Megse lehet egy genya a fohos Amerikaban... Na, ezert o a fohos. Ha minden jol menne nekik, akkor meg nem lenne sztori... Sose lesz vege.
Printable View
Én Shane-t ki nem állhattam. Önzõ volt, barátnak se jó. Otthagyta Rick-et, aztán rögtön rámozdult a feleségére. Aztán tovább kavart, összezavarta meg Carl-t is. Az újakhoz meg még be se ment, de máris elárulta õket (a farmon). Egy vezetõ nem tökéletes, van hogy hibázik. Csak az nem hibázik aki nem tesz semmit. De ha valaki teljesen megbízhatatlan, akkor még a vécétakarítást se lehet rábízni, nem hogy egy csapat vezetését.
Én itt tartok
Csatolmány 2219
Carol sokat nõtt a szememben..mindig megcselekszi amit kell.
Az elég kemény rész volt. :( Én arra számítottam hogy a lányok olyan tagjai lesznek a csapatnak mint Carl, de tévedtem.
Azt hittem felrobbanok, mikor megláttam a kis zombietetõt véres kézzel állni..és ahogy magyarázott..pff kemény
A feleségem(akit rendesen megfertõztem WD vírussal) pszichológus. A rész megnézése után elkezdte elemezni a kiscsaj viselkedését.
Súlyos, pszichésen zavart fokozottan ön- és közveszélyes, pszichiátriai kezelést igénylõ beteg..konkrétan õrült
Azért, mindig elcsodálkozok hogy minden zombifilm szereplõi milyen élhetetlen, tehetetlen csürhét alkotnak!
Pl.
- Ha biztos szállást szeretnék ~100 fõnek az usában, úgy keresnék egy hadikikötõt és belaknék egy atomtengeralattjárót. Hideg-meleg víz, áram egy életre. Konyha, fürdõszoba, egy kisebb kórház. Élelem legalább 6 hónapra. Jól védhetõ.
- Szállás kell ~500-800 fõre?
Lakjunk be egy anyahajót!
Egynek sem jut eszébe!
- Nyugodtan át akarok kutatni egy kisvárost? 2 fõt felrakok egy tetõre a fõtéren hangtompítós 0.22-es puskákkal, a térre meg kirakok egy távirányítós elemes magnót! Szépen lelövöldözik a nemkívánatos faunát és ~két nap múlva nyugodtan gyûjtögethetek.
Ezébe jut valakinek? Nem!
- Nem akarom, hogy jöjjön egy zombihorda és rámtörje a kerítést? 2-300 méterre a rejtekhelyemtõl lerakok 20-30kg robbanóanyagot, letakarva 4-5 mázsa ócskavassal. A kupac közepén egy napelemes rádióval, amit szükség eseten távolról aktiválok. A horda odamegy, én nyomom a rádiós detonátor gombját. Probléma megoldva.
Eszébe jutott valakinek valaha? Nem!
Ha látok egy fel nem robbant atomerõmûvet, ott van víz, villany és személyzet! Mért nem megy oda soha senki?!
- Az aknamezõnek való aknákat is megette a vírus?
Senki nem rak aknamezõt!
- Építhetõ egy szûkülõ kerítéspár és egy ellensúlyos automata zombilefejezõ. Elõbb, utóbb csak elfogynak a környékrõl.
Mért nem csinálnak?
És ez csak néhány dolog! Mikor lesz már egy olyan zombis film, ahol a szereplõk legalább egy kicsit találékonyak és nem sablonosak?!
:haha: mert akkor nem lesz izgalmas te...pl Daryl bent van egy házban aminek az ajtajába kifeszít egy jelzõrendszert..megcsörrennek a dobozok..Daryl szép lassan óvatosan kinyitja..látja, hogy csak egy kutya..kb 1 órával késõbb megint csörren a rendszer..haverunk erre kicsapja az ajtót..na mi volt ott mégjóhogy sok zombi.
Amúgy ez a szûkülõ kerítéses zombiírtó rendszer biztos mûködne..jó ötlet
Én a koszos göncöket sem vágom.
Tele elhagyott házakkal, boltokkal minden, de õk a régi szakadt, koszos cuccaikban mászkálnak,
ráadásul 1-2 nap után úgy néznek ki, mint aki sárban fetrengett.
Pedig víz is van a folyóban, a szappant sem ették meg a zombik, tehát lehet fürdeni.
Melegíteni is lehet a vizet és a borotvahabot, meg a borotvát, meg az arcszeszt sem falták fel a zombik, tehát borotválkozni is lehet.
Sõt, ollóevés sem figyelhetõ meg a zombik szokásai közt, ezért a hajvágás sem kizárható a megállapodott túlélõknél.....
Abban is igazad van, hogy lehetnének jobban is öltözve, tekintve hogy ruhát, bakancsot, gatyát (bugyit, cicifixet, kis és nagyestélyit, körömcipõt) sem esznek a zombik, tehát akár minden nap másik ruhát húzhatna mindenki 100 évig. A levetett gönc meg (tekintve hogy a zombik szagra is mennek) lehetne a csali a mocsárba szúrt botokon!
(sõt Carolnak sem kéne hogy olyan kielégületlen feje legyen hiszen... khmm... izé... segédeszközt meg elemet is találhat)