Van, de nem adok több táptalajt valami szarrágónak nyilvánosan. Neked személyes üzenetben, ha érdekel.
Printable View
miután mindkettõtöket ismerem személyesen és tudom hogy nem ilyenek vagytok az életben ezért kérem, követelem, megparancsolom, stb. fejezzétek be mert semmi értelme.
lefoglak ültetni benneteket egy asztalhoz és ott lehet majd bizonygatni vitatkozni.
két értelmes tudással bíró ember nem viselkedik így .
értelek én sem hiszek ebben a gyógynövény mizériában a végtelenségig de tiszteletben tartom aki igen Õ így és úgy.
tehát beszélni kell és hagyni hogy mindenki csinálja amit akar vagy meggyõzni a másikat értelmes módon.
Amikor az ember kordában tartja saját egoját akkor nem kötekedik, tehát önuralom és önfegyelem nem teljes jelen esetben a vitapartnereknél.
A tudatalatti "programok/ego" ilyenkor védeni próbálják magukat, ez okozza a más véleményére sértõen való reagálást.
(A Mátrix tényleg fel tud "húzni" egy értelmes embert? Ha igen, akkor túlságosan belefolyik a nullák és egyesek által alkotott kavalkád rendszerébe.)
A témához:
A fokhagyma a magas kéntartalma miatt (is) használható külsõleg antibakteriális célokra. Habár maró érzetet okoz, de ilyen szempontból még kíméletesebb az ecetnél vagy a pálinkánál is - saját tapasztalat.
Ui: Az ember a kötekedésével csak saját magát mutatja meg a nagy világnak, hogy szorult helyzeteket miként is kezeli.
Tükröt mutat a lelki állapotokról és ezáltal kielemezhetõ - kicsit - mélyebben a személy.
Ez nem egy számítógép - itt saját magunk szabjuk a saját korlátainkat.
A potenciál mindenkiben ott van arra, hogy meg változzon...
Nem kell egyet érteni a véleményemmel, ezek csak a saját tapasztalataim.
Ezt egyszer már megbeszéltük, én nem mondtam egy rossz szót se a gyógynövényekrõl...
"Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
Volt egy "belsõ" fertõzésem régebben. Antibiotikumos kezelés mellett majdnem meghaltam, mert szart se ért. A gyógynövények mentettek meg.
Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
Több millió ember meg meghalt mert nem volt antibiotikumuk és gyógynövénnyekkel próbálkoztak.
Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
Ezért inkább te szarozod le a gyógynövényeket, és milliós számokat kamuzol. Dezinformálás.
"
Felhívnám az Admin figyelmét, hogy ez az mzperiksz nevû illetõ eddig egy tucat fórumtársba kötött bele öncélúan, tehát tipikus bully (hogy finoman fejezzem ki), aki abban leli örömét, hogy másokkal szemétkedik, ezeken túl soha nem adott hozzá a fórum értékéhez egy szemernyi tapasztalatot sem, csak okoskodást, provokációt, hazugságot, ráadásként leginkább olyanokba kötött bele, akik komoly tapasztalatokkal tudnák szolgálni a fórum épülését, ezt valószínûsíthetõen direkt teszi.