Oldala 42 of 62 ElsõElsõ ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 411 to 420 of 615

Topic: BOB (Bug Out Bag)

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 44
    Given: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    A BOB felszereléshez kellene tartozni egy tõle független értéktárolónak is. Valamilyen testre rögzíthetõ tárolóra gondolok, amibe a papírjainkat, pénzünket, aranyunkat tartjuk. Ha a BOB-ot le is nyúlják, legyen mivel újrakezdeni.
    Hmm, arany ezüstlemez/érme esetében a szívtájékon kialakított tartóban golyóálló résznek?
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..
    Last edited by Doom; 09-28-2014 at 09:25 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    .
    Last edited by gyûjtögetõ; 09-28-2014 at 08:21 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Doom egyetlen csatolmányképedet se tudom megnyitni, de ez nem új dolog a régi posztjaidnál se tudom Ezt írja amikor megnyitom: Invalid Csatolmány specified. If you followed a valid link, please notify the administrator------------ Szerkeztés----- Ilyen nincs most meg látom a képeket miután írtam még egy kommentet
    Last edited by gyûjtögetõ; 09-28-2014 at 08:24 AM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló gyûjtögetõ Hozzászólás megtekintése
    Doom egyetlen csatolmányképedet se tudom megnyitni, de ez nem új dolog a régi posztjaidnál se tudom Ezt írja amikor megnyitom: Invalid Csatolmány specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    ...szerintem most már jó,a régieket törölnöm kellett ,nem engedett többet feltölteni ....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Vajon miért a sznobizmus szó jut eszembe? Talán, mert a tesztek, nem csak az elsõ, hanem a sokadik is, ellenbizonyították. Ugyan törvényszerû, hogy vannak az olcsók közt szarok is, de a drága cuccok is sokszor pont ugyanolyan szarok. Csak azt megmagyarázza a tulajdonosa, a saját megnyugtatására is, meg a tévedése el nem ismerése miatt is, mert nagyon ciki lenne önbevallani, hogy csak azért jobb, mert pl. az olcsó 12 hónapig tartott ki, a drága meg 13 hónapig. És egy rakás dolognál különbség sincs (lásd legutóbb egyenesen USA-ból megjött a made in USA magnéziumtömb, pont ugyanolyan, mint bármelyik kínai, sõt, inkább rosszabb, de a múltban már rengeteg termékkel volt ilyen).
    ...Drága Barátom,ha valakinek más cucc áll kézre és neki az megfelel,hát minden jót kívánok hozzá...nem vagyunk egyformák...az én cuccom ilyen!!!!!...a tiéd milyen????

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Teljesebb, többet tud, szélesebb skálán, tartósabban tesztelt. Vagy az áráról kérdeztél?

..miért érzem azt,hogy csak kötekedni akarsz?..tudtommal én soha semmivel nem bántottalak ezen a fórumon...most ez mire jó?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Vajon miért a sznobizmus szó jut eszembe?
    ...ok levettem...nehogy már legyen egy "sznob" hozzászólás...remélem így már megfelel a kényes ízlésednek....na csá!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,106
    Given: 1,124

0 Not allowed!
    Mindenki azt veszi ami neki bejön. Én is azt vettem. Mindegyik hátizsáknak vannak negatívumai és pozitívumai is.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Kár volt megsértõdni. Én lennék az utolsó, aki bántani akar.
    ...valamikor azt hallottam..hogy " a jó emberekkel,jó dolgok történnek"...ez tetszett nekem......nem is megsértõdés ez...inkább csalódás...az ember azt hinné,ha valami értéket tesz az asztalra,dolgozik vele,képeket csinál,megfogalmazza és tök jó indulattal közzé teszi....azt a közösség---akik elvileg hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek---örömmel fogadja és jól át tudjuk tárgyalni...mi az ami jobb?...mit tapasztaltunk?...mi az ami a tapasztalatok szerint fölösleges vagy feltétlen kell még?.....ismét csalódtam!....