Hmm, arany ezüstlemez/érme esetében a szívtájékon kialakított tartóban golyóálló résznek? :D
Printable View
..
.
Doom egyetlen csatolmányképedet se tudom megnyitni, de ez nem új dolog a régi posztjaidnál se tudom :cry: Ezt írja amikor megnyitom: Invalid Csatolmány specified. If you followed a valid link, please notify the administrator------------ Szerkeztés----- Ilyen nincs most meg látom a képeket miután írtam még egy kommentet
...ok levettem...nehogy már legyen egy "sznob" hozzászólás...remélem így már megfelel a kényes ízlésednek....na csá!Idézet:
Vajon miért a sznobizmus szó jut eszembe?
Mindenki azt veszi ami neki bejön. Én is azt vettem. Mindegyik hátizsáknak vannak negatívumai és pozitívumai is.
...valamikor azt hallottam..hogy " a jó emberekkel,jó dolgok történnek"...ez tetszett nekem......nem is megsértõdés ez...inkább csalódás...az ember azt hinné,ha valami értéket tesz az asztalra,dolgozik vele,képeket csinál,megfogalmazza és tök jó indulattal közzé teszi....azt a közösség---akik elvileg hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek---örömmel fogadja és jól át tudjuk tárgyalni...mi az ami jobb?...mit tapasztaltunk?...mi az ami a tapasztalatok szerint fölösleges vagy feltétlen kell még?.....ismét csalódtam!....