Idézet:
Eredeti hozzászóló
coco
Gondolod, hogy nem lesz belõle tüske a másik félben
De, azért is írtam hogy kínos az olyasmi. :)
Nem kiugrási lehetõség, csak biztosíték. Volt barátnõm aki teljesen megváltozott, családtagjaim akik megbízhatóból teljesen megbízhatatlanokká váltak, olyan barátom is volt aki egy bagatell összegért elárult. Mivel a törvények a férfit nem védik, így eléggé egyenlõtlen a helyzet. Ezen csak a papír segít, vagy az ha nincs házasság.
Persze lehet azt is csinálni mint a többség, hogy bizalommal menni bele a dologba, viszont az 55-60%-os válási arány azért elég egyértelmû.
Idézet:
A párkapcsolat olyan dolog, amit ha nem 100%-kal csinál az ember, akkor inkább ne is fogjon bele. Mi alapján várja ezt el partnerétõl, ha maga nem ezt csinálja?
Igaz, de ha azt veszed, a partnernek (a nõnek) nem is kell mindent beleadnia. Hiszen a statisztikák mellette vannak. Ha gond van viszi a gyereket, viszi a házat is, a férfi fele vagyonát. Az meg ott állhat és gondolkozhat azon hogy "hú, nem ártott volna valami szerzõdés féle, hogy egyenlõek lettünk volna a törvény szerint". Meg ha válás van, akkor a férjnek nem csak a gyerekeket, hanem a volt feleségét is el kell tartania. (Nem csak az USA-ban, Magyarországon is van ilyen!) Van ahol kötelezõ, van ahol pont a nõ írat alá papírokat a férfivel. Az pedig biztos hogy ellenkezõ esetben a pénzesebb nõ nem fizet "férjtartást" a volt férjnek.
Idézet:
Valószínûleg bennem van a hiba, de én nagyon élvezem, hogy a partnerem már félszavakból, pillantásokból is tudja, mire gondolok, mit kell tennie.
Ez nálunk is így van, úgyhogy nem is magamról beszélek, csak általánosságban.
Idézet:
A párommal mi is elég rendhagyó módon kerültünk össze. Pár hónapig cseteltünk, kétszer randiztunk, aztán odaköltöztem hozzá pár napra, hogy segítsen egy projektemben. Azóta együttvagyunk
Nálunk is így volt. Meg anyámnál is a második férjével. :) Valószínûleg ez a legjárhatóbb út, mert szórakozni nem mindenki jár, de aki megy is, az hangos diszkóba, meg ilyen helyekre. Ott nehéz ismerkedni.