kösz a Te cuccod is nagyon tetszett,....beszerzek egy ilyen rövid italos flaskát...
Printable View
Naigen...Doomhaver..köszi, hogy voltál olyan Yoarc, hogy visszaraktad a képeket:beer:
Nem sok ember van ezen a fórumon, aki így összekészített állapotban le tudná fotózni a BOBját....Én sem, mert a ruha és a kaja mindig külön van..
Csak így tovább..remélem még van hova fejlõdnöd..
Meg hozzá legalább 2-3 dl jó erõs minõségi házipáleszt , kiváló sebfertõtlenítõ, gyúlékony , fertõzéses hasmenésnél egy-két stampó nagyon hatékony tud lenni , fájdalomcsillapító ,és hát komor idõkben kedélyjavítóként is mûködik . Persze kell a gyógyszeres táska is de azért egy ilyen univerzális ital nem hiányozhat a cumóból :)
Nekem bevált a Tesco 45 l zsákja túrára. Vehetnék drágábbat, de ez jött be. Mint ahogy legtöbb túracuccunk és futóholmink az ALDI-ból és LIDL-bõl származik Jók hátizsákjai túrabotjaik stb. is. Simán verik Decathlon cuccait.
A félmaratonon csili vili új NIKE polót visszavittem kocsihoz és elõvettem 2000 ft os lidlist és abban futottam le. Mert kipróbált és bevált holmi.
Nem igazán vagyok márkamániás. Márkára csak ott figyelek ahol tényleg minõségrõl van szó. pl. Leatherman Victorinox.
Én sem..szinte mindent aliról és más netes forrásokból szerzek be..nem az számít honnan van, hanem hogy bírj a strapát és kényelmes legyen.
Dániel János házi fõzésû körteviszki. :D
Nekem csak rumom van itthon, de eléggé megcsappant az üveg tartalma a hideg tél miatt.
Nálunk a hét végére mondják a hideg megérkezését..hirtelen felindulásból rendeltem is egy liter cseresznyepálinkát..hmm...lehet összefüggés
igen, hétvégére mondják, bár inkább most legyen hó , mint márciusba :D