Megnéztem, és tényleg nem mûködik. Na jó az az igazság, hogy nekem ki se jelzi az automata lejátszás kikapcsolását. :D De keresni továbbra is tudok egy adott csatorna videói között.
Csatolmány 4972Csatolmány 4973
Printable View
Megnéztem, és tényleg nem mûködik. Na jó az az igazság, hogy nekem ki se jelzi az automata lejátszás kikapcsolását. :D De keresni továbbra is tudok egy adott csatorna videói között.
Csatolmány 4972Csatolmány 4973
Eszembe jutott hogy régen még nagyon tolták ezeket a monitorszûrõket.
http://s1.olcso.hu/public/images/pro..._952571051.jpg
Volt ezeknek valami értelme? Mindenféle sugárzásról beszéltek, meg hogy a szemet védte, de szerintem ez csak kamu volt. A szem azért romolhat, mert mindig ugyanarra a távolságra fókuszál. A távolságon a szûrõ nem változtatott. A régi monitorok képe remegett. De az szûrõvel együtt is remegett. Viszont a szûrõ zavaró volt, sötétítette a képet, ami még a szemet is zavarta, nem beszélve arról, hogy akkor már nem csak a monitor koszolódott, hanem a szûrõ is, ráadásul két oldalról! :hogymi:
Ezt a kõ régi monitorokra kellett feltenni, az "újabb" crt-k megkapták a mindenféle bevonatokat, azokra nem kellett ilyet szerelni. Biztosan volt haszna és nem csak urban legend szinten mûködött a dolog. Amúgy ami nekem volt anno annak volt még kivezetékelve földelés is. Sokaknak hihetetlen de zöld szinû volt az elsõ monitorom és tudott pár sötétebb árnyalatot és ennyi. Olyan mintha fekete-fehér lett volna de nem szürke volt az alapszín hanem zöld :)
Ma már szinte elképzelni is nehéz.
Nekem is zöld-fekete volt az elsõ monitorom:)
Én hasznosnak éreztem, kevésbé égette a szemem a monitor. Felszereléskor nem tûnt fel változás, csak mikor takarításnál véletlen eltörtem, utána :(.
Mikor lecseréltem újabbra, nagyobbra, azon már nem éreztem szükségét.
Megint újított a Youtube? Néhány nappal ezelõttig mûködött a hozzászólás szerkesztése. Most már nem mûködik. Ráklikkelek, bejön, átírom, aztán klikk, de tölt és nem menti el. :rolleyes:
De a "watched" se mûködik. Nem írja ki a videókra hogy melyik az amit már láttam. :huuu:
Megint egy újítás. A megjelenõ feliratokat le lehet ugyan kapcsolni, de a bekapcsol-kikapcsol gombok fel lettek cserélve. Miért? Ki tudja. Viszont így hogy meg lett szokva az évek alatt, így most már van egy újabb idegesítõ dolog, mert a bekapcsolja kattint mindenki, mikor ki akarná kapcsolni. Ez olyan mintha azt mondanák, hogy holnaptól minden gépjármûnek az ellenkezõ sávban kéne haladnia. :hogymi:
Sokat van szó mostanában a youtube-ról. Ehhez kapcsolódóan lenne egy tippem:
Ha problémás a youtube videólejátszás érdemes megpróbálni a flash felületet átállítani html5-re.
Ezt ITT lehet megtenni.
Aki nem érti és jól megy neki a videónézegetés az ne is foglalkozzon ezzel a hozzászólással ;)
Mert én annyira szerettem a régi Youtube-ot. Úgyhogy én sokat beszélek róla. :)
A dolog nálam be van kapcsolva.
"The HTML5 player is currently used when possible."
Az megvan hogy a Skype a 7-es verziótól már nem P2P küldi a fájlokat, hanem feltölti egy szerverre, ahonnan nem lehet õket letörölni?
https://support.skype.com/en/faq/FA3...ontact-sent-meIdézet:
"As part of Skype's move to a cloud-based architecture, pictures sent via chat are now uploaded to the cloud. All of our Skype clients are currently moving to this new cloud-based architecture, and once we complete the rollout, your pictures will show (as normal) inside the conversation. For the moment, to view the picture that your contact sent, all you have to do is click the link and log in."
Úgyhogy ha fájlküldésre használtad a Skypot, most már felejsd el. Ha nem akarod hogy a családi fotóid, fotók az otthonodról, mûvészi fotóid, fényképek a barátaidról, családi eseményekrõl, kutyádról, macskádról, barátnõdrõl, munkahelyedrõl egy szerverre kerüljenek (iCloud) úgy hogy nem is tudod õket letörölni, vagy munkahelyi fájlok és más dolgok, akkor ne használd fájlküldésre, képküldésre, videóküldésre a Skypeot. Küldj mindent emailben, mivel az MSN Messgerer már rég megszûnt, más lehetõség meg nem igazán van. A Skype-ot is sikerült tönkretenniük.
Amúgy azt tudjátok hogy az iCloud az, ami állandóan benne van a hírekben, mert folyamatosan feltörik a hackerek?
Az iCloud az apple felhõje, az ms felhõje a onedrive.
Valóban fel szokták törni õket de nem nagyobb az esélyed arra, hogy a te cuccaid fogják vinni mint annak, hogy rád esik egy meteor ;)
Persze ha nem állsz megfigyelés alatt. Akkor nagyobb a valószínûsége de akkor sem feltörik hanem dobnak egy levelet a szolgálatónak aki szépen kiadja a felhõdben tárolt adataid nekik. Akkor vagy csak biztonságban, ha kikapcsolod a wifit és kihúzod a lan kábelt, nincs bekapcsolva a BT :D
Paranoia rulez :haha:
iCloud vagy Cloud, mindegy. A lényeg nem az hogy hol tárolják, hanem hogy egyáltalán tárolják. (Magyarul ellopják és megtartják.)
Én utánajártam és százával olvastam a felháborodott emberek hozzászólásait. Az egyik azt mondta hogy a munkája miatt nemzetközi törvények kötik és most hogy rájött hogy a fájlok másik ország szerverére kerültek, õt ezért akár letöltendõvel is sújthatják. Mivel a Skype nem értesítette errõl az embereket, így õ nem is tudott arról, hogy a fájlok másik ország szerverére kerülnek és ott elraktározódnak. Nagyot szívhat vele, az állásába és a szabadságába is kerülhet. De a többi hozzászóló is ideges, mert rájöttek hogy a családi fotóik meg mindenük egy szerveren van ahonnan nem lehet letörölni. Meg hogy ígéretet kaptak arra hogy törlik a képeiket, de 3-4-5 héttel késõbb még mindig ott vannak a képek.
Nem tudom, de ez szerintem adatlopás. Biztos jogi kiskapuk vannak meg minden, de attól a tényeken ez még nem változtat. Az emberek egymásnak küldenének fájlt, ehelyett egy ismeretlen szerver "leszívja" a fájlokat, megtartja és nem engedi hogy a fájlok tulajdonosai töröljék.
Nem paranoia, szerintem az adatlopás törvényellenes, morálisan meg aztán végképp helytelen.
Ez olyan mintha valaki a tudtodon kívül fogná a telefonodat és átküldene róla minden-t a saját telefonjára. Képeket, videókat, telefonszámokat, személyes dolgokat, munkahelyi információkat. Aztán véletlenül rájönnél hogy ez megtörtént, mire mondaná a tolvaj, hogy jó, majd letörli, talán, de lehet hogy nem. És nem törölné le.
a szkájpról azt elmondanám, hogy win8 alatt már csak mikroszoft fiókkal lehet használni, aminek értelmét nem látom, talán azt, hogy ha kilépsz belõle, akkor sem lépsz ki tulajdonképpen, mert mindenki más úgy látja, hogy fent vagy, ez nyilván hasznos meg minden
bár én egy programot akkor akarok futtatni, mikor elindítom, és mielõtt leállítom, úh mióta win8-cal is dolgozok, azóta nem nagyon ment a szkájp, mert a k.rva anyjukat, így röviden összefoglalva...
Használjatok Jitsi-t, kb. ugyanazt tudja, nyílt a forráskódja, tehát nincs benne adatlopós trükközés, ráadásul titkosított is a kommunikáció (nem úgy, mint a skype-nál, hogy a microsoft és az összes hárombetûs megkapja és letárolja a beszélt/küldött tartalmakat automatikusan).
A hangouts a valamikor jól mûködõ googletalk elcseszett utódja. (Megfigyeltétek, hogy mindent elrontanak?) A Jitsi mûködik a googletalk protokollal is, de legalább titkosított, nem úgy, mint a hangouts.
Még egy alternatíva; Brosix, bár ez zárt forráskódú, és nem a legszuperebb minõség, de legalább titkosított.
Én a Skype-ban és hasonlókban régóta nem bízok. Frászbukban meg fõleg nem, ugyan használom, mert miért is ne dezinformálhassam õket az elavult adataimmal :cool:.
Freemailt leginkább hírlevél olvasásra használom, minden másra ott a "person to person" alapú személyes (mátrix-mentes) találka.
PC fejlesztéseim az utóbbi hónapokban:
GTX 750 videokártya, egy GTX 460-as kártyát váltott le.
Egy teszt a szemléltetés végett
http://www.hwcompare.com/17152/gefor...force-gtx-750/
Fejlõdés:
GTX 460 ---> GTX 750
1 GB GDDR5 RAM ---> 2 GB GDDR5 RAM
40 nm gyártástechnológia ---> 28 nm gyártástechnológia
160 W TDP ---> 60 W TDP
Az új kártya sebessége hasonló a régihez(nincs szükségem többre), de az energiahatékonysága 2,5 X-ös értéket képvisel.
Alapjáraton 17 Wattból (GTX 460) 7 Watt (GTX 750) lett. Videokártya fogyasztása teljes terhelésen 160 Wattból(GTX 460) 60 Watt (GTX 750) lett.
Hûtés fejlesztés: fõként ventilátorok kiszerelésébõl állt.
Alap helyzet ez volt:
- gépház elején egy 140 mm-es Noctua ventilátor, hátul egy 120 mm-es Noctua ventilátor
- a videokártyán (GTX 460) 2 db ventilátor
- a processzorhûtõ blokkján egy 120 mm-es
- a tápegységben (Seasonic) egy közelrõl alig hallható mûködésû 120 mm ventilátor
Az új GTX 750 már gépház felsõ fele felé fújja a levegõt, így kissé hûtve a Coolermaster Hyper T4 hûtõblokkot is (rövidebb a nyáklapja van az új GTX750-nek).
Az új videokártyán már csak 1 db 100 mm-es hûtõventilátor van.
A T4-es blokkról leszereltem a csapágyhangos ventilátort.
Még mindig szélzajos(habár nem annyira mint elõtte), de hûvösebb volt a gépház, ezért leszereltem az elülsõ 140 mm-es Noctuát.
Az eredmény:
- alapjáraton, internetés és filmnézés közben nagyon csendes gépház
- 30-35 Celsius fokos processzor, 25-28 Celsius fokos videokártya, 25 Celsius fokos SSD és 26-28 Celsius fokos merevlemez hõmérséklet. Mindez egy 18 Celsius fokos szobában.
- 6 db ventilátor helyett 3 db hûti az egész konfigurációt.
-Jóval alacsonyabb átlagos villamosenergia fogyasztása van a konfigurációnak.
(A mért adatokban benne foglaltatik egy szünetmentes tápegység 7-10 Wattos és egy monitor 10-12 Wattos fogyasztása)
Konnektornál mért elektromos fogyasztási adatok:
-3D FPS játék alatt 170-210 Wattból 110-140 Watt lett az átlagos fogyasztás
-Internetezés és filmnézés alatt 85-120 Wattból 65-75 Watt lett az átlagos fogyasztás
Jobban skálázódik a videokártya - a magfeszültségét le tudja venni 0,96 Voltra és a magórajelét 110 Mhz környékére - ezáltal is csökken az energiafelhasználása.
Immár 33%-os a minimális fordulatszám a kártyahûtõ ventilátornál, nem a 40%(GTX 460).
A processzor hõmérséklete teljes terhelésen felkúszik 55 Celsius fok környékére, ezért 70%-ra állítottam a maximális órajelét a Windows energiagazdálkodás lapján.
A 70% (2100Mhz) bõven elég még játékok alatt is, lévén hogy 4 magos a processzor.
A mozgáselmosódást, a mélységélességet és a tesszellációt mindig letiltom játékok alatt. Az élsimítást és antrizotóp szûrést 2x-4x és 4x-4x értékekre szoktam beállítani. Egy rakás(30-50%) videokártya teljesítmény felszabadítható ezzel a módszerrel.
Az elõtte-utána eredményekhez hozzásegített a rengeteg letiltott Windows szolgáltatás, Windows átállítgatása, Windows karbantartás és az egyedi szoftverkörnyezet is természetesen. Gyakorlatilag egy mindenes vékonyklienset készítettem az évek során a számítógépembõl
A legzöldebb energia az el nem fogyasztott energia, azaz fogyassz, de csak ésszel és érzéssel!
A gép amiben a GTX 750 van az milyen?
Én a fogyasztás csökkentése miatt akarok váltani desktopról laptopra, aztán ha rámjön még a játszhatnék akkor veszek egy desktopot is mellé, vagy valamilyen konzolt.
GIGABYTE GV-N750OC-2GI GTX750 2GB GDDR5 PCIE
Innen rendeltem:
http://ipon.hu/webshop/product/gigab..._______/624682
A Gigabyte GTX 460 egyébként elég melegedõs típus volt - az igazán forrófejû pedig a Gigabyte 8800GT volt.
Nekem laptop most nem pálya(van egy régebbi Thinkpadem, idõnként jól jön).
Van ez a remek konfigurációm és így hogy az évek során több százezret költöttem rá - inkább nem váltom le.
Tudom még tovább csökkenteni a fogyasztást 1-2 egyszerû módosítással.
Eredetileg a fogyasztás 1 év alatt 450 KWh körül mozgott az most(rezsicsökkentés után) kb. 20-22 ezer Ft/év.
Az új módosításoknak köszönhetõen valaholy 300-330 KWh környékén lesz majd a következõ éves fogyasztás, kb. 15-17 ezer Ft/év.
Ehhez még hozzájöhet pluszban az is, hogy elõreláthatólag kevesebbet fogok gép elõtt ülni és csak a torrent kedvéért nem lesz bekapcsolva hagyva.
Most akkor válaszolok erre is, pont a lényeg maradt le az elõzõ hozzászólásomból...
Gépház: Coolermaster Silencio 550 + az említett 14 cm-es Noctua ventilátor
Tápegység: Seasonic S12II 430 Bronze
Alaplap: Asrock A55 Pro3
Memória: Kingston Hyperx 8 Gb DDR3 1333 Mhz
Processzor: AMD Athlon 651 x4 FM1 + Coolermaster Hyper T4 hûtõblokk ventilátor nélkül
Videokártya: Gigabyte GTX 750 2 Gb GDDR5
SSD: Samsung 830
HDD: WD Green 2 Tb
SCythe ventilátorszabályzó, a Noctua erre van rákötve (A ventilátornak pedig: Tudod mikor hangoskodsz?.... Amikor én akarom!!.. :haha:)
Ez nekem túl magas. Wattok, feszültség, volt, fogyasztás. Én mindig csak utánanézek hogy mi micsoda, hogy technológiailag hol tart, hogy passzoljon mindegyik, megrendelem a sok alkatrészt, összedobom a gépet és mûködik.
A videóim között van egy gépösszeszerelõs, akit érdekel keresse meg. :cool:
Neked biztos megfelel ahogy írtad, de én szeretek a dolgok mögé látni és tudni, hogy megközelítõleg mire számítsak egy eszköztõl.
Nekem fontos a viszonylagos idõtállóság, megbízhatóság, hatékonyság és hogy minél kevesebb legyen a számomra haszontalan funkció az eszközökben.
Jelenleg éppen (a fentiek mellett) a minél kevesebb fogyasztás elérése a cél és mindezt látható sebességcsökkenés nélkül.
Én 3-4 évente veszek egy új közép-erõs gépet, azon megy minden és elbúg addig amíg el nem avul. Utána meg már mindegy, mert úgyis jön az új. Kell a munkához, meg nem is akarok régi gépekkel szerencsétlenkedni.
Nálam körülbelül 4-5 év a cserélõdés ideje, ezalatt cserélem az elromlott vagy elavult részegységeket.
A jelenlegi gép alapjai (alaplap, processzor, memória, merevlemez, ház, ventilátorok) 2,5 évesek, a tápegység 1 éves, csak a videokártya az új benne.
Ez egy darabig bírni fogja. úgy ~3-4 évet is akár. Ha nem romlik el semmi, akkor csak kb. 3-4 év múlva fogok nagyobb alkatrészt(alaplap, memória, processzor) cserélni benne.
Ha pedig mégis elromlik valami, akkor vagy garanciális csere lesz, vagy veszek egy másikat.
Én is csak akkor kezdtem el el figyelni a fogyasztásra amikor kijött a villanyszámla, aztán rádugtam a gépet egy fogyasztás mérõre és kiderült hogy több mint 300W ot eszik ha pörög, "kikapcsolva" meg 20W-ot a mélynyomó, a router meg a különféle standby LED-ek miatt.
Majdnem 8 ezret tett rá a számlára havonta.
Úgy olvastam régen, hogy 1 darab LED égõ, évente akár több ezrest is megeszik. Úgyhogy jobb teljesen kihúzni mindent a falból. :)
Egy sima led dióda biztosan nem, még a un. "powerledek" is csak 1,5 W maximális fogyasztással rendelkeznek egyenként.
Szóval egy év alatt van 8760 óra és az megfelel 13140 Wh azaz 13,14 KWh (50Ft/KWh) vagyis magyar viszonylatban ~700 Forint per év az üzemeltetési költség.
Amerikában persze drágább a villamos energia, ezért a modemek összehozhatnak több mint 10000Ft-os villanyköltséget is.
A modemekben valami 0,1W-os led dióda szokott lenni, a tápegység és az elektronika sem fogyaszt sokat, így átlag 3-6 Watt a folyamatos fogyasztása.
Persze azért nyugodtan kihúzhatod, de ami még jobb: kapcsolós elosztó vagy kapcsolós konnektor.
Bizonyos eszközök elég sokat fogyasztanak kikapcsolt állapotban is, fõleg a régi eszközök.
Ahogy yeahno mondta: a hangrendszerek közül a több is van amely tekintélyes készenléti energiát használ fel.
Nálam a tápegység és a monitor használ fel fél-fél Wattot kb., a szünetmentes régebbi típus és 7 Wattot használ alapjáraton amikor be van kapcsolva.
Ha egyszer kipurcan a szünetmentesem(fél éve volt benne akksi cserélve) elektronikája, akkor valami energiatakarékosabbat/hatékonyabbat és minõségit veszek majd helyette.
Szerintem inkább olcsóbb. Nálunk több számítógép megy és a többiek pocsékolnak is mintha muszáj lenne. Meg nyáron még 2 légkondi is megy éjjel-nappal. Mégiscsak 100 dollár körül van a villanyszámla havonta.
Aki takarékosabb, az 30-50 dollár között megússza. (Ami kevesebb, mint amit nagyon régen fizettem még otthon.)
Amerikában nem az áram a drága, sok minden pedig olcsóbb is. (Elektromos dolgokat, számítógépeket, szoftvereket és minden hasonlót beleértve.)
Ami drága az az egészségügyi biztosítás, a gépjármû-biztosítás és városon belül az ingatlanadó. Minden más vagy kábé ugyanolyan árban van, vagy olcsóbb. :)
A ledes dolgot még otthon olvastam, de lehet hogy nem 1 LED-rõl volt szó, hanem néhányról. Számítógépben van 2-3 darab, Gépen belül, monitor, egér. TV. LED-es elektromos óra. Videó/DVD lejátszó. Meg még néhány dolog. Úgy már bõven összejöhet évente több mint 5 ezer Ft.
Ezt lehet így is nézni. Lehet úgy is, hogy este felkelsz és elsétálsz a lakásban minden helységbe és megszámolod a kis piros-kék-zöld ledeket. Akkor már a végére nem csak 700Ft lesz a megtakarításod ha ezeket mind kihúzogatnád.
Én most épp a nast szeretném váltani valamire ami még takarékosabb mert a tudásának a fele sincs kihasználva, csak fölösleges fogyasztó. Az újabb routerek simán tudnak le-fel tölteni így valami ilyesfélére lenne szükségem, nézegettem is az asusnak vannak jó kétsávos routerei de baromi drágán adják õket :duhos:
Illetve a routerrel egy nagy bajom van: nem lehet beprogramozni, hogy mikor menjen és mikor nem. Ez a funkciója a nasnak megfizethetetlen számomra, így ha valaki véletlenül tud róla, hogy van már olyan router ami beállítható mikor kapcsolja ki magát és mikor ébredjen az ne tartsa magában!!!
Mmilan: ha havi leolvasásban van a villanyórád próbáld ki, hogy a szünetmentes tápot egy hónapra kiiktatod, nézd meg mennyit fog a villanyszámlád csökkenni ;)
Azt ki is felejtettem. Nálunk a 2 számítógépnek legalább 2 Internet "doboza" van (az egyik a switch, a másik ami összeköti a szolgáltató kábelével), azoknál összesen rögtön 7 led világít.
Havonta kb. 1,2 Kwh áramról beszélsz éppen, mert csak akkor van bekapcsolva a szünetmentes tápegység amikor a számítógép is megy.
A gép egy éveben kb. 2000 órát mûködik. Vagyis rosszabb esetben is csak 15 KWh elektromos teljesítményt használ fel, ez 750 Ft.
Ennyit megér az adataim és eszközeim biztonsága.
A modem és a vezetékes router 7/24 üzemben mûködik. 8 Watt az együttes átlagos fogyasztásuk. Összesen 70 Kwh elektromos teljesítmény, ami 3500 Ft-ba kerül.
A szünetmentes szakaszos üzemeltetése kb. 40 KWh felesleges fogyasztástól és 2000 Ft villanyszámlától mentesít.
A modem és a router szakaszos üzemeltetésével el lehet még elérni évi 50 KWh-al kevesebb fogyasztást.
A videokártya csere kb. évi 100 KWh-t és 5000 Ft-ot jelent, mint megtakarítás.
Ez ésszerû befektetés volt, pláne ha még eladom 15-20 ezer Ft-ért a régi GTX 460-at.
Nálunk kb évi 3600-3700 KWh áram fogy el. Ebben benne van, egy számítógép és egy laptop a modemmel routerrel, két plazmatévé (én nem használom õket), 120 literes villanybojler 3/4-ig feltekert szabályzóval, régi Lehel hûtõ 1-e vagy 2-es fokozaton, Zanussi hûtõláda Eco fokozaton, mosógép, Világítás a négy fõ helyiségben kompakt fénycsövek (3x14W és 1x8W) segítségével, a többi helyiségben hagyományos izzók és még egy tucat szakaszosan használt eszköz.
Nem olyan sok ez a fogyasztás, ahhoz képest hány elektromos fogyasztó van itthon. Havi 11-12 ezer Forint ármakszámla 4 fõre számolva.
Nem mondanám pazarlónak a mi háztartásunkat, de van hova fejlõdni szokások és technika terén is.
A számítógépem most már elég zöld lett fogyasztásügyileg is.
A legzöldebb energia az el nem fogyasztott energia. Ehhez is tartom magam.
Igen ám, a kis dugasz tápegységek energiatakarékos változata is 1,5 Watt körül fogyaszt energiát.
Ha szabványos lenne az eszközök feszültségigénye és így egy db dugasztápegység kábelét el lehetne osztani két vagy több felé, akkor már rögtön kevesebb helyen lenne elektromos átalakítási veszteség.
A másik meg az, hogy ha nincs adatforgalom, akkor az eszköz bontsa a kapcsolatot és lépjen egy "mély alvó", energiatakarékos állapotba.
Próbáld ki, hogy ráteszed egy idõkapcsolóra ;) Nem kell mindig méregdrága programozásra gondolni :D
Vagy veszel egy komolyabb túlfeszvédõs elosztót. Gondolom elosztó mindenképpen kell a tápkábelekhez. Így mondjuk adatmentésre nem hagy idõt a rendszer, de aki ennyire ért az informatikához, az nem napjában egyszer kattint a mentés gombra, ha épp a doktori disszertációját írja :)
Ez is egy megoldás.
A szünetmentes nem mai darab, úgy 5 éves és van benne túlfeszültség védelem is + AVR(Advanced Voltage Regulation) technológia is az alacsony feszültségre.
A szünetmentes fõként az alkatrészek védelme miatt szükséges. Errefelé(kevés olyan hely van ahol nem) olykor vannak áramszünetek és (fõként) a merevlemezeket teszi tönkre (idõvel), hiába a minõségi tápegység mögötte.
Ebben a szünetmentesben fõként az a jó, hogy nem kell megvennem, mert már megvan. :)
Valaki tudja hogy kell kiírtani a Bing-et a firefoxból?
Új lap parancsra tölti be.
Be kell állítani, hogy új lap megnyitása esetén egy üres lapot nyisson meg. A beállítások között lesz valahol.
Hogy pontosan hol, azt nem tudom. Nem használok már jó ideje foxot.
Plusz a keresõ beállításoknál át lehet állítani, hogy ne Bing legyen az alapértelmezett keresõ.