Eredeti hozzászóló
Doom
...nagy jó amit elterveztél és csinálsz...:thumbup
Az én stratégiám teljesen más...nem mondom,hogy ez a jó...csak más....a mobilitásra teszem a hangsúlyt..most a békesség idején és majd Akkor is...miért?
Fontos,hogy a mostani idõkben mindig legyen az embernek munkája,jövedelme,ezért ha a sors úgy hozza akár az ország túlsó felébe is bármikor el tudok költözni...a drága,helyhez kötött,nehezen értékesíthetõ ingatlan helyett,az azonnal piacképes kis értékû ingatlant választottam (itt a válasz Morpheusznak miért élek városban).
Folyamatosan képzem magam,hogy több szakmám legyen ami piacképes..és pénzzé tudom váltani.Nem sok cuccom van,de az mind használható és tartós,gyakorlatilag egy kis furgonnyi(a bútort leszámítva,de azt mindenhol kapni,de ha nincs az sem nagy baj)..tehát ez van békében.
Ha eljön az idõ..hát nem kell sokat vacillálnom,sajnálkoznom...gyakorlatilag akár ezer kilométerre is mehetek..mindegy...a csomagtartóba ott van minden ami kell,a kutya meg mellettem....a fû szép zöld mindenhol,a halak mindenhol jól kapnak,a lányok szépek ott is....:)