Csatolmány 7004
Printable View
Most vettem egy néhányat ezekbõl a vízhatlan tároló dobozokból.
Nagyon masszív, és hermetikusan záródik!
Prepper szempontokból is hasznos lehet, Pl: gyógyszerek, kötszerek, lõszer tárolására, stb..
És nagyon olcsón adják most.
Itt: http://www.uni-max.hu/vizhatlan-koffer-7-l/d/
Ezt vettem.
$300 értékben 1 unciás Liberty ezüst érmék.
https://www.youtube.com/watch?v=P4gdD_rD-vQ
Én nem vettem utánzatot. Csak találtam kínai helyeken. 2 dollár körüli áron adják. Pont ugyanúgy néznek ki mint az igazi ezüst, de nem látom értelmét annak hogy vegyek. Talán filmkelléknek jók. De az a gond, hogy annyira úgy néznek ki mint az igaziak, hogy azokkal embereket csapnak be és károsítanak meg. Úgyhogy elvbõl se vennék hamisítványt. :)
eleg jo arban adjak ezeket a dobozokat.
ugyanitt talaltam ezeket: http://www.uni-max.hu/takaro-folia-7microm/d/
http://www.uni-max.hu/vizhatlan-pe-nehezponyva-2-3/d/
mind a ketto marha jol hasznalhato menedek epiteshez. az elso az olcsosaga miatt jo, ha a szeleit ragasztoszalaggal leragasztod eleg sokig birjak.
Nem azt mondtam hogy nem veszek utánzatot, hanem azt, hogy ezüstbõl nem. :) Mivel az vagy filmkelléknek jó, vagy másokat becsapni. Nagy filmes projektem nincs, másoknak meg elvbõl nem ártanék hamis ezüsttel.
Vettem 50 darab AR15-ös tárzsebet, tökéletesen ugyanaz mint a Condor márkájú, épp csak ezeknek nincs márkája. Valószínûleg a gyártó is ugyanaz.
Nem az USA-ban, Kínából rendeltem. :)
Ha airsoftozol, akkor tehetsz bele azt is. Vettem 50 darab övzsebet is, az jó egészségügyi pakknak, vagy EDC-nek is.
vettem az ebay-rol egy ilyen hovisszavros veszhelyzeti folia zsakot
http://www.ebay.co.uk/itm/2622487778...%3AMEBIDX%3AIT
meg nem probaltam ki. szerintem nem lesz jo mert nem lelegzik mint mondjuk egy rendes goretex bivvi zsak es bele fogok fulledni utana meg majd a kihult izzadsagomba fogok tocsogni:)
de ez csak spekulacio, majd ha kiprobaltam megmondom jo-e vagy sem.
Valaki már tesztelt hasonlót:
https://www.youtube.com/watch?v=nEMlI7tf4f4
ok is azt mondtak amire en tippeltem, hogy bele lehet fulledni. viszont alig egy ket percet volt benne, azert az nem olyan mintha orakon at kene tulelni a hideget egy ilyen zsakban. meg ez nem is olyan teljesen olyan mint amit en vettem, nem az a hovisszavero folia anyagu.
majd valamelyik este kint alszok az erkelyen azt megnezem milyen.
Szerintem nem alvásra való, vész esetén belebújsz és várod míg megjön a segítség. Pl. túra közben eltörik a lábad, hideg van, fúj a szél, ebbe belebújsz, hívod a medicopter 117-et és míg kiérnek addig nem fagysz meg. Kb. mint egy sima vészesetei fólia csak ez a "továbbfejlesztett" (továbbmarketingelt) zárt változat.
most mar nincsenek olyan nagyon hidegek amugy se, egy par orat este kint szunyalok az erkelyen, legalabb elso kezbol tudom meg mire jo ez a zsak
Csak arra, hogy a párod szomorú legyen :D
Megvolt a teszt?
meg nem, nem enged az asszony:) azt mondja megfazok es beteg leszek ha abban a zsakban kint alszok es nincs kedve apolni:)
Én szereztem egy "alap" elsõsegély csomagot(nincsenek sajnos gyógyszereim még, de dolgozok rajta), valamint ajándékba kaptam egy medve grills-es kis alap túlélõcsomagot(olvastam róla hogy nem a legjobb, de hát legalább van valami, majd nyomozok kicsit, és a rossz elemeket lecserélem belölle) valamint a BOB-ot állítom össze. Több mindent nem tehetek még, ugyanis jövõre várható hogy elköltözök, és majd remélhetõleg ott magával a lakással is tudok valamit kezdeni(pl. több konzerv, és egyéb élelmiszer felhalmozása, gyógyszerek,ha szerencsém van víztisztító berendezés, bár annak még utánna kell olvasnom hogy tisztában legyek vele). De jelenleg csak egy menetre kész zsákban található meg a felszerelésem (és pár másik zsákban családtagok számára alap tûlélõ felszerelés).
A héten találtam, 290 huf, gyakorlatilag egy fém cigisdoboz, csak a stílszerû, és célszerû külcsín miatt választottam :) Értelemszerûen nem hörgõropit tárolok majd benne, hanem azt, amit mutat :)
Csatolmány 7069
Csatolmány 7070
meg nem vettem meg de mar a sajatomnak erzem:)
http://www.autotrader.co.uk/classifi...=suv&logcode=p
holnap megyek megvenni. ha nincs semmi kulonosebb baja akkor meg van eletem elso terepjaroja:)))))))))
lesz bug out kocsi meg terepjarozas:)
Szép meg minden és nem is akarom elvenni a lelkesedésed de ha nem szeretnél jóban lenni a szerelõvel inkább valami suzukit nézz szerintem ;) Kint lehet a landroverek is jó árban vannak és nem drága javíttatni mivel az is hozza magával a szerelõ barátságát de azért az csak otthon van. Esetleg abban nem gondolkoztál?
Amúgy jó terepjáró képességû még automatával szerelve is, egyik rokonomnak van hobbíból egy átépített ilyen V8-as. Szomjas jószág ha esetleg nem mondta volna senki, erre készülj fel. Nekik van egy offroad baráti körük, ott suzuki, daihatsu meg talán pajerok vannak illetve ez az egy amcsi vas de õ nem számít mivel kõgazdag, megteheti.
nem veszed el a kedvem:)
ugy nagyjabol tisztaban vagyok azzal, hogy milyen szervizigenye van egy ilyen autonak.
ugy voltam vele, hogy veszek valamit olcsobbert mint amennyit tudnek ra kolteni a maradek meg amolyan szerviz penz lesz. de azert remelem, hogy nem lesz sok gond vele. sok jot hallotam errol a kocsirol.
land rovert nem akartam mert azt hasznalok hetvegente munkaba, jo terepjaro de nagyon puritan, en meg olyat akartam ami azert csaladi autonak is megfelel es kenyelmes es meg a felesegem is elvezeti. meg a land roverek meg itt is csillagaszati arban vannak, marha dragak.
v8-as kocsim mar volt. egy jaguar xj8 sport 4.0L v8 imadtam nagyon. meg magyarorszagra is hazavezettem vele:) nem olyan veszes a fogyasztasa.
ha holnap felteszek kepeket a kocsirol akkr boldogsag lesz. ha nem irok semmit a forumon napokig akkor sejtheto lesz, hogy valamiert nem lett meg a kocsi es banatomban alkoholista lettem ha ha ha
2013 decemberében ilyen hó(mok)ban offroadoztunk velük :)
Csatolmány 7071
ilyen komoly off roadozasra nem tervezem hasznalni.
csak azert kell, hogy amikor telen leesik a meteres ho tudjak akkor is kozlekedni ha ha ha
Csatolmány 7228
cat b25
Mostmár, emberi áron kapható.:) Megleptem magamat vele.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mit tett vele a gyerkõc?
Szétverte kalapáccsal áztatás elõtt?
Gyakorlatilag a megadott IP67, valójában IP68. Megnéztem néhány tesztet a youtube -on. A ruszkik nagyon durván nyomták.:D
Az egyik melóhelyemen van egy Sonim tipusú változata. Amit az kapott...:D még mindig egyben.
Teljesen normál használat mellett lett vele valami és nem tölt. Most keresem a garanciapapírját, hogy megtudjam csináltatni. Nekem nem vált be, pedig nagyon keveset használtam, csak amikor tényleg retkes munkát csináltunk.
Van olyan kollégám, akinek a dual sim halt meg folyamatosan. Háromszor cserélték.
Bízom benne, hogy nálam be fog válni a készülék.
Eddig, nagyon pozitív a tapasztalat.
Abból kiindulva, hogy a hagyományos érintõképernyõs telók is 5-6 évet kibírnak nálam, ez örök életûnek tûnik.:D
voltunk ma ikea-ba venni ezt azt. aztnam megakadt a szemem egy ikea-s first aid kit-en, nem volt draga, kivancsisagbol megvettem. nem is volt rosz vetel. igy nez ki:
Csatolmány 7281
kinyitva ilyen harmonika szeru zsebekbol all Csatolmány 7282
van hozza egy kis olvasni valo is, meg egy sebkotozesi utmutato Csatolmány 7283 Csatolmány 7284
osszesegeben nem rosz. amit rairtak a csomagra, hogy vagott sebek ellatasara alkalmas arra jo is.
Csatolmány 7285
a csomag kialakitasa tetszik, hogy olyan zsebes fajta, es meg extra hely is volt benne egy ket aprosag szamara amit meg en beleraktam.
Csatolmány 7287
Csatolmány 7286
Csatolmány 7288
Ha már a telefon is IP-67, 68, akkor legyen az óra is az.:)
Közel 30 év után lecseréltem Ivánt, a szovjet ipar remekét. Sok mindent végig csináltunk együtt, de az utóbbi években igen szerviz igényes lett.
Az új órám extrém sportokhoz javallott. Majd meglátjuk mit bír.:D
Csatolmány 7289
Csatolmány 7290
Csatolmány 7291
Hálózatról, szivargyújtóról is tölthetõ. Külön elem adapterrel.
A kesztyûtartóba vettem.