Eredeti hozzászóló
TMIB
Ezzel nyitott:
"ugye ez csak egy betanult szöveg? Ilyen idiótanak nem születik senki! Hallgass a doktorokra, 8 - 10 évet tanultak azért, hogy hezitálva rengeteg adatot elemezve, mondják neked (aki ex cathedra jelentesz ki olyasmit, amit nem tudsz hova tenni sem), hogy az oltottak is megkapják, csak nem lesznek nagyon betegek és emiatt nem halnak meg. Az én lányom elkapta, de kétheti göthöléssel megúszta, a férje el sem kapta, az olimpiai bajnok aki hozzád hasonló bölcs "virulógus", több hete egy gép tartja életben és nem biztos, hogy fel fog ébredni. Ez az "ökörség"! És ami már engem is érint, azon túl, hogy egy hülyét elveszíteni is felmérhetetlen veszteség, a gyerekeit mi fogjuk eltartani a Regőczi alapítványon keresztül, mert apa méltóztatott belehalni a hülyeségébe..."
Amikor forrásokkal mindent megcáfoltam amit írt és kiderült hogy még az olimpiai bajnokkal kapcsolatban is tévedett, akkor ezzel zárta a vitát.
"leírtam neked, hogy nem megyek le kutyába, hogy partnerem tudj lenni. Mit nem értesz ezen?"
Csak a szokásos. Személyeskedés, amellett a vitakultúra teljes hiánya. Majd mikor egyértelműen kiderült hogy nem volt igaza, akkor sem ismeri el hogy tévedett.
A vércsoportokkal mi a helyzet? Szerintem az is számíthat valamit. Érdekes hogy nem igazán tértek ki rá a szakértők, pedig biztosan van különbség. Illetve származást tekintve, nemzetiség, étkezés, vitaminfogyasztás, stb. A tudósok/szakértők ezt nem vizsgálták meg? Vagy ha igen, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra? Elég fontos lenne mind.