgyorsan ki tud nyírni egy kapcsolatot.

Aki azt mondja, hogy még évek után is szerelmes a feleségébe én azt nem hiszem el
    Pedig az úgy megy. Eleve a házasság az hullámzik, hol jó, hogy kevésbé. Hol van néhány hónap, vagy akár év lejtmenet, aztán minden gond megoldódik és szuper lesz minden, jobb mint valaha. Persze két emberen múlik hogy milyen a helyzet. Kell hozzá bizalom, és megbízhatóság is, meg hogy együtt vegye a két ember az akadályokat, amiből van bőven. Lelki, anyagi, meg mindenféle más ügyes-bajos problémák, mindennapi gondok, de egy kis szerencsével minden megoldható.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Igaz, bár ha megnézzük hogy milyen kamera van bennük, meg hogy 850 dollár az az amerikai minimálbérnél 2 heti munka, annyi mint ha Magyarországon valami 100.000 Ft-ba kerülne. Szóval nyugatiak szemével gondolom nem ANNYIRA drága ez még így sem. Persze én nem venném meg. Egy profi kameráért kiadtam az 1000 dollárt, egy desktop számítógépért is, de telefonért nem adnék annyit. Persze aki tegyük fel TikTokon csinál pénzt, élőzik mobillal, stb. annak gondolom megéri ha kifizet érte ennyit. Én majd akkor veszek mobilt ha lesz Starlink-es és olcsón. Vagy ha egyszer végre idejön a T-mobil. Régen működött aztán egyszer csak kinyiffant és nem lett térerő. Én meg nem fogok 50 dollárt kiadni saját telefon számlára.
    Persze, mivel átlagkereset másfélmillió mondjuk havonta, nyilván nekik nem drága csak nekünk mivel veri hasznos kepiteliszt kizsákmányolás van ebben az országban
    A T Mobil oda? Nem tartom valószínűnek, van Németországban Lebara,Vodafone,Telekom,O2,Blau,1&1,Smartmobil.de
    Jó kérdés melyik hogyan mehet,ahhoz kinn kéne lakni de európa szempontból a telekomnak és a vodafonnak a legjobb a lefedettsége
    Kamerával jobb videókat csinálni mint telefonnal több szempontból is
    Az nem baj ha az embernek van egy jó telefonja de azért nem kell túlzásokba esni, szerintem már háromszázezer forint környékén lehet kapni egész jó telefonokat amik a célnak megfelelnek
    Nagyon rajta vannak ezen a kamera témán okostelefonnál noha a telefon nem ezt a célt szolgálja elsődlegesen és ismétlem szerintem 300 ezerért már lehet kapni olyan telefont amivel lehet jó fotót és videót csinálni de a kamerát azt egyenlőre nem fogja űberelni úgyhogy megvallva az igazat én meg nem adnék ki másfél milliót egy telefonért

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Én mindig hűséges voltam. Mondjuk pont emiatt hülyét is kaptam amikor a régi barátnőm féltékenykedett. Az villámgyorsan ki tud nyírni egy kapcsolatot.

Pedig az úgy megy. Eleve a házasság az hullámzik, hol jó, hogy kevésbé. Hol van néhány hónap, vagy akár év lejtmenet, aztán minden gond megoldódik és szuper lesz minden, jobb mint valaha. Persze két emberen múlik hogy milyen a helyzet. Kell hozzá bizalom, és megbízhatóság is, meg hogy együtt vegye a két ember az akadályokat, amiből van bőven. Lelki, anyagi, meg mindenféle más ügyes-bajos problémák, mindennapi gondok, de egy kis szerencsével minden megoldható.
    Hát én úgy annyira nem voltam hűséges hahaha Na de most mit csináljon az ember, nem azért vagyok én fiatal, hogy majd az időmet elvesztegessem egy nőre amikor még van 4 milliárd másik nő is
    Persze nem kell mindenkin végigmenni nem arról van szó de néha a változatosság nem ártalmas
    Nem is ajánlom férfirokonaimnak sem, hogy azonnal beleessenek az első nőbe, ebben az esetben pár kört nem árt ha fut az ember mielőtt ki nem választja a megfelelőt (bár volt nő akitől majd lementem egyből hídba amikor megláttam azonnal és őt biztos elvettem volna azonnal feleségül ha lett volna rá mód)

Én ebben a szerelem témában nem hiszek, de nézd lehet én vagyok más típus
    Nálam a szerelem pár hónap aztán ez nem azt jelenti, hogy most elmúlik és teljesen közönyössé válik az ember de maga a kezdeti láz az ami már elmúlik és átvált a dolog egy kicsit megszokásba vagy szeretetbe ami lehet egy erős kötelék de szerelemnek azt én már nem hívnám
    Viszont valóban így van, hogy nyilván kell hozzá bizalom, hogy könnyen vegye a két ember az akadályokat

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most találkoztam egy nővel, aki a tök sötétben állt és akit még az életben nem láttam de még nem is emlékeztetett senkire sem de nekem fel kéne ismernem és bár finoman se vagyok a helyzet magaslatán már egy ideje de még szórakoztatni is kellene ezt a nőt
    Szóval konkrétan emlékeznem kellett volna talán innen az erdőre vagy valakire aki hasonlít valakire dehát az én memóriám már olyan mint a sajt és öreg vagyok én már ehhez és túl fáradt is, kábé arra sem emlékeztem,hogy ezt a beszélgetést elkezdtük
    Na de bezzeg a kis szopós kojot banda a túloldalon azok egyből oda vannak rendelve és ott durrognak szerintem feleannyi idősek sincsenek mint én de durrognak a túloldalról, micsoda megtiszteltetés de majd kapni fog itt még ezért kegyetlenül valaki
    Mert bár az ember nem élvezi az erőszakot ha már élvezi ott komoly gondok vannak dehát a piaci légy is olyan, hogy addig van az arcodban amíg azt le nem csapják csak ebből értenek itt mert ez egy ilyen ország
    Csatolmány 9411
    És ugye mások reklámozása is tökéletesen működik automatikusan a továbbiakban visszafelé, szóval mindig minden működik csak épp az az apró dolog nem, aminek kéne működni az sajnos nem összehozható
    Érdekes egy rendszer ez annyi biztos, nem értem miért kéne mindig másoknak megfelelni majd valaki írja már le nekem

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

1 Not allowed!
    Abšolút érthetetlen a šámomra, hoĝ miért nem lehet a kétjeĝű mássalhangzóinkat viššapillantva a ĝökereire, eĝjeĝűre újraújítani. Legalábbis nem láttam erre törekvést, se bešédet se semmit róla.

Egy kicsit könnyebb lenne verset elemezni...
    Bár igaz gépelni lenne egy kicsit bonyolultabb.
    Last edited by BragBOL; 02-19-2024 at 08:34 PM.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    Abšolút érthetetlen a šámomra, hoĝ miért nem lehet a kétjeĝű mássalhangzóinkat viššapillantva a ĝökereire, eĝjeĝűre újraújítani. Legalábbis nem láttam erre törekvést, se bešédet se semmit róla.

Egy kicsit könnyebb lenne verset elemezni...
    Bár igaz gépelni lenne egy kicsit bonyolultabb.
    Szia,

Hat, szerintem meg inkabb bele kellene torodni, hogy olyan ABC-t hasznaljunk, amit a vilag nagy resze, vagyis en nem bevezetnek kulonleges betuket, hanem inkabb a mostaniaktol is megszabadulnek (foleg a Ő ls Ű betuktol, amit semmi mas nyelvben sem hasznalnak).

Bel

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Én meg rávezetném hogy se német tanulás, se olasz, se semmi ilyesmi, hanem csak angol. Nem a tök értelmetlen angliai, hanem az amerikai amit mindenki használ. Keleten is az angolt beszélik második nyelvként, és a nyugaton is, tehát mi értelme németet, franciát meg hasonlókat tanítani?

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
    Szia,

Hat, szerintem meg inkabb bele kellene torodni, hogy olyan ABC-t hasznaljunk, amit a vilag nagy resze, vagyis en nem bevezetnek kulonleges betuket, hanem inkabb a mostaniaktol is megszabadulnek (foleg a Ő ls Ű betuktol, amit semmi mas nyelvben sem hasznalnak).

Bel
    Dislike

Akkor ugyan olyan silányak lennénk mint a primitív angolt használók

Elvileg a Magyar egyfajta legó nyelv, új szavakat is lehetne létrehozni az idegenek helyett, de az MTA ezt nem akarja
    Last edited by BragBOL; 02-23-2024 at 08:39 PM.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?