nálam ugyanez a Varta napelemes az autóm szélvédõje elõtt a mûszerfalon fekszik , így minden nap a természetes töltést megkapja , és ha szükség van rá az autóban mindig kéznél van .
Printable View
nálam ugyanez a Varta napelemes az autóm szélvédõje elõtt a mûszerfalon fekszik , így minden nap a természetes töltést megkapja , és ha szükség van rá az autóban mindig kéznél van .
/OFF/
Ez nem egészen elemlámpa, de ide is belinkelem (máshova már nem fogom becsszó), hátha valaki pont innen rendelne.
Nem publikus, ezért inkább képen töltöm fel. Csak fórumtársaknak. ;)
Csatolmány 3571
update: sajnos törölték a kódot :(
/ON/
Már nem tudom ki volt, aki felvetette, hogy a minim Maglite-mben van pótízzó..csókoltatom..tényleg volt:admire:
Thx ismét..Youtube-ban kellett megnéznem, mert nem akartam feszegetni semmit..kicsit meg kell húzni a rugót mire az csak úgy kiugrik a helyérõl..aztán már könnyen kijön belõle az ízzó:thumbup
Szeretném kicserélni egyik lámpámban a kripton izzót ledesre, valaki tud ajánlani valamit bele?
Ilyesmi:
http://static.tme.eu/katalog_pics/9/...mp%20z1233.jpg
6V-os kellene.
Épp a minap megépítettem 1db cellát és stabilan tartja az 1,2 voltos feszültséget. A cellám a következõkbõl épült: mûanyag flakon, sörös doboz, rézdrót, fahamu és víz mint elektrolit.
1 perc után elérte a maximális feszültséget. Áramerõsséget nem tudok mérni eszköz híján. Tervezek még párat készíteni. Ledet nem kötöttem rá egyenlõre de a napokban fogok többet is készíteni a cellákból.
A bekerülési költség 0Ft, ha víz esõvíz akkor meg pláne.
Tehát mûködik, letesztelve.
Vettem a 7en a tacskoban egy "tüzes" lámpát (1000huf), amibe lámpa és parafin olaj tölthetõ a leírás szerint! A köv kérdéseim lennének! Mi a lámpaolaj? Valóban nem mûködhet mással?: petroleum, alkohol, gázolaj, benzin... ill, veszélyes e kipróbáni (robbanás) ezekkel? Nézegettem és elég húzósak ezek a parafin olajok 1800+/litr.
ilyet vettem 400 forintért, akku-t tettem bele hibátlan.
Csatolmány 3708