Oldala 171 of 222 ElsõElsõ ... 71121161169170171172173181221 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,701 to 1,710 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Megvolt a teszt?

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    meg nem, nem enged az asszony azt mondja megfazok es beteg leszek ha abban a zsakban kint alszok es nincs kedve apolni

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Lidl
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2015
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Én szereztem egy "alap" elsõsegély csomagot(nincsenek sajnos gyógyszereim még, de dolgozok rajta), valamint ajándékba kaptam egy medve grills-es kis alap túlélõcsomagot(olvastam róla hogy nem a legjobb, de hát legalább van valami, majd nyomozok kicsit, és a rossz elemeket lecserélem belölle) valamint a BOB-ot állítom össze. Több mindent nem tehetek még, ugyanis jövõre várható hogy elköltözök, és majd remélhetõleg ott magával a lakással is tudok valamit kezdeni(pl. több konzerv, és egyéb élelmiszer felhalmozása, gyógyszerek,ha szerencsém van víztisztító berendezés, bár annak még utánna kell olvasnom hogy tisztában legyek vele). De jelenleg csak egy menetre kész zsákban található meg a felszerelésem (és pár másik zsákban családtagok számára alap tûlélõ felszerelés).
    Aggódom.
    aggódom, mert az emberiség nagy része annyira elkényelmesedett hogy azokat a dolgokat amiket értékelnie kéne, alap kényelmi feltételnek fog fel..
    aggódom azért a sok emberért aki ennek hiányában a modern kor csillogásának, és saját ostobaságának köszönheti majd a vesztét..
    aggódom, mert túl kevés ember az ki felébred ebbõl a csillogó világból, és elkezd megtanulni tüzet csiholni arra az esetre, ha majd a villany kapcsolók nem mûködnek, és eljön a sötétség..
    Ezek az én aggodalmaim.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Lidl
    ilyen van nekem is, csak zold szinu a markolat. tok jol vag es potom penzbe kerult

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    A héten találtam, 290 huf, gyakorlatilag egy fém cigisdoboz, csak a stílszerû, és célszerû külcsín miatt választottam Értelemszerûen nem hörgõropit tárolok majd benne, hanem azt, amit mutat

C360_2016-03-31-19-59-45-132.jpg
    C360_2016-03-31-20-00-37-524.jpg

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    meg nem vettem meg de mar a sajatomnak erzem

http://www.autotrader.co.uk/classifi...=suv&logcode=p

holnap megyek megvenni. ha nincs semmi kulonosebb baja akkor meg van eletem elso terepjaroja))))))))
    lesz bug out kocsi meg terepjarozas

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

0 Not allowed!
    Szép meg minden és nem is akarom elvenni a lelkesedésed de ha nem szeretnél jóban lenni a szerelõvel inkább valami suzukit nézz szerintem Kint lehet a landroverek is jó árban vannak és nem drága javíttatni mivel az is hozza magával a szerelõ barátságát de azért az csak otthon van. Esetleg abban nem gondolkoztál?
    Amúgy jó terepjáró képességû még automatával szerelve is, egyik rokonomnak van hobbíból egy átépített ilyen V8-as. Szomjas jószág ha esetleg nem mondta volna senki, erre készülj fel. Nekik van egy offroad baráti körük, ott suzuki, daihatsu meg talán pajerok vannak illetve ez az egy amcsi vas de õ nem számít mivel kõgazdag, megteheti.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    nem veszed el a kedvem
    ugy nagyjabol tisztaban vagyok azzal, hogy milyen szervizigenye van egy ilyen autonak.
    ugy voltam vele, hogy veszek valamit olcsobbert mint amennyit tudnek ra kolteni a maradek meg amolyan szerviz penz lesz. de azert remelem, hogy nem lesz sok gond vele. sok jot hallotam errol a kocsirol.

land rovert nem akartam mert azt hasznalok hetvegente munkaba, jo terepjaro de nagyon puritan, en meg olyat akartam ami azert csaladi autonak is megfelel es kenyelmes es meg a felesegem is elvezeti. meg a land roverek meg itt is csillagaszati arban vannak, marha dragak.

v8-as kocsim mar volt. egy jaguar xj8 sport 4.0L v8 imadtam nagyon. meg magyarorszagra is hazavezettem vele nem olyan veszes a fogyasztasa.

ha holnap felteszek kepeket a kocsirol akkr boldogsag lesz. ha nem irok semmit a forumon napokig akkor sejtheto lesz, hogy valamiert nem lett meg a kocsi es banatomban alkoholista lettem ha ha ha

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

0 Not allowed!
    2013 decemberében ilyen hó(mok)ban offroadoztunk velük

InstagramCapture_ada7c76a-7424-4bbf-9f27-dc7ab22566c2.jpg