A múlt héten vettem néhány dolgot. Jó lesz majd belõlük videókat készíteni. Nem ártana esetleg új bicskás-késes videókat is összevágni. Talán a jövõhéten dolgozom majd rajtuk. :)
Printable View
A múlt héten vettem néhány dolgot. Jó lesz majd belõlük videókat készíteni. Nem ártana esetleg új bicskás-késes videókat is összevágni. Talán a jövõhéten dolgozom majd rajtuk. :)
Kimentem az ajtón hogy megnézzem jött-e csomagom, hát nem elcsúsztam a jégen és megütöttem magam. :rolleyes:
Az otthonvédelmi jég fordítva sült el :D
Úgy valahogy.
https://www.youtube.com/watch?v=W-0YZ_gclKU
Szerencsére csak a tenyerem ütöttem meg, úgyhogy nem vészes. :)
Jött ma egy levél, a biztosító küldte. Azt írják hogy ha a ház üres, õk nem biztosítják.
Könyörgöm, ha nem lenne üres, akkor mi a jó tökömért akartam volna rá vandalizmus elleni biztosítást kötni? :confused: Ha ott ülnék a ház nappalijában az AK-val a kezemben, akkor kétlem hogy bárki be akarna jönni a házba hogy összefirkálja a falakat, nem? Mégis milyen biztosító az, amelyik csak úgy biztosít valamit rongálás ellen, ha épp ott van a tulaj a házban? Ez olyan mintha azt mondanák, hogy csak akkor köthet biztosítást a kocsijára, ha soha nem megy ki vele a garázsból. Akkor mi értelme lenne a biztosításnak?
Pocsékolják itt az idõmet logikátlan baromságokkal. :mad: Akkor küldjék vissza a pénzt és leszarom. Nem én veszítek vele, hanem õk.
Pár kivételes esetet leszámítva nincsenek ínyemre a biztosítók.
Ennél csak az irreális banki kamat és CO2 kvóta a nagyobb lehúzás szerintem.
Visszaírt a biztosítós, azt mondta hogy jó, majd beszél a cégével és mondja nekik hogy majd költözünk nem sokára. Oké, de arra nem válaszolt hogy miféle logika az, hogy nem biztosítanak olyan házat ahol épp nem lakik valaki. Nem baj, amint beköltözünk, nagyjából lejár majd a biztosítás. Felbontjuk szépen is kész. Inkább elteszek minden nap 2 dollárt, ami átszámolva évi 208 ezer forint. Az lesz az önbiztosításom.
Hatással van rám éjszaka hogy mivel foglalkozom nappal. Ma azt álmodtam hogy iskolában voltam és a Black Lives Matter meg a Demokrata párt valami rendezvényt tartott az udvaron. Aztán megjelent néhány NRA tag és mondták hogy már értesítettek mindenkit egy ellentüntetésre, még mindenki úton van, de hamarosan ideérnek.
Aztán bementem az iskolába, ott volt egy csomó szék, a fõhelyen meg ült egy fiatal nõ, egy feminista. Sipákolva beszélt, meg a kezembe nyomott egy nagy, vastag könyvet. Hillary volt a borítóján. Aztán mikor kérdeztem volna tõle, hogy "ez mi", akkor elkezdte skandálni hogy "olvasd el! Olvasd el! olvasd el!!". Aztán mondtam egy idõsebb férfinek, hogy ezért gáz ez az egész választás, mert mindenki be van kattanva és nincs senki aki rendes és esélyes jelölt. Azt válaszolta hogy ez már csak ilyen dolog.
Aztán kimentem az iskolaajtón és láttam egy csomó fiatalt, akiknél voltak ilyen molinók feliratokkal és elkezdték skandálni hogy "President Paul! President Paul!".
:tapsol:
nem irigyellek :D