Oldala 50 of 220 ElsõElsõ ... 40484950515260100150 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 491 to 500 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    No..összegyûlt pár dolog, vannak újak, de vannak olyanok is amiket cserélnem kellett.

P1000436.jpgKifogytam és elhasználodott dolgok miatt tegnap az Obiban vettem ezeket.
    Mindenütt gyúló gyufa (2 dobozzal) 120 Ft/doboz
    Kandallógyufa 850 Ft
    Gyújtókocka 450 Ft
    Eredetileg 3 dobozzal vettem a mindenengyújtó gyufából, de mikor bemutattam egy kis közönségnek az ismerõsöm kocsijának lökhárítóján. ... megbékélt, miután neki adtam 1 dobozzal.
    P1000448.jpgP1000450.jpg

P1000452.jpg A víz a(z egyik) mániám, így pótoltam egy túra során eltört víztisztító szopókámat és mellé rendeltem egy katonainak mondott, de piszok kulturált kis "szemüvegtokban" lévõ családi víztisztító pumpát. Nagyon igényes tényleg, ha mûködni is fog, akkor valóban elégedett leszek vele.
    Ma vettem még egy doboz széntablettát is. Kicsit sokalltam az árát, de bontatlanul elég erõs dobozban van és a távolsági eü csomagba szánom. Neve: Carbo activatus (EGIS tabletta) 800 Ft volt a 40 db.

P1000441.jpg Ha nõ lennék lenne 500 táskám, de így sajnos csak egy tucat van. Ezekhez jött ez a 4. A két övtáska remek kivitel, igényes elkészítés.
    A kis fekete jó lesz városi eü csomagnak, vagy akárminek.
    A váll, oldal és mell táskának is használható új szerzeményembe bele vagyok zúgva! Nem túl nagy, de eddig konkrétan akár vásárolt cuccokkal is megtömtem könnyedén. Igazoltan két nagy kutyakonzerv egymás mellet elfért benne és még volt felette hely. Több rekeszes. Annyira tetszik, hogy rendelek többet, több színben. Ilyenbõl akarom majd a nagy eü. csomagomat megcsinálni, mert mellre, vagy hátra véve, akár sziklamászásban is jó. Tényleg kiváló társ egy ilyen!

P1000446.jpg Ma voltam könyves boltban is. Érdemes benézni mert vannak akciók rendesen. Ezt a két könyvet 990 Ft/ darab áron vettem, a 3995 Ft/darabár helyett. A téma magukért beszél. Belepillantva még az üzletben, látszott, hogy kezdõknek készült, szép igényes ábrákkal fényképekkel tûzdelt, ötletekkel és tanácsokkal bõven telerakott okosságok vannak bennük. Akit érdekel a Géniusz könyváruházban nézze.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma gyumolcsnapot tartottam (lasd kep), illetve vettem 2x6 330ml Dietas Pepsit, ugy hogy meg nekem fizetett erte az uzlet 1 Font 60 Penny-t, kb 550HUF! Vegyel egyet 3.19-ert, kettot kapsz akcio, darabja leertekelve 79p-re, a vegen meg nekem jar vissza love. Kiraly! image.jpg

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    No..összegyûlt pár dolog, vannak újak, de vannak olyanok is amiket cserélnem kellett.

P1000436.jpgKifogytam és elhasználodott dolgok miatt tegnap az Obiban vettem ezeket.
    Kandallógyufa 850 Ft
    Gyújtókocka 450 Ft
    Eredetileg 3 dobozzal vettem a mindenengyújtó gyufából, de mikor bemutattam egy kis közönségnek az ismerõsöm kocsijának lökhárítóján. ... megbékélt, miután neki adtam 1 dobozzal.
    P1000448.jpgP1000450.jpg

P1000452.jpg A víz a(z egyik) mániám, így pótoltam egy túra során eltört víztisztító szopókámat és mellé rendeltem egy katonainak mondott, de piszok kulturált kis "szemüvegtokban" lévõ családi víztisztító pumpát. Nagyon igényes tényleg, ha mûködni is fog, akkor valóban elégedett leszek vele.
    Ma vettem még egy doboz széntablettát is. Kicsit sokalltam az árát, de bontatlanul elég erõs dobozban van és a távolsági eü csomagba szánom. Neve: Carbo activatus (EGIS tabletta) 800 Ft volt a 40 db.

P1000441.jpg Ha nõ lennék lenne 500 táskám, de így sajnos csak egy tucat van. Ezekhez jött ez a 4. A két övtáska remek kivitel, igényes elkészítés.
    A kis fekete jó lesz városi eü csomagnak, vagy akárminek.
    A váll, oldal és mell táskának is használható új szerzeményembe bele vagyok zúgva! Nem túl nagy, de eddig konkrétan akár vásárolt cuccokkal is megtömtem könnyedén. Igazoltan két nagy kutyakonzerv egymás mellet elfért benne és még volt felette hely. Több rekeszes. Annyira tetszik, hogy rendelek többet, több színben. Ilyenbõl akarom majd a nagy eü. csomagomat megcsinálni, mert mellre, vagy hátra véve, akár sziklamászásban is jó. Tényleg kiváló társ egy ilyen!

P1000446.jpg Ma voltam könyves boltban is. Érdemes benézni mert vannak akciók rendesen. Ezt a két könyvet 990 Ft/ darab áron vettem, a 3995 Ft/darabár helyett. A téma magukért beszél. Belepillantva még az üzletben, látszott, hogy kezdõknek készült, szép igényes ábrákkal fényképekkel tûzdelt, ötletekkel és tanácsokkal bõven telerakott okosságok vannak bennük. Akit érdekel a Géniusz könyváruházban nézze.
    A vizellatos konyv nekem is kene!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    A vizellatos konyv nekem is kene!
    Ha kéred megveszem és valahogy eljuttatom, de lehet meg is tudod rendelni a geniusz.hu veblapon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése

Nem szívesen rontom el az örömöd, de szerintem az obi kifejezetten drága hely, ha valami nem konkrétan akciós. Például konfirmátor darabja 60ft, 1,5km-el odébb egy másik boltban 10ft/db. Ez saját tapasztalat, barkácsboltokat, meg gazdaboltokat érdemes nézni. Ahol kilóra adják a szögeket meg csavarokat, nem dobozra (sokkal drágábban).
    Ja amirõl eszembe jutott: az auchanban vettem ugyanilyen gyufát (a lovas, mindenhol gyulladót) 70ft/doboz áron. Egyébként tényleg poén, és a tapétán gyújtottam meg, bár húzott egy csíkot, amit takarítani kellett utána...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mindig tanul valami újat az ember... Egy ismerõsnél láttam olyan apróságot, aminek a beszerzésén komolyan elgondolkodtam... Varrógép-orsó! Eredetileg is arra van kitalálva, hogy cérnát tároljon rajta az ember, kicsi, annyi elfér rajta, ami egy minimalista edc-ben jól jöhet, és nem drága:
    http://varrogepcentrum.hu/termek/var...korforgos-fem-
    varrógép_orso.jpg
    És ha sikerülne rátelepíteni valahogy a damilt is, hát az lenne a királyság!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    És ha sikerülne rátelepíteni valahogy a damilt is, hát az lenne a királyság!
    Ha van varrógépetek az asszonyod pillanatok alatt felcsévéli neked rajta!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    ... És ha sikerülne rátelepíteni valahogy a damilt is, hát az lenne a királyság!
    Én elõbb kísérleteznék a helyedben egy ceruzára tekert damillal. Az a dob igen pici, ha sokáig tárolsz rajta damilt, az "emlékezni" fog rá, és miután lehajtod róla ugyanúgy felpöndörödik. Ez a varrásnál nem zavaró, de horgászatnál erõsen hátráltató tényezõ.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Én elõbb kísérleteznék a helyedben egy ceruzára tekert damillal. Az a dob igen pici, ha sokáig tárolsz rajta damilt, az "emlékezni" fog rá, és miután lehajtod róla ugyanúgy felpöndörödik. Ez a varrásnál nem zavaró, de horgászatnál erõsen hátráltató tényezõ.
    A monofil zsinór helyett jobb,túlélési célokra a fonott zsinór..nagyon erõs,tartós,uv-álló,nem pöndörödik....max 10m-re horgászol a zsebpecával így nem kell attól tartani,hogy kiszakad a hal szájából :
    Power Sinking Braid Átmérõ:0,08mm Szakítószilárdság:6,5kg
    Super Strong Braid fonott zsinór Átmérõ:0,80mm Szakítószilárdság:86,18kg

Érdemes elgondolkodni a nem csak horgászati célú felhasználáson is,akár az ejtõernyõ zsinórt is kiválthatja és nem mindegy mennyi súlyt cipelünk.
    pl. buktató és jelzõ az ideiglenes tábor köré,csomag rögzítés,csapda,menedék építés,kés rögzítése botra,......
    Last edited by Doom; 12-31-2013 at 08:16 AM.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    A monofil zsinór helyett jobb,túlélési célokra a fonott zsinór..nagyon erõs,tartós,uv-álló,nem pöndörödik....max 10m-re horgászol a zsebpecával így nem kell attól tartani,hogy kiszakad a hal szájából :
    Power Sinking Braid Átmérõ:0,08mm Szakítószilárdság:6,5kg
    Super Strong Braid fonott zsinór Átmérõ:0,80mm Szakítószilárdság:86,18kg

Érdemes elgondolkodni a nem csak horgászati célú felhasználáson is,akár az ejtõernyõ zsinórt is kiválthatja és nem mindegy mennyi súlyt cipelünk.
    Ott a pont! Bár az ára kissé elrettentõ.... ~8000 Ft húzós, bár ezzel a zsinórral el lehet azt is húzni.