No..összegyûlt pár dolog, vannak újak, de vannak olyanok is amiket cserélnem kellett.
Csatolmány 1106Kifogytam és elhasználodott dolgok miatt tegnap az Obiban vettem ezeket.
Mindenütt gyúló gyufa (2 dobozzal) 120 Ft/doboz
Kandallógyufa 850 Ft
Gyújtókocka 450 Ft
Eredetileg 3 dobozzal vettem a mindenengyújtó gyufából, de mikor bemutattam egy kis közönségnek az ismerõsöm kocsijának lökhárítóján. ... megbékélt, miután neki adtam 1 dobozzal.
Csatolmány 1109Csatolmány 1110
Csatolmány 1111 A víz a(z egyik) mániám, így pótoltam egy túra során eltört víztisztító szopókámat és mellé rendeltem egy katonainak mondott, de piszok kulturált kis "szemüvegtokban" lévõ családi víztisztító pumpát. Nagyon igényes tényleg, ha mûködni is fog, akkor valóban elégedett leszek vele. :)
Ma vettem még egy doboz széntablettát is. Kicsit sokalltam az árát, de bontatlanul elég erõs dobozban van és a távolsági eü csomagba szánom. Neve: Carbo activatus (EGIS tabletta) 800 Ft volt a 40 db.
Csatolmány 1107 Ha nõ lennék lenne 500 táskám, de így sajnos csak egy tucat van. Ezekhez jött ez a 4. A két övtáska remek kivitel, igényes elkészítés.
A kis fekete jó lesz városi eü csomagnak, vagy akárminek.
A váll, oldal és mell táskának is használható új szerzeményembe bele vagyok zúgva! Nem túl nagy, de eddig konkrétan akár vásárolt cuccokkal is megtömtem könnyedén. Igazoltan két nagy kutyakonzerv egymás mellet elfért benne és még volt felette hely. Több rekeszes. Annyira tetszik, hogy rendelek többet, több színben. Ilyenbõl akarom majd a nagy eü. csomagomat megcsinálni, mert mellre, vagy hátra véve, akár sziklamászásban is jó. Tényleg kiváló társ egy ilyen!
Csatolmány 1108 Ma voltam könyves boltban is. Érdemes benézni mert vannak akciók rendesen. Ezt a két könyvet 990 Ft/ darab áron vettem, a 3995 Ft/darabár helyett. A téma magukért beszél. Belepillantva még az üzletben, látszott, hogy kezdõknek készült, szép igényes ábrákkal fényképekkel tûzdelt, ötletekkel és tanácsokkal bõven telerakott okosságok vannak bennük. Akit érdekel a Géniusz könyváruházban nézze.