:haha: Levédetjük!
Printable View
Ránéztem Antalffy Tibor blogjára. Beleolvasgattam a kommentekbe is. Hááát, ott inkább el se kezdeném a vírus témát. Októberi bejegyzésben, kommentekben is úgy beszélgetnek, mintha tényleg bekövetkezett volna Magyarországon az indiai delta apokalipszis, és most zajlana. Mintha egy alternatív valóságban lennének, nem látnák az utcaképet, a csoportosan bulizó fiatalokat, a boltokat, a teljes maszknélküliséget stb.
Azt sem értem, hogy a Qrucon miért vitatkoznak még mindig olyan ingerülten az emberek. Aki úgy gondolja, hogy veszélyeztetett, az már valószínûleg rég beadatta magának a 2-3 vakcinát. Aki még ezután akarja, annak is simán van rá lehetõsége. Hegyekben áll a szuri, nem kell érte megverekedni. De akkor mit kell háborogni? Ahogyan más nem kötelezõ oltásoknál, úgy ennél is eldönti mindenki, hogy kéri-e.
Ha valakit védenek az oltások, akkor azt én nem tudom megfertõzni. Vagy legalábbis tünetek nélkül, vagy enyhe náthaszerû tünetekkel vészeli át. Fõleg, hogy komoly esély van arra, hogy az oltáson kívül természetes védettsége is van, mert már átesett a fertõzésen.
Ha valaki nem esett át a fertõzésen, és nem védik vagy alig védik az oltások, akkor mit mondjak? "Megfertõzheted azokat, akiket valamiért nem véd az oltás." Ez egy tankönyvbe illõ érvelési hiba. Mert akkor én is ugyanúgy immunis lehetek "valamiért" az oltásra. És én is ugyanúgy továbbadhatom a fertõzést akkor is, ha be vagyok oltva. Nincs garancia. Véletlenszerûnek tûnik, hogy kit milyen típusú oltás, hány dózis, meddig és milyen mértékben véd, mennyire tudja az adott személy beoltva továbbadni a fertõzést, stb.
A másik dolog, hogy ezek az érvelések a "tünetmentes fertõzõ" mítoszára építenek, ami - amennyire tudom - brutális tévedés, és csak arra jó, hogy mindenkivel mindenki másban ellenséget láttasson. Tünetekkel, lázasan stb. otthon kell maradni, és kész.
Szerintem onnan ered a vita, hogy az oltottak mindenképpen szeretnék mindenkire rákényszeríteni az oltást és tapsikolnak a pszichikai terrornak és a kényszerítõ intézkedéseknek, amik már bõven kimerítik a Btk több paragrafusát is...
Van még lejjebb: ma azt ecsetelte valaki, hogy õ nem az xy oltást kérte, mert azt az egyház nem fogadja el, és a püspöki kar jelezte, hogy nem javasolja a híveknek, úgyhogy õ másik típusút adatott be. Eddig nem tudtam, hogy miért érzek valami zavarodottságot abban az emberben. Hát kiderült, hogy ezt éreztem.
Pápai enciklika még nem született az egyházilag ajánlott vakcinákról? :D
Jobb ha nem pocsékolod ott az idõd. Hozzászólni úgyis csak akkor tudsz ha egyetértesz a szerzõvel. Ha nem, akkor nem engedélyezi a hozzászólásaid és meg sem fognak jelenni. Ráadásul idejött vagy õ, vagy valami ismerõse a fórumra "kémkedni", majd írt egy lejáratócikket. Keress rá a hozzászólások között itt a fórumon, biztosan megtalálod a linket hozzá.
Nem tudom volt-e már.
https://www.virusinfok.hu/2021/10/10...lo-30-pontban/
De ezek is azok a témák, amire sosem fogunk választ kapni.
Már kezdenek tisztulni a dolgok, csodálom hogy ki merte mondani.
Pedig anno azzal gyõzködték az embereket hogy azért kell az oltás hogy ne kerüljön kórházba...Idézet:
Viszont Gulyás hozzátette: azt tudjuk mondani, „és orvosokkal érdemes beszélni” arról, hogy a kórházban lévõk több mint fele, körülbelül 55 százaléka nincs beoltva. Ezt milyen adatokra alapozza a miniszter, kérdezték tõle, mire kiderült, hogy ez nem egy országos adat, hanem Gulyás csupán egyetlen kórház adatai alapján állítja ezt.
Ezek szerint szinte mindegy, majdnem 50-50%, esélyes hogy más kórházakban is hasonló az arány.
Egyre több külföldi oldalon is kezd megjelenni a valóság:
Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States
"A kórházban ápoltak 45 százaléka oltott – mondta el Gulyás Gergely a mai Kormányinfón, de hivatalos statisztika nélkül, csak az orvosok és a kórházvezetõk álláspontjára hivatkozva. Hozzátette, a kórházban ápolt, vakcina által védett betegek közül a legtöbbeket a Pfizer-vakcinával oltották be. Ennek nem az a magyarázata, hogy kevésbé lenne hatásos a Pfizer-vakcina, hanem az, hogy a legidõsebb korosztály ezt a védõoltást kapta." (Index)
Ha ennyit beismernek, akkor minimum 90-95%-a oltott a pácienseknek, mint Izraelben....
Sõt már azt is beismerték, hogy a kórházban lévõ oltottak nagy része pfujzeres.
És amit bevallanak, az maximum a jéghegy csúcsa.