0

No..összegyûlt pár dolog, vannak újak, de vannak olyanok is amiket cserélnem kellett.
P1000436.jpgKifogytam és elhasználodott dolgok miatt tegnap az Obiban vettem ezeket.
Mindenütt gyúló gyufa (2 dobozzal) 120 Ft/doboz
Kandallógyufa 850 Ft
Gyújtókocka 450 Ft
Eredetileg 3 dobozzal vettem a mindenengyújtó gyufából, de mikor bemutattam egy kis közönségnek az ismerõsöm kocsijának lökhárítóján. ... megbékélt, miután neki adtam 1 dobozzal.
P1000448.jpgP1000450.jpg
P1000452.jpg A víz a(z egyik) mániám, így pótoltam egy túra során eltört víztisztító szopókámat és mellé rendeltem egy katonainak mondott, de piszok kulturált kis "szemüvegtokban" lévõ családi víztisztító pumpát. Nagyon igényes tényleg, ha mûködni is fog, akkor valóban elégedett leszek vele.
Ma vettem még egy doboz széntablettát is. Kicsit sokalltam az árát, de bontatlanul elég erõs dobozban van és a távolsági eü csomagba szánom. Neve: Carbo activatus (EGIS tabletta) 800 Ft volt a 40 db.
P1000441.jpg Ha nõ lennék lenne 500 táskám, de így sajnos csak egy tucat van. Ezekhez jött ez a 4. A két övtáska remek kivitel, igényes elkészítés.
A kis fekete jó lesz városi eü csomagnak, vagy akárminek.
A váll, oldal és mell táskának is használható új szerzeményembe bele vagyok zúgva! Nem túl nagy, de eddig konkrétan akár vásárolt cuccokkal is megtömtem könnyedén. Igazoltan két nagy kutyakonzerv egymás mellet elfért benne és még volt felette hely. Több rekeszes. Annyira tetszik, hogy rendelek többet, több színben. Ilyenbõl akarom majd a nagy eü. csomagomat megcsinálni, mert mellre, vagy hátra véve, akár sziklamászásban is jó. Tényleg kiváló társ egy ilyen!
P1000446.jpg Ma voltam könyves boltban is. Érdemes benézni mert vannak akciók rendesen. Ezt a két könyvet 990 Ft/ darab áron vettem, a 3995 Ft/darabár helyett. A téma magukért beszél. Belepillantva még az üzletben, látszott, hogy kezdõknek készült, szép igényes ábrákkal fényképekkel tûzdelt, ötletekkel és tanácsokkal bõven telerakott okosságok vannak bennük. Akit érdekel a Géniusz könyváruházban nézze.
Ma gyumolcsnapot tartottam (lasd kep), illetve vettem 2x6 330ml Dietas Pepsit, ugy hogy meg nekem fizetett erte az uzlet 1 Font 60 Penny-t, kb 550HUF! Vegyel egyet 3.19-ert, kettot kapsz akcio, darabja leertekelve 79p-re, a vegen meg nekem jar vissza love. Kiraly! image.jpg
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nem szívesen rontom el az örömöd, de szerintem az obi kifejezetten drága hely, ha valami nem konkrétan akciós. Például konfirmátor darabja 60ft, 1,5km-el odébb egy másik boltban 10ft/db. Ez saját tapasztalat, barkácsboltokat, meg gazdaboltokat érdemes nézni. Ahol kilóra adják a szögeket meg csavarokat, nem dobozra (sokkal drágábban).
Ja amirõl eszembe jutott: az auchanban vettem ugyanilyen gyufát (a lovas, mindenhol gyulladót) 70ft/doboz áron. Egyébként tényleg poén, és a tapétán gyújtottam meg, bár húzott egy csíkot, amit takarítani kellett utána...![]()
Thumbs Up |
Mindig tanul valami újat az ember... Egy ismerõsnél láttam olyan apróságot, aminek a beszerzésén komolyan elgondolkodtam... Varrógép-orsó! Eredetileg is arra van kitalálva, hogy cérnát tároljon rajta az ember, kicsi, annyi elfér rajta, ami egy minimalista edc-ben jól jöhet, és nem drága:
http://varrogepcentrum.hu/termek/var...korforgos-fem-
varrógép_orso.jpg
És ha sikerülne rátelepíteni valahogy a damilt is, hát az lenne a királyság!![]()
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
Thumbs Up |
A monofil zsinór helyett jobb,túlélési célokra a fonott zsinór..nagyon erõs,tartós,uv-álló,nem pöndörödik....max 10m-re horgászol a zsebpecával így nem kell attól tartani,hogy kiszakad a hal szájából :
Power Sinking Braid Átmérõ:0,08mm Szakítószilárdság:6,5kg
Super Strong Braid fonott zsinór Átmérõ:0,80mm Szakítószilárdság:86,18kg
Érdemes elgondolkodni a nem csak horgászati célú felhasználáson is,akár az ejtõernyõ zsinórt is kiválthatja és nem mindegy mennyi súlyt cipelünk.
pl. buktató és jelzõ az ideiglenes tábor köré,csomag rögzítés,csapda,menedék építés,kés rögzítése botra,......
Last edited by Doom; 12-31-2013 at 08:16 AM.
Thumbs Up |