ez egy másik Duna- Tisza csatorna...... :thumbup ;)
Printable View
ez egy másik Duna- Tisza csatorna...... :thumbup ;)
Némi antagonisztikus ellentmondást vélek felfedezni a hozzászólásodban, így ehhez hasonlóval válaszolok.
Tûz esetén a lakásban található tûzoltó készüléket kezdeném használni elõször, ha meg nem vagyok otthon
mindegy, hogy összecsomagolva áll a BOB, vagy szekrényben kisebb csomagokban veszne el az egész a lángban.
Vizsgálati tüzet legalább egy jó tucatot láttam személyesen, 640 kg fa modellezte a bútorokat.
reofil
...bocs,nem kritizálni akartalak...a lakás tüzet is csak azért linkeltem,hogy képletesen bemutassam milyen hamar megvan a baj...a bob lényege pontosan az,hogy felkészülve várja a szekrénybe a hirtelen fellépõ,váratlan eseményt és pár napig életben tartson,amíg eljutsz a menedék helyre...a tûz helyett lehet akár földrengés,sárlavina,zombi támadás,árvíz,háború,ipari katasztrófa,bármi....és mint írtam amíg a lakás, ház tartható nem kell bob,de amikor kell,gyorsan kell...csak képzeld el a szitut,,,becsülettel védelmezed a készletedet,nem tudnak az éhezõ zombik bejutni...úgy döntenek rád gyújtják az éjszaka közepén,,,,,,,,de távol álljon tõlem ,hogy bele szóljak a dolgaidba,ha neked szekrény ...hát szekrény,,,,,
Rendeltem egy Kydex tokot a késemhez...
Voltam túrázni pár barátommal.
Jó hideg volt minusz fok fújt a szél, kicsi hó volt viszont a turista utakon sok jég volt, ezért ott nehézkes volt a járás, de összességében lehetett volna rosszabb is.
Érdekes dolog hogy leégett az arcom mivel a hó visszaverte a napsugarakat ezért töbszörös erõvel hatott a bõrömre, erre nem számítottam mert máskor is voltam már hasonló körülmények közt túrázni, de ilyen még nem volt.
Pont most beszéltünk róla valamelyik topicban, találkoztunk egy óriási vadkannal ami az úton elõttünk 30 méterre szaladt át és tényleg nagyon nagy volt ekkorát nem nagyon láttam eddig, nem is értettem miért nem hallott meg minket messzirõl, mivel jó hangulatban voltunk sokszor igen hangosan beszélgettünk.
Csatolmány 1654 lópokróc:D
Laci: a tököly úti military boltban vettem 3500ft
új bontatlan csomagolásban.